gerçekten aradaki farkı şirketin ödeyecek mi? bizim şirketin böyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum..
kızlar maydonoz da düşüğe sebep olduğu için yasaktı ya, ilk 3 ay dan sonra hala yasak mıdır acaba? ben çok severim ve böyle avuç avuç yemek istiyorum. hani 3. aydan sonra düşük riski ortadan kalkıyor ya ondan sordum..
Walla ben de öyle dedim. Yaz bitti zaten bir yere gitmicez nasılsa dedim. Bütün gün ofiste geçiyo dedim... Onlarla alakası yok canım yaz kış kullanman lazım lekelenme olmasın diye dedi. Bilgisayar ışığı bilmem ne bilmem ne saydı durdu....Benim cildim çok müsaitmiş şimdiden benler çiller varmış:umursamaz:
Ama iyi haber onun önerdiği ürünü G.G de buldum 13 tl. Hem de bi sürü hediyesi var yanında. Bana çilli dedi birde gidip ondan mı alcam beekaydirigubbakcemile3
Hamilelikte cildin koruyucu tabakası kayboluyormuş... Hamilelik lekeleri oluşuyormuş ya onları önlemeye yönelik canım.
Canım bu forumda biri doğum parası alabilmek için doğumu devlet hastanesinde yapma şartı var demişti. Aslı var mı acaba onu da öğrenmemiz lazım.
Bilen var mı arkadaşlar?
kızlar size yazıcam yazıcam salıdan beri hep unutuyorum.
dr bize bazı tavsiyerlde bulundu belki sizler biliosunuzdur ama ben yazayım dedim
bahçe toprak işi yapıyosan kesinlikle eldivensiz toprak elleme,dışarıdan yeşillik yeme,sebze meyveleri bol bol suda yıka,hatta sebzeleri sirekelide suda beklet sonra pişir yada ye dedi zaten sebze meyve konusundaöyle yapıyorum ama anlamadığım kedilerde bulunanmı dedi kedilerden bulaşanmı ne bi hastalık taoprakta varmış bilgisi olan yada dr butür şeyler söyleyen parmak kaldırsınn:)))
evet canım onlarıda tüketmemek gerekiyoe dikkatli ol bundan sonraaaaaaaaa.. :O :1no2: sucuk ve sosis pişmiş yedim ben hem de çok mafoldumben
slm kızlar nasılsınz ben hala kara kara dusunuyom
oohh vallaa, biz de burda sıcakta çalışalım. ben de istiyorum banane bananeee mafoldumben iyi tatiiler güzelllik, iyice dinlen bizi de unutma emi yerimseniben
ay evet sıcakta çekilmiyo kızlar iş
canım konuyu konuşalı çok olmuş, kapatmışsınız ama ben de senin çok çalışmana gıcık olanlardan biri olarak tekrar açmak istedim kusura bakma. kaç senedir çalışıyorsun elifcim.? eğer aradaki dönemde alacağın paradan, daha fazla tazminat alabilirsen bence patronuna bu kadar boyun eğmene gerek yok. zaten doğum parası ne kadar alınıyor ki?sonuçta sana mesai vermeden çalıştırması suç ve sen akşam 5.30 dan sonra çalışmak istemediğin için seni işten çıkartırsa afedersin ama eşşek gibi tazminatını ödemek zorunda. bunları da düşünmüşsünüzdür umarım canım.
malesef hepimiz zaman zaman sebebsiz yere ağlamaklı oluyoruz canım. ben hamilelikten önce de böyleydim :) bence kadınsal bi durum bu :)
aryacım bi alemsin kuzum. bulantılarım geçti diye sevineceğin yerde, evham yapıyorsun. bence yarın dr'da bebeğini sağ salim göreceksin, havalara ucacaksın..iyi haberlerini bekliyoruz tatlım,rahat ol, herşey iyi olacak Allah'ın izniyle..
ohh valla gezin anca.kıskanıyoruz artık biz burda. :) iyi eğlenceler fatoşcum..
senin haftanda benim de diş etlerim ağrıdı 3-4 gün. sonra da fırçalarken kanamaya başladı. zaten pek dikkat etmezdim önceden de dişlerime.. bir dişim çürüdü bile. inş daha fazlası olmaz.. biraz bakımına dikkat etmemiz lazım..
mydarling ne kadar uğraşmıssın cancağızım, ne gerek vardı bu kadar uğraşmana. :) erkekler hakediyor mu dersin, hıım :) ama sihirli kupa fikri süpermiş..eşin de aynı şekilde senin doğum günün için hazırlık yapıyor mu?
valla uğraştım canım değdi değdi eşim benim herşeye değer o bendeb daha yaratıcıdır inanki sihirli kupalar çok güzel oluyo netten bakın ordada var süperr
:1shok: pişmişi bile mi :1shok: bu akşam tost yapıcaktım ama yaaa.. üstelik pişmiş sucuk çok defa yedim..
gerçekten aradaki farkı şirketin ödeyecek mi? bizim şirketin böyle bişey yapacağını hiç sanmıyorum..
canım benim bildiğim şirketten nakit bi para almıyorsun haa ssk ya ödeme yapıyormu ayrıca bilmiyorum ama bu 4 aylık raporun bittikten sonra ssk müdürlüğüne gidip nakit olarak toplu bi şekilde alıyosun geçen ay aldı arkadaşım daha 1,460 tl
bende bişiy merak ediyorum özelde ssklı olrak bir mikta parar ödeyerek doğum yapılıyorya peki bu rapor parasını gene alma hakkımız oluyormu
ywmwk yiyip geldik kızlar insallah bu yemek midemde durur offf bikac saat bi gecse bulantı ve kusma olmadan dua edin :Saruboceq:
kusma isteğin geldiği zaman ağzına şeker falan atsan bazen bende işe yarıyor bazen banamısın demiyor ama olsun.akide şekeri aldım evde-işte birde çantamda var bazen iyi geliyor dene bi istersen
evet canım burdan izmire gelin gittim.hoş buldum.günaydın canım hoşbuldum sende bursaya hoşgeldin canım hımm cumalıkızığa gelmişin oh oh ne güzel
evet canım kestel tarafı.canım kestel tarafına gelmişsin sanırımm hadi hoşgeldin :)
inşallah güzel haberler le gel canımkızlar biz bugün ikili tarama testine gidicez... bu mübarek günde bizede dua edermisiniz sonuçlarımız güzel çıksın,inanın geceden beri gözüme uyku girmiyor çok stresliyiminşaALLAH güzel haberlerle dönerim...
günaydın canımcım.günaydın fıstıklar
dün gece uyuyamadım o yüzden geç kalktım.
çok sıkıldım eşimle her konuda tartışır olduk doğru düzgün konuşamıyoruz benneyaptımki
as canımselam kızlar
canım iyleşmedin mi hala.zemuszemusselam kızlar.eee hep dogum paralaraı falan konuşmuşsunuz.e hadi bakalım inşallah alırsınız.....
ben griptenmi ne bi uyuşukluk var üstümde uyku geliyo hep bu saatlerde.......kendime zor geeliyorum....
ben yine yiyecek birşey bulamadım kendime oyy düşünüp duruyorum ne yesem diye......
muhasebeci arkadaşlar bunu daha iyi bilir bişey diycem şimdi elifin arkadaşı 1460 almasının sebebi maaşı tam gösterilmediği için mi? yani 1000 tl maaş alan biri tam maaşı gözüküyosa sigortadada 4000tl mi alıyo... sanmam devlet hayatta bu kadar para vermezzz iş yeri verebilir ama bişey diyemem
selam kızlar.eee hep dogum paralaraı falan konuşmuşsunuz.e hadi bakalım inşallah alırsınız.....
ben griptenmi ne bi uyuşukluk var üstümde uyku geliyo hep bu saatlerde.......kendime zor geeliyorum....
ben yine yiyecek birşey bulamadım kendime oyy düşünüp duruyorum ne yesem diye......
evet canım burdan izmire gelin gittim.hoş buldum.
evet canım kestel tarafı.
inşallah güzel haberler le gel canım
günaydın canımcım.
as canım
canım iyleşmedin mi hala.zemuszemus
canım cetvel olmadı mı :sinifsinif:
hastanenin ssk ile anlaşması var ise verdiği doğum raporu geçerli.
arkadaslar bu konuda İnsan kaynaklarında çalışan olarak sizlerle bildiklerimi paylaşayım.Eger maasınız sigorta tavanını geçmiyorsa 4,504.50 TL'yi maasınızın 2/3 ünü devlet size net olarak odüyor. Eger tavanı geciyorsa bazı sirketlerde gecen kısmı sirket oduyor bazıları odemiyor. Ama sizlerin asgari ücret üzerini şirket elden verdiğinden ordaki uygulama nasıl bilmiyorum. Hic otarz bir uygulama yapmadım. Umarım yardımcı olmusumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?