2010 Şubat Anneleri

ewet biliyorum bende rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyo her zaman işte takılıyo aklıma hayırlı diyorum artık...

bilgencim sende oyle o yaramaz ayaklarını icine cekmistir bak gor yarın oynadıgını gorucen fıldır fıldır insallah. kacta gidicen dra??

canım 8 bucuk gıbı gıdım dıyom bı de esım ızın alamamıs tek basıma heycandan doktorun kapısında bayılmazsam ıı valla

tamama canım simdi git yat uyu bence dua et yatarken de. ve yarın drdan sonra hemen gelip yazıyosun buraya merak ederim. tamam mı seker :1hug:

tamma canım benım bana dua edın olur mu ben yatım cabuk sabah olsun ve hayırlı haberlerle gelım ınş.tabıı bu dualarım herkes ıçın

bende cetvel yapmayı bilmiyorum bende yarın 14+0 olcam.bende yarın doktora gidicem öğlen şimdi çıkıyorum hepinize iyi geceler...

tamma canım benım bana dua edın olur mu ben yatım cabuk sabah olsun ve hayırlı haberlerle gelım ınş.tabıı bu dualarım herkes ıçın

tamam canım dua ediyorum ben hayırlısıyla yarın guzel haberlerle gelicen ben de bekliyor oalcagım merakta bırakma iyi geceler tatlı ruyalar sana ve bebisine... zemuszemus opuyorumnanaktan

2010 şubat annişleri nerde sizin göbüşler kimse koymamış resmini büyümedimi hala göbişler biliyosunz 2010 şubat annelerinin göbişleri topiği var bekliyoruz yeni resimleri

Kızlar dr gidiyorum duanıza çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi gelir gelmez giricem opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar iyi hafta sonları...

Kızlar dr gidiyorum duanıza çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi gelir gelmez giricem opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlısıyla git gel canım inş
dualarım seninle
bizim büyük günede çok az kaldı pazartesi kavuşuyoruz bebeğimle inş...zemuszemus

hadi canım iyi haberlerle gelicen insallah...

benim de aslında pztdiydi ama izne cıkınca 17sine erteledim hem de biraz buyusun bebisim iyice deim. az kalmıs ne guzel :)

günaydın kızlar..

yalelcim aramıza yeniden hoşgeldin. seni takip ettik,sen yokken, arkandan dedikodunu yaptık.. sen tatildeyken, ocak topiğine yazmışsın ama bizim topiğe hiç yazmadın.. klava: o yüzden kırıldık sana bilmiş ol..artık gönlümüzü nasıl alırsın bilemem

iyi olmana sevindim..bizler de iyiyiz şükür.5-6 kişi cinsiyet öğrendik,benim oğluşum olacak:) ve üzücü haber 2-3 kaybımız da oldu, onlara üzüldük tabi ki..

ailem izmirde yasıoo bense istanbulda yasıorum 19 yasındayım ve inanın hamilelik hakkında hiç bilgim yok ve 11 haftalık hamileyim sizlerden yardım ve destek beklerim tabi isterseniz

gecende kanama oldudra gtiik sürekli yat dedi korkuom ayağa kalkmaya bile gene kanama olursa diee offf :1no2:

canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun bebişin. Allah tamamına erdirsin inş. yaşın ne kadar küçükmüş..sanırım sizin bebiş kaza kurşunu olmuş :) neyse canım, burda çoğumuz bilgisizdik, fakat paylaştıkça öğrendik bişeyler..buraya yazdıkça rahatlıyor insan,sen de rahat ol yerimseniben

doğumun şubata mı geliyor canım, yoksa mart'a mı?

güzelim benim kanamam olmadı, ama bu topiğin yarısında neredeyse kanama oldu, biz de onlarla birlikte tedirgin olduk tabi, ama yine de dr kontrolünde olduktan sonra korkulacak bişey yok. evet sürekli yatman, hiç bi iş yapmaman gerekiyor. yatarken ayaklarının altına yastık falan koy, ayakların biraz yüksekte olsun..

bende yarın cinsiyet için gidicem... ama benim asıl sorun bitmek bilmiyo amniyo sentezi ayın 17dine bıraktılar zaman geçmiyo..

hadi ya, ertemeleri kötü olmuş, beklemek zor bişey. neyse canım vardır bunda da bir hayır. ay hadi inş öğrenirsin cinsiyetini..

Allah yardımcın olsun canım. hadi inş bu defa ölçtürür senin minik.

Günaydın,iyi haftasonları hepinize 11. hafta ve 12. hafta başında olanların çoğunun bu hafta dr buluşması var galiba snm2008 seninle aynı haftamız ben salı günü gidicem 2 li test için inşallah hayırlı haberlerle geliriz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…