handecim hoş geldin iyiz sen nasılsın.opuyorumnanaktan
hadi güle güle git iyi haberlerini bekliyoruz merak etme herşey yolunda gidecek.sen dikkatlice bebeğini izle bak birdahaki randevuyu 1 ay sonraya verecekler 1 aylık özlem gider.
ben geldim.nasılsınız?
fikirevi roc kremi günlük mü kullanıyorsun? ben de niveanın bebek yağını aldım, ama sadece banyodan sonra kullanıyorum. aslında sanırım günlük kullanmak gerekiyor ama kim uğraşcak onunla hergün..
dar mı varis corapı dardanda öte birşey.diz altı olanları var evet daha rahat giyebilirsin onları. ama senin baldır dediğin ağrı başka birşeydir varis genelde diz aytında çok yaygındır diz üstünde olan çok azdır ayakve diz altında hatta diz kapağında ilerler baldır ağrıların başka birşey senin varizin baldırda olduğunu hatta hiç duymadım.
benim kızda yedi ay göstermemişti.ayyy insan çatlıyo dimi...
ben geldim.nasılsınız?
cinsiyetini göstermiyor benim sıpam:)))çok edepli bebegim bagdaş kuruyor açmıyor dr okadar ugraştı tık yok inatçı biraz.inş.ay sonuna ayrıntılıya gircez ondan ögrenebilirim.gerçi doktorum dua et doguma kadar göstersin inatçı diyor ama:)))
uzun zamandır görmediğimiz arkadaşlar var hoşgeldiniz, hasta olanlara geçmiş olsun bence bol bol uyuyup limonlu şeyle, kiwi gibi c vitami içeren şeyler, tarhana vs. ile geçer gibime geliyor... ben normalde ilaçsız duramayan bi insandım ama mümkünse hamilelik boyunca ilac kullanmadan geçinmeyi düşünüyorum mümkünse hiç içme hap.. başım çatlasa da dayanıyorum.. çok zormuş ilaç içmememk.. ama ıhlamur da işini görür içine biraz bal biraz limon.. Ok?
bu arada kan testi sonuçlarınmı almaya gidiyorum..
sehrinaz, SHİNE, Voles+, yaren_h, akpak, bulbul, burcuberru, ecrin1001, fatos0808, fikirevi, kurbis
hadi ben gidiyorum.. dua edin bana ne olur..
kızlar kaçıyorum bende
yarın görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum
escoscummmm haberlerini bekliyoruz
kızlarr
inşallah iyisinizdir.
ben evime geldim artık.
hepinizi özledim..
şu evimi temizliyim temizleteyim bol bol konuşuruz özledim hepinizi..
kendinize iyi bakın.. ve yeğenlerime..
kaydirigubbakcemile5
yemek yaptım çok yoruldum neler yaptınız bakım iftara.canlarım.
escos hadi ii haberlerle gel canım
cnm malum burda ne anılsa can çekiyor bence sölemiyelimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?