- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
sende güzel haberlerel gelirsin inşallah. ama geçmedi dimi vakti ya benim doktorum 14. hafta geç demiştide.
CADIARZU
voles günaydın dra kaçta gidecektin bugün
günaydın canlarımmm.. dr. gittim çok şükür sonucumuzu aldıkk.... temiz çıktı tahlillerim yaş riskim 1:647 iken tahlil sonucum 1:2558 çıktı dr. korkulucak bişey yok gayet iyi dedi.. içim rahatladı walla.. (ama genede aklımda dövcem ben onu) Bugün başka dr. gidiyorum bakalım cinsiyet sevdası kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ya cnsiyet işin bahanesi bebeğim hayırlısıyla sağlılı olsunda zerre kadar umrumda değil cinsiyet... bebişimi görmek istiyorum cinsiyet bahane...... :sm_cool: :sm_cool:
günaydın canlarımmm.. dr. gittim çok şükür sonucumuzu aldıkk.... temiz çıktı tahlillerim yaş riskim 1:647 iken tahlil sonucum 1:2558 çıktı dr. korkulucak bişey yok gayet iyi dedi.. içim rahatladı walla.. (ama genede aklımda dövcem ben onu) Bugün başka dr. gidiyorum bakalım cinsiyet sevdası kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ya cnsiyet işin bahanesi bebeğim hayırlısıyla sağlılı olsunda zerre kadar umrumda değil cinsiyet... bebişimi görmek istiyorum cinsiyet bahane...... :sm_cool: :sm_cool:
evet cinsiyet okadar önemli değil ama öğrenseydikde bebişimize bişeyler almaya başlasaydık artık sonuçların güzel çıktığına sevindim dün kşam benim drumda aradı benimde sonuçlar güzelmiş ama daha değerleri bilmiyorum
canım hadigozun aydın cok sevindim. darısı bekleyenlere insallah. alkisalkisalkis
ee bu dr tekrar baksaydı cinsiyete. cnm memnun degilsen yolun basındayken degistirsene drunu hem biraz suratsız diyodun yanlıs hatırlamıyosam o da önemli bence..
sonuclarınızın temiz çıkmasına sevindiml....hadi bakalım ögren şu cirsiyeti.valla bizde merak ettik artık...
Hoşgeldim Voles gözün aydın tahliller temiz çıkmış.birşey soracağım yaş riski dediğin nedir
birde sürekli uyku modunda olanınız varmı halen akşam saat 9 da yatıp ertesi gün sabah 8 de kalkıyorum 11 saat uyuyorum hemen hemen ama sanki haftalardır uyku yüzü görmemiş gibiyim sabahları kalkamıyorum.sizdede varmı uykusuzluk
benimde öyle boş bulanmıyor birde her seferinde kusuyorum da 9 haftadayken 9 kilo serum verdiler o aralık biraz geçti tafsiye etmiyorum ilaç dedi dr ama ben yinede Emadur aldım 1-2 gün kullandım sonra dr tavsiye etmem dedi ya korktum birşey olurmu acaba diye ama bu ara yine tavan yaptı benim bulantılar kullansammı diyorum ne verdi enin dr un hangi ilaç ı kullanıyorsun.
valla banada geç gibi geliyo ama usg de 3 gün küçük çıkmıştı belki ona dayanarak dedi o zama ngel diye inş bi sorun çıkmazCADIARZU
yaş riskinedemi bakılıyor.neyse temiz çıkmiş gerisi sonuç bekleyen herkese.
yaş riskine bakıyolar derken sonuçta ona bakmalı ki değerimin iyimi kötümü çıktığını anlayabilsin ondan canım 1:250 nin altında oldumu değer o zaman Allah korusun Amniyosentez istiyolar.. Allahım hiçbirimize göstermesin inşallah... çok şükür canım evet rahatladım walla sonuçları alınca yaşımdan dolayı biraz korkum vardı ama Allahtan küçük gösteriyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma inşallah... :Saruboceq:
günaydın kızlar
hepinize selamlar nasılsınız bakalım tatlı annişler dün msj yazdım kimse cevap yazmamış göbişler büyümedimi hala ocak annelerinin topiği dolmuş göbiş resimleriyle bizimki 4 sayfada kalmış merak edeniniz yokmu kızlar yaaaaaaa(
volescim gözün aydın darısı ikili test yaptıracak bütün arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?