2010 Şubat Anneleri

canım benım yaa gercekten streslıymış allah yardımcın olsun tatlım ya.benımde ense kalınlığı falan normal cıktı dr. olcum yaparken bızımkı uyudu bı de karnımda cok actı.neyse benı bı kac kez dısarı cık dolas falan dedı yok bızımkının keyfı yerınde sadece ellerını oynattı ayaklarını da capraz bı sekılde kendıne cekmış.neyse dr. hersey yolunda dedı bızde esımle mutlu bı sekılde eve gelırken aradı dr. tekrar gelın bacaklarını gormek ıstıyom dedı endıseleneck bı durum yok dedı ama içim hiç rahat degıl

amin canım .inşallah hayırlısıyla atlatcaz...endişelenme ya yukarı çekmiştir bacaklarını.ben her doktora gittiğimde kıpır kıpır hiç uyumuyo oynayıp duruyo bakalım yarın nasıl olcak inşallah cinsiyetinide öğrenirim..sen kaçıncı haftadasın?

11+5 gunlüğüz canım cınsıyetı 12 haftada oğrenenler var ama ben daha beklıycem galıba artık hayırlısı sen ne kadarlıksın

bende yarın cinsiyet için gidicem... ama benim asıl sorun bitmek bilmiyo amniyo sentezi ayın 17dine bıraktılar zaman geçmiyo..

canım bi sakıncası yoksa ense kalıhlığı kaç çıktıki sınırda dediler merak ettim yani işine karışmak gibi olmasında tabiki sen iyisini bilirsinde bizim arkadaşında sınırda hatta tehlikede alalım dediler amniyosenteze bile belki gerek yok alalım dediler 4,5 aylıktı aldırmadı arkadaşım şuanda 2,5 yaşında nurtopu gibi bi oğlu var doktorun neden korkuttu canım seni kesin bi sonucu yokki bu testlerin bi ihtimal sadece sonuçta amniyo sentezde sıkıntılı başka bi doktora daha ölçtürseydin canım keşke vaktin geçmeden

slm kkurbis,bilgen82.
kızlar içinizi ferah tutun insallah bisey cıkmayacak. ben de 17sinde gidicem 2li teste ve ense kalınlıgı için. hepimiz için hayırlı sonuclar cıkar insallah.

benim 3 çıktı canım.zaten doktorum kesin konuşmadı tahlil yaptıralım içimiz rahatlasın dedi ben yaptırayım diyorum içimde bu kuşkuyla 6 ay daha geçmez.ölçtürdüm zaten kendi doktorum beni profosore yönlendirdi ona gittim sonuç ayn ı olduğu için amniyosentez yapılcak

sen içini rahat tut canım inş. hersey yolunda gıder

inşallah yoluna girer herşey kurbiscim içini ferah tut

hani dedim yas 35in ustunde olunca genelde hemen yapmak istiyolar ya. cnm hic merak etme arkadasın kızında amniyosentez yaptılar sonucu temiz cıktı simdi yaramazın masallahı var. ama stres yaparsan cocukta stresli oluyor annesi cok stres yapmıstı biraz huysuz oldu oyuzden cok alakalı. biliyorum cok zor ama gonlunu ferah tut dua et bolbol bisey cıkmayacak hayırlısıyla

bilgencim sende oyle o yaramaz ayaklarını icine cekmistir bak gor yarın oynadıgını gorucen fıldır fıldır insallah. kacta gidicen dra??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…