günaydın herkese hayırlı ramazanlar allah oruç tutanların orucunu kabul etsin
günaydına.s.
ayrıntılıya 20 -24 hf arası bakılıyo ama en net sonu 22de alınıyoo
bende onu sorucaktım şimdi kaçıncı haftada bakıyorlar diyecektim.İnşallah temiz çıkar tatlım.
günaydın herkese hayırlı ramazanlar allah oruç tutanların orucunu kabul etsin
ayrıntılıya 20 -24 hf arası bakılıyo ama en net sonu 22de alınıyoo
papatyacım senin bebiş erkekmiş hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah bir kız bir erkek ne güzel
akarahan hoşgeldin.. ben çıkıyorum kızlar herkese hayırlı ramazanlar sağlıklar sıhhatler diliyorum hoşçakalın
akarahan hoşgeldin.. ben çıkıyorum kızlar herkese hayırlı ramazanlar sağlıklar sıhhatler diliyorum hoşçakalın
şeker yükselme testini altıncı ayda yapıyorlar
evet canım 24-28. haftalarda yapıyolarmış... şeker açısından riskli hamilelere 100 lük riski az olan gebelerede 50 lik glikoz yüklemesi yapılıyormuş... umarım bunuda sorunsuz atlatırız... :Saruboceq: :Saruboceq:
Olur canım bana her şekil uyar. Pzt kontrole gidicem ben cemile hanımla,doppler çekilicek o gün. bakalım bana ne zamana randevu vericek aynı güne denk getiririz. kent meydanı essemayite de çok yakın hep beraber yaparız birşeyler. Başka bursadan kim var bilmiyorum.
heyaa buluşamm ramazanda sonaa kahvaltıya gidelim bana pek yakınn
Ya benim şeker miktarım da düşük çıkmıştı önceki testte. Doktor bu sefer tekrarını istemedi. O da mı zararlıymışşşCADIARZU
Ya benim şeker miktarım da düşük çıkmıştı önceki testte. Doktor bu sefer tekrarını istemedi. O da mı zararlıymışşşCADIARZU
Olur canım bana her şekil uyar. Pzt kontrole gidicem ben cemile hanımla,doppler çekilicek o gün. bakalım bana ne zamana randevu vericek aynı güne denk getiririz. kent meydanı essemayite de çok yakın hep beraber yaparız birşeyler. Başka bursadan kim var bilmiyorum.
heyaa buluşamm ramazanda sonaa kahvaltıya gidelim bana pek yakınn
Evet cnm Ramazandan sonra muhakkak ayarlıyalım.
yok canım.öyle olsa doktorunderdi.daha ne rahat rahat yemek yersin iştehihoyyyt
evet düşük şeker iyi.benim sınırda o yüklemede kesin kötü çıkıcak:çok üzgünüm:b aralar iştahımda açıldı dikkatte etmiyorum.benim şuan en büyük stresim ikili test sonucum escos dediki biri riskli çıkmış korkuyorum.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?