2010 Şubat Anneleri

bence de bağırsak hareketi değil gibi :) zaten benim yarın 17. hafta başlıyor...ayy çok mutluyumm :teytey:

mrb arkadaşlar nasılsınız.
bende kabızlık sorunu var arkadaşlar
aslında meyve incir yiyorum ama
sizlerdede varmı nasıl çözüm buldunuz.
sizler de umarım nasılsınız.

ıyiyiz canım saol a.s. sen nasılsın,

sadece müthiş derecede uykum geldi ve işyerimdeyim çabucak beş olsun eve gidip yatayım istiyorum

amin canım inşallah bakalım ayın 28 inde gidicem dr.a çikolata takviyesiyle tabiki umarım işe yarar kaydirigubbakcemile3 sen nasıl dayanıcatın canım ya insan merak ediyo bilmek istiyosun göremedikçe walla boynum bükük geliyorum dr.dan ....

gözün aydın canım tahlillerde temiz çıkar umarım... damar ultrasonu neymişki acaba ilk defa duydum... anlatsın bakalım ne için çektirmiş.. bizde öğrenmiş oluruz...

canım ya bende arada hissediyorum biliyomusun ama işte emin olamıyorum omu diye ama odur herhalde midemde bi sıkıntı yokken gaz hareketi neden olsun ki.... bu arada sırt üstü yatarken daha çok hissedilirmiş bi tüyo aldım kaydirigubbakcemile3

neden ilgilenmeyelim esmacım.. ben de ara ara giriyorum, yazılanları okuyorum..yazacağımız yazıp çıkıyorum..

iyiyiz şükür..sen nasılsın?

hadi hayır olsun inşallah hepsi güzel iyi şeylere çıkar.. ben de hiç dogru durusut uyuyamıyorum...hep uyan kalk su iç uyan kalk tuvalete biraz dön ehemn sabah oluyor...
bence de cocugun hareketi 15 hafta yani.. bence zamanı..maaşallah bizde o kadar oluruz inşallah..opuyorumnanaktan

voles seninle aramızda birgün var zaten..bence seninki de bebişin hareketidir.. böyle ayağıyla ya da eliyle karnımın içini gıdıklıyor gibi.. o kadar cılız bir hareket ki aslında hissettiğim...

esmacım neden geriliyorsun güzelim.. mutlu olmalısın ne güzel bebeğini göreceksin.. hem bakarsın cinsiyetini de gösterir belki senin ufaklık..

2'li mi yapılacak yarın? Allah yardımcın olsun tatlım, iyi haberlerle geleceksin ben eminim..

ayy ne güzel 16 haftalar maşallah . bazen keşke 2-3 ay önce hamile kalsaydım nasıl şubat akadar bekliycem diyorum zaman geçmiyor gibime geliyor.önceden aylar ne çabuk geçiyor derdim 6. haftamdan itibaren sanki her hafta 1 ay gibime geliyor son aylarda napacağız acaba zaman hiç geçmez

bilmem kızlar burda doktora gitmeden önce çok stres yapıyolar die anlatıyolarken aa nie ki yapıyolar die düşünüyodum ama bu sefer acaip sıkıntı yaptım
test yapıcakmı bilmiyorum ben devlet hastanesine gidiyorumda ordada 16 haftada 3 lü test yapılıyormuş sadece die duydum
cinsiyetinide inş. gösterir evet inş. iyi haberlerle gelicem kuzum sağoll

büyümez mi teyzesi.. cumartesi günü 20 cm ve 154 gr'dı maşallah.. gamyoncuiremsu

maşallah canım 20 cm biraz uzun geldi hayatım bana 1 gün var aramızda ama 10 cm fark var boyumuzda.....

voles seninle aramızda birgün var zaten..bence seninki de bebişin hareketidir.. böyle ayağıyla ya da eliyle karnımın içini gıdıklıyor gibi.. o kadar cılız bir hareket ki aslında hissettiğim...

aynen öyle canım cılız ama böyle pıt pıt vuruyo gibi ben tam göbeğimiz altında solda hissediyorum hep aynı yerden depikliyo benimki kaydirigubbakcemile3

ARYAA bu belirtilere göre biraz kızım biraz oğlum olucak

aynen canım benimde karma bişey geliyo hayırlısı kaydirigubbakcemile3 çokta karışık gelmesinde Allah korusun.... :umursamaz:

evet bende senin gibi düşünüyorum
hayırlısıyla bebeişlerimize kavuşsaydık.
yerim onları ben yaaa
hayali bile insanı heyecanlanıyor.

İYİZ ESMACIM AŞK OLSUN NEDEN İLGİLENMEYELİM İNŞALLAH İİ HABERLERLE GELİRSİN YARINkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim
bugün bir acaibim hamilelik hormonlarındanmı ne sıkılıyorum ağlamak geliyo içimden
canım sıkılyo bazen eşimin ailesine anamın evinde yaşamak istiyorum
ama eşimi çok seviyorum öle yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…