anladım canım söylediğin yeri orda böyle mağazalar olduğunu bilmiyordum müsait olduğumda bakarım şu pzt yi bir atlatıyım da. Kumaş mıydı senin aldıkların? ben CA dan aldım iki tane kot 39 a düşmüş fiyatları. biri şimdiki bedenim için, diğeri de kışa iyice kilo aldığım zamanlar için
volescim bence gerek yok 2 li ye temiz dediler çok şükür bir surun olmadıgı için 3li 4lü lüzümu yok diye düşündüm dr bencede gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacagım
ben kalktım valla 3 de hemde delikafadulden sonrada uyuyamadım şimdi gözlerimi zor açıyorum mirmirmirmir
kızlar bu arada herkese günaydıııııınopuyorumnanaktan
essemayit ben artık o kocakarı laflarına inanmıyorum hayatım neden bunun çok fazla tersini gördüm çünkü ben 2.5 yıl boyunca k.d. uzmanın yanında çalıştım kız dediklerimizin oglu erkek dediklerimizin hep kız oldu en yakın arkadaşlarım da da gördüm bunu 4. aya kadar kusan arkadaşıma biz kızz dedik dr ilk gittiğinde kıza benzetti 2. gidişinde erkek dedi ama kız 4 ay boyunca ne yediyse çıkardı sonraa erkek hamişlerin başta bulantısı olur sonra geçerde değil bir başka arkadaşım 16 hf kadar hiç bişe hissetmedi hamiş oldugunu anlamadı bile sonra 2-3 hf sabahları çıkardı sonra yine hiç bişi kız bekleyen başka bir arkadaşım da hiç kusmadı desem yeridir bebeğik cinsiyetini ögrendikten sonra bir kaç kez kustu saysak 10 parmagı geçmez ama kızı oluyo yanıltıyo yani tahminler bir bende yanıltmadı:))))
papatya inş. seninde iştahın açılır canım ilginç olan kıza hamile olanların uzun süre bulantısı sürüyomuş diolar erkekde baştan çok olurmuş ama kesilirmiş diolar kocakarılar ama senin oğlan geliyo banada dün bitane abim kızın olucak senin dedi bulantılarım erken geçti acaipte yiyorum tatlı felan kız gelirse sölenenleri yıkan ikimiz olucaz hee kaydirigubbakcemile3
papatyaa aşk olsun 2 tane şey söyledin canımın istediği birisi kuru fasulyee çok canım istiyo ama kokuyo diye yapamıyorum görümcemlere söyledim oralı olmadılar annem da uzakk yakın olsam her gün yemeğimi yapar ama uzak işte bir diğeri de turşuuuu çok seviyorum ben satın alınan ları yiyemiyorum illaki kendim yapıcam yaptım çok güzel ama ne zman yesem anında wc lik oluyom canım çok istediği halde yeyemeye başladım offff
günaydın canlarım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar olsun inşallah... opuyorumnanaktan
papatya ev turşusu satan yerler yokmu orda hayatım
camdankalp oruç musun? en çok sen diyordun oruç tutmak istiyorum diye?.
evet canım orucum allah kabul ederse...gece yemeğimizi yedik sütümüzü suyumuzu içtik yattık...şimdilik çok rahatım bi problem yok
Volescim tchiboya baktım ben kot olan bana fazla esnek değil gibi gelmişti. Kumaşı denedim onun da göbek kısmı sarmadı. Ca dakilerden çok memnun kaldım üstelik şimdi indirimde Biocoton özelliği var. Sen de bi oraya bak. Normal pantalonla giymek için göbeği sarıp destek veren lastikli kumaşlar da satıyorlar benim hoşuma gitti.
ben oruç değilim, çok susadım aslında ama su sebili herkesin gözü önünde.. alıp su içemiyorum( öğleden sonra kendime su getirip, mutfağa saklayım bari..çok kötü oluyo aslında böyle,herkes tutunca..
günaydın canım.
voles bu kadar yazımdan sadece günaydın yazan bölümü nasıl alıyosun.yani alıntı yaparken ben hepsi geliyo.ama bazen arasından seçmek istiyorum nasıl olacak banada anltasana:bbo:
var var.biliyonmu hiç aklıma gelmemiştiCADIARZUneyse ..elimdekileri nasıl bitirecegim.neyseki kışa girecegiz kışın yemesi güzel olur....
aranızda bi sahura kalkmayan benmi varım.benim eşem tatildeya.o yatmamış epey durmuş yiyip yattı yerken bi uyandım.sen yat dedi.valla kızlar yattım bende.....
evet canım orucum allah kabul ederse...gece yemeğimizi yedik sütümüzü suyumuzu içtik yattık...şimdilik çok rahatım bi problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?