2010 Şubat Anneleri

yok canım 4,5 cm olan baş popo mesafesi oluyor tam boyu diil endişelenmene gerek yok yani

selam kızlar,. hepinize bulantısız, kusmasız ve rahat bi hafta diliyorum. :Saruboceq:

A.selam hulen a.s. aminnnnn diyorum

fatımacıgım hafta sonları pek açmadıgım için bilmiyordum.herşey yolunda gittigine sevindim.darısı benim başıma

saol canım, inş sende sorunsuz atlatırsın, güzel haberlerini alırız.

aa valla ya gözden kaçırdım yada unuttum kusura bakma yaa mafoldumben ama herşey yolundaymış çok sevindim :lepi:

Önemli değil canım saol, çok şükür herşey yolundaymış....

fatima canım benimde gözümden kaçmış gözün aydın canım

Saol canım darısı başınıza olsun...

Ben cumartesi kontrole gittiğimde 10+3 diye gittim 11 çıktı ve boyuda tam hatırlamıyorum ama evde çünkü 3,41 cm gibiydi sanırım ve doktor gayet iyi dedi öyle şeyleri kafana takma canım, bir kadın doğumcu boy kilo gibi şeyleri kafaya takmamak gerektiğini yazmıştı.

kızlar ben bir hafta yokum
memlekete gidiyorum :dance:

hayırlı yolculuklar, memleket nere hemşehrimiyiz yoksa,

bende 1 agustostan itibaren 15 gün yokum istanbula gidiyorum kısmet olursa

QUOTE=Voles;8164374]amin canım işte çarş günü dr gidiyorum söyliycem ona dayanamıyorum diycem bebeğimide etkiliyodur ruh halim çok mutsuzum gerginim sinirlerim bozuk.. iğne varmış olmadı ondan vurdurucam 3 hafta yapsınlar çekemiycem daha fazla zaten midemde kaldırmıycak atık bütük kaburgalarım ağrıyo midem haşat oldu bu arada boğazımda tahriş oldu aç olduğum için sadece çok afedersiniz safra çıkarıyorum oda çok acı asitli boğazımı mahfetti...[/QUOTE]

kızlar merhaba,
ben de uzun zamandır sizi takip ediyordum ama maalesef simdi yanınıza geldim. beni de aranıza alır mısınız :)
ben de 9+4 günlük hamileyim. 1 yıldan sonra bebisimiz geldi. 4 yıldır da evliyiz. 29 yasındayım.istanbuldan. ismim sinem.
hepinize selamlar.
volescim, yazdıklarına cevap vermek istedim cnm seni okadar iyi anlıyorum ki inan ben de senin durumundayım. benimn 5 haftalıkken basladı kusmalarım ve bulantım. ve halen devam ediyor. 6 haftalıkken kontrole gittigimde metpamid diye bir ialc verdi gunde 3 defa yarım seklinde kullan dedi ama oda fayda etmiyordu. ve ben sudan da tiksindim nerdeyse 3 haftadır su içemiyorum :1no2: bu zamana kadar 6-7 defa serum ve vitamin aldım. hatta 10 gün onceki dr kontrolümüzde dr 1 gece hastanede yatırdı beni cunku kilo kaybı vardı ve ben zaten zayıftım. neyse sonrasında bana zofer dşye baska bir ilac verdi simdi onu alıyorum. bu arada 1 hafta rapor aldım evde yattım dinlendim ara ara gene kusmalarım oldu bulantı ve koku hassasiyeti devam. bugun ise dondum birazdan drla gene konuscam ilacım bitti devam edeyim mi diye. bu arada bileklik de aldım banamısın demedi
böyle kızlar iste benim hikayem

volescim geçmiş olsun canım ya. ben senin bu kadar çok bulandığını bilmiyordum.ebruyu her okuduğumda üzülüyordum, onun da durumu çok fena ya. Allah ikinize de sabır versin, canlar..İnş en kısa zamanda geçer. Ama camdankalp'in dediği gibi eğer iğnesi falan varsa, gidip yaptırın bence, ne diye bu kadar eziyeti çekiyorsunuz? Allah yardımcınız olsun canlarım benim..

papatyacım iyi haberlerini bekliyoruz inş. cinsiyet üzerine o kadar geyik yaptık, ben en çok cinsiyetini merak ediyorum :teytey: Rabbim hayırlısını versin canım arkadaşım..

akpakcım iyi tatiller.. memleket nire?

fatımacım benim de gözümden kaçmış,kusura bakma güzelim. ama herşeyin iyi olmasına çok sevindim inan. inş bi sonraki gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsin..

kızlar merhaba,
ben de uzun zamandır sizi takip ediyordum ama maalesef simdi yanınıza geldim. beni de aranıza alır mısınız :)
ben de 9+4 günlük hamileyim. 1 yıldan sonra bebisimiz geldi. 4 yıldır da evliyiz. 29 yasındayım.istanbuldan. ismim sinem.
hepinize selamlar.
volescim, yazdıklarına cevap vermek istedim cnm seni okadar iyi anlıyorum ki inan ben de senin durumundayım. benimn 5 haftalıkken basladı kusmalarım ve bulantım. ve halen devam ediyor. 6 haftalıkken kontrole gittigimde metpamid diye bir ialc verdi gunde 3 defa yarım seklinde kullan dedi ama oda fayda etmiyordu. ve ben sudan da tiksindim nerdeyse 3 haftadır su içemiyorum :1no2: bu zamana kadar 6-7 defa serum ve vitamin aldım. hatta 10 gün onceki dr kontrolümüzde dr 1 gece hastanede yatırdı beni cunku kilo kaybı vardı ve ben zaten zayıftım. neyse sonrasında bana zofer dşye baska bir ilac verdi simdi onu alıyorum. bu arada 1 hafta rapor aldım evde yattım dinlendim ara ara gene kusmalarım oldu bulantı ve koku hassasiyeti devam. bugun ise dondum birazdan drla gene konuscam ilacım bitti devam edeyim mi diye. bu arada bileklik de aldım banamısın demedi
böyle kızlar iste benim hikayem[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun canım aramıza hosgeldın kaydirigubbakcemile2

aramıza hoşgeldin sinem. ve geçmiş olsun. inş sen de en kısa zamanda atlatırsın bulantılarını.. Allah tamamın erdirsin..

Aramıza hoşgeldin snm2008 a.s. hayırlı olsun gözün aydın, benim bulantım çok olmuyor sadece bir defa çıkardım bu güne kadar, Allah yardımcınız olsun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum.

[fatımacım benim de gözümden kaçmış,kusura bakma güzelim. ama herşeyin iyi olmasına çok sevindim inan. inş bi sonraki gittiğinde cinsiyetini de öğrenirsin..

Önemli değil yarencim saol Allah razı olsun, cinsiyeti çokta önemsemiyorum açıkçası, sağlıklı olsun da, nasılsa rabbim gönlümüzden geçeni biliyor, hayırlısını verir inş.

bende bu haftadan sonra bi 1 hafta gidiyim diyorum biyere gidemeyizde evde yatsam o bile tatil benim için

Ben evde kalmayada razıydım ama eşim sağolsun gidin değişiklik olsun diyor, yoluda doktora sordum sakıncası yok gidebilirsin dedi bulantı içinde ilaç verdi kısmet olursa cumartesi gidiyorum.
hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3valla dogru diyon yaren o kadar geyik yaptıkki yazını okurken bile güldüm.bende merak etmeye başladım cinsiyetini...
senden bi ricam van şu hamile listesini bi göndersene birine bakcem.bakimmde söylerim niye diye..

slm kızlar aranızda benim gibi daha önceden kanaması olanlar vardı peki şuanda benim haftamda olupta kanaması olanlar var mı? dün yine kanamam oldu 1 gün sürdü azar azar umarım bişey olmamıştır. bide karnında kısa süreli ağrı hisseden var mı? acaba sadece ben miyim diye merak ediyorum (

canım sanada çok geçmiş olsun .. aramıza hoşgeldin burda dertleştikçe inan insan rahatlıyo.. sende farkediceksin.. çok şükür ki çok güzel bi topiğimiz var herkesin birbirine nazı geçiyo yeri geliyo alıngan oluyoruz burda birbirimize surat yapıyoruz ama dediğim gibi herkes alttan almasını biliyo... umarım sende seversin...

canım benim çok sağol geçicek diye diye telkin yapıyorum kendime ama sanki ters tepiyo fisfisfis

kızlar çok stresliyimmm yaaa

hayırdır canım test mi?

canım doktorunla konuştun mu? bence konuşmadıysan mutlaka ara hatta bi gözük canım.. sonuçta her kanama riskli değil ama her kanama ciddiye alınmalı..

kızlar yarın testim varya 2 li testim çok korkuyorum kötü bişey çıkmasındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…