2010 Şubat Anneleri

ayrıntılıya 20 -24 hf arası bakılıyo ama en net sonu 22de alınıyoo

herkese merhaba kızlar,

bu ne ya saat 9.30 dan beri geçmişi okuyorum araya telefonlar girince ancak bitti maşallahınız var bugün .dikkat ettinizmi bu aralar bulantılardan pek şikayet edilmiyor rahata ermeye başlıyoruz galiba benim bulantım var ama öyle şiddetli değil bunada şükür diyorum. ramazan başlangıcı ile inşallah tüm sorunlar tüm dertler biter sadece hamile olan bizler için değil, hepimize ve ailelerimizi huzur sağlık evlerimize bereket getirsin inşallah.

turşuuuuu yemek istiyorum internette yemek sepetini araştırıyorum biryerler bulsamda yemek yanında turşu olan gidip alıversem akşama kadar bekleyemiyeceğim.

akarahan hoşgeldin.. ben çıkıyorum kızlar herkese hayırlı ramazanlar sağlıklar sıhhatler diliyorum hoşçakalın

bende onu sorucaktım şimdi kaçıncı haftada bakıyorlar diyecektim.İnşallah temiz çıkar tatlım.

canım ben 6. ayda ayrıntılıya giriliyor diye biliyorum

günaydın herkese hayırlı ramazanlar allah oruç tutanların orucunu kabul etsin

amin canım sağol hoşgeldin...

ayrıntılıya 20 -24 hf arası bakılıyo ama en net sonu 22de alınıyoo

kızlar şeker yüklemesi ne zamandı ya ?

papatyacım senin bebiş erkekmiş hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah bir kız bir erkek ne güzel

sagol canım.erkek diyen başka doktor oldu.bide kendi doktorum derse rahatlayacagım.kordon mordon olurda o gördügü.yinede kaptırmıyorum kendimi.10 günüm var randevuya

akarahan hoşgeldin.. ben çıkıyorum kızlar herkese hayırlı ramazanlar sağlıklar sıhhatler diliyorum hoşçakalın

güle güle canım:gitme:

şeker yükselme testini altıncı ayda yapıyorlar

evet canım 24-28. haftalarda yapıyolarmış... şeker açısından riskli hamilelere 100 lük riski az olan gebelerede 50 lik glikoz yüklemesi yapılıyormuş... umarım bunuda sorunsuz atlatırız... :Saruboceq: :Saruboceq:

kızımda bi sorun çıkmamıştı.umarım bundada bişey çıkmaz.hepimizin çıkmısan.çıkıncda iyi degil diyolar

Ya benim şeker miktarım da düşük çıkmıştı önceki testte. Doktor bu sefer tekrarını istemedi. O da mı zararlıymışşşCADIARZU

Ya benim şeker miktarım da düşük çıkmıştı önceki testte. Doktor bu sefer tekrarını istemedi. O da mı zararlıymışşşCADIARZU

düşük olmasındansa yüksek olması riskli canım şekerde biliyosun yaralar geç iyileşir doğumdan sonra ameliyat yerlerinin kapanması falan ayrıca bebek içinde iyi değil.... Allah korusun...

ya kızlar birşey sorcam benim göbeğim ve çevresi ağrıyo dün biraz iş yapmıştım mutfak dolaplarını falan sildim acaba önemli bişeymidir ki bu kafam karıştı nolur bişeyler söyleyin:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…