2010 Şubat Anneleri

escos ben de bu gece seninle alakalı bir rüya görmüştüm.. uyandığımda baya gülmüştüm ama şimdi hatırlamıyorum :)

ben de 12. haftada hissettiğimi düşünmüştüm. Devamı gelmediğine göre yanlış hissetmişim belli ki. Ama artık hissetmeye başlarız diye düşünüyorum. Kelebek hareketi gibi diye ben de duymuştum. Hayırlısı olsun... Bu arada sen ne düşünüyosun oğlunun ismini

kızlsar ben şimdi çıkıyorum biraz yatıp dinleneyim.iyi dilekleriniz için çok teşekkür edrim

benimde ona benzer şeyler sanki dönerken sürtünüyo gibi döndüğünü hissediyom gibi ama olmayabilirde bilemiycem artık:))

kurbiscim Geçmiş olsun cnm inşallah iyi sonuçlar alıcaksın.soya kıymasının bende erkeklerin hormonlarıyla oynadığını duymuştum kızlar ama hamilelikte bende faydalı die duymuştum demekki erkek bebekleride etkiliyor.kızları olucaklar yesin madem erkek bebişleri olucaklar yemesin:uhm:

amin inşallah... başka kimler kaldı ikiliyi yaptırmayan? ben tek değilim di mi ??

bende varım bende
bende

bu arada kızlar 59 kilo ile hamile kalmıştım, 12. haftada 59.5 dim. şimdi gittiğimdie 59.2 çıktım..aynı ayakkabılarla gidiyorum özellikle..yani hiç kilo alamamışım henüz

ayyyy ben 6 kilo verdim delirecegim bitmiyor bulantılar da offfffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaa

ilk izin aldığın rapor tarihinden itibaren işveren prim ödemeyecek sana..bildirgeleri 0 sıfır olarak kesecek ve raporların bitiminde paranı sgk dan alıcaksın opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız.ben hastaneden yeni geldim sonunda amniyosentezi yaptırdım.şimdi 3 hafta sonucu beklicem

canım hayırlı haberler alırsın inşallah sonuçlar temiz gelsinde insan bekler önemli değil ama ben gerçekten ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum.... hayırlısı olur inşallah... :Saruboceq:

ilk izin aldığın rapor tarihinden itibaren işveren prim ödemeyecek sana..bildirgeleri 0 sıfır olarak kesecek ve raporların bitiminde paranı sgk dan alıcaksın opuyorumnanaktan

herkesin aldığı para sigortasına yatan kadarmı canım... yoksa standart mı? yani hep 1500 civarı bi para konuşuluyo da.... askariden hesaplanıyo diye düşünüyorum... ama benim sigortaya maaşım üstünden yatıyo primlerim....???????????

kızlar ne zamandır giremiyorum nete. (hoş, selam verince kimse cevap da vermiyor ya neyseee: böyle giderse küsecem hepinize )

bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar varmış: tebrikler. darısı öğrenemeyenler inş.

kurbis, geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsın güzelim merak etme.

bir de oruç meselesini ne çok tartışmışsınız: televizyonda uzmanlar, doktorlar hamilelerin oruç tutmaması geretiğini bangır bangır bağırıyor: haberiniz ola. bu sıcaklarda ne kendinizi ne de bebeğinizi tehlikeye atmayın, nasıl olsa telafisi var.

sağlıklı günler hepinize.

canım doğum iznine çıktığında şirketin cebinden çıkan bir para olmayacak. ssk ve doğum paranı devlet ödeyecek.. diye biliyorum..

çok teşekkürler kızlarŞeniz

Daha önce konuşulanlardan anladığım kadarıyla net ücretinin 2/3 ünü denk geliyor. 16hafta izinli olacağız, yani dört ay. Ben 600 net ücret alıyorum. Doğum param da 600*4*2/3 ten 1600 Tl mi olacak yani... Yanlış mıyım kızlar??? Üstadlar:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım elimden geldiğince herkese slm vermeye çalışıyorum kaçırdıysam önceden kusuruma bakma iş yerinden anca bu kadar yetişebiliyorum....

escos ben de bu gece seninle alakalı bir rüya görmüştüm.. uyandığımda baya gülmüştüm ama şimdi hatırlamıyorum :)
ayyy söylesene ne gördün?? Çok merak ettim hadi...hatırlaaa!!kaydirigubbakcemile2
bende tam tersini biliyorum soya anneye ve bebeğe yararlı diye duymuştum ama ilginç...
Soyaya da bir süreliğine elveda diyorum :a015:
Neyi olacağı belli olmayan lar da yemesin ozaman!soya ürünleirne ben de şimdilik ara verdim.. Ya bir de annem de kolestrol düşürüyor diye soya hapı almıştı 3-4 sene önce menopozdaydı ve östrojen içeren ürünler ona çok kötü geliyordu soya hapını aldığında akşam çok kötü oldu.. bi daha da içmedi.. Östrojen içeriği çok yüksekmiş.. bizim de bugunlerde hormanlarımız karmakarışık oldugundan dışardan östrojen takviyesine gerek yok heralde kötüdür:))
ben de sol tarafta hareket hissediyorum baloncuklar kelebekler uçuşuyor gibi...ama bilmiiyorum daha erken galiba..:kedi:
kızlsar ben şimdi çıkıyorum biraz yatıp dinleneyim.iyi dilekleriniz için çok teşekkür edrim
iiyii uykular dinlen iyi ol.. ben de keşke evde olsam da uyusam şimdi...hiçbişeye kafanı takma herşey iyi olacak kısmetse..yerimseniben

bende varım bende
bende

ayyyy ben 6 kilo verdim delirecegim bitmiyor bulantılar da offfffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaa

ben 0,2 kg dan devam bi değişiklik yok kilomda ama tipim tostoparlak oldu çok çirkin hissediyorum!!:1closedeyes:

hoşgeldin canım elimden geldiğince herkese slm vermeye çalışıyorum kaçırdıysam önceden kusuruma bakma iş yerinden anca bu kadar yetişebiliyorum....

sağol canım. alınganlıklarım hat safhada, sen bakma bana mafoldumben

ne oldu senin miniğin cinsiyet durumu, öğrenebildin mi? bulantıların ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…