2010 Şubat Anneleri

sağol canım teşekkürler insan endişe ediyo çok anlıyacaksınız bak sizde :ecrin_bebek:

aynen asla aç kalamıyorum sürekli meyve hatta bol bol karpuz yiyorum ben inş.bi sakıncası yoktur.uyku ve yorgunluk hali bendede hat safhada akşam eve gidip yemeğimi yiyorum daha masadan kalkmadan oracıkta sızıcam nerdeyse lavaboya gidip elimi ağzımı yıkamak bile ölüm gelio bazen direk yatışşş.. masa, sofra aynen yerinde kalıo wala.. hatta bu duruma annemde bi yorum buldu hemen; oğlan olucak heralde çok uyutuyo seni dio:))) tutucakmı bakalım görücez-tatlicadiarzu-

kızlar günaydın...
of naptınız siz ya onlarca sayfa birikmiş bi göz attım ama biticek gibi değil umarım herşey yolundadır...
bulantılarım yok denecek kadar hafifledi çok şükür ama uyku ah şu uykuuu (

bugün voles bayaaa kötü artık isyanlarda canım yaa diğer kızlarda onunki kadar sıkıntı yok sanırım onun için üzülüyoruz sabahtır(

canım o kişiden kişiye değişir tatlım kimisi kız çok uyutuyor diyor bakalım tezlerin doğruluğunu görücez...

kızlar bişi sorucam ya denize girmek sakıncalımı?doktorada sormadım haftaya tatile çıkcaz ama denize girsemmi girmesemmi bilemedim.bu konuyu doktoruna danışan varmızemuszemus

günaydın canım hoşgelsin iyiyiz sen nasılsın çok sevindimmm:1ninca:

günaydın kızlar,

iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum. bugün ikili test sonuçlarımı öğreneceğim, inş hepimizim sonuçları iyi çıkar..

hadi hayırlısı iyi sonuçlarını bekliyoruz canım

Günaydınlar......

günaydın hemşom..nasılsın bu aralar

seninki çokmu sürücek acaba canım ya CADIARZU bide sürekli su kaybediyosundur sen bana en sonunda bulantı iğnesi yazmıştı doktor belki öyle bişi yazar sanada ...çok geçmiş olsun

bugün voles bayaaa kötü artık isyanlarda canım yaa diğer kızlarda onunki kadar sıkıntı yok sanırım onun için üzülüyoruz sabahtır(

evet ya okudum bende şimdi çok üzüldüm çok iyi anlayabiliyorum VOLES'i...:teselli: inş geçer kısa zamanda:Saruboceq:

günaydın canım hoşgelsin iyiyiz sen nasılsın çok sevindimmm:1ninca:

iyim canım bende saolasın...karnım çıktı benim birden bire yaa fırsatım olsada çekip koysam diğer topiğe...

kızlar belki toppikin ilk sayfalarında konuşmuşsunuzdur bunu ama malesef 6000 tane msj okuma şansımolmadığı için ben direk yazıyorum:)) benim için çok tuhaf ama bi okadarda güzel olan hamilelik haberimi alış günümü size anlatmak istedim..
hiç tahmin etmiyorum tabi ben regl günü bekliyorum sivilceler filan aldı başını gitti aklıma gelmio hamişlik.gece rüyamda eski ev sahibimiz bana çiçek verdi bir buket ve bir saksı çiçek bende normalde evde çiçek hiç sevmem hatta bitane bile yoktur evimde ama o çieği görünce hemen evde nereye koyabilirim die düşünüyorum çok seviniyorum bana çiçek verdi die....
ertesi sabah işe geldim tabi sonra aklıma geldi rüyam netten tabirleri açtım ve bi baktım hamile olunabileceği yazıyodu kocişte yanımdaydı tam bu sırada yorumu görünce hemen gitti ve bir test alıp geldi ve pozitif tii tabi biz ikimizde şaşkınn çok tuhaf olmuştuk.. varmı benm gibi enteresan bi şekilde öğrenen gerçi herkes içn çok güzel bi öğrenme olmuştur ama haydi yazında okuyalım...hihoyyyt

kızlar bişi sorucam ya denize girmek sakıncalımı?doktorada sormadım haftaya tatile çıkcaz ama denize girsemmi girmesemmi bilemedim.bu konuyu doktoruna danışan varmızemuszemus

canım benim doktorum hamilelilere en iyi sporun yüzme olduğunu sölemişti ama 3 aydan sonra sanırım.genede doktoruna danış derim ben fisfisfis

canım ben ilk evlilik yıldönümüzde öğrendim eşime harika bir hediye oldu

canım ben tatile gitmeden önce sormuştum deniz temizse girebilirsin dedi.. ben egede girdim temizdi çok şükür bi aksilik yok... marmaranın hiçbir yerinde tavsi etmiyolar denize girmeyi sen ne tarafa gidiceksin...?

seninki çokmu sürücek acaba canım ya CADIARZU bide sürekli su kaybediyosundur sen bana en sonunda bulantı iğnesi yazmıştı doktor belki öyle bişi yazar sanada ...çok geçmiş olsun

canım ya bulantı iğnesinin bi faydasını gördün mü... ? ne kadar kullandın?

günaydın arkadaşlar nasılsınız güzel bir hafta geçiririz işallah bende bulantı yok zaten ara ara oluyor ama bel ağrısı geceleri uyutmuyor beni sabaha kadar dönüp duruyorum yatağın içinde sabah ezanında uyandım bu nedenle şimdide çok uykum var sizdede bel ağrısı varmı

günaydın canlarım eskiyi okuyup geldim.bulantı, ikili test,cinsiyet.. bir kaç haftamız böyle geçecek...
bende hala yine sabah istinasız kuzuyorum bide akşamları kötü oluyorum.bendede pek degişiklik yok ama yinede idare eder.
voles artık az kalmış bak haftalık oluyorsun bir kaç hafta sonra bitecek hepsi..

canım benim inşallahhhhhhh sen iyisin ben sabah akşam kussam öpüp başıma koycam sürekli sürekliiii sürekliiiiiiiiiii kafam çalışmıyo artık ya konsantrasyonum bozuldu sürekli açım yesem bi dert yemesem başka bi dert... sabah evden cüzdanımı almadan çıkmışım... yiyorum hiç sekmiyo max. 10 dk sonra ..... sıkıldım yoruldum ...

senin çektiklerini ilk bebekte çektigim için seni anlıyorum.ben aglardım sürekli. bıktım kusmalardan diyee.en fazla 16 hagta dolana kadar sürüyor hepimize sabırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…