yok canım doğru düzgün değil henüz.
ağırlık olarak hissediyorum. ve bazen şekil olarak da belli oluyor dışardan.
yani solda mı yerleşik, sağda mı yerleşik belli oluyor. ve annem de farkediyor.. ''solda di mi şimdi, sol tarafın şişti bak birden'' diyor :)
ben de o tarafta ağırlık hissediyorum.
hareketlerini henüz sadece usg'de görüyoruz :)
sende var mı bişeyler?
evet, her zaman olduğu gibi yine. ben ne zaman topiğe uğrayıp bişey yazsam ya kimse olmuyor yada kimse bişey yazmıyor..! niye kiiii???????
mafoldumben senağlama
yok canım benim için bayagı erken galiba
ben solda hissediyorum
sol tarafıma hiç yatamıyorum
ve sol daha şişkin hep.
inş. oğünleride yaşarız
biz iyiz şimdi drumuz aradı ikili test sonuçları çıkmış iyimiş sen nasılsın bebiş nasıl
slm kızlar bende yarın tekrar gıdecem doktora sabırsızlıkla sabahı beklıyom bana dua edın
ailem izmirde yasıoo bense istanbulda yasıorum 19 yasındayım ve inanın hamilelik hakkında hiç bilgim yok ve 11 haftalık hamileyim sizlerden yardım ve destek beklerim tabi isterseniz
bende yarın cinsiyet için gidicem... ama benim asıl sorun bitmek bilmiyo amniyo sentezi ayın 17dine bıraktılar zaman geçmiyo..
tabi elimizden geldiği sürece neden olmasın..:))
ailem izmirde yasıoo bense istanbulda yasıorum 19 yasındayım ve inanın hamilelik hakkında hiç bilgim yok ve 11 haftalık hamileyim sizlerden yardım ve destek beklerim tabi isterseniz
canım bende 2li yaptrdm o zaman bı sorun yoktu eve gelırken yolda dr.aradı tekrar gelebılırmsn dıye ona kalsa pzrtesı olacktı ama ben yarn gıdecm bakalım artık nolacak canım senın 2li taramadan dolayımı amniyosentez istedıler
gecende kanama oldudra gtiik sürekli yat dedi korkuom ayağa kalkmaya bile gene kanama olursa diee offf :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?