2010 Şubat Anneleri

ne kadar düşüncesiz oluyorlar değil mi benimkide eltimde bu bizim adını da biz koycaz demişti kız sinirden deli oldu tabii kımse dinlemedi kaynanayı o da ayrı.

ben tavrımı bastan koydum kocişe
ben babanne dede adı falan koymam çocuğuma dedim kendi ailemide kastettim
kendi beğendiğimiz adı koyarız dedim tedbirimi önceden aldım
zaten kimseninde öyle bi beklentisi yok yapamyacağımı bilirler:jeyyar:

ben yemin etmeyimde belki kayınpederin olabilir küçük bi ihtimal istersemde
ama kayınvalide mümkün değil aslında adı güzel ama onun adı diye koymam
gerekirse şabaniye koyarım daha iyi

benim kayınvalidem de çok karşı bu muhabbetlere.. oğlun koymak istiyor dedim.. hakkımı helal etmem dedi :))

ben yemin etmeyimde belki kayınpederin olabilir küçük bi ihtimal istersemde
ama kayınvalide mümkün değil aslında adı güzel ama onun adı diye koymam
gerekirse şabaniye koyarım daha iyi

şiddetli gelin kaynana geçimsizliği var galiba..

kızlar bişey sorcam benim en son kontrolümde bebiş sat a göre ilerde çıkmış bundan sonra yine değişir mi yoksa aynen öyle mi devam eder bebişimi görünce heyeceandan sormamışım doktora da yeni aklıma geldi

içi beni yakar onun.. isim konusunda eyvallah da, diğer hiç bir konuda güvenemezsin ne yazık ki

ay bu heryerde aynı galiba ne kadar iyi olursa olsun gelin -kaynana oldu mu bitiyor ay bizim de oğlumuz olursa gelin böyle çekıştırırse ay kıyamam oğluma be

herkesin iyi ve kötü yanları var aynı bizlerin de olduğu gibi ama bazen dozu kaçırıyorlar o kötü oluyo tabi ne var aslında tatlı tatlı geçinilse dimi ama????

ben elimden geldiği kadar gecinme taraftarıyım ve öylede yapıyorum
ama kıymet bilinmeyince :1no2:

kafaya pek takmamak lazım..herkeste var aynı sorunlar.. ne yazık ki kendilerinin de bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlar, kaynanalık tatlı geliyor..

kafaya pek takmamak lazım..herkeste var aynı sorunlar.. ne yazık ki kendilerinin de bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlar, kaynanalık tatlı geliyor..

içime atıyorum napayım bişey desem al basına iş öyle böyle değil hemde
bu akşamda hiç gitmek istemiyorum
kocamada bişey diyemedim
gecen hafta burnumdam geldi daha kendime gelmeden bu akşam yine oraya gitmek
istemiyorum
ama bi bahanede bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…