kızlar yaaa.çok gerildiniz.hadi biraz rahatlayın.sositososito
papatyacım tickerin bebeğin yaşı olarak gözüküyo pregnancy bölümünden yapman lazım sen baby age bölümünden yapmışsın sanırım... bebeğin doğalı 13 hafta olmuş gibi olmuş...
elifcim benim sigortam maaşım üstünden yatıyo da onun için ben anlamaya çalışıyorum ne kadar alacağımı... neyse o günler gelince görürüz...
anladım canım bana özelde yaparsan alamssın dedilerdide bende napıcam bilmiyorum şevket yılmaza gidiyorum kontrole ama hala doğumhanesi kapalı açılır inş.
iyi bari,sevindim buna.
sinemcim sağol. 2/3 ü öğrendiğimiz iyi oldu. peki tatlım, şirket kalan parayı ödemezse, itiraz edebiliyor muyuz? hoş gerçi diceksin ki şimdi, şimdiye kadar sigortan maaşın üzerinden yatmamış, itiraz etmemişşin, şimdi aklın başına geldi :) oof bu maaş üzerinden sigorta yaptırmama uygulaması ne iğrenç ya, resmen hak yiyorlar, haram olsun..
arkadaşım o zaman başka ssk ile anlaşması olan yerler var neden bekliyosun açılsada alt yapı yeterli dğilmiş zaten sen bilirsinde
biraz daha iyim sagol.bursa çok güzeldir.keyfini çıkar.
yok anacıgım o yapıştır aktif olmayınca olmuyo.ya tekrar bide ben deneyeyem bakalım hangi siteden giriliyo...
lilypie'den yaptım ben peki adresi elle yazsan olmuyor mu??
haklısın arkadaşım ama ablam ve kuzenim ve kaç tanıdığım orda doğum yaptı hiçbir sorun olmadı çıkan yangın elektirik sistemi yüzündndi aynı hatayı bidaha yapmazlar heralde ama bi yandanda salla pati iş gibi geliyo o hastaneye gitmek dur bakalım bizim akaraba ekimde doğum yapıcak o hastaneye gidiyo neolucak görücez hayırlısıı artık
kızlar susuzluktan ölüyorum ama yinede su içemiyorum bayılacam şimci neolur bi tavsiye susuzluğumu giderecek ne yiyipiçebilirim armut elma dışındaaa((
kızlar susuzluktan ölüyorum ama yinede su içemiyorum bayılacam şimci neolur bi tavsiye susuzluğumu giderecek ne yiyipiçebilirim armut elma dışındaaa((
Canım yani çalışırken sigortaya şikayet etmen gerekiyor ozamanda sigrta teftişe gelir ve sonra hoş olmayan şeyler yaşanabilir. Bence işten ayrılırsan boyle bir şikayeti muhakkak yap. Peki size elden mi veriyolar yoksa bankaya mı yatırıyolar ??
Walla evet haklısın bu tarz uygulamalar genelde patron sirketlerinde oluyor istediklerini yapıyolar cnm ya..
cnm şevket yılmazda eşimin kuzeni doğum yaptı enfeksiyon kaptı ölücek die çok korktuk.şuan çocuk halen sapsarı enfeksiyondan kurtaramadı birtürlü.ayrıca enfeksiyon yüzünden bir sürü bebek ölümü olduğunu duydum orada ben:çok üzgünüm:
limonata iç cnm.biraz iyi geliyor ama kendin sık çok tatlı olmasın ya da vişne suyu aslında karpuzda çok su içeriyor onuda tüketebilirsin.
aynen ben de senin durumundayım canım. Sodayı denesene cnm bana iyi geliyor. Gerci ben armuta dadandım. Diyorumki cocuk bi cıkacak armut gibi delikafadulden
yaren canım gebelik çizelgeni aynı yerden yapmışız.sen bebegin dogum tarihinimi yaptın.yoksa sat mi .benimki yanlış oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?