oleyy canım kocişimmmm alcak banaaaa ... ama bi yandanda sırıtıyo bişey mi ima etmeye çalışıyo acaba... kaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyayım dedim börekler falan konuşulmuş benimde canım çekti gerçi birde pasta çekti canım yaa hamilelik zor iş her dakika bişey geliyo insanın aklına
cnm bizle dalga geçicek yer arıyorlar onlar.bizimde dün yoğurt bitmiş bitirdinmi koca yoğurdu diyor bana hamileyim ya dolabı ben kurutuyorum sanki kendi yemiyor benimle beraber birde şişmanlayınca yandık söylüyeyim.kaydirigubbakcemile3 bu arada siz canınız çekti götürüyorsunuz börekleri ben ne yapayım yasak banasenağlamasenağlama afiyet olsun şekerler rahat yiyin cnm çekmedi şaka yapıyorumyerimseniben
walla sorma cnm ya benimde cnm şuan birşey istiyor ama sölemiycem canınız çekmesin sizinde de yanında da bişey istiyor ki ahhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhcokacimcoookkaydirigubbakcemile3
geçmişi okuyayım dedim börekler falan konuşulmuş benimde canım çekti gerçi birde pasta çekti canım yaa hamilelik zor iş her dakika bişey geliyo insanın aklına
ah canım kusura bakma sen accıktamı yiyemzsin sen yasemin parkta oturuyodun demi sizin orda bir cafe vardı kapanmış en üst katta harika şeyler yapıyodu vallaa
merak ettim neymiş bu kadar ah çektiren
kızlar ben cıkıyorum eve gidip valiz yapıp yazlıga gidicem. dua edin vapur yolculugu iyi gitsin. kotu olmayayım. hadi hepinizi optum kızlar yarın gorusuruz :)))
aaaa nerdeymiiş kız o ben hiç görmedim burda bir iki yer var ama biri beşler biride sitenin içinde pek bişey yok ben yeni taşıındım görmedimmi acaba.ama kapanmış demişsin tüh benim şansıma kapanmıştır o kesin.ayy burası çok sııkıcı cnmya pişman oldum walla taşındığıma cnm bişey çekse bulamıyorum.taşınamam da artık birda 1-2 sene birde bir sivri sinek var sorma.
canikolar ben çıkıyorummm mucukkk mucukk mucukkkk çok öptüm sizleriii dikkat edin kendinize cansımsınızzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canikolar ben çıkıyorummm mucukkk mucukk mucukkkk çok öptüm sizleriii dikkat edin kendinize cansımsınızzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla biz eşimin doğum gününde oraya gitmiştik harikaydı ama geçenlerde aradım kapanmış sitenin içindeydi dairelerin en üst katında valla ben o yönden şanslıyım şehrin merkezindeyiz her yer açık 24 saat
selaaamm teyzoşlar, nasıllarsınız?
bizi özlediniz mi bakalım? biz sizi çok özledik vallahi :)
kuzum da tepinip duruyor içerde sürekli, ''anne beni teyzoşlara götür'' diyor ama.. napıyım işte... elde olmayan sebeplerle birkaç gün daha ayrı gayrı takılıcaz sizlerle..
haftasonundan önce (haftaya yani) geliriz muhtemelen...
Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümüz. Ertesi gün de eşimin doğum günü. Birazdan hediye almaya çıkacağım. Tabii klasik bir hediye olacaktır ama normalde siz ne alırsınız özel günlerde eşinizze? Enteresan fikirleri olan var mı?
neler oldu son 1 aydır acaba? :)
yeni katılan anne adaylarıııı... hepiniz hoşgeldiniz hanımlar :)
melekleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah, allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucaklarımızda göstersin hepimize kuzularımızı..
bekliyecez seni canım.
yalel bebegini hissetmeye başladınmı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?