selam kıslar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
bişi sorucam siz hala folic acid kullanıyomusunuz
hoşgeldin Çakırgözlü
sen vitaminlere başlamışmıydın halsizliğe biraz iyi geliyor sanki vitamin.
kızlar bu arada b12 eksikliğide miğde bulantısı yaparmış bunuda yeni öğrendim.
hoşgeldin canım ben 1 ay oldu bırakalı demir ve vitamin hapı kullanıyorum...
Benimki bitti. Doktora söylemeyi unuttum. O da birşey demedi. Ama kan ilacı verdi. Onun içinde folik asit de var sanıyorum.
bana kullanmaya devam et dedi dokturum
başkada birşey almıyorum ben.
hoşbulduk canım
yok canım bana doktur vermedi.
varis falan bende şuan yokda
çatlaklar yavaş yavaş başlıyor.
badem yagına başlamak istiyorum
karnımıza sürebilirmiyiz acaba.
sizlerde kullanmayı düşünüyormusunuz badem yagı.
Hoş geldin sanada hayırlı Ramazanlar. Folic Asid 8. haftadan sonra işe yaramiyormuş ama ben 9. hafta falandı dr hiç faydası yok bırak artık demişti
evet bende kıllanma yaptığını duydumBadem yağı çok kıllanma yapıyormuş dediler vazgeçtim ben. Burda bazı arkadaşlar bebe yağını ya da vazelini tavsiye ettiler. Ben de eczacılara da bi danışayım diyorum daha karar vermedim. Ama bacaklarımın üst kısmında çatlak farkettim. Önceden var mıydı hiç hatırlamıyorum.
Hoş geldin sanada hayırlı Ramazanlar. Folic Asid 8. haftadan sonra işe yaramiyormuş ama ben 9. hafta falandı dr hiç faydası yok bırak artık demişti
yaa ben bunu bilmiyodum cnm bende bırakiim zati bulantı yapıyodu bende
slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.kızlar bişey soracağım nezle grip oldum berbat bi durumdayım 16 haftalık hamileyim öyle halsizimki anlatamam internetten bir araştırayım dedim ne yapmalıyım sadece minoset kullandım baş ağrım için ne olur bişeyler yazın belki aranızda geçiren olmuştur bi fikri olan vardır.kendinize çok dikkat edin hamileyken hiç çekilmiyor inanınki.
merhaba guzel anne adayları nasılsınız ocak annesi olarak bir bakayım dedim..keyifler nasıl....ilk zamanlar çok zor geçer ama 14.haftadan sonra hamile oldugunuzu bile unutursunuz en guzel dönemdir...güzel bir hamilelik geçirmenizi diliyorum..
slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.kızlar bişey soracağım nezle grip oldum berbat bi durumdayım 16 haftalık hamileyim öyle halsizimki anlatamam internetten bir araştırayım dedim ne yapmalıyım sadece minoset kullandım baş ağrım için ne olur bişeyler yazın belki aranızda geçiren olmuştur bi fikri olan vardır.kendinize çok dikkat edin hamileyken hiç çekilmiyor inanınki.
geçmiş olsun yakınlarda Papatya aynı durumdaydı bugün gelirse tekrar o sana yardımcı olur
geçmiş olsun canım.
umarım hemencecik iyileşirsin.[/Q
çok teşekkür ederim canım öyle halsizimki daha bişey yiyemedim oruçlu gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?