hani dedim yas 35in ustunde olunca genelde hemen yapmak istiyolar ya. cnm hic merak etme arkadasın kızında amniyosentez yaptılar sonucu temiz cıktı simdi yaramazın masallahı var. ama stres yaparsan cocukta stresli oluyor annesi cok stres yapmıstı biraz huysuz oldu oyuzden cok alakalı. biliyorum cok zor ama gonlunu ferah tut dua et bolbol bisey cıkmayacak hayırlısıyla
bilgencim sende oyle o yaramaz ayaklarını icine cekmistir bak gor yarın oynadıgını gorucen fıldır fıldır insallah. kacta gidicen dra??
canım 8 bucuk gıbı gıdım dıyom bı de esım ızın alamamıs tek basıma heycandan doktorun kapısında bayılmazsam ıı valla
tamama canım simdi git yat uyu bence dua et yatarken de. ve yarın drdan sonra hemen gelip yazıyosun buraya merak ederim. tamam mı seker :1hug:
ee bilgen ve kurbis kızlar bide cetvel yapsanıza ya ne kadarlık oldugunuzu takip edelim ??
tamma canım benım bana dua edın olur mu ben yatım cabuk sabah olsun ve hayırlı haberlerle gelım ınş.tabıı bu dualarım herkes ıçın
ben kactım kızlar uykumuz geldi. serin serin anneannemizin yanında uyuyalım :lepi:
Kızlar dr gidiyorum duanıza çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi gelir gelmez giricem opuyorumnanaktan
Kızlar dr gidiyorum duanıza çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi gelir gelmez giricem opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar iyi hafta sonları...
günaydın cnm..
hadi bakalım hayırlısıyla git gel canım inş
dualarım seninle
bizim büyük günede çok az kaldı pazartesi kavuşuyoruz bebeğimle inş...zemuszemus
selaaamm teyzoşlar, nasıllarsınız?
bizi özlediniz mi bakalım? biz sizi çok özledik vallahi :)
kuzum da tepinip duruyor içerde sürekli, ''anne beni teyzoşlara götür'' diyor ama.. napıyım işte... elde olmayan sebeplerle birkaç gün daha ayrı gayrı takılıcaz sizlerle..
haftasonundan önce (haftaya yani) geliriz muhtemelen...
neler oldu son 1 aydır acaba? :)
yeni katılan anne adaylarıııı... hepiniz hoşgeldiniz hanımlar :)
melekleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah, allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucaklarımızda göstersin hepimize kuzularımızı..
ailem izmirde yasıoo bense istanbulda yasıorum 19 yasındayım ve inanın hamilelik hakkında hiç bilgim yok ve 11 haftalık hamileyim sizlerden yardım ve destek beklerim tabi isterseniz
gecende kanama oldudra gtiik sürekli yat dedi korkuom ayağa kalkmaya bile gene kanama olursa diee offf :1no2:
bende yarın cinsiyet için gidicem... ama benim asıl sorun bitmek bilmiyo amniyo sentezi ayın 17dine bıraktılar zaman geçmiyo..
benim de aslında pztdiydi ama izne cıkınca 17sine erteledim hem de biraz buyusun bebisim iyice deim. az kalmıs ne guzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?