2010 Şubat Anneleri

maşallah canım 20 cm biraz uzun geldi hayatım bana 1 gün var aramızda ama 10 cm fark var boyumuzda

canım baş ayak mesafesi heralde.. aslında usg görüntüsünde 20 cm diye bişey görmüştüm ona yordum ben direk :) bir de bizim 1 hafta ileriden takip ediyor..akşam gidince tekrar bakayım :)

o ne demek kız? hem eşimi seviyorum diyosun hem anamın evi diyosun..klava: bunu sadece bugün için duymuş olalım ve stresli olmana bağlayalım, lütfenn :asigim:siz altlı üstlü oturuyordunuz sanırım değil mi? güzelim hiç hamile halinle onların dediklerini yaptıklarını kafana takma,boşverrrr..kulaklarını onlara tıka ve bebeğin doğduğunda onunla birlikte geçireceğin günleri düşün..

kız evimide seviyorum ama altlı üstlüyüz mutalaka bişeyler oluyo can sıkıcak
çok şükür neler yaşayanlar var yarın inş bebeğimi görünce herşeyi unutcam :)
kaydirigubbakcemile5

ah canım ya buraya 20 yorum yapıyosam 3-4 tanesine cvp alıyorum alınma sakın ban bana kaydirigubbakcemile3 eşinin ailesinede çok takılma canım ya arada olabiliyo tatsız durumlar ama sen sıkma canını kendi annesiyle babasıylada yaşıyo insan bazen bu tip durumlar... fazla üstünde durma canım bence olayları büyütmekten başka bir işe yaramaz...

canım takılmıyorum eskisi kadar çok şükür nie bana böle yapıyosunuz demem asla Allah sizi bilsin diom içimden
çok şükür halimize
sağol ccanım opuyorumnanaktan

fıstıklar anniş ler hepinizi kocaman öpüyorum ben çıkıcam birazdan
opuyorumnanaktan

görüşürüz canım dikkat et kendine opuyorumnanaktan

güle güle canım.:gitme:
volesim 2 dir aynı soruyu sordum cevaplamadın canım yamafoldumben

ay canım benim wallahi görmedim hayatım ya hemen bakıyorum eskiye ne sordun... geliyorum şimdi...

canlarım ben çıkıyorum fatoşcum inş. cvplayabilmişimdir sorunu çok öpüyorum herkesi muck muckkkk Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…