ebru sen nezaman gördün bebeğin cinsiyetini kesin bellimi ? bende 13 haftada kontrole gidicem inş. görünür
Kızlar ben akŞam rÜyamda bebeĞİm erkek olmuŞ gÖrdÜm geÇen akŞamda bİlezİkler kolyeler hayır olsun Öle gÖren varmı baŞka
selam güzel anneler ne var ne yok nasılsınız bakalım
herşey hepiniz iyisindir inşallah göbişler şimeye başladımı
ruyada görülenin tersi oluyormuş kuzenim hep erkek gördü kızı oldu sağlıklı olsun inş.
cnm ben 12+6 da ikili ye gittiğimde gördük dr %100 değil ama büyük ihtimal kız dedi hayırlısı olsun inş sende büyük ihtimal ögrenirsin[/QUOT
Allah sağlıklı versin canım inş.
bende görürüm inş. hastaneye gidiyorum usg yi çekenler göstermiyor bile ekranı sölerseler artık amenna
kızım yada oğlum die konuşmak istiyorum ismiyle hitap etmek istiyorum bide cicilerr almak hihoyyyt
cnm bende kolye görmüştüm kız bebekti anlamı ama bilezikte erkek derler.sen bu aralar cinsiyetini kendi kendine çokmu düşündün acaba ondan mı hayır olsun tatlım
desene seninkide uykucu cnm cinsiyet için erken dedi bakındım ama göremedim bende cumartesi gözükür belki daha minik cinsiyet için dedi sordum.bu arada cd olayınıda sordum kaydedermisiniz dedim 21.haftadan sonra öyle veriyoruz dedi:çok üzgünüm:
Cnm 11+3 benim daha var evet cinsiyeti öğrenmeme.nescafe bende zararlı biliyordum hiç içmedim ama demekki 1 bardaktan birşey olmuyor.fisfisfis sizde öyle yapın dr giderken bari kızlar.sütlü iç dedi ama sade değil.
AY BAKSANA BİZDE İÇELİM GİDERKEN NE GÜZEL KIPIR KIPIRR
cnm seninkide pek kefine düşkün demekkikız olduğu nasıl belli güneşlenir gibi yatmış baksanakaydirigubbakcemile3cnm çok güzel duygular Allahım göğsümüzde uyutmayıda nasip etsin mis kokularını iiçikize çekerek:Saruboceq:
aryaa maşallah hayatımm demek göstermedi cinsiyetini yaramaz kız diyesim geldi kızınmı olcek nedir.kız geç gösterirmiş ayy canım benim ya teyzesi yesin onuu Allah nazardan sakınsın yavrunu
canım evet çok düşünüyoum cinsiyet olayını ben acaba ne acaba belkibilinç altıdır oda oalbilir hep karışık görüyorum bi kız bi erkek hey allah.aaa cd demek 21.hafta sonra neyse canım buna şükür demiii
canım ne güzel cumartesi bi daha görcen valla senin için daha iyi.bende çikolata yiyerek gitmiştim.acayip hareketliydi.benim mnikte parmak ekimyordu ama sıkılıyo sanırım tekrar çıkarıyo.benim kızda kararsız sanırımkaydirigubbakcemile5
bende rüyamda hep erkek görmüştüm kız oldu şimdide hep kızımı görüyom:))))):sm_cool:
bende rüyamda hep erkek görmüştüm kız oldu şimdide hep kızımı görüyom:))))):sm_cool:
aryaa maşallah hayatımm demek göstermedi cinsiyetini yaramaz kız diyesim geldi kızınmı olcek nedir.kız geç gösterirmiş ayy canım benim ya teyzesi yesin onuu Allah nazardan sakınsın yavrunu
ESSEMAYİT HOŞGELDİN CANIM ay inşallah seninde darısı başına benimkide sırtını dönmüştü bize hop popoyu çeviriverdi hehe
hoşgeldin.biz iyiz seeen
Saol cnm hepimizinki Allah nazarlardan korusun inşallahNe güzel ya daaha şimdiden hareketlerinden karakter analizi yapmaya başladık çok hoşuma gitti.mydarling seninkide poposunu döndüyse o da kız mı nedir.nedense kaprisli oluca kız gelio insanın aklınakaydirigubbakcemile3 Eşim hep önemli değil sağlıklı olsunda diyor ama geçen gece düğündeyiz bana dedilerki çok güzelleşmişsin oğlunmu olucak eşim ordan atladı Ağzın bal yesin dedi.şaşırdım bilmiyordum oğlan geçiomuş demekki içinden kıpkırmızı oldu sonra bana baktıkaydirigubbakcemile3
iyiyiz bizde teyzesi kayınvalidemlerdeyim gezmeye geldik
kızlar cinsiyetler öğrenilmiş ya benim dr sölemedi bu ayın 25ine verdi randevu
nasıl beklicem o zaman kadar ya çatlarım valla meraktan
cnm benim gördüğüm rüyalarda biryereye not alabilsem film olur senaristlere taş çıkarıyorum bazen.bende bu aralar cinsiyet çok düşündüm çevremlerdekilerde tahminde bulundular o yüzden bir erkek gördüm bir kız.evet eşim göremiyor işleri nedeniyle gelemedi bugün görümcemle gittim o yüzden çok kaydetsin istedim ama yapmadı.21.hafta dedi vardır herhalde bir bildiği.
olsun sonuçta onlar orda kayıtlı ben hard disk götürmüştüm giderkn abarttım iyice eevet bilinç altı rüyalarını çok görücez böle gidersee eylülün 1 i gelsn artıkkkk
evet cnm ben herhafta görüyorum bu aralar bende çikolata yedim ama işe yaramadı bir daha ayran içeyim barikaydirigubbakcemile3 tersi olur belki uyku getiren uykusunu açar.kaydirigubbakcemile3
sağol canım yoğunsun buaralar galiba sesin çıkmıyo seninde
demek popoyu çevirdi he al sana doktor demiştir hehe zemuszemus
canım erkekler herzaman ilk bebeğinin erkek olmasını istiyo benim eşimde öle ilki erkek olsun isterim die iki tane ablası vardaa malumm iki dene görümceee :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlhahawq2.gifbakıyım bende bu sefer tatlı yiyim olmazsa ayran içerim hehe kaydirigubbakcemile3
Saol cnm hepimizinki Allah nazarlardan korusun inşallahNe güzel ya daaha şimdiden hareketlerinden karakter analizi yapmaya başladık çok hoşuma gitti.mydarling seninkide poposunu döndüyse o da kız mı nedir.nedense kaprisli oluca kız gelio insanın aklınakaydirigubbakcemile3 Eşim hep önemli değil sağlıklı olsunda diyor ama geçen gece düğündeyiz bana dedilerki çok güzelleşmişsin oğlunmu olucak eşim ordan atladı Ağzın bal yesin dedi.şaşırdım bilmiyordum oğlan geçiomuş demekki içinden kıpkırmızı oldu sonra bana baktıkaydirigubbakcemile3
bizim yoğunluk bitmiyoki hep iş hep iş belim ve omuzların ağrıyo ekranda 2 büklüm he valla popoyu çeviriverdi doktora koptuk gülmekten siz benim rahatımı bozarsınız he alın size dedi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?