2010 Şubat Anneleri

saolun herkese beni de aldınız aranıza hemen :)) walla kızlar annelik zormus iste simdiden anlıyoruz. volescim dediklerin de cok haklısın insan paylasa paylasa azalıyor derdi. sanki dunyada tek bu derdi ceken senmissin gibi geliyor ve bu durum hic bitmeyecek gibi geliyor bana eminimki sana da oyle oluyordur ve ben ara ara aglamalarım tutuyor ben de kendimi hiiic kasmıyorum icime atacagıma dısarı atıyorum walla napıyım. ah su hormonlar ah..

kızlar yarın testim varya 2 li testim çok korkuyorum kötü bişey çıkmasındannn

Allah korusun canım niye kötü çıksın sonucun ya.. çok şükür herşey şimdiye kadar yolunda gitmedimi bundan sonra neden kötü gitsin.. ne düşünürsen onu üstüne çekersin bak bebişinde korkuyo senle yazık böyle kötü duygular yaşatma ona ... güzel şeyler düşün inan güzel şeyler olur...

YALEL ocak annesimi oldu ya :1shok: ben hala tatilde sanıyodum

evet bende onu merak ettigim için yarenden hamiş listesini istedim.benmi yanlış biliyorum diye.birde anneolmakistiyorum vardı ..oda ocak annesinde oglu olacakmış..:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 sorma canım o hormonlar hepimizde tavan... ağlak zırıldak bişey oldum bende... nasılsın diyolar gözlerim doluyo ne alakaaaaa yani ne alaka ama işte doluyo.. burda yoplam 83 tane hamişiz... hepimiz yazmıyo ama genelde burda görüp görüceğin insanlar şu an yazıyo zaten .. tatilde olanlar var birde birazdan dökülenler olur o kadar ama biz birbirimize yetiyoruz... paratoner gibi kimin sıkıntısı varsa çekip alıyoruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ama ben üzülürüm bize bişey demeden direk o topiğe geçtilerse.... bişey demiyorum... belki hem burda hem orda yazıyolardır? gerçi anneolmakistiyorum bayağıdır girmiyo... oğlu olucağını öğrenmiş ama bizimle paylaşmadığına göre ocak annesi olmuş demektir...

ya kızlar benim alıntılar neden ayrılmıyo bi terslik var.nasıl düzeltebilirim

bende %99 ocak annesi olucam ama sizi hiç bırakmadım... o topiğe geçmek aklımın ucundan bile geçmedi... neyse vardır bi hayır bundada... ben sadece söylememelerine kırıldım..

canım doktorunla konuştun mu? bence konuşmadıysan mutlaka ara hatta bi gözük canım.. sonuçta her kanama riskli değil ama her kanama ciddiye alınmalı..

bu sefer aramadım zaten çarşambaya randevum var 1 günden fazla sürseydi gidicektim ama bugün çok şükür rengi koyulaştı içim gidiyo ama bu 4. kanama umarım önemli bişey yoktur...

bu sefer aramadım zaten çarşambaya randevum var 1 günden fazla sürseydi gidicektim ama bugün çok şükür rengi koyulaştı içim gidiyo ama bu 4. kanama umarım önemli bişey yoktur...

canım bana kalırsa erkenden ara konuş sonuçta bişey kaybetmezsin ama çok şey kazanabilirsin.. böyle şeyler asla ihmale gelmez canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben duramam sanırım... Allah korusun canım..

canım sagol..senin ufaklıgın dogum tarihi ne 1 şubat falanmı

3 şubat gözüküyo canım şimdilik ama bakıcaz.. Bu arada olmuş alıntı.. kaydirigubbakcemile3

oldu oldu sagol:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…