2010 Şubat Anneleri

herkese günaydın iyi haftalar

canım inş.güzel ve hayırlı haberler alırsın bu ölçümler gerçekten çok yanıltıcı olabiliyor.birebir yaşamış arkadaşım var sıkma hiç canını

Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .

inşallah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle..

hemde nasıl sanki kendim doğum yapıyomuşum kadar heyecanlandım ya.... haber bekliyorum hayırlı haberlr bi gelsin koşucam hastaneye...
esracım arkadaşın içinde dua ediyorum inş.en kısa sürede kurtulur kolay bir doğum olur hayırlısıyla.

sanki ben hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor.sırnaşık şey
kaçış yok ille de doğuracaksın kızım diyor içimden bir ses işte o zaman panik başlıyor

benimde en çok korktuğum nokta o düşünceee..aklıma geldikçe yapamıycam sanırım ben bunu die strese giriyorum yaa:bbo:

kızlar onu bende yaptımkaydirigubbakcemile3benden önce dogumu biri girdi onu beklerken iyice heyecanlandım.o çıktı sıra bana geldi.doktorum geldi.hadi gel dedi elimden tuttu.yok ben vazgeçtim dogurmaktan.korkuyorum demiştim.elimden tuttu.gel hiç korkma birşey hissetmeyeceksin diyerek içeri grmiştim.yani oluyo.heyecan korku oluyo......

Bende yarın yokum denıze gıdıcez ÇarŞamba gÜnÜde doktora allah nasıp ederse doktordan sorada bursaya aılemın yanına gıdıcez.ÇarŞamba gÜnÜ doktor gÜnÜmÜz dua edın yarın yokum dualarınıza ıhtıyacımız var.

[
günaydın canım valla olur canım neden olmasın 12 ile 14.hafta arasında oluyo zaten 2 li test doktoruna sor ama genede ara bi canım

hadi bakalım hemencecik bitsin herşey çok kolay ve güzel olsunn.. valla ben d eburda panik oldum yaa.. ben cok evhamlıyım naısl olacak dogum işi bilmiyourm:))
Saolun canlarım:1hug:bütün gece uyumadım.çok merak ediyorum ne kadar büyümüş gelir gelmez yazarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Aryaa hadi bakalım hemen gelirsin de inşallah güzel haberlerle.. seviniriz biz de:)

esracım arkadaşın içinde dua ediyorum inş.en kısa sürede kurtulur kolay bir doğum olur hayırlısıyla.:

Volescİm allah arkadaŞına yardım etsİn bİr avazda kurtarsın canım.

sağolun canlarım benim tşk ederim hala haber bekliyorum ya Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin inşallah...

canım sanada iyi tatiller.. hiç merak etme dr. randevunda tahminindende güzel geçicek ağzın kulaklarında çıkıcaksın ordan hiç merak etme canım.. ailene güzel haberler götürüceksin...

ne güzel ya bi tatil haberi daha buna daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum(( canım hem kendim hem senin hemde bütün kızlar için dua ediyorum inş. güzel güzel haberler alırız. benimde yarın randevum bugün biran önce akşam olsa die dua ediyorum. bide çok ağrım var benim kızlar yaaaa karnım ve kasık bölgemde aşırı derecede hemdee:sinifsinif:

hadi bakalım hemencecik bitsin herşey çok kolay ve güzel olsunn.. valla ben d eburda panik oldum yaa.. ben cok evhamlıyım naısl olacak dogum işi bilmiyourm:))

canım hayırlısıyla hepimiz için en iyisi en güzeli nasılsa hepimiz onu yaşıycaz sonucu güzel bişey walla bişey diyimmi hamile kaldığımı ilk öğrendiğim zaman daha çok korkuyodum ama şimdi evladıma kavuşucağım için hiç gözüme bişey gelmiyo... alıcam ya onu kucağıma ilk bi bakıcak ya bana göz göze gelicez merhaba ben senin annenin bunca aydır hep seni bekledim bu anı bekledim diycem ya... başka bişey düşünmüyorum... Allah yardım eder hayırlısıyla...

hadi bakalım sırayla muayenelerinizi bitirin gelin.seninde güzel geçer umarım:Saruboceq:

canım ben ilk göz göze geldigimdi kendimi tutamadık aglamıştım..çok güzel bi duygu ..

Evet ben de son anda düşünürüm daha 6-7 ay var.. o zaman mecbur kalınca sesim çıkmaz artık diye kendimle uğraşıyorum:))kötükedihüso

Kızlar ben KK yı henüz tam çözemedim de.. Hamilelikte pilates yoga yapan varmı ne zaman başlamışlar falan aratacam olmuyo anlamsız şeyler çıkıyor..sositososito
Ben pilates olmadı yoga yapmak istiyorum da ?zemuszemus Yapan var mı yada araştıran oldu mu?? Ben doktora sordugumda ilk 3 ay yüzme yürüyüş başka şey yok demişti.. :sinifsinif:Sonrasında da yüzme yürüyüş iyiymiş ama.. Neyse fikri olan va rmı?

canım hoşgeldin hem çok özledik hem çok merak ettik
şükür bebeginde sende iyisiniz
yeniden hoşgeldin aramıza :)

allah kurtarsın canım
benimde kardeşimn baldızının bugun suyu gelmiş 2 cm açılmada varmış
ama 34. haftada doktor durdurmaya çalışıyor doğumu
bakalım hayırlsıı akşam netleşecek inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alacagız yavrularımız kucagımıza

haberlerini merakla bekliyoruz canım
bizimde haftasonu evlilik yıldönümümüz eşim agvaya götürüyor
bu süpriz çok güzel oldu valla
uzaklaşmaya çok ihtiyacım var
iyi haftalar kızlar biraz işe döneyim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…