2010 Şubat Anneleri

cnm ben tedirgin olsun arkadaslar diye demedim ki
ben gibi bir cok arkadas mide bunaltisi cekiyo ben okadar kotu dun ki 2 hafta once serumlar takildim su an yine basladi onun icin dedim yoksa arkadaslari uzmek dil amacim oyle yalnis anlama arkadasim

slm arkadaşlar beni hatırladınız mı? uzun süredir giremıyorum memleketteydım döndüm.. sizleri çok özledim.. havadislerimi vereyım hemn:)) en son 11+6 iken dr. gttım elleri kolları nasıl oynuyordu dedım artık tam bir bebğe benzemiş dıye :)) ense kalıngımız 1,5mm çıktı ikili tarama sonucumuzda ii çok şükür.. ben yine aynıyım bulantımlarımla başbaşayım ve mide yanmalarım tam gaz devam... artık seyirmeler hissedıyorum hatta dün artık içimde hareket ettıgını hissettım .. çok güzel bir duygu.. hepinizi öpüyorum daha sık girerim artık...:)

AY AY PARMAĞINI YESİNLER .CANIM GÖZÜN AYDIN BİZİMDE GÜNÜMÜZ GELSEDE GİTSEK MERAK VE STRES YAPIYORUM...

HOŞ GELDİN CANIMa.s.

bu gidişle elif isminde artış yaşanacak 2010 yılında

slm kızlar yaklaşık 1 saattir geçmiş okuyorum hepsine cvp yazmak istiyorum ama benim müdür tatilden döndü( çok fazla giremiorum siteye
sadece isimlerde fikrimi söylemek istedim elif ler artıcak die sevindim bana ne oluyosa :)))) elif imya belki ondandır:))) hepimizin bebekleri adları ile yaşasın inş. kucaklarımıza alalım tabi öncelikle
bende kız olursa ELTUN düşünüyorum (elif - tunc birleşimi olucak) ama anlamı yok die de kararısızm
erkek olursada GENCER KUZEY bakalım hayırlısı sağlık ve sıhhat öncelikle tabii

kızlar canı cok eksi ceken cok eksi seyler yiyen arkadaslar varmi acaba ben cok eksi yiyom canim cok cekiyo tatli cikolatali seyler gormek istemiyo cnm sizde oylemisiniz

kızlar canı cok eksi ceken cok eksi seyler yiyen arkadaslar varmi acaba ben cok eksi yiyom canim cok cekiyo tatli cikolatali seyler gormek istemiyo cnm sizde oylemisiniz

canım onlardan biride benim önceden çikolata görmeden yemeden uyuyamazdım şimdi hep ekşi yiyorum valla her türlü ekşi yi yerim çok seviyorumkafamçokkarıştı

ay cnm sorma bende cikilata severdim simdi yiyemiyorum acaba kızlarimiz mi olcak bizim

kız birimiz eymen,birimiz emir koyalım..bu kadar da tesadüf olmaz ki canımmm..

27 ağustosta 7 yi bitirecek teyzesi, ismide Eren gamyoncuiremsu

hıım maşallah. büyükmüş baya. ismi de güzel.adıyla yaşasın fatımacım..

oh maşallah isimlerde konuşuluyo artık yavaş yavaş...:))
bende söliimm bari aklımdaki isimleri
kız: aslı ece
erkek:mustafa mert
mustafa hem rahmetli babamın hemde kayınpederimin adı...

mustafa mert uymuş kız, güzel olmuş. aslı eceyi sevmedim ben :1no2:

canım benim de dişim ağrıdı 3-4 gün. şimdi geçti çok şükür.dr'a sordum, hamileliğin her döneminde diş tedavisi yapılabilir dedi.

ayy ayy. canım benim o kadar sevindim ki anlatamam. maşallah ya siz hep hareketli görmüşsünüz, benim oğlan bana sadece bi el salladı..çok şanslısınız yani kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin güzellik. sen hatırlatınca hatırlamış olduk.:dance: neyse bundan sonra çok çok görüşürüz artık.. bebişinin iyi olduğuna çok sevindim..

hoşgeldin canım bayadır yoktun sen... ama güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım cinsiyeti henüz öğrenemedin galiba sağlık olsun her bi testleri temiz çıkmış ya önemli olan o...

sağol cnm benim, inşallah çrş.da senden güzel haberler alırız, bebişim teyzesinem çekmiş anlaşılan o da okula başlayana kadar parmağını emmişti kaydirigubbakcemile3 sen kontrolden önce çikolata falan ye iyi geliyor bebiş hareketli olur diye duymuştum, ya da benim gibi gülmeye başlarsan da hemen hareketleniyor, hem bak onun hareketlerini görünce çektiğin bunca sıkıntıya değdiğini anlayacaksın, inan bi kaç gündür sizlerin tersine bende hiçbir belirti kalmamışı hatta lekelnmelerim de kesilince korkmuştum, acaba neden hiçbirşey yok bende diye, hatta sabaha kadar yatamadım bugün, kafamda kurdum kurdum, ya bişey olduysa diye, tek düşündüğüm bebişim benimle olsunda ben hepsini çekmeye razıyım dyordum, çok şükür bebeğimi gördüm dr. iyi dedi yaa bana yetti, yine herşeyi çekerim onunn için

gözün aydın canım çok sevindim ay ne güzel bişi yaaaaa

sağol bitanem ya hala kendimde değilim bu nasıl bir heyecanmş böyle Allah herkese yaşatsın opuyorumnanaktan

sağol teyzesi,gerçekten de o kadar duygulandım ki anlatmaya yetecek kelime bulamıyorum, hep diyorum elimde olsa eve bir usg alacağım sırnaşık şey

canım unutmadım seni hoşgeldin, epeydir girmeyince bende tatilde olduğunu düşünmüştüm, bebişinle ilgili güzel haberlere sevindim inşallah sen de en kısa zamanda bulantı ve yanmaları atlatırsın

AY AY PARMAĞINI YESİNLER .CANIM GÖZÜN AYDIN BİZİMDE GÜNÜMÜZ GELSEDE GİTSEK MERAK VE STRES YAPIYORUM...

sağol cnm, bende ne stress yamıştım ama çok şükür hepsi boşaymış, sen de stres yapma cnm bebişin etkilenmesin, inşallah sen de günün gelince görürsün bebişini bakarsın seninki de sana el sallar

canım ya çok sevindim ne kadar güzel gözün aydın bu kadar gelişmiş duruma gelmek o halini görmek süper olsa gerek bende haftaya salı gidicem taaaaa çok merak ediyorum nasıl bi halde ben daha hiç hareket ederken görmedim çünkü siz anlattıkça gözlerim doluyo ben görünce ne yaparım bilmiyorum:))

bende acayip ekşi yiyorum tatlıdan resmen tiksiniyorum hiç vişne yiyemiyen insan akşam avuç avuç yedim mesela allah sonumuzu hayır etsin :CüvCüv:

bende ekşiciyim kızlar.. tatlıya tahammülüm yok dondurma yemeyi özledim şu yaz günü..

canım medicale gidersen 30 ytl muayenehanesi 100 ytl. acıbademi pahalı diyorar diye ben gitmedim. doğumu düşünerek canım.

FıFACIGIM gözün aydın canım çook sevindim.yarın benimde randevum var.darısı benim başıma

yaren neden aynı isimlere takıldıgımızı buldum.biz bugun aynı topiklerde dolaştık..hatırlıyorum.o isim topigine bende girmiştim ne hoşki zevklerimiz aynıymış ikimizde aynı ismi şeçmişiz.neyse seninki belli düşünebilirsin du bakiim benimki neevereliniortak

cnm vala ozel hastanelere kontrolde 100 veya 60 veriyoruz dogumda 2 milyar alirlar vala olmayan insanlar napiyo acaba dusunuyorum

cnm vala ozel hastanelere kontrolde 100 veya 60 veriyoruz dogumda 2 milyar alirlar vala olmayan insanlar napiyo acaba dusunuyorum

canım sigortanız yok mu ssk? ssk anlaşmalı bi özel hastaneye gidin onlarda uygun bakıyolar benim gittiğim hastanede 90 tl muayene 45 veriyordum kdv mi düşmüş bişeyler düşmüş sanırım 37 alıyolar artık.. ayrıca doğumdada yarı parasını vericem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…