2010 Şubat Anneleri

papatya şimdi baktım da bebeğin tahimi doğum tarihini yazıyorsun..ama dediğim gibi seninki olmuş zaten... problem yok ki

cnm ben acıbademe gidiyorum sana pembe mavi yi önerebilirim yada jimeri.sigortaya bakıyorlar.

cnm tang iyi değil evet içmemeye çalış market yokmu oralarda hiç senin işin zor yakın olsaydık sana getirirdim.

yok hayatım o kanun hala devam ediyor hala 2/3 ü şirket seni zaten o zaman zarfı içinde izinli gösterip öle bildiriyo yani o karlı çıkıyo,işyerine devletten ödenen hiç bişey olmuyo sen gidip ssk dan kendin alıyosun paranıda iş kanunu doğum izni diye aratırsan çıkar canım

evet canım onlarıda tüketmemek gerekiyoe dikkatli ol bundan sonraa
ben de yemeyeyim o zaman...teşekkür ederim bana hep cevap yazıyorsun zemuszemus
ben atlıyor olabilri atlıyorsam kusurma bakmayın bilgisayarı aç kapa yapmaktan yetişemiyorum :))

maydonoz da deli gibi yedim...Allah'ım lütfen bişiii olmasın:Saruboceq:

Doğum parası olayı, dogum oncesi ve sonrası izinliykenki para ise benim arkadaşım 2/3 alıyormuş şu an raporlu..demekki değşmemiş kanun..:roflol:

papatya sana çizelge yapim neydi satın felan yaz başka biyerden yapim benimki gibi

eger olmamışsa.yanlışsa yap.canım.5 mayıs sat.dogum 9 şubat

papatya şimdi baktım da bebeğin tahimi doğum tarihini yazıyorsun..ama dediğim gibi seninki olmuş zaten... problem yok ki

sagol canım...

ya sizi okuyup duruyorum.ben odefterleri şimdilik kapttıgım için okudum.ama bende kpss ye girsem fena olmayacak.ama iki çocukla nasıl çalışılır onu bilmiyorum....

kızlar nireee gittii yahuu kimsede sess yok uyudularmıı naptılar yoksa patronlara suikastmı düzenlyolarr nirdesinizzzz

kızlar nireee gittii yahuu kimsede sess yok uyudularmıı naptılar yoksa patronlara suikastmı düzenlyolarr nirdesinizzzz
valla ben badem fındık fıstık işindeydim itiraf ediyorum..kaydirigubbakcemile5 bu saatlerde midem kazınıyor hergün işe bişiiler getiriyorum atıştırıyorum boyle zamanlarda :) ben çok kilo almam inşallah zaten fazlam vardıfisfisfisama doktor canın ne isterse ye istemedigini yeme dedi.. ne yapiim kaydirigubbakcemile3

ye guzum yee bakma sen başkasının lafına hamililte eninde sonunda kilo alıcaz dobiş olucazz zati ne istiyosan yee ben bigün börek istedim aman yememyem boşver dedim o gece sabha kadar ruymda börekler tepsi tepsi ama bana vermiyolar ertesi gün hemen yedim tebi kaydirigubbakcemile2

ayy canım su böreği istedi hadi buyrun bakalım... hanginiz yapıyonuz.. esma senin yüzünden oldu sen yapacan.... kaydirigubbakcemile3

ayy canım su böreği istedi hadi buyrun bakalım... hanginiz yapıyonuz.. esma senin yüzünden oldu sen yapacan.... kaydirigubbakcemile3

kız ben şuan börek yiyomm cokacimcoook yokmu biyerden alsann yakında felann kız yapmammı börek gel hemen yapimmmm kuzumm

kız ben şuan börek yiyomm cokacimcoook yokmu biyerden alsann yakında felann

vivdansızzzzzz nasıl geçiyo burda arkadaşın börek diye kıvranırken.... nerden bulim kız burda ben işteyim ahhh ahhh annem yok burda k.validem yok buda kimse benle ilgilenmiyo.... mafoldumben

vivdansızzzzzz nasıl geçiyo burda arkadaşın börek diye kıvranırken.... nerden bulim kız burda ben işteyim ahhh ahhh annem yok burda k.validem yok buda kimse benle ilgilenmiyo.... mafoldumben

sen gel biz sana bakarız canım istediğin börek olsun esma nerden buldun kız böreği bana yakındır zatenn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…