kızlar bişey sorcam benim en son kontrolümde bebiş sat a göre ilerde çıkmış bundan sonra yine değişir mi yoksa aynen öyle mi devam eder bebişimi görünce heyeceandan sormamışım doktora da yeni aklıma geldi
kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ben hangisine göre takip edeyim???kafamçokkarıştı
en iyisi anlamamazlıktan gelmek
kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ben hangisine göre takip edeyim???kafamçokkarıştı
doktorun ne dedi bu konuda??
canım öndede olsa bebek geridende gelse sat'a göre takip ediyor dr.lar çünkü bu dönemlerde bebekler bazen hızlı gidebiliyor.. yada yavaş büyüyor bu sağlıksız olduğundan değil... nedenini bilemiyorum belkide annenin bünyesi... onun için her şartta sat'a göre takip ediyolar...
evet bende öle biliyorum SAT göre takip ediliyo ultrason 2-3 güm fark atabiliyo
doktor farkedebiliyo önemli değil dedi de hangisini takip edeceğimizi söylemedi de
sonuçta ultrasonda her gittiğinde hep farklı olucak SAT öenmli olan kafana takma tatlımm
merhabalar cici anneler nasilsiniz
aslında mantıken birebir aynı gitmesi biraz zor yani demi aman sağlıklı olsun da gerisi önemli diil bi sonraki kontrolü iple çekiyorum
merhabalar cici anneler nasilsiniz
arkadaslar ya aranizda mide bunaltisi gecmiyen varmi ya 11 haftaya 2 gun kaldi midem allak bulak hap aliyom yine ayni yemek yiyemiyorum kızlar ya boyle olan varmi mafoldumben
arkadaslar ya aranizda mide bunaltisi gecmiyen varmi ya 11 haftaya 2 gun kaldi midem allak bulak hap aliyom yine ayni yemek yiyemiyorum kızlar ya boyle olan varmi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?