2010 Şubat Anneleri

kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ben hangisine göre takip edeyim???kafamçokkarıştı

kendimizi gerdik durduk yere kızlar... sallayın gitsin.. konu değiştirelim.. bebişleri stresten uzak tutalım..:))laelaelaelaelae hihoyyyt :sm_cool:
smileyler eğlendirsin bizi bari delikafadulden

kızlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu ben hangisine göre takip edeyim???kafamçokkarıştı

canım öndede olsa bebek geridende gelse sat'a göre takip ediyor dr.lar çünkü bu dönemlerde bebekler bazen hızlı gidebiliyor.. yada yavaş büyüyor bu sağlıksız olduğundan değil... nedenini bilemiyorum belkide annenin bünyesi... onun için her şartta sat'a göre takip ediyolar...

evet bende öle biliyorum SAT göre takip ediliyo ultrason 2-3 güm fark atabiliyo

sağol canım heyecandan sormayı unutmuşum da ben de öyle takip ediyorum da yine de sorayım dedim

arkadaslar ya aranizda mide bunaltisi gecmiyen varmi ya 11 haftaya 2 gun kaldi midem allak bulak hap aliyom yine ayni yemek yiyemiyorum kızlar ya boyle olan varmi mafoldumben

aslında mantıken birebir aynı gitmesi biraz zor yani demi aman sağlıklı olsun da gerisi önemli diil bi sonraki kontrolü iple çekiyorum

tabi bide şöyle düşünmek lazım dr. un ölçüm yaparken elinin 1 mm oynaması bizde gün değiştiriyo... ne kadar dikkatli yaparsa yapsın .. biraz önden ölçmesi yada büraz arkadan büyük ölçmesi ... al sana sat'a göre farklı sonuç..

kızlar üzgününm ama yanlış biliyosunuz ultrasona göre takıp ediliyor yanı şöyle düşünün mesela sata göre 12 hafta ultrasona göre 13 doğum için 1 hafta bekler mı gelişimini tamamlamış olur benim sata göre 10 gün küçük doğum tarıhımı ona göre hesapladı dr.

merhabalar cici anneler nasilsiniz

hoşgelsin canım... bende birkaç gün öncesine kadar çok çektim canım bulantıdan ağlıyodum artık bulanmak istemiyorum diye ama çok şükür 14. haftaya girdikten sonra daha iyiyim.. yani hala var ama o yaşadıklarımın yanında bunu saymam bile... inş. sende atlatırsın en kısa zamanda..

arkadaslar ya aranizda mide bunaltisi gecmiyen varmi ya 11 haftaya 2 gun kaldi midem allak bulak hap aliyom yine ayni yemek yiyemiyorum kızlar ya boyle olan varmi mafoldumben

cnm benimde geçmedi hatta mide yanması ve başağrısıda eklendi:teselli:

var canım üzülme ben 11+2 yim her geçen gün artıyor bulantı 6 haftalıktan beri neler çekıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…