of nereye gidicem ben ssk hastanesi o yakın die ona gidiorum orda doktorda iyi davrandı memnun kaldım ama doğum muamma olduu ablam orda doğum yaptı çokiyiyidi yeğenim 4 yaşına giricek kuzenimde öle oğlu 6,5 yaşında bişiy olmadı ama off sen nereye gidiosun
limonata yapacak bi imkanım yokki ofiste yalnızım limon almaya bile gidemiyorum toz içecekler varya tang gibi onlardan var yanımda ama burda içme dediniz die ondanda içmiyorum vişnesini içiyodum günde rahat 2 litre şimdi oda bitti((
canım daha hiç hayatımda soda içmedim ben içemiyorum yani şimdide sanmıyorum içebileceğimi. armut çantamda dolu sabahtır yiyorum bende aynı sen gibi ama oda susuzluğumu almıyo yarıdm et allah ım
mydarling canım bişey diycem maaşın 3 te 2 si alınıyo diyosun ya ben o kanun değişti diye biliyorum artık tam maaşını şirket sana ödiycek sonrada şirket devletten alıcak parasını.. yani seni muhattap etmiyolar iş yerin muhattap oluyo diye biliyorum... ama sigortası maaşı üstünden yatmayanları bilmiyorum... ama ben artık tam maaş alınıyo diye duymuştum .... araştırıyorum daha bişeyde bulamadım geyik şeyler çıkıyo böyle bişey ayrıntılı yazılmaz mı ya...
ben de yemeyeyim o zaman...teşekkür ederim bana hep cevap yazıyorsun zemuszemusevet canım onlarıda tüketmemek gerekiyoe dikkatli ol bundan sonraa
maydonoz da deli gibi yedim...Allah'ım lütfen bişiii olmasın:Saruboceq:kızlar maydonoz da düşüğe sebep olduğu için yasaktı ya, ilk 3 ay dan sonra hala yasak mıdır acaba? ben çok severim ve böyle avuç avuç yemek istiyorum. hani 3. aydan sonra düşük riski ortadan kalkıyor ya ondan sordum..
canım işyeri ile ilgili değil devletin ödediği bi para nikah parası,askerlk parası gibi bişiy hamileyken çalışıyosan ve dr raporu ile doğuma gidersen doğumdan önce sonra 2 raporlu olursan yani bu parayı hak ediyosun
doğum parası : devlet memurları doğum parası almıyor çünkü onlar zaten doğum izninde normal maaşlarını devletten alıyor. özel sektörde çalışanlar ise, şirketlerinden doğum izni esnasında maaş almıyorlar fakat bunun yerine sgk doğum parası ve süt parası diye bir miktar para veriyor..yani maaşını şirketinden değil, sgk dan alıyorsun. ama sadece 1 defaya mahsus mu onu bilmiyorum. benim arkadaşım her ay normal maaşım gibi alıyorum demiştii..
bunun için gerekli evrakları da sağolsun volescim bi ara yazmıştı.. buradan bakabilirsin.
Çalışan Anneler İçin: Doğum İzni İçin Gerekli Evraklar
mydarling canım bişey diycem maaşın 3 te 2 si alınıyo diyosun ya ben o kanun değişti diye biliyorum artık tam maaşını şirket sana ödiycek sonrada şirket devletten alıcak parasını.. yani seni muhattap etmiyolar iş yerin muhattap oluyo diye biliyorum... ama sigortası maaşı üstünden yatmayanları bilmiyorum... ama ben artık tam maaş alınıyo diye duymuştum .... araştırıyorum daha bişeyde bulamadım geyik şeyler çıkıyo böyle bişey ayrıntılı yazılmaz mı ya...
kızlar söylüyorum işte muhasebeci olaraktan doğum parası olarak günlük kazancının 2/3 sidir.örneğin günlük 30 tl kazancı olan sigortalıya ssk 20 tl analık parası ödeyecektir.gebelik iznide 16 haftadır doğumdan önce 8 doğumdan sonrada 8 haftadır
hatırlamıyorum canım ya, ben onu nerdeyse taa 5. haftada yapmıştım.. sonra da hiç değiştirmedim... ne yazdığımı da unuttum inankii..
ama zaten seninki olmuş gibi gözüküyor 13+3 müsün şu anda..
papatya sana çizelge yapim neydi satın felan yaz başka biyerden yapim benimki gibi
papatya şimdi baktım da bebeğin tahimi doğum tarihini yazıyorsun..ama dediğim gibi seninki olmuş zaten... problem yok ki
papatya olmuş seninçizelge sorun yokki okk
kızlar halsiz olanlar varmı aramızda benim elim ayağım kesiliyo yaaa
olmazmı hemde nasıll sıcaklar geçse biraz rahatlıcaz
valla ben badem fındık fıstık işindeydim itiraf ediyorum..kaydirigubbakcemile5 bu saatlerde midem kazınıyor hergün işe bişiiler getiriyorum atıştırıyorum boyle zamanlarda :) ben çok kilo almam inşallah zaten fazlam vardıfisfisfisama doktor canın ne isterse ye istemedigini yeme dedi.. ne yapiim kaydirigubbakcemile3kızlar nireee gittii yahuu kimsede sess yok uyudularmıı naptılar yoksa patronlara suikastmı düzenlyolarr nirdesinizzzz
valla ben badem fındık fıstık işindeydim itiraf ediyorum..kaydirigubbakcemile5 bu saatlerde midem kazınıyor hergün işe bişiiler getiriyorum atıştırıyorum boyle zamanlarda :) ben çok kilo almam inşallah zaten fazlam vardıfisfisfisama doktor canın ne isterse ye istemedigini yeme dedi.. ne yapiim kaydirigubbakcemile3
ayy canım su böreği istedi hadi buyrun bakalım... hanginiz yapıyonuz.. esma senin yüzünden oldu sen yapacan.... kaydirigubbakcemile3
kız ben şuan börek yiyomm cokacimcoook yokmu biyerden alsann yakında felann
vivdansızzzzzz nasıl geçiyo burda arkadaşın börek diye kıvranırken.... nerden bulim kız burda ben işteyim ahhh ahhh annem yok burda k.validem yok buda kimse benle ilgilenmiyo.... mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?