arya cım ben hamitlerde oturuyorum çok uzağız ama hastanede buluşabiliriz, yanında birini istersen ben gelirim seninle. Ayrıca acil bişi olur falan Allah korusun ben burdan acibademe 10 dk da gidiyorum ihtiyaç olursa her zaman gelirim. Benim doktorum Cemile Alçay seninki?
Günaydın şubatın güzel annecikleri...
Evet canım babamız utkudan asla vazgeçmiyor. Ben de utku ismini çok beyeniyorum ama yanına yeni isimlerden de ekleyelim istiyorum.
Papatya canım hepimizi şaşırttı senin sıpa. Babası ne yaptı duyunca. Hoş renk vermesi için önce şaşkınlığı üzerinden atması lazım ama:ecrin_bebek:
Camdankalp allah kabul etsin...
Bulbul gözün aydın...
Yeni arkadaşlar hoşgelmiş...
Caneylom demir ilacımın adını sormuştun, adı Santafer Fort. Doktor ilacı kan tahlili sonuçlarıma bakıp yazmıştı. Sana yazmadığına göre kan değerlerin normal demekki canım canım. Benim kan sonuçlarımın nerdeyse hepsinin önünde L (Low) yazıyor. Onun için verdi bu ilacı...
Cnm çok Saol ama benim gitmem problem esas buradan.ama birgün buluşalım muhakak.benim dr da cemile alçay.kaydirigubbakcemile5 aynı güne randevu alalım birgünyerimseniben
kıyamam ben ona maşallah görmüşsün hasret gidermiş oğluşunla ne güzel
canım ben dayanamayacağımı biliyordum çünkü bebeğim olmuyordu az bebek mağazalarını dolaşıp ağlamadım yakınlarımın bile herşeyini ben almıştım o kadar meraklıyım bebek kıyafetlerine bıraksalar orda yatarım hiç çıkmam çok nile dayandım çevrendekiler bile sen nasıl bu kadar dayandın diye şaşırıyorlar.
hep iyi değil diyorlar ama sordum bu konuyu dini bilgisi olan birine herşey ALLAHtan sen kıyafet aldın diyemi bişey olucak batıl bunlaredi.ALLAH korusun bişey olursa kıyafet almazsan üzülmicen alırsanmı üzülücen dedi yada sen aldın diyemi bişey olucak rabbim onun kaderini en baştan yazıyor zaten dedi sen içini rahat tut öyle bişey yok dedi tabi kim tutar benikaydirigubbakcemile3
Oruç tutan hamilelerde meydana gelebilecek başlıca sorunlar dehidratasyon olarak adlandırılan vücudun aşırı sıvı kaybı, aşırı kan şekeri düşmesi ve uzun süren açlığa bağlı yağ dokularının yıkılması ile meydana gelen ketosis durumudur. Oruç tutan anne adaylarında özellikle 5 aydan sonra bebeğin büyümesi ile kalori ihtiyacı ve anneden bebeğe geçen şeker miktarı artar. Eğer bebeğe geçen bu madde (şeker) yerine konamazsa o zaman anne adayında ani şeker düşmesi yani hipoglisemi meydana gelebilir. Bu durum anne adayında -en azından şekerli bir sıvı içirilmezse- olumsuz sonuçlar doğurabilir. Annedeki kan şekeri düşmesi bebeğin de sıkıntıya girmesine neden olabilir.
Oruç gibi uzun süre aç kalmak var olan yağ depolarındaki yağların yıkılmasına ve keton denen artık maddelerin kana karışmasına neden olur. Ketonlar rahatlıkla plasentayı geçerek bebeğe ulaşır. Anne adayı uygun beslenme şartlarını yerine getirmezse sürekli ketonların kanda olması bebeğin başta beyin olmak üzere birçok sistemi olumsuz etkiler.
CANLAR BENDE TUTMAK İSTİYORDUM AMA BUNLARI OKUYUNCA KORKTUM AÇIKÇASI.:1shok:
ya kızlar yan yatmaya çalışıyorum heryerim ağrıyor benim ya düz yatıncada karnım dümdüz oluyor hiç rahat yatamıyorum.
günaydın canım.bendede iki gündür bel agrısı var yatarken daha belli oluyo
kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
allahım bu güzel mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm dertlerimize şifa versin canlanalım
iştahımız açılsın göbişlerde birer tosun yetiştirelim inşallah........
aa çok güzel tesadüftamam bir gün buluşalım o zaman göbüşleri karşılaştırırız ne zamana randevun var
aynı durumdaymışız bende 3 sene bebek için az uğraşmadım hastahanelere taşındım vallahi çok zor... her gün kontrole git yumurta takibi yaptır bir sürü ilaç iç sonuç hüsran...aşılama yaptırdım tutmadı yıkıldım... acaba bu sfer tutacakmı diye bekle her ay ...ikinci aşılamada tuttu... aşılamada düşük riskide fazla oluyo elim yüreğimde dolandım....haberi aldığımda şoka girdim aptal aptal kağıda baktım saatlerce inanamadım bir test daha yaptırdım...ama sanki o anları o sıkıntıları yaşamamış gibiyim ...şimdi mide bulantıları yaşıyorum ama kucağıma alınca bunlarıda yaşamamış gibi olucam inşallah ...bebek kıyafetlerine bakmak ne demek bunu en iyi yaşayan bilir...deli gibi bebişime kıyafet bakıyorum ama şimdi gülerek:sm_cool:
Bende bu keton miktarı yüksek çıktı işte.:çok üzgünüm:
Bu durumdan en şikayetçi olanlardan biri de benimmafoldumben Gündüz hiç bişiyim yok turp gibiyim gece nasıl yatarsam yatayım sağ bacağım ve sağ kolum kopacakmış gibi ağrıyor. Ofuldanmak uyuyamıyorum. Son aylarda ne yapacağım kara kara düşünüyorum. Sağ kolum gebelikle ilgili değil. Bütün kış onun için doktora gittim, Fibromiyalji diye uydurma bi teşhis koydular, kas gevşetici verdiler gönderdiler-tatlicadiarzu- Son birbuçuk iki aydır yattığım gibi sağ kalçam başlıyor ağrımaya. Tam belimle bacağımın arası, popomun üst kısmı. Aynı yerin ağrıdığını birkaç kişiden daha duydum( Bir de yine geceleri sol kasığımın iç tarafına, yani genitale doğru 2-3 defa sancı giriyor. Orası çatı denen yer değil mi. Doktora sordum bişi demedi.
evet cnm bencede süper tesadüf randevu almadım henüz eşimin işlerini ayarlamasını bekliyorum.sana haber veririm aldığımda evet göbekleri tokuşturalımkaydirigubbakcemile3Aslında bursalılar birgün kent meydanında buluşup tıkınalım:CüvCüv: Cemile hnm ben seviyorum sen nasıl memnunmusun?güleryüzlü bir kadın.özel sig varmı?
Olur canım bana her şekil uyar. Pzt kontrole gidicem ben cemile hanımla,doppler çekilicek o gün. bakalım bana ne zamana randevu vericek aynı güne denk getiririz. kent meydanı essemayite de çok yakın hep beraber yaparız birşeyler. Başka bursadan kim var bilmiyorum.
Cemile hanım erkek gibi kadın valla ben daha soru sormadan o cevapları veriyor. işine çok bağlı çok profesyonel bir yandan da çıtıpıtı çok esprili bi de çok güzel giyiniyoooooooben valla kıskanıyorum ilk zamanlar paçoz eşofmanlarla falan gidiyordum şimdi kokoş oldum hehehe
Geçmiş olsun cnm ilaç verdimi dr neden kaynaklanıyormuş?kan testindemi çıktı.
cnm turşu bu arada en geç 2 ayda oluyor.ben o kadar çok yedimki anlatamam başka zararları yoktur umarım şişmek dışında.
Valla canım ilk gittiğim gün ve akabindeki gittiklerimde hep bunu söyledi. Ben de yemiyorum. Normalde çok severim. Ama bazen canım çok istiyor dayanamayıp ucundan koparıp bir tadına bakıyorum. Sanırım her şeyin tazesi makbul. Bir de su tutma becerisinden dolayı belki de ödem için tehlikeli olabilir benim tahminim.
kızlar hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
allahım bu güzel mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tüm dertlerimize şifa versin canlanalım
iştahımız açılsın göbişlerde birer tosun yetiştirelim inşallah........
Ya ilaç falan vermedi. Yeterli beslenmiyormuşum aç kalıyormuşum. Ondan olurmuş..
off 2 ay mı ben 1 ay zor beklerim çok seivyorum ya azar azar yerim napim güzel olan şeyler hep zararlı zaten
ayrıntılı ultrason canım, ben gecen hafta bası kanama gecirip 2 gün yattıgım bir de tansiyonum yükseldiği için bana erken bakıcaklar Alper bey çekiyormuş. Normalde daha geç haftalarda bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?