ama anlayamadığım bir konu var zorluyorum senide ama bu testte ayrıcamı bakılıyor yada dr senin 30 yaş olmandan ötürümü istedi bizdende istenecek mi yada 2 li testte falan mı yapılıyor buda.
yaş kaçtı voles'çim senin?
benim yaş riskim 1:1000 , sonucum 1:21000 çıktı. diğerlerini şimdi hatırlamıyorum, bu down sendromu riski sadece. edward sendromu ve bi tane daha bişey vardı...
benim yaşım tam 30
yalel sen 15 haftalık olmuşsun nerdeyse valla içimi rahatlattın sağol demekki bizdede geçecek ben ya geçmezse 9 ay devam ederse o zaman ne yapacağım diye hep korkuyorum.
ben göbeğimin resmini koymayı düşünmüyorum. ama ilerde bebeğimin cicilerini koyarım..
hmm ben senin yazdığında 600lü bi sayı görünce... dedim bu ne olaki :)benimde yaş 30 canım temmuz 79 luyum.. benimde değerlere göre 1:10000 çıktı korkulacak bişey yok seninde güzel çıkmış sonuçların... trisomy 18 var birde oda 1:10000çıktı bende başka bişey yok diyabete falan bakmışlar çok şükür temiz....
aynen ben de cnm ama demekki en fazla 2-3 haftamız daha var tam gecmese bile hafiflese yeter. bir de bulantıları azalan ve gecenler koku hassasiyeti de geciyor mu ?? ben herseyin kokusunu almaktan o kadar sıkıldım kiklava:
ne zamandır yoktum izindeyiz bugün iznimizin 4. günü. 10 gün izne ayrıldık. fakat annemlere gelince hani hastaydım ya hastalığım çok fena arttı boğazım dehşetti kıpkırmızı halı gibiydi, mahvoldum ama Allahtan ateşimyoktu. şuan boğazım çok az kaldı acısı fakat çok öksürüyorum sabahları ve akşamları çok artıyor annem çok üzülüyor kadıncağızın yapmadığı kalmadı bitkisel olarak. bal ıhlamur buğu ne gerekiyorsa yapıyor hap içmemi istemiyor doğal yönden geçirmeye çalışıyoruz ama ancak bu kadar iyiolabildim o kadar üzüldümki bebeğimebişey olcaK diye.
ama annemle burdaki özel hastaneye gidip bebeğimi görmek istedim annemde hiç görmemişti uzakta oturduğum için.
maşallah diyin kızlar o kadar hareketliki meleğim doktor ikili testleri yaptı karar verdim burda yaptırdım hepsi normal çıktı Allahıma binlerceşükür amao kadar hareketliki doktor zorr ölçtüçok kıpırdakdiyo az gülmedik :) nasıl güzel di anlatamam.. içimden kuşkular gitmiş oldu kan da verdim sonuçlar ptesi çıkacak, diğerleri çok güzel çıktı Darısı yaptırmayı düşünenlerin başına inşallah.
biz şimdilik izindeyiz internete giremiyorum pek, artık haftaya eve döndüğümüzde bol bol yazışırız. hepinizi özledim. benim için dua edin bir an önce boğazım ve öksürüğüm geçsin .
meleğimin iyi haberlerini size vereyim dedim. geçmişi okuyamadım, cinsiyetleri belli olan sırayla yazarmı belliolduysanız çok merak ediyorum.
hepinizi öptüm.. kendinize iyi bakın arkadaşlarım.. opuyorumnanaktan
canlarım geldım doktordan bızım yaramaz bacaklarını cektğnden dolayı gorunmemıs bugun gorduk cok sukur hazır gıtmısken 2li sonuçlarımıda anldım onlarda ii cıktı anlıycagınız cok rahatladım darısı diğer bekleyen arkadaslarıma...
ne zamandır yoktum izindeyiz bugün iznimizin 4. günü. 10 gün izne ayrıldık. fakat annemlere gelince hani hastaydım ya hastalığım çok fena arttı boğazım dehşetti kıpkırmızı halı gibiydi, mahvoldum ama Allahtan ateşimyoktu. şuan boğazım çok az kaldı acısı fakat çok öksürüyorum sabahları ve akşamları çok artıyor annem çok üzülüyor kadıncağızın yapmadığı kalmadı bitkisel olarak. bal ıhlamur buğu ne gerekiyorsa yapıyor hap içmemi istemiyor doğal yönden geçirmeye çalışıyoruz ama ancak bu kadar iyiolabildim o kadar üzüldümki bebeğimebişey olcaK diye.
ama annemle burdaki özel hastaneye gidip bebeğimi görmek istedim annemde hiç görmemişti uzakta oturduğum için.
maşallah diyin kızlar o kadar hareketliki meleğim doktor ikili testleri yaptı karar verdim burda yaptırdım hepsi normal çıktı Allahıma binlerceşükür amao kadar hareketliki doktor zorr ölçtüçok kıpırdakdiyo az gülmedik :) nasıl güzel di anlatamam.. içimden kuşkular gitmiş oldu kan da verdim sonuçlar ptesi çıkacak, diğerleri çok güzel çıktı Darısı yaptırmayı düşünenlerin başına inşallah.
biz şimdilik izindeyiz internete giremiyorum pek, artık haftaya eve döndüğümüzde bol bol yazışırız. hepinizi özledim. benim için dua edin bir an önce boğazım ve öksürüğüm geçsin .
meleğimin iyi haberlerini size vereyim dedim. geçmişi okuyamadım, cinsiyetleri belli olan sırayla yazarmı belliolduysanız çok merak ediyorum.
hepinizi öptüm.. kendinize iyi bakın arkadaşlarım.. opuyorumnanaktan
yok canım ayrıca yapılmıyor ikili testte buna bakılıyor risk yüzden hesaplanıyor.. yani yaş riskine bakılıyor ona göre senin çıkan risk değerinle karşılaştırılıyor...ayrıca yaptırmıyosun yaşın önemi yok herkese yapılıyor bu öncesinde zaten dr. um bi form doldurdu benim ailemde yada eşimin ailesinde böyle hastalığı olan kimse var mı yokmu onları sordu.. korkmana gerek yok hepsi prosedür... senin yaş kaçtı..? senin için önemli olan değerin 1:250 nin altında olmasın... tek risk bu....
canlarım geldım doktordan bızım yaramaz bacaklarını cektğnden dolayı gorunmemıs bugun gorduk cok sukur hazır gıtmısken 2li sonuçlarımıda anldım onlarda ii cıktı anlıycagınız cok rahatladım darısı diğer bekleyen arkadaslarıma...
ya kızlar hepinizden bi ricam var.....
ayrı ayrı topik açmayalım noooolur.yok kaç kilo ile başladık kaç olduk topigi...yok cinsiyeti belli oldumu topigi,,yok bebeklerinizin ismi topigi......ayyyyy hangi birine koşacagız anacıgım neolur aynı yerde yazsak ne olur şaanımızmı düşer....ya bizim sadece ayrı bi göbek topigimiz olsun başka açmayın.yani benim fikrim..herşeyi burda paylaşalım..olmazmı siz ne dersiniz.hem herşeden haberimiz olur.destekleyen desteklemeyenler bi haber verin.haksızmıyımmmmm
geçiyor güzelim.. her bi koku hassasiyeti-bulantı geçiyor.
nadiren nadiren oluyor yani..
yemek yemeye başlayınca kilo alıyorsun.. göbüş çıkıveriyor..
az kaldı - bekleyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?