hadi güzel haberlerle gel canım.Kızlar dr gidiyorum duanıza çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi gelir gelmez giricem opuyorumnanaktan
biz geç bile kaldık teyzesi herkeslerin 2 li testi yapıldı biz 14. haftaya girdik hala yapılmadıp.tesi inşş[/Q
sende güzel haberlerel gelirsin inşallah. ama geçmedi dimi vakti ya benim doktorum 14. hafta geç demiştide.
CADIARZU
fatosss burdamısın :)
Günaydın,iyi haftasonları hepinize 11. hafta ve 12. hafta başında olanların çoğunun bu hafta dr buluşması var galiba snm2008 seninle aynı haftamız ben salı günü gidicem 2 li test için inşallah hayırlı haberlerle geliriz bizde.
heyy aynıymışız biz. 13 haftayı geride bıraktık çok şükür. cinsiyeti belli oldu mu?????????
sinem slm canım gece yazmışın ama görmemişim. nasılsın.zemuszemus
canım sen de mi 17 agustos haftası gidiyosun dra ??
iyiyim cnm yazlıga annemin yanına geldim sabah erkenden kalkıverdim. biraz kocisten ayrı kalcaz ama napalım su donemleri atlatayım da . ilacım bittigi icin bugun icmedim oyuzden midem fena :uhm:
iyiyim cnm yazlıga annemin yanına geldim sabah erkenden kalkıverdim. biraz kocisten ayrı kalcaz ama napalım su donemleri atlatayım da . ilacım bittigi icin bugun icmedim oyuzden midem fena :uhm:
bulantıların için mi ilaç alıyordun.
evet cnm ben de sadece bulantı degil gunde 2-3 kere kusma oluyor da dr vermisti.
birde sürekli uyku modunda olanınız varmı halen akşam saat 9 da yatıp ertesi gün sabah 8 de kalkıyorum 11 saat uyuyorum hemen hemen ama sanki haftalardır uyku yüzü görmemiş gibiyim sabahları kalkamıyorum.sizdede varmı uykusuzluk
canım drum acıbadem kadıkoyde doc. ve ne bileyim ben de guven yarattı. once metpamid verdi gunde 3 kere yarım sekilde. eger kullanamazsam diye emadur fitil verdi. onlar bana yaramadı ben de oyle hafata 2 serum yiyodum sonra 8 haftalıkken bişgun cokkotu oldum ogunde kontrolumuz vardı beni o gece hastanede yatırdı ve baska bi ilaca gecti zofer diye. bu baya etkili iyi geldi bana. bende prospektüsü okuyunca endiselendim ve aradım o da dediki sonucta hemen hemen her ilacın prospektusunde gebelikte kullanım icin yazarlar biz zor durumlarda kullanıyoruz dedi. Cnm almayıp direniyorum ama cok fena oluyorum drda kotuysen kullancaksın dedi. ben de kullanıyorum Kotu seyleri de aklıma getirmek istemiyorum cnm.benimde öyle boş bulanmıyor birde her seferinde kusuyorum da 9 haftadayken 9 kilo serum verdiler o aralık biraz geçti tafsiye etmiyorum ilaç dedi dr ama ben yinede Emadur aldım 1-2 gün kullandım sonra dr tavsiye etmem dedi ya korktum birşey olurmu acaba diye ama bu ara yine tavan yaptı benim bulantılar kullansammı diyorum ne verdi enin dr un hangi ilaç ı kullanıyorsun.
canım drum acıbadem kadıkoyde doc. ve ne bileyim ben de guven yarattı. once metpamid verdi gunde 3 kere yarım sekilde. eger kullanamazsam diye emadur fitil verdi. onlar bana yaramadı ben de oyle hafata 2 serum yiyodum sonra 8 haftalıkken bişgun cokkotu oldum ogunde kontrolumuz vardı beni o gece hastanede yatırdı ve baska bi ilaca gecti zofer diye. bu baya etkili iyi geldi bana. bende prospektüsü okuyunca endiselendim ve aradım o da dediki sonucta hemen hemen her ilacın prospektusunde gebelikte kullanım icin yazarlar biz zor durumlarda kullanıyoruz dedi. Cnm almayıp direniyorum ama cok fena oluyorum drda kotuysen kullancaksın dedi. ben de kullanıyorum Kotu seyleri de aklıma getirmek istemiyorum cnm.
günaydın kızlaaar..eskiyi okudumdu maşallah saat 11 ler 12 lere kadar konuşuyosunuz.ayyyy ben o saatlerde ikinci rüyama geçmiş oluyorumkaydirigubbakcemile3ben çok çabuk yoruluyorum.valla kız olmasa sekiz dokuz gibi yatarım.ama onun uyku vaktini bekliyorum.saat on dedimmi uyuyorum.bende bide çocuk olunca çabuk yoruluyorum.uykum geliyoooo....siz ne yapıyosunuz....
hoş geldin Papatya bizde bulantılardan bahsediyoruz belki geçer diye ama hiç geçmeye niyeti yok sen bizden öndesin bulantıların varmıydı seninde nasıl şimdi.
gerçi seninde burun kanamaların var o da çok kötü geçti mi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?