Çok üzgünüm çoook kocamın eski sevgilisinin adını çok beyenirmiş kayınvalide hanım. "mürvet çok güzel isim mürvet koyarsın" demişti. Sözde bilmiyo ya benim mürveti bildiğimi
Ayrıca onların isimlerini koymayacağımı bildikleri için renk veremiyorlar. Wallahi en ufak bi şekilde belli etsinler böyle bi istekleri olduğunu anında kendi anne babamın adını koyarım...
oy oy oy
cuma ugurlu gelmiş topikte 17 arkadaşımız var
ben yemin etmeyimde belki kayınpederin olabilir küçük bi ihtimal istersemde
ama kayınvalide mümkün değil aslında adı güzel ama onun adı diye koymam
gerekirse şabaniye koyarım daha iyi
saol cnm aradım dr. bol su iç ve b c vitamını al dedi.. yapıyorum ama pek faydası olmadı daha.. birde yüzünü şampuanla sık sık yıka dedi ne alaka anlamadım ama :))
benim kayınvalidem de çok karşı bu muhabbetlere.. oğlun koymak istiyor dedim.. hakkımı helal etmem dedi :))
aferin valla kız senın kı iyi galiba anlayışlı gibi
şiddetli gelin kaynana geçimsizliği var galiba..
içi beni yakar onun.. isim konusunda eyvallah da, diğer hiç bir konuda güvenemezsin ne yazık ki
ben elimden geldiği kadar gecinme taraftarıyım ve öylede yapıyorum
ama kıymet bilinmeyince :1no2:
kafaya pek takmamak lazım..herkeste var aynı sorunlar.. ne yazık ki kendilerinin de bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlar, kaynanalık tatlı geliyor..
kafaya pek takmamak lazım..herkeste var aynı sorunlar.. ne yazık ki kendilerinin de bir zamanlar gelin olduklarını unutuyorlar, kaynanalık tatlı geliyor..
evet umarım bizde öyle olmayız
aferin valla kız senın kı iyi galiba anlayışlı gibi
benimkide koysam hayır demez ağzında var ama aslında, yok yok yaşarken istemem demekten geri kalmasada alttan anlaşılıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?