2010 Şubat Anneleri

yok canım benim için bayagı erken galiba
ben solda hissediyorum
sol tarafıma hiç yatamıyorum
ve sol daha şişkin hep.

inş. oğünleride yaşarız

evet, her zaman olduğu gibi yine. ben ne zaman topiğe uğrayıp bişey yazsam ya kimse olmuyor yada kimse bişey yazmıyor..! niye kiiii???????

mafoldumben senağlama

evet, her zaman olduğu gibi yine. ben ne zaman topiğe uğrayıp bişey yazsam ya kimse olmuyor yada kimse bişey yazmıyor..! niye kiiii???????

mafoldumben senağlama

biz iyiz şimdi drumuz aradı ikili test sonuçları çıkmış iyimiş sen nasılsın bebiş nasıl

yok canım benim için bayagı erken galiba
ben solda hissediyorum
sol tarafıma hiç yatamıyorum
ve sol daha şişkin hep.

inş. oğünleride yaşarız

aa evet evet, şimdi farkettim.. daha çok minikmiş senin meleğin.. ben 14. haftam bitince, yeni yeni yani ağırlık kıvamında hissetmeye başladım ancak.
bir de bazen göbeğimin hemen altında, seğirme gibi bişey oluyor birkaç gündür.. ama anlayamadım henüz bunun neyin nesi olduğunu...

biz iyiz şimdi drumuz aradı ikili test sonuçları çıkmış iyimiş sen nasılsın bebiş nasıl

aa çok sevindim. darısı gerisine: inş bundan sonraki tüm tetkikler de böyle çıkar. benim çok iyi gittiğini söyleyemem: geçen akşam yine acilde serum yedim. buna da şükür.

bu arada bi ben kaldım galiba 2 li test yaptırmayan. salı günü randevumuz: bekle bekle, geçmiyor günler.

senin ne kadar oldu bebiş?

heyy aynıymışız biz. 13 haftayı geride bıraktık çok şükür. cinsiyeti belli oldu mu?????????

slm kızlar bende yarın tekrar gıdecem doktora sabırsızlıkla sabahı beklıyom bana dua edın

slm kızlar bende yarın tekrar gıdecem doktora sabırsızlıkla sabahı beklıyom bana dua edın

bende yarın cinsiyet için gidicem... ama benim asıl sorun bitmek bilmiyo amniyo sentezi ayın 17dine bıraktılar zaman geçmiyo..

ailem izmirde yasıoo bense istanbulda yasıorum 19 yasındayım ve inanın hamilelik hakkında hiç bilgim yok ve 11 haftalık hamileyim sizlerden yardım ve destek beklerim tabi isterseniz

tabi elimizden geldiği sürece neden olmasın..:))

bende yarın cinsiyet için gidicem... ama benim asıl sorun bitmek bilmiyo amniyo sentezi ayın 17dine bıraktılar zaman geçmiyo..

canım bende 2li yaptrdm o zaman bı sorun yoktu eve gelırken yolda dr.aradı tekrar gelebılırmsn dıye ona kalsa pzrtesı olacktı ama ben yarn gıdecm bakalım artık nolacak canım senın 2li taramadan dolayımı amniyosentez istedıler

ewet a benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.benim kanda bi sorun yok ama ense kalınlığı tam sınırda çıktı..onun için cvs die bişey yapılcaktı.geçen hafta gittim doktor kalp krizi geçiriyomuş yapılamadı.pazartesi gittim bu sefer bebek pozisyon değiştirmiş dedi riske atamam dedi 16.haftayıbekleyip amniyosentez yapılcak.hep stres anlıcan..seni neden tekar çağırdılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…