yok canım su değil suyu 16.haftadan sonra alıyolar.ben 14. hafta da olduğum için plesentadan parça alınığ biyopsiye göndercekler adı koryon villus diye bişey..sağolun bu arada sonuçlar 3 haftada çıkcak o sonuç iyi çıkıncada işim bitmiyo sonrada kalbine eko yapılcak..
Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .
esracım arkadaşın içinde dua ediyorum inş.en kısa sürede kurtulur kolay bir doğum olur hayırlısıyla.hemde nasıl sanki kendim doğum yapıyomuşum kadar heyecanlandım ya.... haber bekliyorum hayırlı haberlr bi gelsin koşucam hastaneye...
sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.sırnaşık şey
kaçış yok ille de doğuracaksın kızım diyor içimden bir ses işte o zaman panik başlıyor
kızlar bir konuda fikrinizi alıcam yorumlarınızı bekliyorum.
simdi normalde drla muayenem bu haftaydı ama drmuz izine gittigi icin haftaya 10'una aldık ozaman 12 hafta olucaz. ama ben bulantılardan dolayı kotu oldugum icin haftaya izin alıp yazlıga gidicem. ee cumadan gidicem pazartesi tekrar git gel mi yapsam yada 17sine mi ertelesem ozaman 13 hfata olcaz. bitaraftan da bebisimi cok merak ediyorum onu gorunce moralim duzeliyor off karar veremedim ne dersiniz??
Bende yarın yokum denİze gİdİcez ÇarŞamba gÜnÜde doktora allah nasİp ederse doktordan sorada bursaya aİlemİn yanına gİdİcez.ÇarŞamba gÜnÜ doktor gÜnÜmÜz dua edİn yarın yokum dualarınıza İhtİyacımız var.[/QUOTE
sende iyi haberlerle geleceksin inşallah:Saruboceq:
hadi bakalım hemencecik bitsin herşey çok kolay ve güzel olsunn.. valla ben d eburda panik oldum yaa.. ben cok evhamlıyım naısl olacak dogum işi bilmiyourm:))canlarım günaydın geçmişi okuyamadım çok heyecanlıyım.. hep söylüyorum ağustos annelerindede bi arkadaşım var diye.. onun sabaha karşı 4 de suyu gelmiş.. dr. gelmiller hemen muayenede doğum başlamış denmiş.. fakat sancısı yok o yüzden doğumhanede şimdi sunu sancı vermişler.. beklemedeyiz dua edin onun için Allahım bi avazda kurtarsın inşallah... çok rahat geçti onun hamileliği rabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..... Meltemcim sık dişini canım az kaldı ece'miz geliyo.... ay ağlıyorum kızlar ya çok duygulandım çok heyecanlandım tüylerim diken diken çok garip bi duygu... Kendi evlatlarımızda nasıl oluruz bilmiyorum..
Saolun canlarım:1hug:bütün gece uyumadım.çok merak ediyorum ne kadar büyümüşgelir gelmez yazarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
esracım arkadaşın içinde dua ediyorum inş.en kısa sürede kurtulur kolay bir doğum olur hayırlısıyla.:
Volescİm allah arkadaŞına yardım etsİn bİr avazda kurtarsın canım.
Bende yarın yokum denİze gİdİcez ÇarŞamba gÜnÜde doktora allah nasİp ederse doktordan sorada bursaya aİlemİn yanına gİdİcez.ÇarŞamba gÜnÜ doktor gÜnÜmÜz dua edİn yarın yokum dualarınıza İhtİyacımız var.
Bende yarın yokum denİze gİdİcez ÇarŞamba gÜnÜde doktora allah nasİp ederse doktordan sorada bursaya aİlemİn yanına gİdİcez.ÇarŞamba gÜnÜ doktor gÜnÜmÜz dua edİn yarın yokum dualarınıza İhtİyacımız var.
Bende yarın yokum denİze gİdİcez ÇarŞamba gÜnÜde doktora allah nasİp ederse doktordan sorada bursaya aİlemİn yanına gİdİcez.ÇarŞamba gÜnÜ doktor gÜnÜmÜz dua edİn yarın yokum dualarınıza İhtİyacımız var.[/QUOTE
dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz bursaya gelmişken bizede uğrasaydın canımmmm naniknanik
hadi bakalım hemencecik bitsin herşey çok kolay ve güzel olsunn.. valla ben d eburda panik oldum yaa.. ben cok evhamlıyım naısl olacak dogum işi bilmiyourm:))
ne güzel ya bi tatil haberi daha buna daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum(( canım hem kendim hem senin hemde bütün kızlar için dua ediyorum inş. güzel güzel haberler alırız. benimde yarın randevum bugün biran önce akşam olsa die dua ediyorum. bide çok ağrım var benim kızlar yaaaa karnım ve kasık bölgemde aşırı derecede hemdee:sinifsinif:
sağolun canlarım benim tşk ederim hala haber bekliyorum ya Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşallah...
canım sanada iyi tatiller.. hiç merak etme dr. randevunda tahminindende güzel geçicek ağzın kulaklarında çıkıcaksın ordan hiç merak etme canım.. ailene güzel haberler götürüceksin...
canım günaydın dedim beni görmedin mii
canım hayırlısıyla hepimiz için en iyisi en güzeli nasılsa hepimiz onu yaşıycaz sonucu güzel bişey walla bişey diyimmi hamile kaldığımı ilk öğrendiğim zaman daha çok korkuyodum ama şimdi evladıma kavuşucağım için hiç gözüme bişey gelmiyo... alıcam ya onu kucağıma ilk bi bakıcak ya bana göz göze gelicez merhaba ben senin annenin bunca aydır hep seni bekledim bu anı bekledim diycem ya... başka bişey düşünmüyorum... Allah yardım eder hayırlısıyla...
canım hayırlısıyla hepimiz için en iyisi en güzeli nasılsa hepimiz onu yaşıycaz sonucu güzel bişey walla bişey diyimmi hamile kaldığımı ilk öğrendiğim zaman daha çok korkuyodum ama şimdi evladıma kavuşucağım için hiç gözüme bişey gelmiyo... alıcam ya onu kucağıma ilk bi bakıcak ya bana göz göze gelicez merhaba ben senin annenin bunca aydır hep seni bekledim bu anı bekledim diycem ya... başka bişey düşünmüyorum... Allah yardım eder hayırlısıyla...
canım ben ilk göz göze geldigimdi kendimi tutamadık aglamıştım..çok güzel bi duygu ..
ben de aglarım herhalde simdiden dogum hikayelerini okurken bile aglıyorum gercegin de koparım herhalde. ahh ahh o gunleri bir gorsek..
hadi bakalım sırayla muayenelerinizi bitirin gelin.seninde güzel geçer umarım:Saruboceq:
Arkadaşlar günaydın. İki haftadır giremiyorum. Benim güzel arkadaşlarım merak etmişler beni. İyiyim Allaha şükür. Bebeğimin kalp atışını da duydum. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Hepinizi öpüyorum.
canlarım günaydın geçmişi okuyamadım çok heyecanlıyım.. hep söylüyorum ağustos annelerindede bi arkadaşım var diye.. onun sabaha karşı 4 de suyu gelmiş.. dr. gelmiller hemen muayenede doğum başlamış denmiş.. fakat sancısı yok o yüzden doğumhanede şimdi sunu sancı vermişler.. beklemedeyiz dua edin onun için Allahım bi avazda kurtarsın inşallah... çok rahat geçti onun hamileliği rabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..... Meltemcim sık dişini canım az kaldı ece'miz geliyo.... ay ağlıyorum kızlar ya çok duygulandım çok heyecanlandım tüylerim diken diken çok garip bi duygu... Kendi evlatlarımızda nasıl oluruz bilmiyorum..
sağolun canlarım benim tşk ederim hala haber bekliyorum ya Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşallah...
canım sanada iyi tatiller.. hiç merak etme dr. randevunda tahminindende güzel geçicek ağzın kulaklarında çıkıcaksın ordan hiç merak etme canım.. ailene güzel haberler götürüceksin...
ne güzel ya bi tatil haberi daha buna daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum(( canım hem kendim hem senin hemde bütün kızlar için dua ediyorum inş. güzel güzel haberler alırız. benimde yarın randevum bugün biran önce akşam olsa die dua ediyorum. bide çok ağrım var benim kızlar yaaaa karnım ve kasık bölgemde aşırı derecede hemdee:sinifsinif:
dualarımız seninle canım güzel haberlerini bekliyoruz bursaya gelmişken bizede uğrasaydın canımmmm naniknanik
canım hoşgeldin hem çok özledik hem çok merak ettik
şükür bebeginde sende iyisiniz
yeniden hoşgeldin aramıza :)
allah kurtarsın canım
benimde kardeşimn baldızının bugun suyu gelmiş 2 cm açılmada varmış
ama 34. haftada doktor durdurmaya çalışıyor doğumu
bakalım hayırlsıı akşam netleşecek inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alacagız yavrularımız kucagımıza
haberlerini merakla bekliyoruz canım
bizimde haftasonu evlilik yıldönümümüz eşim agvaya götürüyor
bu süpriz çok güzel oldu valla
uzaklaşmaya çok ihtiyacım var
iyi haftalar kızlar biraz işe döneyim yerimseniben
SAĞOLUNa.s. CANLARIM BENİM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.
ELİFCİM SENDE GÜZEL HABERLE GEL İNŞALLAH TATLIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?