hatırlıyorsanız bir ara benim oğlum tekme atıyor kesin eminim yazmıştım.. :) ama o bi defa oldu sadece sonra devamı gelmedi.. ama çok net bi tekme idi hatırladığım.. diyorlar ya ilk kelebek hareketi gibi hissedersiniz diye, sanki ben bugün oyle hissediyorum. bebek sürekli içerden beni gıdıklıyor gibi :) bu doğru olan mı acaba? acemi olmak ne zormuş yafkafamçokkarıştı
hatırlıyorsanız bir ara benim oğlum tekme atıyor kesin eminim yazmıştım.. :) ama o bi defa oldu sadece sonra devamı gelmedi.. ama çok net bi tekme idi hatırladığım.. diyorlar ya ilk kelebek hareketi gibi hissedersiniz diye, sanki ben bugün oyle hissediyorum. bebek sürekli içerden beni gıdıklıyor gibi :) bu doğru olan mı acaba? acemi olmak ne zormuş yafkafamçokkarıştı
amin inşallah... başka kimler kaldı ikiliyi yaptırmayan? ben tek değilim di mi ??
bu arada kızlar 59 kilo ile hamile kalmıştım, 12. haftada 59.5 dim. şimdi gittiğimdie 59.2 çıktım..aynı ayakkabılarla gidiyorum özellikle..yani hiç kilo alamamışım henüz
Muhasebeci arkadaşlara bir sorum var;
kızlar benim en merak ettiğim konu şu doğum paraları ve doğum izni. Biraz bahsetmiştim işyerimde sadece öğrenci çalıştığından. Dolayısıyla ben de iyi bir iş bulur çıkarım diye düşünüyolardı. Tabi hamile kalınca beni kim yeni bi işe alır, aramadım bile... Doğum iznine çıkana kadar beni idare edin dedim. Bişey demediler çalışıyorum şimdilik bakalım. Aralık ayında, yani doğuma 8 hafta varken izne çıktığımızda, işyeri ssk mızı normal mi ödemeye devam edecek 16 boyunca. Eğer öyleyse benim işyeri o kadar da idare etmez heralde. Boşuna beklemeyim doğum parası alcam diye çıkıp dinlenmeye başlıyım biran önce. Bu arada ben de muhasebeciyima.s ama dediğim gibi burda hep öğrenci çalışıyo ki ilk hamile kalan ben oldum:kedi:
slm kızlar nasılsınız.ben hastaneden yeni geldim sonunda amniyosentezi yaptırdım.şimdi 3 hafta sonucu beklicem
ilk izin aldığın rapor tarihinden itibaren işveren prim ödemeyecek sana..bildirgeleri 0 sıfır olarak kesecek ve raporların bitiminde paranı sgk dan alıcaksın opuyorumnanaktan
canım doğum iznine çıktığında şirketin cebinden çıkan bir para olmayacak. ssk ve doğum paranı devlet ödeyecek.. diye biliyorum..
ilk izin aldığın rapor tarihinden itibaren işveren prim ödemeyecek sana..bildirgeleri 0 sıfır olarak kesecek ve raporların bitiminde paranı sgk dan alıcaksın opuyorumnanaktan
herkesin aldığı para sigortasına yatan kadarmı canım... yoksa standart mı? yani hep 1500 civarı bi para konuşuluyo da.... askariden hesaplanıyo diye düşünüyorum... ama benim sigortaya maaşım üstünden yatıyo primlerim....???????????
kızlar ne zamandır giremiyorum nete. (hoş, selam verince kimse cevap da vermiyor ya neyseee: böyle giderse küsecem hepinize)
bebeğinin cinsiyeti belli olan arkadaşlar varmış: tebrikler. darısı öğrenemeyenler inş.
kurbis, geçmiş olsun, hayırlı haberler alırsın güzelim merak etme.
bir de oruç meselesini ne çok tartışmışsınız: televizyonda uzmanlar, doktorlar hamilelerin oruç tutmaması geretiğini bangır bangır bağırıyor: haberiniz ola. bu sıcaklarda ne kendinizi ne de bebeğinizi tehlikeye atmayın, nasıl olsa telafisi var.
sağlıklı günler hepinize.
ayyy söylesene ne gördün?? Çok merak ettim hadi...hatırlaaa!!kaydirigubbakcemile2escos ben de bu gece seninle alakalı bir rüya görmüştüm.. uyandığımda baya gülmüştüm ama şimdi hatırlamıyorum :)
bende tam tersini biliyorum soya anneye ve bebeğe yararlı diye duymuştum ama ilginç...
Soyaya da bir süreliğine elveda diyorum :a015:
Neyi olacağı belli olmayan lar da yemesin ozaman!soya ürünleirne ben de şimdilik ara verdim..kurbiscim Geçmiş olsun cnm inşallah iyi sonuçlar alıcaksın.soya kıymasının bende erkeklerin hormonlarıyla oynadığını duymuştum kızlar ama hamilelikte bende faydalı die duymuştum demekki erkek bebekleride etkiliyor.kızları olucaklar yesin madem erkek bebişleri olucaklar yemesin:uhm:
ben de sol tarafta hareket hissediyorum baloncuklar kelebekler uçuşuyor gibi...ama bilmiiyorum daha erken galiba..:kedi:ben de 12. haftada hissettiğimi düşünmüştüm. Devamı gelmediğine göre yanlış hissetmişim belli ki. Ama artık hissetmeye başlarız diye düşünüyorum. Kelebek hareketi gibi diye ben de duymuştum. Hayırlısı olsun... Bu arada sen ne düşünüyosun oğlunun ismini
iiyii uykular dinlen iyi ol.. ben de keşke evde olsam da uyusam şimdi...hiçbişeye kafanı takma herşey iyi olacak kısmetse..yerimsenibenkızlsar ben şimdi çıkıyorum biraz yatıp dinleneyim.iyi dilekleriniz için çok teşekkür edrim
bende varım bende
bende
ayyyy ben 6 kilo verdim delirecegim bitmiyor bulantılar da offfffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin canım elimden geldiğince herkese slm vermeye çalışıyorum kaçırdıysam önceden kusuruma bakma iş yerinden anca bu kadar yetişebiliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?