- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
herkesin aldığı para sigortasına yatan kadarmı canım... yoksa standart mı? yani hep 1500 civarı bi para konuşuluyo da.... askariden hesaplanıyo diye düşünüyorum... ama benim sigortaya maaşım üstünden yatıyo primlerim....???????????
sağol canım. alınganlıklarım hat safhada, sen bakma bana mafoldumben
ne oldu senin miniğin cinsiyet durumu, öğrenebildin mi? bulantıların ne durumda ?
sigortana ne yatıyosa onun üzerinden alıyosun doğum parasını...bordronu baz alıyolar yani...
yok canım biz kısmetse bu gidişle kucağımıza aldığımızda öğrencez cinsiyetini kaydirigubbakcemile3 bulantılar her geçen gün daha iyi daha tam geçmedi ama önceye nazaran daha iyi hissediyorum kendimi canım.... sen nasılsın?
Merhaba kızlar.. Ancak girebildim. Çok fazla vaktim yok. Ben de cuma günü gittim kontrole. Ense kalınlığı normal çıktı, ikili test için kan verdim. Sonuçlar perşembeye çıkacak. Ayrıca bir de doktor kasıklardan damar ultrasonu istedi. O da perşembe yapılacak. Niye istedi anlamadım. Sonuçlar gelsin anlatırım dedi.CADIARZU
Doğum izni kullanırken, ücretinizin 2/3 ünü, geçici işgöremezlik ödeneği altında analık sigortasından, 1/3 ünü de işverenden alırsınız. Doğum iznini kullandığınız sürece ücret kaybınız olmz.
Ama bizim ülkemizde işverenler 1/3 lük kısmı pek ödemiyorlar...dolayısıyla 1/3 lük hakkımızı yiyorlar
hepinize merhaba kızlar
saat 9 dan beri burdayım ama ancak okuyabiliyorum tam bende birşeyler yazayım diyorum telefon çalıyor yada iş çıkıyor.okuduğum kadarı ile herşey yolunda.
kasık ağrısı olanlar var bendede var malesef bazen bacağıma inecek herhalde bu çoçuk diyorum bazende sırtıma doğru kayıyor.
ayy kızlar ya, benim bugün içim kıpır kıpır.. eğer gerçekten bu hissetiiklerim oğlumun hareketi ise, çok hareketli olacak benim bebeğim..ama bir sağ tarafta, biraz zaman geçiyor sonra sol tarafta.. :) Eğer doğru ise hareketini hissetmek mükemmel bir duygu..
sadece 1/3'lük hakkımızı mı? bence sigortası maaşı üzerinden yatan o kadar az insan varki.. bi ara haberlerde çıkmıştı, mühendislerin ortalama geliri 750(tam hatırlayamıyorum) liraymış ve açlık sınırının altında yaşıyor hepsi diye..nerede ödeyecekler acaba bu hakkımızı?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?