yarencim sol tatlım geziyoz valla.aryacım takvim değişmiş benim yaptığımı eklememiştin
mrb kızlar nasılsınız
ben buğün biraz iyiyim çok şükür
ama zayıfladım galiba.
umarım herkes iyidir.
iyi bari,sevindim buna.
sinemcim sağol. 2/3 ü öğrendiğimiz iyi oldu. peki tatlım, şirket kalan parayı ödemezse, itiraz edebiliyor muyuz? hoş gerçi diceksin ki şimdi, şimdiye kadar sigortan maaşın üzerinden yatmamış, itiraz etmemişşin, şimdi aklın başına geldi :) oof bu maaş üzerinden sigorta yaptırmama uygulaması ne iğrenç ya, resmen hak yiyorlar, haram olsun..
iyiyz biz canım, çok şükür.senin de iyi olmana sevindim. bizim topiğin en küçük bebeği senin bebeğin olacak sanırım. doğumun şubata mı geliyor, marta mı?
ay kızlar deneme deneme.valla yaptım sanırım çizelgeyi.ama bi yanlışlık var gibi sat tarihimim yapacaktım aceba
slm kızlar ahhh ahh bu hak yiyen patronlar elbet birgün cezalarını bulacaklar ama insan çalışıp bir emek veriyosa bunun karşılıgını datam almak istiyo ben 1.5 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve giriğimden beri ssk yapılmadı hep ertelendi 1-1.5 ay kadar önce ssk dan dogum parası alabilmem için ssk nın aynı yerde en az 6 ay çalışıyor olarak gözükmesi erektiğini ögrendim son bir kez daha ssk mı yapmasını istedim bana verdiği cvb ssk yı yaparsam maaşından keserim bana ne kalacaksa artık verdiği kuş kadar bir maaş zaten oooff sinirlendim yaa
ay kızlar deneme deneme.valla yaptım sanırım çizelgeyi.ama bi yanlışlık var gibi sat tarihimim yapacaktım aceba
cnm evet geçmişte adını andım okumadın sanırım benim takvim gözükmüyormuş öyle dedi snm bende benimkinin aynısından yapmasını istedim ama emzirmeyle ilgiliymiş benimkisi olmuyormuş o da bunu yapmış cnm o zaman ben senin dediğini anlamamıştım cnm yazı olarak emzirmeyle ilgili birşey yazıyor sanmıştım umarım kırılmamışsındır cnmopuyorumnanaktan
slm kızlar ahhh ahh bu hak yiyen patronlar elbet birgün cezalarını bulacaklar ama insan çalışıp bir emek veriyosa bunun karşılıgını datam almak istiyo ben 1.5 yıldır aynı yerde çalışıyorum ve giriğimden beri ssk yapılmadı hep ertelendi 1-1.5 ay kadar önce ssk dan dogum parası alabilmem için ssk nın aynı yerde en az 6 ay çalışıyor olarak gözükmesi erektiğini ögrendim son bir kez daha ssk mı yapmasını istedim bana verdiği cvb ssk yı yaparsam maaşından keserim bana ne kalacaksa artık verdiği kuş kadar bir maaş zaten oooff sinirlendim yaa
bende bişiy merak ediyorum özelde ssklı olrak bir mikta parar ödeyerek doğum yapılıyorya peki bu rapor parasını gene alma hakkımız oluyormu
hastanenin ssk ile anlaşması var ise verdiği doğum raporu geçerli.
bende bişiy merak ediyorum özelde ssklı olrak bir mikta parar ödeyerek doğum yapılıyorya peki bu rapor parasını gene alma hakkımız oluyormu
1460.00 tl 4 aylık maaşıdır arkadaşının.benim söylediğim iş yerim benim maaşımı devlete asgari ücret gösteriyor yani 500 MÜ 550 Mİ nedir ama ben daha yüksek alıyorum atıyorum.doğum da 500 ü sgk dan kalan 500 ü de işyerimden alacağım.sigortaya tam göstermediği için hepsini sgk tan alamıyorum.hatta iyi aklıma gelmişken bugün müdüre bi sorayım sorun olmayacak dimi aksi taktirde uyuzluk yapayım çıkartsın beni işine gelmiyor ise 3 yıldır çalışıyorum boşuna sürinmiyeyim o parayıda alacağım için çlışıyorum .
muhasebeci arkadaşlar bunu daha iyi bilir bişey diycem şimdi elifin arkadaşı 1460 almasının sebebi maaşı tam gösterilmediği için mi? yani 1000 tl maaş alan biri tam maaşı gözüküyosa sigortadada 4000tl mi alıyo... sanmam devlet hayatta bu kadar para vermezzz iş yeri verebilir ama bişey diyemem
hastanenin anlaşması yoksa bile özelden gitsende onlar ayarlıyor analık parası için alabiliyosun benm aynı durum başımda çünküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?