2010 Şubat Anneleri

slm ebrucum belli oldumu cinsiyeti? geçmişi okuyamadım.. bende kız hissedıyorum bir arkadaştan duymuştum kalp atışı yüksek olunca kızmış dıye bizimkinin son kontrolünde 173 tü.. hayırlısı bakalım ..

arkadaşlar yaren-h listemizi yapıyordu görümıyorum listeyi uzun zamandır cinsıyetlerı belli olanları merak edıyorum :)

Bıde benım yıĞenım var adı zÜlal saf temız su peygamberımızın suyu ımıŞ anlamıdaa

evet beyaz gelincil kızım olacak kısmet olursa benimkide 153 atıyodum kuzumun kalbiii

birkaç sayfa geride liste dün falan güncellenmıştı

sevındım cnm benımde 15 gün sonra kontrolüm var o zman belli olur inş...
kızlar soğuk algınlıgı için önerilerinizi beklıyorum 4 gündür mahfetti beni....

kayınpeder kayınvalidelerden benim adımı koyun gibisinden beklentiler var mı kızlar

belki vardır ama söyleyemiyorlardır benc hepsinin kesin vardır bir yerde okumuştum adam ısrarla babasının adını koymak istıyormuş çocuğa kadın istemiyor tabii en sonunda o benim eskı sevgilimin adı demış isim otomatıkman elenmış..

sevındım cnm benımde 15 gün sonra kontrolüm var o zman belli olur inş...
kızlar soğuk algınlıgı için önerilerinizi beklıyorum 4 gündür mahfetti beni....

çok geçmiş olsun canım doktorunla görüşmedin mi
bolca dinleneceksin tabi bi de c vitamin ağırlıklı beslen ki idrencin artsın

benim kayınpeder 10 yıl önce vefat etmiş kaynım ogluan koymuş adını kenan ismi onlarda olmasaydı kesinlikle ben koyardım görmedim ama çok seviyorum kendisini ama kaynanamın adını koymam ismi nadiriye eşimin anneannesi yaşıyo görümcen onun ismini koyun dedi ama ben istemiyom eşimde yok dedi zaten huyunu begenmiyom anneannemizin çok küfür ediyo yoksa iyi bir kadın ama agzı bozuk o yüzden istemiyom ismide munise

bu da iyi yöntem yaniiii

kayınpeder kayınvalidelerden benim adımı koyun gibisinden beklentiler var mı kızlar

Çok üzgünüm çoook kocamın eski sevgilisinin adını çok beyenirmiş kayınvalide hanım. "mürvet çok güzel isim mürvet koyarsın" demişti. Sözde bilmiyo ya benim mürveti bildiğimi
Ayrıca onların isimlerini koymayacağımı bildikleri için renk veremiyorlar. Wallahi en ufak bi şekilde belli etsinler böyle bi istekleri olduğunu anında kendi anne babamın adını koyarım...

çok geçmiş olsun canım doktorunla görüşmedin mi
bolca dinleneceksin tabi bi de c vitamin ağırlıklı beslen ki idrencin artsın

saol cnm aradım dr. bol su iç ve b c vitamını al dedi.. yapıyorum ama pek faydası olmadı daha.. birde yüzünü şampuanla sık sık yıka dedi ne alaka anlamadım ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…