Kızlar saolun opuyorumnanaktan Geldim miniğim büyümüş kocaman olmuşama uykucu teyzeleri dr ne yaparsa yapsın uyanmadı parmağınıda ağzına sokmuş fifacım seninki gibikaydirigubbakcemile3dr dediki hreket etmeden ölçüm yapamam halbuki çikolatada yedim epey uğraştı ama uykucu uyanmadı cumartesi tekrar çağırdı bir bardak sütlü nescafe iç dedi birde yanında bir parça çikolata ye dedi.herşey yolundaymış Allaha şükür ama ben yine kilo vermişim kızlar.böyle işte kimseyi takmıo bizimki daha şimdidenkaydirigubbakcemile3
Benİ kİmse gÖrmÜyo bugÜn galİba bende rÜyamı anlatıcaktım sİzlere
Benİ kİmse gÖrmÜyo bugÜn galİba bende rÜyamı anlatıcaktım sİzlere
inşallah hemen kurtulur hadi bakalım kızmı erkek mi arkdaşının bebişi
fikirevi canım nice senelere inşallah Allah 30 ları 40 laro 50 leri kutlamayı nasip etsin inşallahh..
fikirevi canım allah yardım etsin erkenci davranmış biraz yaramaz hayırlısı olsun inşallah..
mydarling canım günaydın çok özür dilerim görmedim walla hala beklemedeyiz arkadaşımın sancıları yeni yeni başlamış hala doğumhanede aklım orda hiçbişeye konsantre olamıyorum ...
kızlar saolun opuyorumnanaktan geldim miniğim büyümüş kocaman olmuşama uykucu teyzeleri dr ne yaparsa yapsın uyanmadı parmağınıda ağzına sokmuş fifacım seninki gibikaydirigubbakcemile3dr dediki hreket etmeden ölçüm yapamam halbuki çikolatada yedim epey uğraştı ama uykucu uyanmadı cumartesi tekrar çağırdı bir bardak sütlü nescafe iç dedi birde yanında bir parça çikolata ye dedi.herşey yolundaymış allaha şükür ama ben yine kilo vermişim kızlar.böyle işte kimseyi takmıo bizimki daha şimdidenkaydirigubbakcemile3
Kızlar saolun opuyorumnanaktan Geldim miniğim büyümüş kocaman olmuşama uykucu teyzeleri dr ne yaparsa yapsın uyanmadı parmağınıda ağzına sokmuş fifacım seninki gibikaydirigubbakcemile3dr dediki hreket etmeden ölçüm yapamam halbuki çikolatada yedim epey uğraştı ama uykucu uyanmadı cumartesi tekrar çağırdı bir bardak sütlü nescafe iç dedi birde yanında bir parça çikolata ye dedi.herşey yolundaymış Allaha şükür ama ben yine kilo vermişim kızlar.böyle işte kimseyi takmıo bizimki daha şimdidenkaydirigubbakcemile3
Kızlar ben akŞam rÜyamda bebeĞİm erkek olmuŞ gÖrdÜm geÇen akŞamda bİlezİkler kolyeler hayır olsun Öle gÖren varmı baŞka
erkek canım
şimdi konuştum 29 mayıs hastanesinin küvez doktoru izne çıkıyormuşondan doğuma alamıyorlarmış
ilk kez duydum böyle birşey
ne anormal insanlar var
o doktorun yerine bakacak kimse yokmuş
şimdi taaa fatihten bahçelievlere dönecek kızcagız
medicanada yapacaklarmış sezeryanı
allah yardımcısı olsun
valla strese girdim bu hastaneler adamı öldürür
Kızlar ben akŞam rÜyamda bebeĞİm erkek olmuŞ gÖrdÜm geÇen akŞamda bİlezİkler kolyeler hayır olsun Öle gÖren varmı baŞka
canım gözünaydın, demek seninki de parmağını emiyordu, yerim ben onun parmaklarını, hem uykucu hem de kimseyi takmıyor mu çok rahat olacak desene Şeniz
canım hayır olsun inşallah ben başlarda 1 kere görmüştüm erkekti ama sonrakileri tam hatırlamıyorum son zamanlarda genelde hep bi çocuk oluyo yanımda ama benim mi değil mi yada kızmı erkek mi hatırlamıyorum nedense
pes diyorum sadece :1shok:
Kızlar ben akŞam rÜyamda bebeĞım erkek olmuŞ gÖrdÜm geÇen akŞamda bılezıkler kolyeler hayır olsun Öle gÖren varmı baŞka
maşallah ne güzel ya en azından uyur halini görmüş oldun haftaya artık elde sallar dilde çıkartır:)))) bide parmakları ağızlarında varya o halini bende çok görmek istiyoum inş.
inşallah cnm haftaya bir aksiyon bekliyorum dr dediki genelde parmaklarıyla çok oynuyorlarmış kesin görürsün.
canımcım ben şimdi girebildim yeni gördüm hayır olsun ne gördün anlat rüyanı diğer kızlarında gözünden kaçmışsındır sen yaz cvp verirler
fifacım tşk ederim yarını iple çekiyoruz bakalım ne olucak..:Saruboceq:
canım çok sevindim ay ne tatlıdır kimbilir benimkide uyuyodu valla cinsiyetinide göremedin demi sölemedimi hiçç
canım gözünaydın, demek seninki de parmağını emiyordu, yerim ben onun parmaklarını, hem uykucu hem de kimseyi takmıyor mu çok rahat olacak desene Şeniz
canım hayır olsun inşallah ben başlarda 1 kere görmüştüm erkekti ama sonrakileri tam hatırlamıyorum son zamanlarda genelde hep bi çocuk oluyo yanımda ama benim mi değil mi yada kızmı erkek mi hatırlamıyorum nedense
pes diyorum sadece :1shok:
inanmıyorum uykucuya bak sen alkisalkisalkis yerim ben onu .. kac dk ugrastırdı dru?? ne guzel cmt gene gorucen :dance:
cnm bende kolye görmüştüm kız bebekti anlamı ama bilezikte erkek derler.sen bu aralar cinsiyetini kendi kendine çokmu düşündün acaba ondan mı hayır olsun tatlım
desene seninkide uykucu cnm cinsiyet için erken dedi bakındım ama göremedim bende cumartesi gözükür belki daha minik cinsiyet için dedi sordum.bu arada cd olayınıda sordum kaydedermisiniz dedim 21.haftadan sonra öyle veriyoruz dedi:çok üzgünüm:
maşşallh kızlar bebeklerinizi benim kızım da elini başının altına koymuştu bir elide havadaydı sıpamı en son gördüğümde nasılsınız kızlar
ay ne güzelllll!! :dance:maaşallah maaşallah!!
breast feeding yazdığından tam anlayamadım senin bebiş kaç haftalık ?? cinsiyet 13.cü haftada belli oluyormus galiba.. ya bir de ben nescafe yasak sanıyordum değil miymiş???sırnaşık şey
maşşallh kızlar bebeklerinizi benim kızım da elini başının altına koymuştu bir elide havadaydı sıpamı en son gördüğümde nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?