2010 Şubat Anneleri

vivdansızzzzzz nasıl geçiyo burda arkadaşın börek diye kıvranırken.... nerden bulim kız burda ben işteyim ahhh ahhh annem yok burda k.validem yok buda kimse benle ilgilenmiyo.... mafoldumben

canım kıymamam sana bende burdan bi kıytırık börekçiden aldım zaten güzel deill benneyaptımki
işyeri çevresinde öle yerler yokmu sizin ya .ıkınca yesen sipariş versen
ay keşke demeseydim hiç üzüldüm şimdii

kocişe iş düşdü napim arim akşam bana bulsun buluştursun su böreği getirsin off kaçta gelirki şimdi oda.... yok canım üzülme iyiki dedin demekki canım istiyomuş ben farkında değilmişim biri bişey demese zaten canımın bişey istiyceği yok... iyi oldu oda yorulsun accık :)))

he canım alsın kociş yorulsun :icecream: dondurmada istee opuyorumnanaktan

ayy teşekkür ederimm!!

ben de eve giderken boşnak börekçisine gidip 1 porsiyon yesem mi.. hamur işi de şeker yapacak sonra... ayyy!!:kedi:

özhamur ünlü biyer demekki herkes bildiğine göre kıytırık değilmiş off yaa ben kocişimi bekliycem şimdiii....

evet bizim burda ünlü canım sen iyisimi kocişi arada alsın benimde canım bişiler istesede arasam her gece soruyo canım benim bişey istiyomusun alıyım sende bişey istemiyosun diye naz yapsam bir türlü yapmasam bir türlü vallaahi hoyyyt

canım az yüzünü felan yıka kalkda nazara geldi benim güzel arkadaşımm yaaa

ay canım benim o senin güzelliğin ama başımda çatlıcak gibi resmen gözlerimden yaş geliyo çirkinliğimemi nazar değcek sende yapma esmacım kendime bile bakamıyorum halsizlikten artık..ah ben bölemiydimm kendime gelmem lasımmm :sm_confused:

kız ben şuan börek yiyomm cokacimcoook yokmu biyerden alsann yakında felann kız yapmammı börek gel hemen yapimmmm kuzumm

yaa demeyin öyle alamayan var işten evden çıkamayan var belki parası yoktur canı ister deme öyle.benim canım çekmedi ama alamayan varsa çok üzülürüm.

kızçelerr ben birazdan çıkıcam mesaim bitişşş
hepinizi öpüyorum kib hafta sonu olmuyorum bensiz çok kaynatmayınn opuyorumnanaktan

ccanım bugün gördüğümde gayet güzel görünüyordun doğal mis gibii hamilelik dahada düzelleştirmiş hadi öptüm seni ben çıkıcam birazdan

oleyy canım kocişimmmm alcak banaaaa ... ama bi yandanda sırıtıyo bişey mi ima etmeye çalışıyo acaba... kaydirigubbakcemile3

kızçelerr ben birazdan çıkıcam mesaim bitişşş
hepinizi öpüyorum kib hafta sonu olmuyorum bensiz çok kaynatmayınn opuyorumnanaktan

canım benim görüşürüz sende kendine dikkat et.. hafta sonu muhabbet fazla olmuyo zaten herkes bi yerlere kaçıyo:)))

hadi gene iyisin dayanamadı kocişin afiyet olsun caannnııımmmm

ah sağol canımmmmmmm darısı sana inşallah seninde canın en kısa zamanda neler neler istiycek gör bak bunları benmi yedim diyceksin .. kaydirigubbakcemile3

oleyy canım kocişimmmm alcak banaaaa ... ama bi yandanda sırıtıyo bişey mi ima etmeye çalışıyo acaba... kaydirigubbakcemile3

cnm bizle dalga geçicek yer arıyorlar onlar.bizimde dün yoğurt bitmiş bitirdinmi koca yoğurdu diyor bana hamileyim ya dolabı ben kurutuyorum sanki kendi yemiyor benimle beraber birde şişmanlayınca yandık söylüyeyim.kaydirigubbakcemile3 bu arada siz canınız çekti götürüyorsunuz börekleri ben ne yapayım yasak banasenağlamasenağlama afiyet olsun şekerler rahat yiyin cnm çekmedi şaka yapıyorumyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…