2010 Şubat Anneleri

Kızlar ben akŞam rÜyamda bebeĞım erkek olmuŞ gÖrdÜm geÇen akŞamda bılezıkler kolyeler hayır olsun Öle gÖren varmı baŞka

maşallah ne güzel ya en azından uyur halini görmüş oldun haftaya artık elde sallar dilde çıkartır:)))) bide parmakları ağızlarında varya o halini bende çok görmek istiyoum inş.

Benİ kİmse gÖrmÜyo bugÜn galİba bende rÜyamı anlatıcaktım sİzlere

canımcım ben şimdi girebildim yeni gördüm hayır olsun ne gördün anlat rüyanı diğer kızlarında gözünden kaçmışsındır sen yaz cvp verirler

fifacım tşk ederim yarını iple çekiyoruz bakalım ne olucak..:Saruboceq:

Benİ kİmse gÖrmÜyo bugÜn galİba bende rÜyamı anlatıcaktım sİzlere

anlat canım dinleyelim

inşallah hemen kurtulur hadi bakalım kızmı erkek mi arkdaşının bebişi

erkek canım
şimdi konuştum 29 mayıs hastanesinin küvez doktoru izne çıkıyormuş
ondan doğuma alamıyorlarmış
ilk kez duydum böyle birşey
ne anormal insanlar var
o doktorun yerine bakacak kimse yokmuş
şimdi taaa fatihten bahçelievlere dönecek kızcagız
medicanada yapacaklarmış sezeryanı
allah yardımcısı olsun
valla strese girdim bu hastaneler adamı öldürür

fikirevi canım nice senelere inşallah Allah 30 ları 40 laro 50 leri kutlamayı nasip etsin inşallahh..

ay inşallah canım çok sağol kaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim ay ne tatlıdır kimbilir benimkide uyuyodu valla cinsiyetinide göremedin demi sölemedimi hiçç

canım gözünaydın, demek seninki de parmağını emiyordu, yerim ben onun parmaklarını, hem uykucu hem de kimseyi takmıyor mu çok rahat olacak desene Şeniz

Kızlar ben akŞam rÜyamda bebeĞİm erkek olmuŞ gÖrdÜm geÇen akŞamda bİlezİkler kolyeler hayır olsun Öle gÖren varmı baŞka

canım hayır olsun inşallah ben başlarda 1 kere görmüştüm erkekti ama sonrakileri tam hatırlamıyorum son zamanlarda genelde hep bi çocuk oluyo yanımda ama benim mi değil mi yada kızmı erkek mi hatırlamıyorum nedense

pes diyorum sadece :1shok:

sağol canım sanırım çok görücez böle rüyalarr

Kızlar ben akŞam rÜyamda bebeĞım erkek olmuŞ gÖrdÜm geÇen akŞamda bılezıkler kolyeler hayır olsun Öle gÖren varmı baŞka

cnm bende kolye görmüştüm kız bebekti anlamı ama bilezikte erkek derler.sen bu aralar cinsiyetini kendi kendine çokmu düşündün acaba ondan mı hayır olsun tatlım

canım çok sevindim ay ne tatlıdır kimbilir benimkide uyuyodu valla cinsiyetinide göremedin demi sölemedimi hiçç

desene seninkide uykucu cnm cinsiyet için erken dedi bakındım ama göremedim bende cumartesi gözükür belki daha minik cinsiyet için dedi sordum.bu arada cd olayınıda sordum kaydedermisiniz dedim 21.haftadan sonra öyle veriyoruz dedi:çok üzgünüm:

Sorma cnm babamızda bende uykucu değilizdir ama dayıya halayamı çekicek nedir onlar uykucudur baya.onlara çekerse yandım cidden.:sinifsinif:ya geceleride hiç uyutmuyor uyku düzeni bozuk galiba kaydirigubbakcemile3 parmağını emiyor görünce hemen seninki geldi aklıma dr da.ay cnm sağlıklı olsunlarda varsınlar bizim gönlümüzü yapmasınlar napalım

inanmıyorum uykucuya bak sen alkisalkisalkis yerim ben onu .. kac dk ugrastırdı dru?? ne guzel cmt gene gorucen :dance:

ay ne güzelllll!! :dance:maaşallah maaşallah!!
breast feeding yazdığından tam anlayamadım senin bebiş kaç haftalık ?? cinsiyet 13.cü haftada belli oluyormus galiba.. ya bir de ben nescafe yasak sanıyordum değil miymiş???sırnaşık şey

maşşallh kızlar bebeklerinizi benim kızım da elini başının altına koymuştu bir elide havadaydı sıpamı en son gördüğümde nasılsınız kızlar

Sabah birkaç arkadaşın yazdığı, bahsi geçen ağrılar konusunda bişeyler buldum..Dr. Alper Mumcu'nun sitesinden 13. haftaya ait yani (12+0 ve 12+6 arası) için:

Dinlenme zamanı
Fetus artık giderek daha fazla insana benzemektedir. Gözler kafanın yan taraflarından ortaya doğru kaymaya başlar. Kulaklar normal pozisyonuna doğru hareketlenir. Dışarıdan bakıldığında bebeğin cinsiyeti kolaylıkla saptanabilir. Ancak ultrasonografide cinsiyet tespiti için henüz erkendir.Çok nadiren ve kaliteli cihazlarla bu haftada da cinsiyet saptamak mümkün olmaktadır.Bebeğin boyu biraz daha uzar. Bu hafta ilk trimesterin son haftasıdır.
Gebeliğin erken bulguları ve yarattığı şikayetler hemen hemen hiç kalmamıştır.Bu dönemde çok fazla yorulmamak ve mümkün olduğunca dinlenmek gerekir.Rahim büyüdükçe gerilir ve etrafını çevreleyen ve kendisini yerinde tutan zarları da gerer. Bu hafif bir kasık ağrısı şeklinde algılanabilir. Round ligaman ağrısı olarak adlandırılan bu durum gelip geçicidir ve önemli değildir. Herşeyi etkileyen hormonalar ciltte de değişikliklere neden olurlar. Özellikle yüz ve boyunda lekelenmeler olabilir. Buna gebelik maskesi ya da chloasma adı verilir. Geçici bir durumdur ve doğumdan sonra düzelir. Artık karnınız büyümeye başlamıştır. Eskiden olan kıyafetler dar gelmeye başlayabilir. Gebe kıyafetleri satın almanın vakti gelmiştir.
----------------

optukkaydirigubbakcemile5

inanmıyorum uykucuya bak sen alkisalkisalkis yerim ben onu .. kac dk ugrastırdı dru?? ne guzel cmt gene gorucen :dance:

cnm kaç dk bilmiyorum ama 10 dk uğraşmıştır herhalde en az bu iş en çok bana yaradı bol bol gördüm ve haftaya yine görücem.opuyorumnanaktan darısı tüm özlüyenlerin başına.dr aslında belki daha da uğraşırdı ama neyse dedi zaten şuan 41.4 mm dedi 45 olduğunda daha doğru sonuç alırız dedi.uğraşamadı kadına fenalık geldi.kaydirigubbakcemile3 Kızlar ben 11+3 oldum sizin 11.haftada kaçtı mm cm olarak yazmıo ultrasyonda benim.fisfisfis

canım evet çok düşünüyoum cinsiyet olayını ben acaba ne acaba belkibilinç altıdır oda oalbilir hep karışık görüyorum bi kız bi erkek hey allah.aaa cd demek 21.hafta sonra neyse canım buna şükür demiii

maşşallh kızlar bebeklerinizi benim kızım da elini başının altına koymuştu bir elide havadaydı sıpamı en son gördüğümde nasılsınız kızlar

ebru sen nezaman gördün bebeğin cinsiyetini kesin bellimi ? bende 13 haftada kontrole gidicem inş. görünür

canım ne güzel cumartesi bi daha görcen valla senin için daha iyi.bende çikolata yiyerek gitmiştim.acayip hareketliydi.benim mnikte parmak ekimyordu ama sıkılıyo sanırım tekrar çıkarıyo.benim kızda kararsız sanırımkaydirigubbakcemile5

selam güzel anneler ne var ne yok nasılsınız bakalım
herşey hepiniz iyisindir inşallah göbişler şimeye başladımı

Cnm 11+3 benim daha var evet cinsiyeti öğrenmeme.nescafe bende zararlı biliyordum hiç içmedim ama demekki 1 bardaktan birşey olmuyor.fisfisfis sizde öyle yapın dr giderken bari kızlar.sütlü iç dedi ama sade değil.

cnm seninkide pek kefine düşkün demekki kız olduğu nasıl belli güneşlenir gibi yatmış baksanakaydirigubbakcemile3cnm çok güzel duygular Allahım göğsümüzde uyutmayıda nasip etsin mis kokularını iiçikize çekerek:Saruboceq:

aryaa maşallah hayatımm demek göstermedi cinsiyetini yaramaz kız diyesim geldi kızınmı olcek nedir.kız geç gösterirmiş ayy canım benim ya teyzesi yesin onuu Allah nazardan sakınsın yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…