2010 Şubat Anneleri

sagol canım du bi daha bakeeem

anladım canım bana özelde yaparsan alamssın dedilerdide bende napıcam bilmiyorum şevket yılmaza gidiyorum kontrole ama hala doğumhanesi kapalı açılır inş.

arkadaşım o zaman başka ssk ile anlaşması olan yerler var neden bekliyosun açılsada alt yapı yeterli dğilmiş zaten sen bilirsinde

Canım yani çalışırken sigortaya şikayet etmen gerekiyor ozamanda sigrta teftişe gelir ve sonra hoş olmayan şeyler yaşanabilir. Bence işten ayrılırsan boyle bir şikayeti muhakkak yap. Peki size elden mi veriyolar yoksa bankaya mı yatırıyolar ??
Walla evet haklısın bu tarz uygulamalar genelde patron sirketlerinde oluyor istediklerini yapıyolar cnm ya..

arkadaşım o zaman başka ssk ile anlaşması olan yerler var neden bekliyosun açılsada alt yapı yeterli dğilmiş zaten sen bilirsinde

haklısın arkadaşım ama ablam ve kuzenim ve kaç tanıdığım orda doğum yaptı hiçbir sorun olmadı çıkan yangın elektirik sistemi yüzündndi aynı hatayı bidaha yapmazlar heralde ama bi yandanda salla pati iş gibi geliyo o hastaneye gitmek dur bakalım bizim akaraba ekimde doğum yapıcak o hastaneye gidiyo neolucak görücez hayırlısıı artık

kızlar susuzluktan ölüyorum ama yinede su içemiyorum bayılacam şimci neolur bi tavsiye susuzluğumu giderecek ne yiyipiçebilirim armut elma dışındaaa((

cnm şevket yılmazda eşimin kuzeni doğum yaptı enfeksiyon kaptı ölücek die çok korktuk.şuan çocuk halen sapsarı enfeksiyondan kurtaramadı birtürlü.ayrıca enfeksiyon yüzünden bir sürü bebek ölümü olduğunu duydum orada ben:çok üzgünüm:

mydarling canım bişey diycem maaşın 3 te 2 si alınıyo diyosun ya ben o kanun değişti diye biliyorum artık tam maaşını şirket sana ödiycek sonrada şirket devletten alıcak parasını.. yani seni muhattap etmiyolar iş yerin muhattap oluyo diye biliyorum... ama sigortası maaşı üstünden yatmayanları bilmiyorum... ama ben artık tam maaş alınıyo diye duymuştum .... araştırıyorum daha bişeyde bulamadım geyik şeyler çıkıyo böyle bişey ayrıntılı yazılmaz mı ya...

kızlar susuzluktan ölüyorum ama yinede su içemiyorum bayılacam şimci neolur bi tavsiye susuzluğumu giderecek ne yiyipiçebilirim armut elma dışındaaa((

limonata iç cnm.biraz iyi geliyor ama kendin sık çok tatlı olmasın ya da vişne suyu aslında karpuzda çok su içeriyor onuda tüketebilirsin.

yaren canım gebelik çizelgeni aynı yerden yapmışız.sen bebegin dogum tarihinimi yaptın.yoksa sat mi .benimki yanlış oldu sanırım.

aynen ben de senin durumundayım canım. Sodayı denesene cnm bana iyi geliyor. Gerci ben armuta dadandım. Diyorumki cocuk bi cıkacak armut gibi delikafadulden

senin ssk ya bildirimin asgari ücret üzerinden olduğu için itiraz edemezsin aylık bildirge neyse onu baz alırlar canım

volescim haklısın en öenmli konu bu bence çalışan hamişler için ama hiçbiryerde bunun nett bi açıklaması yok hatta ben bi tane muhasebe müdürü ark.sordum bi tanede muh.bürosunda çalışan ark. onlar bile bilmiyor tam olarak yani çoğu kadın hakkı olan bu parayı bile almıyor alamıyor bilgisi olmadığı için evrak eksikliği yüzünden

benim sigortam asgari ücretten fazla yatıyor ama yine tam maaşım yatmıyor.maaşımın da bir kısmı bankaya yatıyor. daha fazla olan kısmı elden alıyorum..

zaten benim şimdiki niyetim Allah kısmet ederse, doğum izni esnasında, yapabilirsem tabi, kpss'ye çalışıp, devlete geçmek. inş olur hayırlısıysa.. eğer devlete geçersem de kesin burayı şikayet edip geçerim.. aslında çok iyi insanlar ama hak yiyorlar yine de. bir de tabi şöyle bir durum var, teftişe gelseler, çalışanlara sorsalar, onlar da bu düzene ayak uydurmak zorunda, herkes ekmeğinin peşinde sonuçta, çoluk-çocuk sahibi insanlar. kimse risk almak istemez. o yüzden bu düzen böyle gelmiş, böyle gidecek gibi görünüyor. neyse hayırlısı bakalım..

of nereye gidicem ben ssk hastanesi o yakın die ona gidiorum orda doktorda iyi davrandı memnun kaldım ama doğum muamma olduu ablam orda doğum yaptı çokiyiyidi yeğenim 4 yaşına giricek kuzenimde öle oğlu 6,5 yaşında bişiy olmadı ama off sen nereye gidiosun

limonata iç cnm.biraz iyi geliyor ama kendin sık çok tatlı olmasın ya da vişne suyu aslında karpuzda çok su içeriyor onuda tüketebilirsin.

limonata yapacak bi imkanım yokki ofiste yalnızım limon almaya bile gidemiyorum toz içecekler varya tang gibi onlardan var yanımda ama burda içme dediniz die ondanda içmiyorum vişnesini içiyodum günde rahat 2 litre şimdi oda bitti((

aynen ben de senin durumundayım canım. Sodayı denesene cnm bana iyi geliyor. Gerci ben armuta dadandım. Diyorumki cocuk bi cıkacak armut gibi delikafadulden

canım daha hiç hayatımda soda içmedim ben içemiyorum yani şimdide sanmıyorum içebileceğimi. armut çantamda dolu sabahtır yiyorum bende aynı sen gibi ama oda susuzluğumu almıyo yarıdm et allah ım

eliferdi canım su içememen sorun bu aralar bol su içmem gerek bi doktortuna danış bence serum felan veriyolarr

yaren canım gebelik çizelgeni aynı yerden yapmışız.sen bebegin dogum tarihinimi yaptın.yoksa sat mi .benimki yanlış oldu sanırım.

hatırlamıyorum canım ya, ben onu nerdeyse taa 5. haftada yapmıştım.. sonra da hiç değiştirmedim... ne yazdığımı da unuttum inankii..

ama zaten seninki olmuş gibi gözüküyor 13+3 müsün şu anda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…