kızlar çok stresliyimmm yaaa
oh güle güle git gel hayırlısıyla inş...
kızlar yarın testim varya 2 li testim çok korkuyorum kötü bişey çıkmasındannn
kızlar yarın testim varya 2 li testim çok korkuyorum kötü bişey çıkmasındannn
YALEL ocak annesimi oldu ya :1shok: ben hala tatilde sanıyodum
YALEL ocak annesimi oldu ya :1shok: ben hala tatilde sanıyodum
saolun herkese beni de aldınız aranıza hemen :)) walla kızlar annelik zormus iste simdiden anlıyoruz. volescim dediklerin de cok haklısın insan paylasa paylasa azalıyor derdi. sanki dunyada tek bu derdi ceken senmissin gibi geliyor ve bu durum hic bitmeyecek gibi geliyor bana eminimki sana da oyle oluyordur ve ben ara ara aglamalarım tutuyor ben de kendimi hiiic kasmıyorum icime atacagıma dısarı atıyorum walla napıyım. ah su hormonlar ah..
saolun herkese beni de aldınız aranıza hemen :)) walla kızlar annelik zormus iste simdiden anlıyoruz. volescim dediklerin de cok haklısın insan paylasa paylasa azalıyor derdi. sanki dunyada tek bu derdi ceken senmissin gibi geliyor ve bu durum hic bitmeyecek gibi geliyor bana eminimki sana da oyle oluyordur ve ben ara ara aglamalarım tutuyor ben de kendimi hiiic kasmıyorum icime atacagıma dısarı atıyorum walla napıyım. ah su hormonlar ah..[/QUOsinem sende aramıza hoşgeldin canım.oh negüzel rahatlamış oluyorsunuz işte.içe atmak yok..
kızlar yarın testim varya 2 li testim çok korkuyorum kötü bişey çıkmasındannn[/Q
benimde yarın ikili testlerim var.okorku bendede var .hemde heyecan..anlıyorum.inşallah hayırlısıylı atlatırız.benim saat 11 de
en başından beri ocak annesi olucam büyük ihtimal diyordu, epedirde buraya gelmiyor zaten
evet bende onu merak ettigim için yarenden hamiş listesini istedim.benmi yanlış biliyorum diye.birde anneolmakistiyorum vardı ..oda ocak annesinde oglu olacakmış..:ecrin_bebek:
kızlar yarın testim varya 2 li testim çok korkuyorum kötü bişey çıkmasındannn[/Q
benimde yarın ikili testlerim var.okorku bendede var .hemde heyecan..anlıyorum.inşallah hayırlısıylı atlatırız.benim saat 11 de
hadi bakalım kızlar içinizi ferah tutun demek kolay tabii benim de 2hafta sonra var simdiden heyecan :) iyi haberlerinizi bekleyeceğiz...
ya kızlar benim alıntılar neden ayrılmıyo bi terslik var.nasıl düzeltebilirim
canım doktorunla konuştun mu? bence konuşmadıysan mutlaka ara hatta bi gözük canım.. sonuçta her kanama riskli değil ama her kanama ciddiye alınmalı..
canım alıntı yaptıktan sonra alıntının en az 2 satır altından yaz .. karışmaması gerekir ama..
bu sefer aramadım zaten çarşambaya randevum var 1 günden fazla sürseydi gidicektim ama bugün çok şükür rengi koyulaştı içim gidiyo ama bu 4. kanama umarım önemli bişey yoktur...
canım sagol..senin ufaklıgın dogum tarihi ne 1 şubat falanmı
canım bana kalırsa erkenden ara konuş sonuçta bişey kaybetmezsin ama çok şey kazanabilirsin.. böyle şeyler asla ihmale gelmez canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama ben duramam sanırım... Allah korusun canım..
3 şubat gözüküyo canım şimdilik ama bakıcaz.. Bu arada olmuş alıntı.. kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım kızlar içinizi ferah tutun demek kolay tabii benim de 2hafta sonra var simdiden heyecan :) iyi haberlerinizi bekleyeceğiz...
canım sende aramıza hoşgeldin çok sevindik yeni bir anne adayımız daha gelmişşş çok sağol canım inşallah temiz çıkar ayrıntıları yazıcam size bu arada yatıran varmı hiççkaydirigubbakcemile3
canım sende aramıza hoşgeldin çok sevindik yeni bir anne adayımız daha gelmişşş çok sağol canım inşallah temiz çıkar ayrıntıları yazıcam size bu arada yatıran varmı hiççkaydirigubbakcemile3
canım ben baştan beri burdayım.bakalım nasıl olacak.bide ne okudumm.ikili testlerde
hcg ye bakılıyormuş.deger 50 ve altıysa kız.üstüyse kız demek oluyormuş.yaa yazıyorum ama kızmayın haa.böyle takılıyoruz işte..söyleyin ikili yaptıran sonucunu bilen varmı epey tutan varmışta...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?