2010 Şubat Anneleri

Kızlar dr gidiyorum duanıza çok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi gelir gelmez giricem opuyorumnanaktan
hadi güzel haberlerle gel canım.

canım sen de mi 17 agustos haftası gidiyosun dra ??

heyy aynıymışız biz. 13 haftayı geride bıraktık çok şükür. cinsiyeti belli oldu mu?????????

günaydın caın dün akşam kimse yok diye bende çıktım ama sonradan sen yamışsın evet aynı günlerimiz gerçi alı günü drumuz 2 gün küçük demi bize ama cinsiyetini sordum ama söylemedi bir ay sonra dedi sende yeni yaptıracaksın galiba inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

iyiyim cnm yazlıga annemin yanına geldim sabah erkenden kalkıverdim. biraz kocisten ayrı kalcaz ama napalım su donemleri atlatayım da . ilacım bittigi icin bugun icmedim oyuzden midem fena :uhm:

bulantıların için mi ilaç alıyordun.

evet cnm ben de sadece bulantı degil gunde 2-3 kere kusma oluyor da dr vermisti.

benimde öyle boş bulanmıyor birde her seferinde kusuyorum da 9 haftadayken 9 kilo serum verdiler o aralık biraz geçti tafsiye etmiyorum ilaç dedi dr ama ben yinede Emadur aldım 1-2 gün kullandım sonra dr tavsiye etmem dedi ya korktum birşey olurmu acaba diye ama bu ara yine tavan yaptı benim bulantılar kullansammı diyorum ne verdi enin dr un hangi ilaç ı kullanıyorsun.

birde sürekli uyku modunda olanınız varmı halen akşam saat 9 da yatıp ertesi gün sabah 8 de kalkıyorum 11 saat uyuyorum hemen hemen ama sanki haftalardır uyku yüzü görmemiş gibiyim sabahları kalkamıyorum.sizdede varmı uykusuzluk

bende önceden vardı ama gene 11 de falan uyurdum şimdi ise eve gidiyorum biraz dinleneyim diye uzanıyorum uyuyup kalıyorum iş yerindede gözlerimden uyku akıyor sanki

canım drum acıbadem kadıkoyde doc. ve ne bileyim ben de guven yarattı. once metpamid verdi gunde 3 kere yarım sekilde. eger kullanamazsam diye emadur fitil verdi. onlar bana yaramadı ben de oyle hafata 2 serum yiyodum sonra 8 haftalıkken bişgun cokkotu oldum ogunde kontrolumuz vardı beni o gece hastanede yatırdı ve baska bi ilaca gecti zofer diye. bu baya etkili iyi geldi bana. bende prospektüsü okuyunca endiselendim ve aradım o da dediki sonucta hemen hemen her ilacın prospektusunde gebelikte kullanım icin yazarlar biz zor durumlarda kullanıyoruz dedi. Cnm almayıp direniyorum ama cok fena oluyorum drda kotuysen kullancaksın dedi. ben de kullanıyorum Kotu seyleri de aklıma getirmek istemiyorum cnm.

ben zaten çok uykucu biriyimdir şimdi uyur gezer oldu pc başında bile uyuyacağım nerdeyse

günaydın kızlaaar..eskiyi okudumdu maşallah saat 11 ler 12 lere kadar konuşuyosunuz.ayyyy ben o saatlerde ikinci rüyama geçmiş oluyorumkaydirigubbakcemile3ben çok çabuk yoruluyorum.valla kız olmasa sekiz dokuz gibi yatarım.ama onun uyku vaktini bekliyorum.saat on dedimmi uyuyorum.bende bide çocuk olunca çabuk yoruluyorum.uykum geliyoooo....siz ne yapıyosunuz....

emadur u o kadar korkarak aldım ki o yüzdende faydası görmedim zaten bazen sabır diyorum geçecek diye bazende alayım ilaçı çoğu kadın içiyor diyorum.hadi az kaldı dr da tanıdıklarım da bebiş oynamaya başlıyınca 16 haftalık ken geçecek hepsi diyorlar inşallah bizimde geçer.sen benden daha kötüymüşsün Allah Yardımcımız olsun:Saruboceq:

hoş geldin Papatya bizde bulantılardan bahsediyoruz belki geçer diye ama hiç geçmeye niyeti yok sen bizden öndesin bulantıların varmıydı seninde nasıl şimdi.
gerçi seninde burun kanamaların var o da çok kötü geçti mi biraz

sagol canım.ben 12.haftaya girerken hafifledi.şimdi dahada azaldı yok denecek kadar az.
evet burnumdan sorun var bir gündür kanamıyo.ama işte bırakmayacak biliyorum.ne yapalım.çekecegiz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…