selam kızlar
ben de bugün ikili test kan sonuçlarımı almaya gideceğim bir de TSH ölçmüştü onun sonucu... Off çok heyecanlıyım lütfennn hepsii iyii çksın....:sinifsinif:
ya kızlar birşey sorcam benim göbeğim ve çevresi ağrıyo dün biraz iş yapmıştım mutfak dolaplarını falan sildim acaba önemli bişeymidir ki bu kafam karıştı nolur bişeyler söyleyin:çok üzgünüm:
bildiğimiz karın ağrısı gibi değil galiba bahsettiğin ağrı çevreside ağırdığına göre iş yaptığın için karın kaslarında ağrımış olabilir.iş yapmaya yapmaya hamladık tabii.bizde 2 kişiyiz ama sanki 1 hafta silip süpürmesem ev çöp ev olacak gibi kokular geliyor burnuma evim pismi acaba diyorum koyuluyorum işe ama ağır falan kaldırmadığımız sürece sorun yok aman dikkat kızlar 4. ayımızdan sonra rahatlıyacağın inşallah.
aminnn inşallah çok korkuyorum... keşke iş olmasa da hemen gitsemmmmşakkıdı:a015::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşaLLAH güzel haberlerle gelirsin cnm.
kızlar bende çıkayım hepinizi öptüm by
ya kızlar birşey sorcam benim göbeğim ve çevresi ağrıyo dün biraz iş yapmıştım mutfak dolaplarını falan sildim acaba önemli bişeymidir ki bu kafam karıştı nolur bişeyler söyleyin:çok üzgünüm:
selam kızlar
ben de bugün ikili test kan sonuçlarımı almaya gideceğim bir de TSH ölçmüştü onun sonucu... Off çok heyecanlıyım lütfennn hepsii iyii çksın....:sinifsinif:
merhaba arkadaslar nasilsiniz
bende Allah nasip ederse subat annesi olucam
bugun 14haftalik olduk:CüvCüv:
bende katilabilir miyim sohbetlerinize
herkes saglicakla kavussun insallah bebislerine
evet canım orucum allah kabul ederse...gece yemeğimizi yedik sütümüzü suyumuzu içtik yattık...şimdilik çok rahatım bi problem yok
yaa ne diyosun çok üzüldüm şimdi ya bende şu sıcaklar biraz geçsede yesem diyodum off bu ne yaaa onu yeme bunu yeme hamilemiyiz rejimdemiyiz ben anlamadım herşey yasak.......napıcaz bütün hamilelik boyunca 3 çeşit şey mi yiycez ...klava:
camdankalp Allah kabul etsin canım, Allah güç-kuvvet versin. bakalım ben de bugünkü duruma göre ilerleyen zamanda tutarım belki..ama dayanabilir miyim,bilmiyorum..hiç içime sinmedi böyle oruçsuz ramazan.
aynen canım ya keşke şöyle biraz boşvermiş bir insan olsaydım diyorum sanki temizlemesem ev çöplük gibime geliyo...evet canım normal karın ağrısı değil bahsettiğin gibi sanki kaslar...ben bide çok evham yapmaya başladım bu kordon kopması felan aklıma onlar geliyo öle bişey olsa anlaşılır demi?
Allah korusun öyle birşey olsa sen şuan hastanedeydin canım kordon kopması gebeliğin sonlanması demek.aslında bizde çok laf anlamaz insanlarız hem ödümüz kopuyor bebeğimize birşey olacak diye hemde kendi bildiğimizi yapmaya devam ediyoruz.ben ev işlerini terk etmek istiyorum ama o beni terk etmiyor birde Allah Razı olsun o kadar anlayışlı bi eşim varki bu konuda sen dokunma akşam bana söyle camıda silerim banyoyuda yıkarım ama ne olur sen dokunma diyor o bana kıyamıyor bende ona kıyamıyorum yorgun argın gelip bide işmi yaptırıcam diyorum çaktırmadan yapıyorum sonrada pişman oluyorum.:çok üzgünüm:
Voless teşekkürler..inşallah düzgün çıkıcak. benim için de dua edin lütfen...iş çıkışı akşam gideceğimden, akşam eve dönünce yazarım lütfen ii çıksın ya.. ben hiç ceviz yemedim sorun olur mu acaba? yaaa.. sonuçlarımı etkiler mi? bir de tiroid var.. o da gelişimi etkiliyormuş.. ne olur kötü bişii çıkmasın!! uyusam akşam ols akeşke hakketen geçmiyor saat..:bbo:inşallah canım temiz çıkıcak Allahın izniyle sen gelir gelmez bizleride haberdar et...
Allah korusun öyle birşey olsa sen şuan hastanedeydin canım kordon kopması gebeliğin sonlanması demek.aslında bizde çok laf anlamaz insanlarız hem ödümüz kopuyor bebeğimize birşey olacak diye hemde kendi bildiğimizi yapmaya devam ediyoruz.ben ev işlerini terk etmek istiyorum ama o beni terk etmiyor birde Allah Razı olsun o kadar anlayışlı bi eşim varki bu konuda sen dokunma akşam bana söyle camıda silerim banyoyuda yıkarım ama ne olur sen dokunma diyor o bana kıyamıyor bende ona kıyamıyorum yorgun argın gelip bide işmi yaptırıcam diyorum çaktırmadan yapıyorum sonrada pişman oluyorum.:çok üzgünüm:
slm arkadaşlar amma kaynatmışınız oku oku bitmedi.hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar. kendimi bildim bileli ilk defa oruç tutmuyorum çok tuhaf ya sanki suçluymuşum gibi hiç içime sinmiyo kızlar valla ne yapçaz bilmiyorum.siz nasılsınız canlar öptüm hepinizi.
kızlar mama kavanozlarını değerlendirdim
aklınızda bulunsun :)
hepiniz sağlıkla kavuşun yavrularınıza
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/306714-kavanozlarimi-susledim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?