arkadaşlar bizde tatile çıkacagız sanırım.adamın izin günü yaklaşıyo gözümün içine bakıyo çıkalım diye.ben midemden dolayı bu yıl tatil yok çıkamam demiştim.zavallım şimdi iyiye gidiyosun çıksakmı diyo.adam sıkıldı tabi istiyo.bende tamam ama uzak olmasın şöyle yakın yerler olsun dedim tamam dedi şimdi bakıyo bakalım...
canım ya bence hiç durma gidin derim tatil tatildir bulantılara filanda ii gelir belki eşinde mutlu olur hamiş hamiş beni kırmadı filan die ne güzel yaa ben olsam kendim başlardım nereye gitsek die:dance: allah korur senide bebişide öle düşün güzelce eğlenmene bak
selam kızlar fifacım naber ben hala kötüyüm bulantılar hiç azalmadı hergün dua ediyorum geçsın diye..
merhaba kızlar bugün hiç yazamadım bütün gün yattım desem yeridir hiç oturasım gelmedi pc başına. bugün o kadar halsizlik, bulantı ve tansiyon düşüklüğüm vardıki yemeği yaptım geldim ama nasıl yaptım bi Allah biliyor bide ben.
benden böyle bugün baya canım sıkıldı hiç bişeyin tadı yok herşey aynı hep evdeyim çok sıkıldım eşim şu izni alsada salı gitsek o kadar bunaldımki. hep ev hep ev.
dışarı çıkayım desem onu da canım istemiyor..
:1no2: :bbo:
......
Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .
Arkadaşlar günaydın. İki haftadır giremiyorum. Benim güzel arkadaşlarım merak etmişler beni. İyiyim Allaha şükür. Bebeğimin kalp atışını da duydum. Herşey yolunda görünüyor şimdilik. Hepinizi öpüyorum.
canlarım günaydın geçmişi okuyamadım çok heyecanlıyım.. hep söylüyorum ağustos annelerindede bi arkadaşım var diye.. onun sabaha karşı 4 de suyu gelmiş.. dr. gelmiller hemen muayenede doğum başlamış denmiş.. fakat sancısı yok o yüzden doğumhanede şimdi sunu sancı vermişler.. beklemedeyiz dua edin onun için Allahım bi avazda kurtarsın inşallah... çok rahat geçti onun hamileliği rabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..... Meltemcim sık dişini canım az kaldı ece'miz geliyo.... ay ağlıyorum kızlar ya çok duygulandım çok heyecanlandım tüylerim diken diken çok garip bi duygu... Kendi evlatlarımızda nasıl oluruz bilmiyorum..
kızlar bir konuda fikrinizi alıcam yorumlarınızı bekliyorum.
simdi normalde drla muayenem bu haftaydı ama drmuz izine gittigi icin haftaya 10'una aldık ozaman 12 hafta olucaz. ama ben bulantılardan dolayı kotu oldugum icin haftaya izin alıp yazlıga gidicem. ee cumadan gidicem pazartesi tekrar git gel mi yapsam yada 17sine mi ertelesem ozaman 13 hfata olcaz. bitaraftan da bebisimi cok merak ediyorum onu gorunce moralim duzeliyor off karar veremedim ne dersiniz??
Bende yarın yokum denİze gİdİcez ÇarŞamba gÜnÜde doktora allah nasİp ederse doktordan sorada bursaya aİlemİn yanına gİdİcez.ÇarŞamba gÜnÜ doktor gÜnÜmÜz dua edİn yarın yokum dualarınıza İhtİyacımız var.
ne güzel ya bi tatil haberi daha buna daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum(( canım hem kendim hem senin hemde bütün kızlar için dua ediyorum inş. güzel güzel haberler alırız. benimde yarın randevum bugün biran önce akşam olsa die dua ediyorum. bide çok ağrım var benim kızlar yaaaa karnım ve kasık bölgemde aşırı derecede hemdee:sinifsinif:
Evet ben de son anda düşünürüm daha 6-7 ay var.. o zaman mecbur kalınca sesim çıkmaz artık diye kendimle uğraşıyorum:))kötükedihüso
Kızlar ben KK yı henüz tam çözemedim de.. Hamilelikte pilates yoga yapan varmı ne zaman başlamışlar falan aratacam olmuyo anlamsız şeyler çıkıyor..sositososito
Ben pilates olmadı yoga yapmak istiyorum da ?zemuszemus Yapan var mı yada araştıran oldu mu?? Ben doktora sordugumda ilk 3 ay yüzme yürüyüş başka şey yok demişti.. :sinifsinif:Sonrasında da yüzme yürüyüş iyiymiş ama.. Neyse fikri olan va rmı?
allah kurtarsın canım
benimde kardeşimn baldızının bugun suyu gelmiş 2 cm açılmada varmış
ama 34. haftada doktor durdurmaya çalışıyor doğumu
bakalım hayırlsıı akşam netleşecek inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alacagız yavrularımız kucagımıza
Ahucum bu arada evlİlİk yıldÖnÜmÜznÜzde kutlu olsun
canım Allah yardımcısı olsun, inşallah hayırlısı olur,
fikirevi canım Allah yardım etsin erkenci davranmış biraz yaramaz hayırlısı olsun inşallah..
Mydarling canım günaydın çok özür dilerim görmedim walla hala beklemedeyiz arkadaşımın sancıları yeni yeni başlamış hala doğumhanede aklım orda hiçbişeye konsantre olamıyorum ...
fikirevi canım allah yardım etsin erkenci davranmış biraz yaramaz hayırlısı olsun inşallah..
mydarling canım günaydın çok özür dilerim görmedim walla hala beklemedeyiz arkadaşımın sancıları yeni yeni başlamış hala doğumhanede aklım orda hiçbişeye konsantre olamıyorum ...
gelir gelmez bize sonuclar yaz merakta bırakma olur mu
seÇİlcİm hayırlı haberlerle gel canım.
günaydın herkese aryacım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
canımm hayırlı haberlerini bekliorum hadi bak acele et daha sırada ben varım sırnaşık şey son 7 gün
a.s.
aryacıgım güzel haberlerını bekliyoruz..haberdar et....
inşallah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle..
:
Aryaa hadi bakalım hemen gelirsin de inşallah güzel haberlerle.. seviniriz biz de:)
canım güzel haberlerle gel inşallah,
Kızlar saolun opuyorumnanaktan Geldim miniğim büyümüş kocaman olmuşama uykucu teyzeleri dr ne yaparsa yapsın uyanmadı parmağınıda ağzına sokmuş fifacım seninki gibikaydirigubbakcemile3dr dediki hreket etmeden ölçüm yapamam halbuki çikolatada yedim epey uğraştı ama uykucu uyanmadı cumartesi tekrar çağırdı bir bardak sütlü nescafe iç dedi birde yanında bir parça çikolata ye dedi.herşey yolundaymış Allaha şükür ama ben yine kilo vermişim kızlar.böyle işte kimseyi takmıo bizimki daha şimdidenkaydirigubbakcemile3
seçilcim yandın kuzum baksana yaramaza şimdiden takmıyo yerim ben seni gözün aydın canım cım...
yerim ben o uykucuyu şuna bak tınlamıyo bile çok kaprisli olcak bu benden sölemesiii..
çok sevindim gözünaydın canım...ölçümlerindede herşey yolunda gidecektir eminim a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?