2010 Şubat Anneleri

arkadaşlar bizde tatile çıkacagız sanırım.adamın izin günü yaklaşıyo gözümün içine bakıyo çıkalım diye.ben midemden dolayı bu yıl tatil yok çıkamam demiştim.zavallım şimdi iyiye gidiyosun çıksakmı diyo.adam sıkıldı tabi istiyo.bende tamam ama uzak olmasın şöyle yakın yerler olsun dedim tamam dedi şimdi bakıyo bakalım...

canım ya bence hiç durma gidin derim tatil tatildir bulantılara filanda ii gelir belki eşinde mutlu olur hamiş hamiş beni kırmadı filan die ne güzel yaa ben olsam kendim başlardım nereye gitsek die:dance: allah korur senide bebişide öle düşün güzelce eğlenmene bak

öyle zaten bakıyor bakalım..biz zaten tatil gibi yerde yaşıyoruz.haftada 2-3 kez denize gireriz.ne bileyim.ben antalyada degil alanyada yaşıyorum.burası cennet zaten.ama aynı yerde durmakta sıkıcı farklı yerler istiyorlar zaten..haziranda arkadaşlarımız tarbzona tur düzenlediler benim yüzümden gedemedik.halbuki bir yıldır gidecegimiz belliydi bende çok seviniyordum orayı görmemiştim diye ama nasip olmadı...olsun bakalım

Herkese selam, nasılsınız kızlar, okuyabildiğim kadarıyla kötü bişey yok çok şükür, umarım hepimiz iyi bir hafta geçirir ve güzel haberlerle devam ederiz,

selam kızlar fifacım naber ben hala kötüyüm bulantılar hiç azalmadı hergün dua ediyorum geçsın diye..

canım ben de haftasonu özellikle cmts. öğleden sonradan itibaren çok kötüydüm, karnım çok ağrıdı, ara ara bulantılar bi de bel ağrısı derken mahvoldum, ancak dün akşama doğru biraz kendime geldim, eşime dedim biraz çıkalım hava almak istiyorum evde yat yat fenalık geliyor zaten :bbo: ara ara siteye girmiştim ama cevap yazacak halim yoktu, kusura bakma cnm, ancak şimdi cevap yazabildim,

canım geçmiş olsun, ben de haftasonu kötüydüm ve hep evde olmak bana da fenalık getirdi, kafamçokkarıştı bizim şimdilik izin tatil gibi planlarımız da yok mafoldumben

canım dün okudum aslında yazdıklarını ama cevap yazamamıştım, inşallah güzel haberlerle gelirsin, Rabbim seni de bebişini de korusun (cümlemizi inşallah)

Kızlar günaydın ben birazdan miniğimi görmeye gideceğim saat 11 de randevum var bizim için dua edin testleri yapıcak .

canım güzel haberlerle gel inşallah,

canım nerelerdesin, öldük meraktan, neyse bebiş de sen de çok şükür iyiymişsiniz yaa, bizde seni öpüyoruz cnm,

canım arkadaşın inşallah rahat ve kolya bir doğum yaşar, dua ederim tabi ki cnm güzel haberini ben de bekliyorum yazdıklarını okurken bi anda kendimi düşündüm elim ayağım titredi heyecandan sanki ben gerçekten doğuma gidiyormuşum gibi kaydirigubbakcemile3

cnm sen bilirsin sonuçta bahsettiğin tarihler tarama testleri açısından uygun görünüyor, git gel yapmak seni yoracaksa bence tatilinden sonra gel, hem bebişin biraz daha büyümüş olur

canım sende inşallah güzel haberlerle gelirsin, dualarımdasınız cnm, Rabbim cümlemizin yâr ve yardımcısı olsun

canım sen de yarın güzel haberler getirirsin inşallah, ağrılarla beraber kanama yoksa endişe etme ama zaten yarın dr.a gidecekmişsin dr.a sorarsın, için rahat eder en azından

canım benim de bildiğim hamilelikte özellikle yürüyüşün çok faydalı olduğu, yüzmeyi de tavssiye ediyorlar ama pilates ve yoga hakkında üzgünüm hiç fikrim yok

canım Allah yardımcısı olsun, inşallah hayırlısı olur,

fikirevi canım Allah yardım etsin erkenci davranmış biraz yaramaz hayırlısı olsun inşallah..
Mydarling canım günaydın çok özür dilerim görmedim walla hala beklemedeyiz arkadaşımın sancıları yeni yeni başlamış hala doğumhanede aklım orda hiçbişeye konsantre olamıyorum ...

Ahucum bu arada evlİlİk yıldÖnÜmÜznÜzde kutlu olsun

sağol hayatım :)
ilk evlilik yıldönümümüz olacak
bebişimizde bizimle daha ne isteyelim allahtan kaydirigubbakcemile5

canım Allah yardımcısı olsun, inşallah hayırlısı olur,

amin canım haber bekliyoruz valla inşallah hayırlısıyla atlatacaklar

:Saruboceq:

evet canım çok aceelci çıktı yaramaz
ama doktor biraz tereddütlü cigerler henüz tam gelişmemiş
doktor igne yapmış sabah akşamı bekleyelim biraz gelişsin demiş
offf neler var tıpta
inşallah kurtulacaklar hayırlsıyla :Saruboceq:

inşallah hemen kurtulur hadi bakalım kızmı erkek mi arkdaşının bebişi

fikirevi canım nice senelere inşallah Allah 30 ları 40 laro 50 leri kutlamayı nasip etsin inşallahh..

mydarling canım kız bebeği ECE 'miz geliyo hayırlısıyla.. sağolun hepiniz..

gelir gelmez bize sonuclar yaz merakta bırakma olur mu

seÇİlcİm hayırlı haberlerle gel canım.

günaydın herkese aryacım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

canımm hayırlı haberlerini bekliorum hadi bak acele et daha sırada ben varım sırnaşık şey son 7 gün

a.s.

aryacıgım güzel haberlerını bekliyoruz..haberdar et....

inşallah güzel haberlerle dönersin dualarımız seninle..

:

Aryaa hadi bakalım hemen gelirsin de inşallah güzel haberlerle.. seviniriz biz de:)

canım güzel haberlerle gel inşallah,

Kızlar saolun opuyorumnanaktan Geldim miniğim büyümüş kocaman olmuşama uykucu teyzeleri dr ne yaparsa yapsın uyanmadı parmağınıda ağzına sokmuş fifacım seninki gibikaydirigubbakcemile3dr dediki hreket etmeden ölçüm yapamam halbuki çikolatada yedim epey uğraştı ama uykucu uyanmadı cumartesi tekrar çağırdı bir bardak sütlü nescafe iç dedi birde yanında bir parça çikolata ye dedi.herşey yolundaymış Allaha şükür ama ben yine kilo vermişim kızlar.böyle işte kimseyi takmıo bizimki daha şimdidenkaydirigubbakcemile3

seçilcim yandın kuzum baksana yaramaza şimdiden takmıyo yerim ben seni gözün aydın canım cım...

yerim ben o uykucuyu şuna bak tınlamıyo bile çok kaprisli olcak bu benden sölemesiii..
çok sevindim gözünaydın canım...ölçümlerindede herşey yolunda gidecektir eminim a.s

seçilcim yandın kuzum baksana yaramaza şimdiden takmıyo yerim ben seni gözün aydın canım cım...

Yandım cnm sorma dr bile bezdirdi bugün kadın uyandıramadı diye sinir oldukaydirigubbakcemile3 bir söylenişi vardı gülmekten ölürdünüz daha şimdiden ilk azarımızı işittik ama tıınlamadık.öylede bir uzanmışki beni bütünn gece uyutmuyor gündüz kendi uyuyor yaramaz bakalım cumartesi napıcaz neyse yine görüceğim için mutluyum kaydirigubbakcemile3

yerim ben o uykucuyu şuna bak tınlamıyo bile çok kaprisli olcak bu benden sölemesiii..
çok sevindim gözünaydın canım...ölçümlerindede herşey yolunda gidecektir eminim a.s

saol cnm walla öle olucak galiba banamı çekmiş nekaydirigubbakcemile3 çok güldürdü beni ama sinirde oldum insan annesine bir el sallar di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…