2010 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun bende grip atlattım doktorum bana vücut agrıları için parol kullanabilirsin dedi.etkisi yoktur gebelikte dedi.burun tıkanıklıgı için serumfizyoloji diye burun damlası var(yani tuzlu su oluyo çocuklarda kullanır)onu kullan başka birşey önermiyoruz dedi.ben bol bol portakal suyu ve limin suyunu sıkıp karıştırıp içtim tabi bide dinleneceksin...opuyorumnanaktan

geçer arkadaşlar merak etmeyin bende serum falan çok yedim çok kötü geçmişti..şimdi maşallahım var:)))hiç geçmicek sanmıştım bende....

valla nasıl ayırt edilir bilmiyorum ama canım
benim baldır kısmımda agrı var
çoraplarda genelde o kısımlara 70 üst kısımlara 40 vermişler
sanırım baldırlardaki agrı varis belirtisi :bbo:

ah canım gerçekten mi?
giyimem ben darsa
problemliyim zaten
korse giyemem
normalde göbegimi sıkan birşey giyemem kotlarım hep kasıklarımdadır
valla ne etcem şu hamile kilotları bile beni korkutuyor
ama bacaklarımda çok agrıyor
peki bunların diz altları işe yarar mı?
bilgin var mı?

benim de annemde varis var (( doğrusu çok kötü birşey.
ama çorapları da ok sıkıyor sıkıya gelemem ben napıcam bilmiyorum
duştan sonra diz altıma soğuk su tutuyorum umarım işe yarar

bende deneyeyim bakayım
offf ya birde varis derdi çıktı şimdi mafoldumben

selam kıslar herkese hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar
bişi sorucam siz hala folic acid kullanıyomusunuz

canım biz 2 gün önce bıraktık
elevitte hepsi var diye folik'i kesti

evet bende kıllanma yaptığını duydum
karar veremedim ya
ne kullanmak konusunda.

çeşitli markaların hamile çatlak kremleri var
ben roc kullanıyorum
ama başka markalarda var
onları dneyebilirsin canım

bu arada merhaba kızlar.şöyle bakayım demiştim

merhaba canımopuyorumnanaktan

hiç bilmiyorum canım.. aslında konu ile ilgili fikrim yoksa pek cevap yazmıyorum ama sonra da ilgilenmedi oluyor :)) o yüzden ben de bilmediğimi yazayım bari :))

tatlım geçmiş olsun.canım ben de 8. haftalıkken mi ne grip olmuştum. dr 'a gittim. o da minoset verdi.. bir de çocuklar için burun spreyi...bence sen de dr'a bi görün vee boll bolll vitamin almaya gayret et.. tabi en önemlisi de evde yat bi güzel, güzel bir çorba..boll boll dinlen..1-2 güne geçer inş.

ilk zamanlar bizim topiğe takılıyordun sonra uzuunn bi zaman kayboldun. yeniden hoşgeldin aramıza, cinsiyetini öğrendin mi bebişin?

:
geçer arkadaşlar merak etmeyin bende serum falan çok yedim çok kötü geçmişti..şimdi maşallahım var:)))hiç geçmicek sanmıştım bende....

darısı bizlerin başına bulantılar falan çok kötü kendimi hastalıklıı gibi hissediyorum ve sanki doğumdan sonra bile geçmiyecek hep böyle yaşıyacakmışım gibi. bizden en az 1 ay öndesin kızlar bizde nisan annelerine falan girip böyle moral veririz inşallah

fikirevi roc kremi günlük mü kullanıyorsun? ben de niveanın bebek yağını aldım, ama sadece banyodan sonra kullanıyorum. aslında sanırım günlük kullanmak gerekiyor ama kim uğraşcak onunla hergün..

ben geçirdm canım ıhlamur kaynattı eşim... kayınvalidem de çorba pişirdi... en iyi tedavi istirahat... ben hiç ilaç kullanmadım ama baktın çok kötüye gidiyosun dr danış canım

hoşgeldin kurbisimm.. iyiyiz şükür,ramazanın ilk günü.. tüm şirkette bir uyku hali var :) sen nasılsın?

fikirevi roc kremi günlük mü kullanıyorsun? ben de niveanın bebek yağını aldım, ama sadece banyodan sonra kullanıyorum. aslında sanırım günlük kullanmak gerekiyor ama kim uğraşcak onunla hergün..

canım şimdilik günlük kullanacak kadar bebeklerimiz büyümedi.bende banyodan sonra kullanıyorum.doktorlar genellikle altıncı aydan itibaren hergün diyolar.bende vazelin kullanıyorum

KUBRİS.FİKİREVİ merhabalar canım

cinsiyetini göstermiyor benim sıpam:)))çok edepli bebegim bagdaş kuruyor açmıyor dr okadar ugraştı tık yok inatçı biraz.inş.ay sonuna ayrıntılıya gircez ondan ögrenebilirim.gerçi doktorum dua et doguma kadar göstersin inatçı diyor ama:)))

benim kızda yedi ay göstermemişti.ayyy insan çatlıyo dimi...

7ay :1shok: nasıl sabrettin kız :1shok:
ben herhalde çalarım -tatlicadiarzu- dr.dan çıkmam belki gösterir diye kafamçokkarıştı

bizde çatladık zaten.iki üç doktor gezdik hepsindede göstermemişti.ensonunda yedinci ayda açtıda hanımefendi ögrendik.kaydirigubbakcemile2

uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlar var hoşgeldiniz, hasta olanlara geçmiş olsun bence bol bol uyuyup limonlu şeyle, kiwi gibi c vitami içeren şeyler, tarhana vs. ile geçer gibime geliyor... ben normalde ilaçsız duramayan bi insandım ama mümkünse hamilelik boyunca ilac kullanmadan geçinmeyi düşünüyorum mümkünse hiç içme hap.. başım çatlasa da dayanıyorum.. çok zormuş ilaç içmememk.. ama ıhlamur da işini görür içine biraz bal biraz limon.. Ok?
bu arada kan testi sonuçlarınmı almaya gidiyorum..

sehrinaz, SHİNE, Voles+, yaren_h, akpak, bulbul, burcuberru, ecrin1001, fatos0808, fikirevi, kurbis
hadi ben gidiyorum.. dua edin bana ne olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…