vivdansızzzzzz nasıl geçiyo burda arkadaşın börek diye kıvranırken.... nerden bulim kız burda ben işteyim ahhh ahhh annem yok burda k.validem yok buda kimse benle ilgilenmiyo.... mafoldumben
sen gel biz sana bakarız canım istediğin börek olsun esma nerden buldun kız böreği bana yakındır zatenn kaydirigubbakcemile3
serapçım özhamur varya ordan almıştımm :çok üzgünüm:
kocişe iş düşdü napim arim akşam bana bulsun buluştursun su böreği getirsin off kaçta gelirki şimdi oda.... yok canım üzülme iyiki dedin demekki canım istiyomuş ben farkında değilmişim biri bişey demese zaten canımın bişey istiyceği yok... iyi oldu oda yorulsun accık :)))
serapçım özhamur varya ordan almıştımm :çok üzgünüm:
özhamur ünlü biyer demekki herkes bildiğine göre kıytırık değilmiş off yaa ben kocişimi bekliycem şimdiii....
ayy teşekkür ederimm!!ye guzum yee bakma sen başkasının lafına hamililte eninde sonunda kilo alıcaz dobiş olucazz zati ne istiyosan yee ben bigün börek istedim aman yememyem boşver dedim o gece sabha kadar ruymda börekler tepsi tepsi ama bana vermiyolar ertesi gün hemen yedim tebi kaydirigubbakcemile2
canım kıymamam sana bende burdan bi kıytırık börekçiden aldım zaten güzel deill benneyaptımki
işyeri çevresinde öle yerler yokmu sizin ya .ıkınca yesen sipariş versen
ay keşke demeseydim hiç üzüldüm şimdii
afiyet olsun canım valla bende istifra edicem sanırm çok kötüyüm ay bayılcam galibaaa
özhamur ünlü biyer demekki herkes bildiğine göre kıytırık değilmiş off yaa ben kocişimi bekliycem şimdiii....
ayy teşekkür ederimm!!
ben de eve giderken boşnak börekçisine gidip 1 porsiyon yesem mi.. hamur işi de şeker yapacak sonra... ayyy!!:kedi:
canım az yüzünü felan yıka kalkda nazara geldi benim güzel arkadaşımm yaaa
kız ben şuan börek yiyomm cokacimcoook yokmu biyerden alsann yakında felann kız yapmammı börek gel hemen yapimmmm kuzumm
ay canım benim o senin güzelliğin ama başımda çatlıcak gibi resmen gözlerimden yaş geliyo çirkinliğimemi nazar değcek sende yapma esmacım kendime bile bakamıyorum halsizlikten artık..ah ben bölemiydimm kendime gelmem lasımmm :sm_confused:
ccanım bugün gördüğümde gayet güzel görünüyordun doğal mis gibii hamilelik dahada düzelleştirmiş hadi öptüm seni ben çıkıcam birazdan
oleyy canım kocişimmmm alcak banaaaa ... Ama bi yandanda sırıtıyo bişey mi ima etmeye çalışıyo acaba... Kaydirigubbakcemile3
kızçelerr ben birazdan çıkıcam mesaim bitişşş
hepinizi öpüyorum kib hafta sonu olmuyorum bensiz çok kaynatmayınn opuyorumnanaktan
hadi gene iyisin dayanamadı kocişin afiyet olsun caannnııımmmm
oleyy canım kocişimmmm alcak banaaaa ... ama bi yandanda sırıtıyo bişey mi ima etmeye çalışıyo acaba... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?