2010 Şubat Anneleri

papatya inş. seninde iştahın açılır canım ilginç olan kıza hamile olanların uzun süre bulantısı sürüyomuş diolar erkekde baştan çok olurmuş ama kesilirmiş diolar kocakarılar ama senin oğlan geliyo banada dün bitane abim kızın olucak senin dedi bulantılarım erken geçti acaipte yiyorum tatlı felan kız gelirse sölenenleri yıkan ikimiz olucaz hee kaydirigubbakcemile3

papatyaa aşk olsun 2 tane şey söyledin canımın istediği birisi kuru fasulyee çok canım istiyo ama kokuyo diye yapamıyorum görümcemlere söyledim oralı olmadılar annem da uzakk yakın olsam her gün yemeğimi yapar ama uzak işte bir diğeri de turşuuuu çok seviyorum ben satın alınan ları yiyemiyorum illaki kendim yapıcam yaptım çok güzel ama ne zman yesem anında wc lik oluyom canım çok istediği halde yeyemeye başladım offff

kızlar bursada Tchiboyada bakabilrsiniz ben aldım hamiş pantolonu 33 tl ve çok rahat kumaşta var kotta aslında bebişlerle ilgili herşey çok uygun... bursada olan yerleri buldum sizlere umarım yakındır..... bakmak isterseniz www.tchibo.com.tr

1601-Bursa Korupark AVM
Mudanya Yolu 9 KM Adnan Menderes Mah. No: 2 Mağaza No: 0047
Korupark/Bursa
0224 241 25 81
korupark@tchibo.com.tr

1603-Bursa Zafer Plaza AVM
Cemal Nadir Caddesi No:181 Mağaza No:109
/Bursa
0224 222 75 06
zaferplaza@tchibo.com.tr

1602-Bursa Kent Meydanı AVM
Eski Santral Garajı Mağaza No:Z3 -0008
/Bursa
0224 255 04 71
kentmeydani@tchibo.com.tr

Real Hipermarket Bursa
Yeni Yalova Yolu No:311
Osmangazi /Bursa

volescim bence gerek yok 2 li ye temiz dediler çok şükür bir surun olmadıgı için 3li 4lü lüzümu yok diye düşündüm dr bencede gerek yok dedi o yüzden yaptırmayacagım

ne güzel benimde temiz çıktı ama benim dr. ben 3 lü testi her ihtimale karşı genede istiyorum dedi bende tamam dedim napim ağızlarından çıkıcak bi lafa bakıyoruz... ne isteseler emir ...

essemayit ben artık o kocakarı laflarına inanmıyorum hayatım neden bunun çok fazla tersini gördüm çünkü ben 2.5 yıl boyunca k.d. uzmanın yanında çalıştım kız dediklerimizin oglu erkek dediklerimizin hep kız oldu en yakın arkadaşlarım da da gördüm bunu 4. aya kadar kusan arkadaşıma biz kızz dedik dr ilk gittiğinde kıza benzetti 2. gidişinde erkek dedi ama kız 4 ay boyunca ne yediyse çıkardı sonraa erkek hamişlerin başta bulantısı olur sonra geçerde değil bir başka arkadaşım 16 hf kadar hiç bişe hissetmedi hamiş oldugunu anlamadı bile sonra 2-3 hf sabahları çıkardı sonra yine hiç bişi kız bekleyen başka bir arkadaşım da hiç kusmadı desem yeridir bebeğik cinsiyetini ögrendikten sonra bir kaç kez kustu saysak 10 parmagı geçmez ama kızı oluyo yanıltıyo yani tahminler bir bende yanıltmadı:))))

haklısın canım cinsiyeti belli olana kadar böle kafayı yecem benn CADIARZU 12 sinde gidicem doktora ta çok var sabırsızlıkla bekliyorum ama böle merakla beklemekte ayrı bi güzel

Volescim tchiboya baktım ben kot olan bana fazla esnek değil gibi gelmişti. Kumaşı denedim onun da göbek kısmı sarmadı. Ca dakilerden çok memnun kaldım üstelik şimdi indirimde Biocoton özelliği var. Sen de bi oraya bak. Normal pantalonla giymek için göbeği sarıp destek veren lastikli kumaşlar da satıyorlar benim hoşuma gitti.

yok yok benim bulantılar 12haftada bitti.sadece sabahları bulanarak uyanıyorum bi saat sonra kendimi düzeltiyorum.kızımda 16 haftaya kadar kustum.gözümü bile açamadım.bu bebekte bu kadar çok olmadı.benim iştah yok yemek istiyorum ama olmuyo .nasıl olacak onuda bilmiyorum.

canım benimyaaa.evet ya burda laf ettiler işte benimde canımı istetmişlerdi.sana gerisinide anlatayım.yedim ama yarım saat sonra çok kötü oldum.midemde ekşimeler,yanmalar oldu sanırım turşudan oldu.bid ebu sıcakta f+asulye olunca buharım çıktmıştı valla.yani sonu hüsran oldu .şimdi koca iki kavanoz turşu var evde hiç yiyesim gelmiyo..
bende evde yapılın turşulları çok severim ama .annem olsaydı yapardı.kim yapacak şimdi.ben okadar sevmedigim için madketlerden olar turşularıda yerim.kayınvalidemde adanada ,oda uzak .işte böyle canım

ben de sahura kalktım, cancağızım, biricik yol arkadaşım için.. tek başına yemesin diye ben de yanında bişeyler yedim.. ama sahura kalkana kadar, sahura uyanamazsam diye uyuyamadım. sahurdan sonra da uykum kaçtı ve dişim ağrıdı, yarım yamalak uyudum..bu akşam başım ağrıyacak anlaşılan..(

camdankalp oruç musun? en çok sen diyordun oruç tutmak istiyorum diye?

ben oruç değilim, çok susadım aslında ama su sebili herkesin gözü önünde.. alıp su içemiyorum ( öğleden sonra kendime su getirip, mutfağa saklayım bari..çok kötü oluyo aslında böyle,herkes tutunca..

günaydın canlarım hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar olsun inşallah... opuyorumnanaktan

günaydın canım.
voles bu kadar yazımdan sadece günaydın yazan bölümü nasıl alıyosun.yani alıntı yaparken ben hepsi geliyo.ama bazen arasından seçmek istiyorum nasıl olacak banada anltasana:bbo:

papatya ev turşusu satan yerler yokmu orda hayatım

var var.biliyonmu hiç aklıma gelmemiştiCADIARZUneyse ..elimdekileri nasıl bitirecegim.neyseki kışa girecegiz kışın yemesi güzel olur....

aranızda bi sahura kalkmayan benmi varım.benim eşem tatildeya.o yatmamış epey durmuş yiyip yattı yerken bi uyandım.sen yat dedi.valla kızlar yattım bende.....

camdan kalp allah kabul etsin hayatım bizde burda yemekten bahsediyoruz inş canın istememiştir kusura bakma keşke benimde bulantılarım olmasa da bende tutabilksem sonradan tutmak zor olucak şimdi herkesle birlikte tutmak çok daha kolay olurdu aslında ama hap almadan duramıorum hemen acıkıyorum çok yiyemesemde bişiler yemezsem daha kötü oluyorum

bende kotunu aldım canım tchibodan aksine likralı kotları ama göbekkısmını dolduramadığım için şu an lastiği biraz pot duruyo ama 1-2 aya kadar o işte tamam kaydirigubbakcemile3 ama CA bakim bana çok yakında var mecidiyeköyde hamiş kalmadan öncede ordan çok alışveriş ederdim kaydirigubbakcemile3

haklısın canım bende şişemi içerde mutfakta gizliden doldurdum yanıma çekmeceme aldım gizli gizli içiyorum nispet yapar gibi gözlerine baka baka içmek olmuyo tabi onlarında Allah yardımcısı olsun bu sıcaklarda sabır versin....

günaydın canım.
voles bu kadar yazımdan sadece günaydın yazan bölümü nasıl alıyosun.yani alıntı yaparken ben hepsi geliyo.ama bazen arasından seçmek istiyorum nasıl olacak banada anltasana:bbo:

kaydirigubbakcemile3 canım hangi bölümle ilgili konuşucaksam QUOTE yazan bölüme dokunmadan ilgili olmayan bölümleri siliyorum sadece konuşacağım kısımla ilgili yazıyı bırakıyorum QUOTE yazısının içinde....

kızlar ya bende deli gibi turşu severim ama tuzlu ya şişlik yapıcak diye korkuyorum yiyemiyorum ama çok severim mmmmmmmmm cokacimcoook ...... bu arada sahura bende kalkmadım benim kociş tutmuyo oruç e bende malum ...

evet canım orucum allah kabul ederse...gece yemeğimizi yedik sütümüzü suyumuzu içtik yattık...şimdilik çok rahatım bi problem yok

ay tutuyormusun canım Allah kabul etsin ben korktum niyetlenmedim bebeğe bişiy olur die.aslında tutmak istiyorum ama güvenmiyorum kendime

arkadaşlar pazarda turşuluk kornişon salatalıklar çıkmış lahana çıkmış kelek çıkmış ben aldım mkurdurdum kaynanama olsun die bekliyorum marketten almayın alın kurun

Kızlar günaydınnn.... Dün doktoruma gitmiştim ikili test sonuçları için. Allah'a şükür ki her şey normal çıktı. Ancak size bişey söylemek istiyorum. Benim idrar tahlilime göe doktor dedi ki "Sen hiç bir şey yemiyorsun. Bu çok tehlikeli. Aynen oruç tutmuş gibisin. Oruç tutan insanların tahlillerinde böyle çıkar." Ben de "Hayır yiyorum", dedim; kızdı bana. Yeterli değil, dedi. Aç kaldığımız zaman bir süre sonra toksik maddeler salgılanırmış ve bu toksik maddeler de bebeğe çok zararlıymış. Bırakın üç öğünü 7-8 öğün yememiz gerekliymiş. Kaldı ki ben kahvaltımı, öğle yemeğimi, ara öğün meyvalarımı, ikindi yemeğimi ve akşam yemeğimi de yiyorum. Yine de yeterli görmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…