2010 Şubat Anneleri

voles günaydın dra kaçta gidecektin bugün

günaydın canlarımmm.. dr. gittim çok şükür sonucumuzu aldıkk.... temiz çıktı tahlillerim yaş riskim 1:647 iken tahlil sonucum 1:2558 çıktı dr. korkulucak bişey yok gayet iyi dedi.. içim rahatladı walla.. (ama genede aklımda dövcem ben onu) Bugün başka dr. gidiyorum bakalım cinsiyet sevdası kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ya cnsiyet işin bahanesi bebeğim hayırlısıyla sağlılı olsunda zerre kadar umrumda değil cinsiyet... bebişimi görmek istiyorum cinsiyet bahane...... :sm_cool: :sm_cool:

evet cinsiyet okadar önemli değil ama öğrenseydikde bebişimize bişeyler almaya başlasaydık artık sonuçların güzel çıktığına sevindim dün kşam benim drumda aradı benimde sonuçlar güzelmiş ama daha değerleri bilmiyorum

canım hadigozun aydın cok sevindim. darısı bekleyenlere insallah. alkisalkisalkis

ee bu dr tekrar baksaydı cinsiyete. cnm memnun degilsen yolun basındayken degistirsene drunu hem biraz suratsız diyodun yanlıs hatırlamıyosam o da önemli bence..

sonuclarınızın temiz çıkmasına sevindiml....hadi bakalım ögren şu cirsiyeti.valla bizde merak ettik artık...

sağolun canlarım çok şükür içim rahatladı walla aklımdaydı 10 gündür bekle allah bekle... akarahan canım çok sevindim tahlil sonuçlarına seninde hakkatten darısı bekleyen arkadaşlarıma inşallah.... ya evet değiştirmek istiyorum sinemcim hatırladığın gibi suratsız fazla bilgilendirmiyor insanı yapılması gereken neyse yapıyor kendi bakıyo güzel diyo yolluyo... iyi bi dr ama insan birazda güler yüz bi tatlı söz bekliyo.. neyse bakalım bakalım bugün gideceğim dr. nasıl eğer memnun kalırsam ona gitmeye devam edicem bakalım... hayırlısı.... :Saruboceq: :Saruboceq:

Hoşgeldim Voles gözün aydın tahliller temiz çıkmış.birşey soracağım yaş riski dediğin nedir

sonuclarınızın temiz çıkmasına sevindiml....hadi bakalım ögren şu cirsiyeti.valla bizde merak ettik artık...

ah sorma canım walla artık tak dedi canıma... bu sefer gözleri pörtletip bakıcam monitöre bakalım o göremezse ben görcem.... sonrada nasıl bakılıyo öğretcem onlara.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldim Voles gözün aydın tahliller temiz çıkmış.birşey soracağım yaş riski dediğin nedir

yaş ilerledikçe risk oranıda artıyo... benim yaş 30 riskim1:647 çıktı doğum tarihime göre nbenden yaşı küçük birinde risk daha az.. yaşı büyük birindede daha fazla.....

yani benim değerlerimdeki bi bayanda trisomy 21 görülme olasılığı 1:10000 miş....

yaş riskinedemi bakılıyor.neyse temiz çıkmiş gerisi sonuç bekleyen herkese.

ohh aynen ben buyum işte burcuberru'cum :)
ben akşam 22:00 gibi yatıyorum koltuğa... sızıp kalıyorum kısa sürede tabi. teeee sabah 9 gibi ancak uyanıyorum. top atsalar da uyanmam ben o arada :)

arkadaşlar bu bulantılarınız geçecek yakında...
benim kadar bulanan ve çıkaran.. zor denk gelir diye düşünüyorum ben. :) şimdi bitti. 8-12. haftalar arası kabusum olmuştu. artık çıkartırken, burnumdan bile çıkıyordu.. o derece beterdi yani durumum.
şimdi çok hafifledi. çook nadiren bişeyleri kokusu burnuma kötü gelirse bi karışıyor midem.. ama çıkmıyor genelde.

valla banada geç gibi geliyo ama usg de 3 gün küçük çıkmıştı belki ona dayanarak dedi o zama ngel diye inş bi sorun çıkmazCADIARZU

güzelcim, içini ferah tut. doktorunun bir bildiği vardır.

yaş kaçtı voles'çim senin?
benim yaş riskim 1:1000 , sonucum 1:21000 çıktı. diğerlerini şimdi hatırlamıyorum, bu down sendromu riski sadece. edward sendromu ve bi tane daha bişey vardı...
benim yaşım tam 30

yaş riskinedemi bakılıyor.neyse temiz çıkmiş gerisi sonuç bekleyen herkese.

yaş riskine bakıyolar derken sonuçta ona bakmalı ki değerimin iyimi kötümü çıktığını anlayabilsin ondan canım 1:250 nin altında oldumu değer o zaman Allah korusun Amniyosentez istiyolar.. Allahım hiçbirimize göstermesin inşallah... çok şükür canım evet rahatladım walla sonuçları alınca yaşımdan dolayı biraz korkum vardı ama Allahtan küçük gösteriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah... :Saruboceq:

merhaba yalel...biz seni ocak topıgine takılıyo diye biliyorduk......geldinmi tatilden....

yalel sen 15 haftalık olmuşsun nerdeyse valla içimi rahatlattın sağol demekki bizdede geçecek ben ya geçmezse 9 ay devam ederse o zaman ne yapacağım diye hep korkuyorum.

günaydın kızlar
hepinize selamlar nasılsınız bakalım tatlı annişler dün msj yazdım kimse cevap yazmamış göbişler büyümedimi hala ocak annelerinin topiği dolmuş göbiş resimleriyle bizimki 4 sayfada kalmış merak edeniniz yokmu kızlar yaaaaaaa(
volescim gözün aydın darısı ikili test yaptıracak bütün arkadaşlara

ama anlayamadığım bir konu var zorluyorum senide ama bu testte ayrıcamı bakılıyor yada dr senin 30 yaş olmandan ötürümü istedi bizdende istenecek mi yada 2 li testte falan mı yapılıyor buda.

sağol canım aminn inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…