ayy ayy. canım benim o kadar sevindim ki anlatamam.maşallah ya siz hep hareketli görmüşsünüz, benim oğlan bana sadece bi el salladı..çok şanslısınız yani kaydirigubbakcemile2
canım ya çok sevindim ne kadar güzel gözün aydın bu kadar gelişmiş duruma gelmek o halini görmek süper olsa gerek bende haftaya salı gidicem taaaaa çok merak ediyorum nasıl bi halde ben daha hiç hareket ederken görmedim çünkü siz anlattıkça gözlerim doluyo ben görünce ne yaparım bilmiyorum:))
bende acayip ekşi yiyorum tatlıdan resmen tiksiniyorum hiç vişne yiyemiyen insan akşam avuç avuç yedim mesela allah sonumuzu hayır etsin :CüvCüv:
FİFACIGIM gözün aydın canım çook sevindim.yarın benimde randevum var.darısı benim başıma
ay cnm sorma bende cikilata severdim simdi yiyemiyorum acaba kızlarimiz mi olcak bizim
cnm vala ozel hastanelere kontrolde 100 veya 60 veriyoruz dogumda 2 milyar alirlar vala olmayan insanlar napiyo acaba dusunuyorum
sabah 11 de.ögleden sonrayı bulur girmem.haber veririm.sagolun
sabah 11 de.ögleden sonrayı bulur girmem.haber veririm.sagolun
HADİ BAKALIM SIRA SENDE PAPATYA SENDE PATLAT GÜZEL Bİ BOMBA opuyorumnanaktanzemuszemus
en son biz kaldık bebişimle taaaaaaa 10 ağustosta büyük buluşmaa(
benim dr da azıcık geç kal randevuna sorun çıkarıyo.. alman nazi subayları gibi.. inşallah bu sefer gittiğim dr. dan memnun kalırımda hep ona giderim..
inşallah canım
Benİm buluŞmamda yarın Çok Özledİm ben bebİŞİmİ gÜzel haberlerle gelİrİz İnŞallah...
canım ben ögledin sonrayı bulur derken nete girmem anca ögleden sonrayı bulur diyom.degilse vaktinde giderim zaten vaktindede alıyorlar beklemiyorlar.yıllardır bildigim doktor oda beni iyi bilir.doktordan memnunum bakalım
hayırlısıyla sende görürsün canım inş. bebişini... hemde o kadar beklediğine değerde senin bebiş sana bi kolbastı yapar inşallahhhh kaydirigubbakcemile3
İYİ HABERLERLE GEL PAPATYAM..opuyorumnanaktan:Saruboceq:
canım medicale gidersen 30 ytl muayenehanesi 100 ytl. acıbademi pahalı diyorar diye ben gitmedim. doğumu düşünerek canım.
Yarencİm gÖzÜn aydın sonuÇların İİ ÇıkmıŞ Çok sevİndİm tatlım
hayırlısıyla sende görürsün canım inş. bebişini... hemde o kadar beklediğine değerde senin bebiş sana bi kolbastı yapar inşallahhhh kaydirigubbakcemile3
Benİm buluŞmamda yarın Çok Özledİm ben bebİŞİmİ gÜzel haberlerle gelİrİz İnŞallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?