evet canım orucum allah kabul ederse...gece yemeğimizi yedik sütümüzü suyumuzu içtik yattık...şimdilik çok rahatım bi problem yok
allah kabul etsin canım.bugün bi deneme olur.bakalım dayanabilecekmisincokacimcoook
camdan kalp allah kabul etsin hayatım bizde burda yemekten bahsediyoruz inş canın istememiştir kusura bakma keşke benimde bulantılarım olmasa da bende tutabilksem sonradan tutmak zor olucak şimdi herkesle birlikte tutmak çok daha kolay olurdu aslında ama hap almadan duramıorum hemen acıkıyorum çok yiyemesemde bişiler yemezsem daha kötü oluyorum
Kızlar günaydınnn.... Dün doktoruma gitmiştim ikili test sonuçları için. Allah'a şükür ki her şey normal çıktı. Ancak size bişey söylemek istiyorum. Benim idrar tahlilime göe doktor dedi ki "Sen hiç bir şey yemiyorsun. Bu çok tehlikeli. Aynen oruç tutmuş gibisin. Oruç tutan insanların tahlillerinde böyle çıkar." Ben de "Hayır yiyorum", dedim; kızdı bana. Yeterli değil, dedi. Aç kaldığımız zaman bir süre sonra toksik maddeler salgılanırmış ve bu toksik maddeler de bebeğe çok zararlıymış. Bırakın üç öğünü 7-8 öğün yememiz gerekliymiş. Kaldı ki ben kahvaltımı, öğle yemeğimi, ara öğün meyvalarımı, ikindi yemeğimi ve akşam yemeğimi de yiyorum. Yine de yeterli görmedi.
arkadaşlar pazarda turşuluk kornişon salatalıklar çıkmış lahana çıkmış kelek çıkmış ben aldım mkurdurdum kaynanama olsun die bekliyorum marketten almayın alın kurun
evet canım orucum allah kabul ederse...gece yemeğimizi yedik sütümüzü suyumuzu içtik yattık...şimdilik çok rahatım bi problem yok
Kızlar günaydınnn.... Dün doktoruma gitmiştim ikili test sonuçları için. Allah'a şükür ki her şey normal çıktı. Ancak size bişey söylemek istiyorum. Benim idrar tahlilime göe doktor dedi ki "Sen hiç bir şey yemiyorsun. Bu çok tehlikeli. Aynen oruç tutmuş gibisin. Oruç tutan insanların tahlillerinde böyle çıkar." Ben de "Hayır yiyorum", dedim; kızdı bana. Yeterli değil, dedi. Aç kaldığımız zaman bir süre sonra toksik maddeler salgılanırmış ve bu toksik maddeler de bebeğe çok zararlıymış. Bırakın üç öğünü 7-8 öğün yememiz gerekliymiş. Kaldı ki ben kahvaltımı, öğle yemeğimi, ara öğün meyvalarımı, ikindi yemeğimi ve akşam yemeğimi de yiyorum. Yine de yeterli görmedi.
ay tutuyormusun canım Allah kabul etsin ben korktum niyetlenmedim bebeğe bişiy olur die.aslında tutmak istiyorum ama güvenmiyorum kendime
Allah kabul etsin canım , ben kendime güvenemedim valla o yüzden tutamıyorum maalesef.....
maşallah canım Allah kabul etsin niyet etmeseydin duruma göre hareket ederdin baktın iyi gidiyo öğleden sonra niyet ederdin... gene sen bilirsin tabi canım walla süpersin....
Ya siz turşudan bahsediyorsunuz. Benim doktorum turşudan şalgamdan uzak dur kesinlikle yasak demiştiCADIARZU
canım gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
yemek konusunda şaşırdım ya iyi besleniyosun aslında süt ve yoğurt alıyomusun peki
ben öğün saymadan yiyorum çokacıkıyom bişiyler istiyom hep
aryaa cım sen acıbademe mi gidiyordun yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum istersen hast. de yanında olabilirim ben de oraya gidiyorum çünki..
bende teyzeme kurdurdum canım hamileyim ya nimetlerinden sonuna kadar faydalanıyorum kaydirigubbakcemile3 ya kızlar bu turşu kaç günde oluyo ne kadar sonra yenebiliyo yapıldıktan sonra .....
yaa ne diyosun çok üzüldüm şimdi ya bende şu sıcaklar biraz geçsede yesem diyodum off bu ne yaaa onu yeme bunu yeme hamilemiyiz rejimdemiyiz ben anlamadım herşey yasak.......napıcaz bütün hamilelik boyunca 3 çeşit şey mi yiycez ...klava:
kızlar bebeklerinizin ismi belli ise onlarıda söyleyin.. listeye yazayım.. biricik senin utku olacak heralde oğlunun adı.. ticker'ına utku yazmışsın..
Hepinize Günaydın Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar Oruç tutanların Allah orucunu kabul etsin.bende 4 de kalktım eşime tepsi hazırladım yatakta yedirdim yatırdım.uyanamıyor eşimde zorla yedirdim.bende bişeyler atıştırırım diyordum ama yiyemedim o saatte nedense sonrada uyuyamadım sabaha kadar.ya kızlar yan yatmaya çalışıyorum heryerim ağrıyor benim ya düz yatıncada karnım dümdüz oluyor hiç rahat yatamıyorum.
yaa ne diyosun çok üzüldüm şimdi ya bende şu sıcaklar biraz geçsede yesem diyodum off bu ne yaaa onu yeme bunu yeme hamilemiyiz rejimdemiyiz ben anlamadım herşey yasak.......napıcaz bütün hamilelik boyunca 3 çeşit şey mi yiycez ...klava:
camdankalp Allah kabul etsin canım, Allah güç-kuvvet versin. bakalım ben de bugünkü duruma göre ilerleyen zamanda tutarım belki..ama dayanabilir miyim,bilmiyorum..hiç içime sinmedi böyle oruçsuz ramazan...
Camdankalp allah kabul etsin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?