2010 Şubat Anneleri

korkma canım kanama lekelenme yoksa bahsettiğin ağrılar oluyo
kendini sıkarsan kasılmayla beraber artar o batarlar
rahatla doktorunuda ara sor bakalım

saol cnm hemen gidip lekelenme varmı die baktım yok allaha şükür ilk defa böyle bişey oldu ondan korktum mide kanaması geçiriyorum sandım şimdi geçti biraz ama inşallah olmaz bidaha

bu arada kızlar bugün epey kaynatmışsınız geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir, aramıza yeni gelenler var sanırım,

limon cnm bende dis cektirdim ama da hamile oldugumu bilmiyodum da adetime 2 hafta vardi bak bunu sormayi unutum doktora acaba bi zarari olmus mudur diye

olmamıştır canım olsa söylerdi. ama sen yinede bi dahaki gittiğide sor. için rahat etsin. seninle aramızda iki gün var sanırım. ikili test için ne zaman çağırdı doktorun.

tatlım hoşgeldin geçmiş olsun yaa çok üzüldüm biraz daha iyimisinnnn

hoşbulduk cnm gece hiç uyumadım bulantıdan halende devam ediyor badem yiyeyim biraz da yarasın bebişime dedim ama birden böyle oldu işte cnm korkudan tüm bildiğim duaları okudum

benim doğru düzgün bunaltım olmadı bilmiyorum ki ne düşünemeliyim şimdi canım kafamçokkarıştı

bugün bendede bir uyku hali gözlerimi açamıyorum bu arada 10+5 im bugün bulantı oluyor iştahsılık oluyor umarım dediğiniz gibi 3 ayda geçer oğluma hamileliğimde 9 devam etmişti

GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA ARADA BANADA OLUYO UZAN İNŞALLAH GEÇER...zemuszemus

cnm benim sadece kasıklarımda oluyordu çok hafif ilkkez olduğu için panikledim galiba bu arada bulduğun isimlerden birini bende koymayı düşünüyorum kız olursa Asya benimde favori ismim bir arkadaşımında oğlu oldu adını efran koydu.

cnm 10 agustoz 3 ay olucaz ya ozaman cagirdi doktor ikili test yaparmi bilmem ama yapar her halde cunku ben londraya ayleme tatile gidicem orda 20 gun kalcam onun icin yapin yapa bilirseniz dicem doktora hemde cinsiyetine baktircam

ilk defa duydum böle bişeyi ilginççç

cnm 10 agustoz 3 ay olucaz ya ozaman cagirdi doktor ikili test yaparmi bilmem ama yapar her halde cunku ben londraya ayleme tatile gidicem orda 20 gun kalcam onun icin yapin yapa bilirseniz dicem doktora hemde cinsiyetine baktircam

benide 5-10 ağustos arası gelebilirsin dedi. ikili test ve ense kalınlığı için bilmiyorum bakalım.

canımmmmmmmm çok sevindim walla böyel güzel şeyler duydukça içim gidiyo bende görmek istiyorum bebişimi çarş olsada biran önce görsem hayırlısıyla bende bakalım benimki bana bi gösteri hazırladımı... e bi atraksiyon bekliyorum bende... ama benimki babaya çektiyse garanti uyuyodur kaydirigubbakcemile3

gözün aydın canım çok sevindim ay ne güzel bişi yaaaaa

evt cnm bursadayım dr acıbadem cemile Alçay memnunum şimdilik ilk zamanlar şüphelerim vardı ama iyi bir dr şimdi anladım.

bende medicalde ahmet yılmaza gidiyorum ama altı haftalıkken gitmiştim. iki hafta sonra çağırdı izne çıkmış başka bir doktora gittim bu arada şimdi ağustosun 5 inde tekrar gidecğim o zaman karar vereceğim ona devam edip edemeyeceğime. ilk gittiğimde gayet iyiydi ama bilmiyorum artık.

cnmmm yerim ben onu ya maşallah demek obur olucak tatlı geldi herhalde pamağı ayyy ne kadar duygulanmışsındır kim bilir benim ki bir bacak salladı o bile yettmişti bize bende biranönce gidip uzun uzun bakmak istiyorum.seninde şimdi sürekli izlemek geliyordur içindenopuyorumnanaktan

canım bulantısı olmayan arkadaşlar endişe ederler die bunu duyduğum halde yazmamıştım kuzenimede aynını demiş doktorr

ne kadar ödüyorsun cnm?dr çok önemli ben özel sigortam var die gittim ama eşim işte yeni olduğu 1 senesi dolmadığı için hamileliğe bakmadıklarını söylediler yinede sigorta kartımı gösterince 20 ytl iniolar 80 veriyorum.doğumda napıcam bilmiyorum walla.

canım merhaba sende bursalımısın bende bursada oturuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…