wayy yaramaz wayy bence bebeğinin hareketleridir cnm biryerde 15.haftada hissedileceğini okumuştum ama herkes anlıyamazmış.2.hamileliği olanlar anlıyabiliyormuş.o kadar da bağırsak hareketi olmaz herhalde.kaydirigubbakcemile3
valla ben iyiyim diyorum, ertesi gün tepe taklak oluyorum. bi iyi, bi kötü anlayacağın. tabi eskiye nazaran iyi çok şükür.
ben senin yerinde olup cinsiyetini bilmemeyi isterdim açıkcası: ne hoş sürpriz olurdu. ben çok istedim öğrenmemeyi ama eşim dayanamazdı.lmaz: herşeyin hayırlısı. gelecek sefere mutlaka öğrenirsin merak etme. çok var mı randevuna ?
Merhaba kızlar.. Ancak girebildim. Çok fazla vaktim yok. Ben de cuma günü gittim kontrole. Ense kalınlığı normal çıktı, ikili test için kan verdim. Sonuçlar perşembeye çıkacak. Ayrıca bir de doktor kasıklardan damar ultrasonu istedi. O da perşembe yapılacak. Niye istedi anlamadım. Sonuçlar gelsin anlatırım dedi.CADIARZU
ayy kızlar ya, benim bugün içim kıpır kıpır.. eğer gerçekten bu hissetiiklerim oğlumun hareketi ise, çok hareketli olacak benim bebeğim..ama bir sağ tarafta, biraz zaman geçiyor sonra sol tarafta.. :) Eğer doğru ise hareketini hissetmek mükemmel bir duygu..
bence de bağırsak hareketi değil gibi :) zaten benim yarın 17. hafta başlıyor...ayy çok mutluyumm :teytey:
ayy yarenn negüzel 4 ay bitmiş sende
maşallahh darısı bizlere
senin oğlan şimdi bayagı büyümüştür maşallahhhh
neden ilgilenmeyelim esmacım.. ben de ara ara giriyorum, yazılanları okuyorum..yazacağımız yazıp çıkıyorum..
iyiyiz şükür..sen nasılsın?
hadi hayır olsun inşallah hepsi güzel iyi şeylere çıkar.. ben de hiç dogru durusut uyuyamıyorum...hep uyan kalk su iç uyan kalk tuvalete biraz dön ehemn sabah oluyor...evet canım ne zamandır görünmüyordun..ben de merak ettim şimdi damar ultrasonu neymiş yaf, hiç duymamıştım..inş test souçların da iyi çıkar canım..
escos hatırlayamam valla şekerim, çünkü gece o kadar çok rüya görüyorum ki, karışık karışık.. uyanıyorum, uyuyorum başka bir rüya.. dengem bozuldu bu aralar..ama güldüğümü hatırlıyorum.. güzel bir rüyaymış demekk..
ayy bi de bak, benim koca beni aldatıyordu ve terkediyordu hamile halimle. onu gördüm bu gece rüyamda..hayırlara gitsin bakalım..
bence de cocugun hareketi 15 hafta yani.. bence zamanı..maaşallah bizde o kadar oluruz inşallah..opuyorumnanaktanwayy yaramaz wayy bence bebeğinin hareketleridir cnm biryerde 15.haftada hissedileceğini okumuştum ama herkes anlıyamazmış.2.hamileliği olanlar anlıyabiliyormuş.o kadar da bağırsak hareketi olmaz herhalde.kaydirigubbakcemile3
İyiyiz canım saol a.s. sen nasılsın,
sadece müthiş derecede uykum geldi ve işyerimdeyim çabucak beş olsun eve gidip yatayım istiyorum
iyiyim bende sağol canım
yarın kontrole gidicem inş. heyecanlı ve gerginimm biraz
oooo fatma abla hemen su koyvermek yok yeni geldin tatilden...sırnaşık şey
esmacım neden geriliyorsun güzelim.. mutlu olmalısın ne güzel bebeğini göreceksin.. hem bakarsın cinsiyetini de gösterir belki senin ufaklık..
2'li mi yapılacak yarın? Allah yardımcın olsun tatlım, iyi haberlerle geleceksin ben eminim..
büyümez mi teyzesi.. cumartesi günü 20 cm ve 154 gr'dımaşallah.. gamyoncuiremsu
voles seninle aramızda birgün var zaten..bence seninki de bebişin hareketidir.. böyle ayağıyla ya da eliyle karnımın içini gıdıklıyor gibi.. o kadar cılız bir hareket ki aslında hissettiğim...
ARYAA bu belirtilere göre biraz kızım biraz oğlum olucak
ayy ne güzel 16 haftalar maşallah . bazen keşke 2-3 ay önce hamile kalsaydım nasıl şubat akadar bekliycem diyorum zaman geçmiyor gibime geliyor.önceden aylar ne çabuk geçiyor derdim 6. haftamdan itibaren sanki her hafta 1 ay gibime geliyor son aylarda napacağız acaba zaman hiç geçmez
İYİZ ESMACIM AŞK OLSUN NEDEN İLGİLENMEYELİM İNŞALLAH İİ HABERLERLE GELİRSİN YARINkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?