ewet cnm hep hissediyodum kız olacagını biliyodum çünkü daha çok öncede bebeğimin kız olacagını evliliğimin ilk aylarında rüyamda gördüm o yüzden hiç erkek ismi düşünmemiştim :))))))
slm ebrucum belli oldumu cinsiyeti? geçmişi okuyamadım.. bende kız hissedıyorum bir arkadaştan duymuştum kalp atışı yüksek olunca kızmış dıye bizimkinin son kontrolünde 173 tü.. hayırlısı bakalım ..
arkadaşlar yaren-h listemizi yapıyordu görümıyorum listeyi uzun zamandır cinsıyetlerı belli olanları merak edıyorum :)
kayınpeder kayınvalidelerden benim adımı koyun gibisinden beklentiler var mı kızlar
kayınpeder kayınvalidelerden benim adımı koyun gibisinden beklentiler var mı kızlar
sevındım cnm benımde 15 gün sonra kontrolüm var o zman belli olur inş...
kızlar soğuk algınlıgı için önerilerinizi beklıyorum 4 gündür mahfetti beni....
şakada olsa ikisindede var ama kusura bakmasınlar valla çocuğu yspsn 2 kişiyse isim hakkıda onlara ait olmalı bencee sizceee
belki vardır ama söyleyemiyorlardır benc hepsinin kesin vardır bir yerde okumuştum adam ısrarla babasının adını koymak istıyormuş çocuğa kadın istemiyor tabii en sonunda o benim eskı sevgilimin adı demış isim otomatıkman elenmış..
bu da iyi yöntem yaniiii
bence de isim konusunda karışılmamalı eşler karar vermeli sorarlarsa yorum yapsınlar da
çok geçmiş olsun canım doktorunla görüşmedin mi
bolca dinleneceksin tabi bi de c vitamin ağırlıklı beslen ki idrencin artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?