slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.kızlar bişey soracağım nezle grip oldum berbat bi durumdayım 16 haftalık hamileyim öyle halsizimki anlatamam internetten bir araştırayım dedim ne yapmalıyım sadece minoset kullandım baş ağrım için ne olur bişeyler yazın belki aranızda geçiren olmuştur bi fikri olan vardır.kendinize çok dikkat edin hamileyken hiç çekilmiyor inanınki.
dikkat etmek lazım canım annede falan varsa özellikle önlem almak lazım... bende bacaklarda ağrı oluyo ama ben rahim sinirlere basınç yaptığı için bacaklarda ağrı oluyo diye ona yorup pek önemsemiyorum ama... ikisinin ağrısı nasıl ayırt edilir acaba?
canım varis çorapları öyle 10-15 kullanımlık değil dikkatli giyersen eğer 1 yıldan uzun süre kullanılabilir.ama ben gebelikte bu çorapı giyemem öyle gözüktüğü gibi bir çorap değil içine girene kadar çok uğraşıyorsun ve inan çok eziyetli annem varis ameliyatı oldu ondan biliyorum.cevrende giyen varsa eziyetini bilirler.ben çok büyük risk taşıyıcısıyım aslında annem ileri derecede varis hastası bendede bazı damarlar belirgindi ilerleyen zamanlarda iyice azar ise annemin dr a gitcem.
benim de annemde varis var(( doğrusu çok kötü birşey.
ama çorapları da ok sıkıyor sıkıya gelemem ben napıcam bilmiyorum
duştan sonra diz altıma soğuk su tutuyorum umarım işe yarar
selam kıslar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
bişi sorucam siz hala folic acid kullanıyomusunuz
evet bende kıllanma yaptığını duydum
karar veremedim ya
ne kullanmak konusunda.
bu arada merhaba kızlar.şöyle bakayım demiştim
kızlar bişey sorucam şimdi birbirimize puan veriyoruz ya ben kendi kullanıcı panelime giriyorum verilen puanların yanında ufak kare yeşil şey varya ondan bir iki tanesi koyu mor koyu mor olunca eksi puan mı verilmiş oluyor sana katılmıyorummu tıklanmış oluyor yani?
slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.kızlar bişey soracağım nezle grip oldum berbat bi durumdayım 16 haftalık hamileyim öyle halsizimki anlatamam internetten bir araştırayım dedim ne yapmalıyım sadece minoset kullandım baş ağrım için ne olur bişeyler yazın belki aranızda geçiren olmuştur bi fikri olan vardır.kendinize çok dikkat edin hamileyken hiç çekilmiyor inanınki.
geçer arkadaşlar merak etmeyin bende serum falan çok yedim çok kötü geçmişti..şimdi maşallahım var:)))hiç geçmicek sanmıştım bende....
ah canım gerçekten mi?
giyimem ben darsa
problemliyim zaten
korse giyemem
normalde göbegimi sıkan birşey giyemem kotlarım hep kasıklarımdadır
valla ne etcem şu hamile kilotları bile beni korkutuyor
ama bacaklarımda çok agrıyor
peki bunların diz altları işe yarar mı?
bilgin var mı?
dar mı varis corapı dardanda öte birşey.diz altı olanları var evet daha rahat giyebilirsin onları. ama senin baldır dediğin ağrı başka birşeydir varis genelde diz aytında çok yaygındır diz üstünde olan çok azdır ayakve diz altında hatta diz kapağında ilerler baldır ağrıların başka birşey senin varizin baldırda olduğunu hatta hiç duymadım.
fikirevi roc kremi günlük mü kullanıyorsun? ben de niveanın bebek yağını aldım, ama sadece banyodan sonra kullanıyorum. aslında sanırım günlük kullanmak gerekiyor ama kim uğraşcak onunla hergün..
cinsiyetini göstermiyor benim sıpam:)))çok edepli bebegim bagdaş kuruyor açmıyor dr okadar ugraştı tık yok inatçı biraz.inş.ay sonuna ayrıntılıya gircez ondan ögrenebilirim.gerçi doktorum dua et doguma kadar göstersin inatçı diyor ama:)))
hoşgeldin kurbisimm.. iyiyiz şükür,ramazanın ilk günü.. tüm şirkette bir uyku hali var :) sen nasılsın?
benim kızda yedi ay göstermemişti.ayyy insan çatlıyo dimi...
7ay :1shok: nasıl sabrettin kız :1shok:
ben herhalde çalarım -tatlicadiarzu- dr.dan çıkmam belki gösterir diye kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?