2010 Şubat Anneleri

ebru sen nezaman gördün bebeğin cinsiyetini kesin bellimi ? bende 13 haftada kontrole gidicem inş. görünür

cnm ben 12+6 da ikili ye gittiğimde gördük dr %100 değil ama büyük ihtimal kız dedi hayırlısı olsun inş sende büyük ihtimal ögrenirsin

kızlar cinsiyet olayı doktora baglı.bazıları biliyo işte.benimkisi kıza benziyo emin degilim ama cinsiyet bölgesi yatay duruyo gibi geliyo dedi.emin olmak için 16.haftayı bekleyelim dedi.ama benim doktorun yanılma payı azdır ona güveniyorum.

aryaa maşallah hayatımm demek göstermedi cinsiyetini yaramaz kız diyesim geldi kızınmı olcek nedir.kız geç gösterirmiş ayy canım benim ya teyzesi yesin onuu Allah nazardan sakınsın yavrunu

ESSEMAYİT HOŞGELDİN CANIM ay inşallah seninde darısı başına benimkide sırtını dönmüştü bize hop popoyu çeviriverdi hehe

cnm benim gördüğüm rüyalarda biryereye not alabilsem film olur senaristlere taş çıkarıyorum bazen.bende bu aralar cinsiyet çok düşündüm çevremlerdekilerde tahminde bulundular o yüzden bir erkek gördüm bir kız.evet eşim göremiyor işleri nedeniyle gelemedi bugün görümcemle gittim o yüzden çok kaydetsin istedim ama yapmadı.21.hafta dedi vardır herhalde bir bildiği.

evet cnm ben herhafta görüyorum bu aralar bende çikolata yedim ama işe yaramadı bir daha ayran içeyim barikaydirigubbakcemile3 tersi olur belki uyku getiren uykusunu açar.kaydirigubbakcemile3

bende rüyamda hep erkek görmüştüm kız oldu şimdide hep kızımı görüyom:))))):sm_cool:

canım ben daha hiç bebek görmedim ruyamda
ama hamile kaldığımı öğrenmeden 1 gün önce ruyamda hamilesin dediler pembe kağıt verdiler kızın olucak dediler bazen gördüğm ruylar çıkıyo hayırlı evlat sağlıklı evlat olsunda inş..
ama ruyada görülenin tersi olur dio herkes

aryaa maşallah hayatımm demek göstermedi cinsiyetini yaramaz kız diyesim geldi kızınmı olcek nedir.kız geç gösterirmiş ayy canım benim ya teyzesi yesin onuu Allah nazardan sakınsın yavrunu

Saol cnm hepimizinki Allah nazarlardan korusun inşallahNe güzel ya daaha şimdiden hareketlerinden karakter analizi yapmaya başladık çok hoşuma gitti.mydarling seninkide poposunu döndüyse o da kız mı nedir.nedense kaprisli oluca kız gelio insanın aklınakaydirigubbakcemile3 Eşim hep önemli değil sağlıklı olsunda diyor ama geçen gece düğündeyiz bana dedilerki çok güzelleşmişsin oğlunmu olucak eşim ordan atladı Ağzın bal yesin dedi.şaşırdım bilmiyordum oğlan geçiomuş demekki içinden kıpkırmızı oldu sonra bana baktıkaydirigubbakcemile3

ESSEMAYİT HOŞGELDİN CANIM ay inşallah seninde darısı başına benimkide sırtını dönmüştü bize hop popoyu çeviriverdi hehe

sağol canım yoğunsun buaralar galiba sesin çıkmıyo seninde
demek popoyu çevirdi he al sana doktor demiştir hehe zemuszemus

canım erkekler herzaman ilk bebeğinin erkek olmasını istiyo benim eşimde öle ilki erkek olsun isterim die iki tane ablası vardaa malumm iki dene görümceee :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

iyiyiz bizde teyzesi kayınvalidemlerdeyim gezmeye geldik

kızlar cinsiyetler öğrenilmiş ya benim dr sölemedi bu ayın 25ine verdi randevu
nasıl beklicem o zaman kadar ya çatlarım valla meraktan

senin doktor belli olmaya başlamış demişya.ozaman kesin erkektir benceeee

bakıyım bende bu sefer tatlı yiyim olmazsa ayran içerim hehe kaydirigubbakcemile3

sağol canım yoğunsun buaralar galiba sesin çıkmıyo seninde
demek popoyu çevirdi he al sana doktor demiştir hehe zemuszemus

bizim yoğunluk bitmiyoki hep iş hep iş belim ve omuzların ağrıyo ekranda 2 büklüm he valla popoyu çeviriverdi doktora koptuk gülmekten siz benim rahatımı bozarsınız he alın size dedi kaydirigubbakcemile3

canım erkekler herzaman ilk bebeğinin erkek olmasını istiyo benim eşimde öle ilki erkek olsun isterim die iki tane ablası vardaa malumm iki dene görümceee :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

Cnm evet öyleler ama kız oluncada daha çok hoşlarına gidiyor aslında kızlar babaya daha düşkün oluyor çoğunlukla.2 görümcenmi var umarım iyi anlaşıyorsundur.:1shok:eşimin akrabalarının hep oğlu var aslında bir kız olsa cimcime şöyle hep böcek hep böcek bir çiçek olsa fana olmazkaydirigubbakcemile3 az kaldı yakında öğreniriz bizde herhalde benim aslında böyle merak etmek hoşumada gidiyor biraz bu da güzel bir duyguopuyorumnanaktan

bakıyım bende bu sefer tatlı yiyim olmazsa ayran içerim hehe kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/girlhahawq2.gif

he he he walla cnm öyle yapıcaz artık napalım.

valla bilmemki canım şurda kimi okuduysam hepimizin eşleri erkek istiyo geneli erkekler öle maalesef ağızlarından erkek olcak hatta konuşurkende oğlum falan çıkar.valla canım bilmiyorumki çok tatlıydı bi dönüşü vardıki hırt popo canım yaaa dün cafrrafourda kanz varya ordan çok güzel bebek ayakkabıları beğendik bayıldık ama alamadık cinsiyeti belli değil diyee bir bakın sizde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…