2010 Şubat Anneleri

ayy ayy. canım benim o kadar sevindim ki anlatamam. maşallah ya siz hep hareketli görmüşsünüz, benim oğlan bana sadece bi el salladı..çok şanslısınız yani kaydirigubbakcemile2

sağol cnm, olsun bak sen de cinsiyetini biliyorsun aslında sağlıklı olsunlar yeter , biz sormadık bile unutmuşum heyecandan, gerçi çok da takmıyorum cinsiyetini sağlıklı olsun da iyice belli olunca söyler dr. , şimdilik acelem yok,

canım çok sağol, inşallah sende haftaya güzel haberler verirsin, bugüne kadar ben de hareket ettiğini görenleri okudukça duygulanıyordumm benim nasıl olacak diyemerak ediyordum, hatta sabaha kadar uyuyamadım ama bebişim anneciğine iyi bir şov yaptı harikaydı anlatamam, darısı tüm görmeyi bekleyenlerin başına

FİFACIGIM gözün aydın canım çook sevindim.yarın benimde randevum var.darısı benim başıma

canım çok sağolinşallah sen de yarın güzel haberlerle gelirsin, gelince bize yazmayı unutma

cnm vala ozel hastanelere kontrolde 100 veya 60 veriyoruz dogumda 2 milyar alirlar vala olmayan insanlar napiyo acaba dusunuyorum

bizim burdada özel hastaneler normalde 60 - 70 filan ama ssk varsa muayene ücreti 12 tl sadece çok güzel oldu bu sistem tabi benim ssk sürem daha dolmadığı için yükseködüyorum malesef(

cnm benim sigortam londra da da gidiyo aylem oduyo tr de esimin uzerinden ssk li olucamda yurt disindan katlar istiyolar bizde da ayarlamadik onun icin normal ucret oduyorum test falan da girince icine vala dunya para gidiyo

Benım buluŞmamda yarın Çok Özledım ben bebıŞımı gÜzel haberlerle gelırız ınŞallah...

benim dr da azıcık geç kal randevuna sorun çıkarıyo.. alman nazi subayları gibi.. inşallah bu sefer gittiğim dr. dan memnun kalırımda hep ona giderim..

canım ben ögledin sonrayı bulur derken nete girmem anca ögleden sonrayı bulur diyom.degilse vaktinde giderim zaten vaktindede alıyorlar beklemiyorlar.yıllardır bildigim doktor oda beni iyi bilir.doktordan memnunum bakalım

Benİm buluŞmamda yarın Çok Özledİm ben bebİŞİmİ gÜzel haberlerle gelİrİz İnŞallah...

inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin sende..

canım ben ögledin sonrayı bulur derken nete girmem anca ögleden sonrayı bulur diyom.degilse vaktinde giderim zaten vaktindede alıyorlar beklemiyorlar.yıllardır bildigim doktor oda beni iyi bilir.doktordan memnunum bakalım

he iyi o zaman canım ben yanlış anladım ne çok bekletiyolar dedim bende kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla sende görürsün canım inş. bebişini... hemde o kadar beklediğine değerde senin bebiş sana bi kolbastı yapar inşallahhhh kaydirigubbakcemile3

hahaha sırnaşık şey ay inş bu kadar beklemeye değsin dimi kaydirigubbakcemile3

canım medicale gidersen 30 ytl muayenehanesi 100 ytl. acıbademi pahalı diyorar diye ben gitmedim. doğumu düşünerek canım.

cnm bende özel sigortam var die acıbademe 30 ytl ödüyordum sonra yanlışlık olmuş dediler sigortadan 1 sene dolmamış dediler onu bırak sigortamız tam martın 3 de doluyor 1 sene 1 ay önce olsa doğum için az ödeyecektim.şimdi bu dr alıştım bırakamıyorumda napıcam bilmiyorum benim bir kaybım var o yüzden bu dr çok sıkı takip ediyor herşeyimi anlıyacağın düşüncedeyim.nedense erkek dr takıntım var gidemiyorum herhalde doğumu jimerde yaparım acıbadem çok pahalıya gelirse.

Yarencİm gÖzÜn aydın sonuÇların İİ ÇıkmıŞ Çok sevİndİm tatlım

sağolasın cancağızım, darısı sana olsun inşallah...

hayırlısıyla sende görürsün canım inş. bebişini... hemde o kadar beklediğine değerde senin bebiş sana bi kolbastı yapar inşallahhhh kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…