- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
Su koyverdim bile, asıl izinden gelince çalışmak zor oluyor canım benim:CüvCüv:
maşallah canım 20 cm biraz uzun geldi hayatım bana 1 gün var aramızda ama 10 cm fark var boyumuzda.....
YA VOLESCİM ÇOCUĞUN BOYUNU DOKTORMU SÖLEDİ Bİ YERDE YAZIYOMU BANA SÖLEMEDİ DOKTOR.
maşallah canım 20 cm biraz uzun geldi hayatım bana 1 gün var aramızda ama 10 cm fark var boyumuzda
sağol canım benim
bugün bir acaibim hamilelik hormonlarındanmı ne sıkılıyorum ağlamak geliyo içimden
canım sıkılyo bazen eşimin ailesine anamın evinde yaşamak istiyorum
ama eşimi çok seviyorum öle yanii
o ne demek kız? hem eşimi seviyorum diyosun hem anamın evi diyosun..klava: bunu sadece bugün için duymuş olalım ve stresli olmana bağlayalım, lütfenn :asigim:siz altlı üstlü oturuyordunuz sanırım değil mi? güzelim hiç hamile halinle onların dediklerini yaptıklarını kafana takma,boşverrrr..kulaklarını onlara tıka ve bebeğin doğduğunda onunla birlikte geçireceğin günleri düşün..
sağol canım benim
bugün bir acaibim hamilelik hormonlarındanmı ne sıkılıyorum ağlamak geliyo içimden
canım sıkılyo bazen eşimin ailesine anamın evinde yaşamak istiyorum
ama eşimi çok seviyorum öle yanii
ah canım ya buraya 20 yorum yapıyosam 3-4 tanesine cvp alıyorum alınma sakın ban bana kaydirigubbakcemile3 eşinin ailesinede çok takılma canım ya arada olabiliyo tatsız durumlar ama sen sıkma canını kendi annesiyle babasıylada yaşıyo insan bazen bu tip durumlar... fazla üstünde durma canım bence olayları büyütmekten başka bir işe yaramaz...
fıstıklar anniş ler hepinizi kocaman öpüyorum ben çıkıcam birazdan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
güle güle canım.:gitme:
volesim 2 dir aynı soruyu sordum cevaplamadın canım yamafoldumben
kızlar 2010 şubat annelerinin göbüşleri topiğine göbeğimin resmini koydum :))))
maşallah canım 20 cm biraz uzun geldi hayatım bana 1 gün var aramızda ama 10 cm fark var boyumuzda.....
YA VOLESCİM ÇOCUĞUN BOYUNU DOKTORMU SÖLEDİ Bİ YERDE YAZIYOMU BANA SÖLEMEDİ DOKTOR.
buldum kaydirigubbakcemile3 canım walla bana dr. da söyledi benim usg dede yazıyo CRL yazan yerde boyu yazıyo ama baş popo mesafesi dur bak yollim resimde bak...
ay gördüm canım maşallah göbüşüne çok şeker senin adın ne bu aradaopuyorumnanaktan
canlarım ben çıkıyorum fatoşcum inş. cvplayabilmişimdir sorunu çok öpüyorum herkesi muck muckkkk Şeniz
canlarım ben çıkıyorum fatoşcum inş. cvplayabilmişimdir sorunu çok öpüyorum herkesi muck muckkkk Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?