senin çektiklerini ilk bebekte çektigim için seni anlıyorum.ben aglardım sürekli. bıktım kusmalardan diyee.en fazla 16 hagta dolana kadar sürüyor hepimize sabırlar
amin canım işte çarş günü dr gidiyorum söyliycem ona dayanamıyorum diycem bebeğimide etkiliyodur ruh halim çok mutsuzum gerginim sinirlerim bozuk.. iğne varmış olmadı ondan vurdurucam 3 hafta yapsınlar çekemiycem daha fazla zaten midemde kaldırmıycak atık bütük kaburgalarım ağrıyo midem haşat oldu bu arada boğazımda tahriş oldu aç olduğum için sadece çok afedersiniz safra çıkarıyorum oda çok acı asitli boğazımı mahfetti...
amin canım işte çarş günü dr gidiyorum söyliycem ona dayanamıyorum diycem bebeğimide etkiliyodur ruh halim çok mutsuzum gerginim sinirlerim bozuk.. iğne varmış olmadı ondan vurdurucam 3 hafta yapsınlar çekemiycem daha fazla zaten midemde kaldırmıycak atık bütük kaburgalarım ağrıyo midem haşat oldu bu arada boğazımda tahriş oldu aç olduğum için sadece çok afedersiniz safra çıkarıyorum oda çok acı asitli boğazımı mahfetti...
kızlar bişi sorucam ya denize girmek sakıncalımı?doktorada sormadım haftaya tatile çıkcaz ama denize girsemmi girmesemmi bilemedim.bu konuyu doktoruna danışan varmızemuszemus
günaydın hemşom..nasılsın bu aralar
ayy kızlar yarın benimde randevum var nihayet geliyor büyük gün ikili test için gidecegiz.belki cinsiyetinide söyler ne bileyim heyecanlıyım.umarım bende sorunsuz atlatırım o günü..:Saruboceq:
selam kızlar,. hepinize bulantısız, kusmasız ve rahat bi hafta diliyorum. :Saruboceq:
canım ben doktora ilk gittiğimde denize, havuza girebilirsin ama sadece sabah 10:00 a kadar ve akşam üstü 17:00 dan sonra dedi. 10. hafta içindeyken az da olsa girdim denize ama dalgalar karnına çarpıyo. deniz dalgalı değilse ve temizse en fazla yarım saat gir bence. am dikkat et emi. iyi tatiller şimdiden.
canım ya bulantı iğnesinin bi faydasını gördün mü... ? ne kadar kullandın?
ayy kızlar yarın benimde randevum var nihayet geliyor büyük gün ikili test için gidecegiz.belki cinsiyetinide söyler ne bileyim heyecanlıyım.umarım bende sorunsuz atlatırım o günü..:Saruboceq:
Günaydın a.s. iyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın...
Merak eden olmamış ama ben yinede yazayım cumartesi kontrole gidicem demiştim, gittim herşey yolunda bebeğim büyümüş cumartesi 11 haftalık çıktı yani hesabımdan 4 gün daha büyük, cinsiyetini ögrenemedim doktor bir ay sonraki kontrolünde bakarız dedi, bende çok önemsemedim açıkçası, sağlıklı olsun yeter....
kızlar 3. aydan sonra bulantılar azalır diyordu herkes ama ben her geçen gün kötüyüm gündüz bulantının dişinda geceleri de kusmadan yatmaz oldum çok zor durumdayım
önemnli değil canım benim[ı]ben suan 13+1 gunlugum ılk once gaz falan sandım ama degıl degısık yerlerden vuruyor mınısım,ozellıkle ac oldugum zaman yada ayaklarımı karnıma dogru cektıgım zaman daha net hıssedıyorum[/ı] fatoscum sen sormussun ya cevaplarken yanlıs alıntı yaptım afedersın yazdım cevabı canım
kızlar ben bir hafta yokum
memlekete gidiyorum :dance:
kızlar ben bir hafta yokum
memlekete gidiyorum :dance:
merhabalar kızlar,
akıntı rengim koyulaştığı ve hafif kokulu olduğu için doktora gittim. tatil için annemlere istanbula geldiğimden farklı bir doktora gittim. sorun yok dedi. ultrasonda bebiş 4,5 cm göründü. 11+2 günlüğüm. internette 7 cm civarı olur diyor. sizinkiler ne durumda kızlar. acaba iyi beslenemediğim için mi oldu? bilgi verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?