slm kızlar, bugün dr. a gittim, o kadar mutluyum kii anlatamam,
bebişim parmağını emiyordu :ecrin_bebek: , dr. teyzesi obur olacak galiba dedi cokacimcoook bi ara el salladı anneciğine, maşallah cnm benim bi ara ben güldüm bi baktım o da hareketlendi ayağını kaldırmalar falan çook güzeldiii, ağlamamak için kendimi zor tuttum, bu ne güzel bir mucize :Rabbim herkese nasip etsin, usg ye göre 11+6 çıktık:)) popodan başa ölçümü 5 cm miş, kalp atışları da güzel dedi dr.umuz, cinsiyeti sormadım dr.da söylemedi hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar beni hatırladınız mı? uzun süredir giremıyorum memleketteydım döndüm.. sizleri çok özledim.. havadislerimi vereyım hemn:)) en son 11+6 iken dr. gttım elleri kolları nasıl oynuyordu dedım artık tam bir bebğe benzemiş dıye :)) ense kalıngımız 1,5mm çıktı ikili tarama sonucumuzda ii çok şükür.. ben yine aynıyım bulantımlarımla başbaşayım ve mide yanmalarım tam gaz devam... artık seyirmeler hissedıyorum hatta dün artık içimde hareket ettıgını hissettım .. çok güzel bir duygu.. hepinizi öpüyorum daha sık girerim artık...:)
bu gidişle elif isminde artış yaşanacak 2010 yılında
kızlar canı cok eksi ceken cok eksi seyler yiyen arkadaslar varmi acaba ben cok eksi yiyom canim cok cekiyo tatli cikolatali seyler gormek istemiyo cnm sizde oylemisiniz
yaren inanmıyorum.bende eymen ve emir ismi hoşuma gitmeye başlamıştı.kızda beren..
ayy belli olsada kesinleştirsek.aslırnda ben erkek olursa hep kocişe rüzgar diyorum ama o istemiyo ne o öyle.yok yel diyelim diyo:umursamaz:
27 ağustosta 7 yi bitirecek teyzesi, ismide Erengamyoncuiremsu
oh maşallah isimlerde konuşuluyo artık yavaş yavaş...:))
bende söliimm bari aklımdaki isimleri
kız: aslı ece
erkek:mustafa mert
mustafa hem rahmetli babamın hemde kayınpederimin adı...
kızlar daha öncede yazmıştım ama sanırım kimse görmedi cvp yazan olmadı iki gündür dişim ağrıyor çürümüş çekilecek mutlaka ama ne yapılır bilmiyorum aranızda benim durumumda olan var mı? yada çevresinde hamile iken dişini çektiren ? of kafam çok karıştı. akşam sabahı yaptım.hiç uyuyamadım. ağrı kesicide alamıyorum. kötüyüm ya napcam beeeeeeeennnnnnnn.
bebişim parmağını emiyordu :ecrin_bebek: , dr. teyzesi obur olacak galiba dedi cokacimcoook bi ara el salladı anneciğine, maşallah cnm benim bi ara ben güldüm bi baktım o da hareketlendi ayağını kaldırmalar falan çook güzeldiii, ağlamamak için kendimi zor tuttum, bu ne güzel bir mucize :Rabbim herkese nasip etsin, usg ye göre 11+6 çıktık:)) popodan başa ölçümü 5 cm miş, kalp atışları da güzel dedi dr.umuz, cinsiyeti sormadım dr.da söylemedi hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar beni hatırladınız mı? uzun süredir giremıyorum memleketteydım döndüm.. sizleri çok özledim.. havadislerimi vereyım hemn:)) en son 11+6 iken dr. gttım elleri kolları nasıl oynuyordu dedım artık tam bir bebğe benzemiş dıye :)) ense kalıngımız 1,5mm çıktı ikili tarama sonucumuzda ii çok şükür.. ben yine aynıyım bulantımlarımla başbaşayım ve mide yanmalarım tam gaz devam... artık seyirmeler hissedıyorum hatta dün artık içimde hareket ettıgını hissettım .. çok güzel bir duygu.. hepinizi öpüyorum daha sık girerim artık...:)
canımmmmmmmm çok sevindim walla böyel güzel şeyler duydukça içim gidiyo bende görmek istiyorum bebişimi çarş olsada biran önce görsem hayırlısıyla bende bakalım benimki bana bi gösteri hazırladımı... e bi atraksiyon bekliyorum bende... ama benimki babaya çektiyse garanti uyuyodur kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım çok sevindim ay ne güzel bişi yaaaaa
cnmmm yerim ben onu ya maşallah demek obur olucak tatlı geldi herhalde pamağı ayyy ne kadar duygulanmışsındır kim bilir benim ki bir bacak salladı o bile yettmişti bize bende biranönce gidip uzun uzun bakmak istiyorum.seninde şimdi sürekli izlemek geliyordur içindenopuyorumnanaktan
AY AY PARMAĞINI YESİNLER .CANIM GÖZÜN AYDIN BİZİMDE GÜNÜMÜZ GELSEDE GİTSEK MERAK VE STRES YAPIYORUM...
kızlar canı cok eksi ceken cok eksi seyler yiyen arkadaslar varmi acaba ben cok eksi yiyom canim cok cekiyo tatli cikolatali seyler gormek istemiyo cnm sizde oylemisiniz
ne kadar ödüyorsun cnm?dr çok önemli ben özel sigortam var die gittim ama eşim işte yeni olduğu 1 senesi dolmadığı için hamileliğe bakmadıklarını söylediler yinede sigorta kartımı gösterince 20 ytl iniolar 80 veriyorum.doğumda napıcam bilmiyorum walla.
canım merhaba sende bursalımısın bende bursada oturuyorumm
kız birimiz eymen,birimiz emir koyalım..bu kadar da tesadüf olmaz ki canımmm..
hıım maşallah. büyükmüş baya. ismi de güzel.adıyla yaşasın fatımacım..
mustafa mert uymuş kız, güzel olmuş. aslı eceyi sevmedim ben :1no2:
canım benim de dişim ağrıdı 3-4 gün. şimdi geçti çok şükür.dr'a sordum, hamileliğin her döneminde diş tedavisi yapılabilir dedi.
ayy ayy. canım benim o kadar sevindim ki anlatamam.maşallah ya siz hep hareketli görmüşsünüz, benim oğlan bana sadece bi el salladı..çok şanslısınız yani kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin güzellik. sen hatırlatınca hatırlamış olduk.:dance: neyse bundan sonra çok çok görüşürüz artık.. bebişinin iyi olduğuna çok sevindim..
cnm vala ozel hastanelere kontrolde 100 veya 60 veriyoruz dogumda 2 milyar alirlar vala olmayan insanlar napiyo acaba dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?