canım ben henüz yaptırmadım ama sanırım en geç 1 hafta içinde veriyorlar... yani ense kalınlığını hemen söylüyor ama test sonuçlarının çıkması dediğim gibi 1 haftayı buluyo sanırım...
ben de sakız çiğniyorum, soğuk su içiyorum, meyve falan atıştırıyorum midemi boş bırakmamaya calisiyorum ama olmuyor sabahtan aksama eger uyumuyorsam hep midem bulanıyor.. şimdiye kadar 1 kez çıkardım onun dışında sürekli bulanıyorum son iki gundur dunya da donuyor aksam 8 de yattim sabah 7 ye kadar uyudum.. hep yorgunum.. sizde de boyle oluyormu bilmiyorum uyurken hiçbişii hissetmiyorum ya iyi geliyor.. eşimle de pek gorusemiyoruz... daha bi çzöüm bulamadım açıkçası bu hep boyle mi gidecek acaba??
kızlar günaydın...
of naptınız siz ya onlarca sayfa birikmiş bi göz attım ama biticek gibi değil umarım herşey yolundadır...
bulantılarım yok denecek kadar hafifledi çok şükür ama uyku ah şu uykuuu(
aynen asla aç kalamıyorum sürekli meyve hatta bol bol karpuz yiyorum ben inş.bi sakıncası yoktur.uyku ve yorgunluk hali bendede hat safhada akşam eve gidip yemeğimi yiyorum daha masadan kalkmadan oracıkta sızıcam nerdeyse lavaboya gidip elimi ağzımı yıkamak bile ölüm gelio bazen direk yatışşş.. masa, sofra aynen yerinde kalıo wala.. hatta bu duruma annemde bi yorum buldu hemen; oğlan olucak heralde çok uyutuyo seni dio:))) tutucakmı bakalım görücez-tatlicadiarzu-
kızlar günaydın...
of naptınız siz ya onlarca sayfa birikmiş bi göz attım ama biticek gibi değil umarım herşey yolundadır...
bulantılarım yok denecek kadar hafifledi çok şükür ama uyku ah şu uykuuu(
günaydın kızlar,
iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum. bugün ikili test sonuçlarımı öğreneceğim, inş hepimizim sonuçları iyi çıkar..
Günaydınlar......
kızlar günaydın herkez iyidir inşallah geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım yeni hamişler var hayırlı olsun bebişleri...sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim... onun dışında herkes iyidir umarım kötü haberler duymaya takatim yok.. iyi olun ne olur...
kızlar ben hiç iyi değilim ya bu bulantı hayatımı zehretti dışarı çıkamıyorum yemek yiyemiyorum ... yemesem bulanıyorum çıkarıyorum yesem daha çok çıkarıyorum valla ağlıycam sinirimden... çarş günü doktora gittiğimde söyliycem buna bi çözüm bulsun insanlıktan çıktım ya.. 9 ay uyuturmu beni napar bilmiyorum ama dayanamıyorum artık.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
bugün voles bayaaa kötü artık isyanlarda canım yaa diğer kızlarda onunki kadar sıkıntı yok sanırım onun için üzülüyoruz sabahtır(
günaydın canım hoşgelsin iyiyiz sen nasılsın çok sevindimmm:1ninca:
kızlar bişi sorucam ya denize girmek sakıncalımı?doktorada sormadım haftaya tatile çıkcaz ama denize girsemmi girmesemmi bilemedim.bu konuyu doktoruna danışan varmızemuszemus
kızlar belki toppikin ilk sayfalarında konuşmuşsunuzdur bunu ama malesef 6000 tane msj okuma şansımolmadığı için ben direk yazıyorum:)) benim için çok tuhaf ama bi okadarda güzel olan hamilelik haberimi alış günümü size anlatmak istedim..
hiç tahmin etmiyorum tabi ben regl günü bekliyorum sivilceler filan aldı başını gitti aklıma gelmio hamişlik.gece rüyamda eski ev sahibimiz bana çiçek verdi bir buket ve bir saksı çiçek bende normalde evde çiçek hiç sevmem hatta bitane bile yoktur evimde ama o çieği görünce hemen evde nereye koyabilirim die düşünüyorum çok seviniyorum bana çiçek verdi die....
ertesi sabah işe geldim tabi sonra aklıma geldi rüyam netten tabirleri açtım ve bi baktım hamile olunabileceği yazıyodu kocişte yanımdaydı tam bu sırada yorumu görünce hemen gitti ve bir test alıp geldi ve pozitif tii tabi biz ikimizde şaşkınn çok tuhaf olmuştuk.. varmı benm gibi enteresan bi şekilde öğrenen gerçi herkes içn çok güzel bi öğrenme olmuştur ama haydi yazında okuyalım...hihoyyyt
kızlar bişi sorucam ya denize girmek sakıncalımı?doktorada sormadım haftaya tatile çıkcaz ama denize girsemmi girmesemmi bilemedim.bu konuyu doktoruna danışan varmızemuszemus
seninki çokmu sürücek acaba canım ya CADIARZU bide sürekli su kaybediyosundur sen bana en sonunda bulantı iğnesi yazmıştı doktor belki öyle bişi yazar sanada ...çok geçmiş olsun
canım ben ilk evlilik yıldönümüzde öğrendim eşime harika bir hediye oldu
günaydın canlarım eskiyi okuyup geldim.bulantı, ikili test,cinsiyet.. bir kaç haftamız böyle geçecek...
bende hala yine sabah istinasız kuzuyorum bide akşamları kötü oluyorum.bendede pek degişiklik yok ama yinede idare eder.
voles artık az kalmış bak haftalık oluyorsun bir kaç hafta sonra bitecek hepsi..
canım benim inşallahhhhhhh sen iyisin ben sabah akşam kussam öpüp başıma koycam sürekli sürekliiii sürekliiiiiiiiiii kafam çalışmıyo artık ya konsantrasyonum bozuldu sürekli açım yesem bi dert yemesem başka bi dert... sabah evden cüzdanımı almadan çıkmışım... yiyorum hiç sekmiyo max. 10 dk sonra ..... sıkıldım yoruldum ...
canım ya bulantı iğnesinin bi faydasını gördün mü... ? ne kadar kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?