korkma canım kanama lekelenme yoksa bahsettiğin ağrılar oluyo
kendini sıkarsan kasılmayla beraber artar o batarlar
rahatla doktorunuda ara sor bakalım
limon cnm bende dis cektirdim ama da hamile oldugumu bilmiyodum da adetime 2 hafta vardi bak bunu sormayi unutum doktora acaba bi zarari olmus mudur diye
tatlım hoşgeldin geçmiş olsun yaa çok üzüldüm biraz daha iyimisinnnn
cnm bende gun 10 haftalik oldum ama bunaltilarim hala var ama gecen profororun bitanesi konustu hamilelikte bunalti cok iyi diye bebek her zararli besini almiyor mus cokbunalti cekip cikaran annelerin bebegicok saglikli olur mus diye konustu profosor doktor cok kez de okudum dogru diyo bunaltida bebek zararli madeleri almazmis ve da saglikli olurmus
hoşbulduk cnm gece hiç uyumadım bulantıdan halende devam ediyor badem yiyeyim biraz da yarasın bebişime dedim ama birden böyle oldu işte cnm korkudan tüm bildiğim duaları okudum
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YA ARADA BANADA OLUYO UZAN İNŞALLAH GEÇER...zemuszemus
cnm bende gun 10 haftalik oldum ama bunaltilarim hala var ama gecen profororun bitanesi konustu hamilelikte bunalti cok iyi diye bebek her zararli besini almiyor mus cokbunalti cekip cikaran annelerin bebegicok saglikli olur mus diye konustu profosor doktor cok kez de okudum dogru diyo bunaltida bebek zararli madeleri almazmis ve da saglikli olurmus
canım sen bursadamısın. doktorun kim ? memnunmusun?
cnm 10 agustoz 3 ay olucaz ya ozaman cagirdi doktor ikili test yaparmi bilmem ama yapar her halde cunku ben londraya ayleme tatile gidicem orda 20 gun kalcam onun icin yapin yapa bilirseniz dicem doktora hemde cinsiyetine baktircam
slm kızlar, bugün dr. a gittim, o kadar mutluyum kii anlatamam,
bebişim parmağını emiyordu :ecrin_bebek: , dr. teyzesi obur olacak galiba dedi cokacimcoook bi ara el salladı anneciğine, maşallah cnm benim bi ara ben güldüm bi baktım o da hareketlendi ayağını kaldırmalar falan çook güzeldiii, ağlamamak için kendimi zor tuttum, bu ne güzel bir mucize :Rabbim herkese nasip etsin, usg ye göre 11+6 çıktık:)) popodan başa ölçümü 5 cm miş, kalp atışları da güzel dedi dr.umuz, cinsiyeti sormadım dr.da söylemedi hayırlısı bakalım
slm kızlar, bugün dr. A gittim, o kadar mutluyum kii anlatamam,
bebişim parmağını emiyordu :ecrin_bebek: , dr. Teyzesi obur olacak galiba dedi cokacimcoook bi ara el salladı anneciğine, maşallah cnm benim bi ara ben güldüm bi baktım o da hareketlendi ayağını kaldırmalar falan çook güzeldiii, ağlamamak için kendimi zor tuttum, bu ne güzel bir mucize :rabbim herkese nasip etsin, usg ye göre 11+6 çıktık:)) popodan başa ölçümü 5 cm miş, kalp atışları da güzel dedi dr.umuz, cinsiyeti sormadım dr.da söylemedi hayırlısı bakalım
evt cnm bursadayım dr acıbadem cemile Alçay memnunum şimdilik ilk zamanlar şüphelerim vardı ama iyi bir dr şimdi anladım.
slm kızlar, bugün dr. a gittim, o kadar mutluyum kii anlatamam,
bebişim parmağını emiyordu :ecrin_bebek: , dr. teyzesi obur olacak galiba dedi cokacimcoook bi ara el salladı anneciğine, maşallah cnm benim bi ara ben güldüm bi baktım o da hareketlendi ayağını kaldırmalar falan çook güzeldiii, ağlamamak için kendimi zor tuttum, bu ne güzel bir mucize :Rabbim herkese nasip etsin, usg ye göre 11+6 çıktık:)) popodan başa ölçümü 5 cm miş, kalp atışları da güzel dedi dr.umuz, cinsiyeti sormadım dr.da söylemedi hayırlısı bakalım
bende medicalde ahmet yılmaza gidiyorum ama altı haftalıkken gitmiştim. iki hafta sonra çağırdı izne çıkmış başka bir doktora gittim bu arada şimdi ağustosun 5 inde tekrar gidecğim o zaman karar vereceğim ona devam edip edemeyeceğime. ilk gittiğimde gayet iyiydi ama bilmiyorum artık.
bende medicalde ahmet yılmaza gidiyorum ama altı haftalıkken gitmiştim. iki hafta sonra çağırdı izne çıkmış başka bir doktora gittim bu arada şimdi ağustosun 5 inde tekrar gidecğim o zaman karar vereceğim ona devam edip edemeyeceğime. ilk gittiğimde gayet iyiydi ama bilmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?