ewet a benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.benim kanda bi sorun yok ama ense kalınlığı tam sınırda çıktı..onun için cvs die bişey yapılcaktı.geçen hafta gittim doktor kalp krizi geçiriyomuş yapılamadı.pazartesi gittim bu sefer bebek pozisyon değiştirmiş dedi riske atamam dedi 16.haftayıbekleyip amniyosentez yapılcak.hep stres anlıcan..seni neden tekar çağırdılar...
gecende kanama oldudra gtiik sürekli yat dedi korkuom ayağa kalkmaya bile gene kanama olursa diee offf :1no2:
canım benım yaa gercekten streslıymış allah yardımcın olsun tatlım ya.benımde ense kalınlığı falan normal cıktı dr. olcum yaparken bızımkı uyudu bı de karnımda cok actı.neyse benı bı kac kez dısarı cık dolas falan dedı yok bızımkının keyfı yerınde sadece ellerını oynattı ayaklarını da capraz bı sekılde kendıne cekmış.neyse dr. hersey yolunda dedı bızde esımle mutlu bı sekılde eve gelırken aradı dr. tekrar gelın bacaklarını gormek ıstıyom dedı endıseleneck bı durum yok dedı ama içim hiç rahat degıl
amin canım .inşallah hayırlısıyla atlatcaz...endişelenme ya yukarı çekmiştir bacaklarını.ben her doktora gittiğimde kıpır kıpır hiç uyumuyo oynayıp duruyo bakalım yarın nasıl olcak inşallah cinsiyetinide öğrenirim..sen kaçıncı haftadasın?
11+5 gunlüğüz canım cınsıyetı 12 haftada oğrenenler var ama ben daha beklıycem galıba artık hayırlısı sen ne kadarlıksın
bende yarın cinsiyet için gidicem... ama benim asıl sorun bitmek bilmiyo amniyo sentezi ayın 17dine bıraktılar zaman geçmiyo..
ewet a benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.benim kanda bi sorun yok ama ense kalınlığı tam sınırda çıktı..onun için cvs die bişey yapılcaktı.geçen hafta gittim doktor kalp krizi geçiriyomuş yapılamadı.pazartesi gittim bu sefer bebek pozisyon değiştirmiş dedi riske atamam dedi 16.haftayıbekleyip amniyosentez yapılcak.hep stres anlıcan..seni neden tekar çağırdılar...
hadi hayırlısı cnm allah gonlune gore verırı ınşbenim yarın 15. haftamın ilk günü
slm kkurbis,bilgen82.
kızlar içinizi ferah tutun insallah bisey cıkmayacak. ben de 17sinde gidicem 2li teste ve ense kalınlıgı için. hepimiz için hayırlı sonuclar cıkar insallah.
canım bi sakıncası yoksa ense kalıhlığı kaç çıktıki sınırda dediler merak ettim yani işine karışmak gibi olmasında tabiki sen iyisini bilirsinde bizim arkadaşında sınırda hatta tehlikede alalım dediler amniyosenteze bile belki gerek yok alalım dediler 4,5 aylıktı aldırmadı arkadaşım şuanda 2,5 yaşında nurtopu gibi bi oğlu var doktorun neden korkuttu canım seni kesin bi sonucu yokki bu testlerin bi ihtimal sadece sonuçta amniyo sentezde sıkıntılı başka bi doktora daha ölçtürseydin canım keşke vaktin geçmeden
benim 3 çıktı canım.zaten doktorum kesin konuşmadı tahlil yaptıralım içimiz rahatlasın dedi ben yaptırayım diyorum içimde bu kuşkuyla 6 ay daha geçmez.ölçtürdüm zaten kendi doktorum beni profosore yönlendirdi ona gittim sonuç ayn ı olduğu için amniyosentez yapılcak
sen içini rahat tut canım inş. hersey yolunda gıder
kurbis kac yasındasın ??
inşallah yoluna girer herşey kurbiscim içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?