selam kızlar nasılsınız bugün benim çok başım ağrıyo kaç defa girdim ama okumaya dermanım olmadı geri çıktım(
valla benımde dermanım olmadı senın gıbı caneylom tutamıcam ben sanırım bu sene seneyede emzırıyom dıye tutamam hadı hayırlısı :1shok:
canım bugün bende tutmadım zaten ama saat üçe kadar aç kaldım yemedim bişey sonradan yedim .... ama benim başağrımın onla pek alakası yok benim normaldede arasıra gelir böyle başağrılarım...... canım bende tutamıycak bu sene rabbim tekrarlarına kavuştursun inşallah o zaman tutarız layıkıyla ....rabbim izin vermiş bende kullanmaktan yanayım herkesin kendi tercihi .......
cnm malum burda ne anılsa can çekiyor bence sölemiyelimkaydirigubbakcemile3
fikirevi[/QUOTE .!.:yemek yaptım çok yoruldum neler yaptınız bakım iftara.canlarım.
escos hadi ii haberlerle gel canım
kızlaaaar ben geldim... ve dualarımız tutmuş bu mubarek gunde bebişimin sonucları superr cıkmıs maasallahhoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?
oyyyy gelecekteki halimi gördüm sanki ya 20 hafta ve ben hala cinsiyet derdindeyim e muhtemelen dr. dövmüşüm hapse girmişim ve sizler ziyaretime geliyosunuz mafoldumben
canım dualarımız seninle hiç telaşlanma sonuçların çok güzel çıkıcak bunu biliyorummm gelir gelmez yaz ben çıkmış olurum muhtemelen ama yarın okurum canım... Şeniz
canım görüşürüz kendine bebişine ve bacaklarına dikkat et hayatım........oh cok rahat bi nefes aldim...hepinize coook tesekkurler...cinsiyet konusuna deginemedik bile bask ahasta vardı bos olsaydı kucucuk cocuuumu goreyim diycektim..neyse bi daha 11 eylulde gidicem kısmetse o zzaman ogrenicez.. ama sonucların olumlu cıkmasına bayıldım darısı alamayanların basına optum sizleri....opuyorumnanaktan
kızlaaaar ben geldim... ve dualarımız tutmuş bu mubarek gunde bebişimin sonucları superr cıkmıs maasallah....oh cok rahat bi nefes aldim...hepinize coook tesekkurler...cinsiyet konusuna deginemedik bile bask ahasta vardı bos olsaydı kucucuk cocuuumu goreyim diycektim..neyse bi daha 11 eylulde gidicem kısmetse o zzaman ogrenicez.. ama sonucların olumlu cıkmasına bayıldım darısı alamayanların basına optum sizleri....opuyorumnanaktan
kızlaaaar ben geldim... ve dualarımız tutmuş bu mubarek gunde bebişimin sonucları superr cıkmıs maasallah....oh cok rahat bi nefes aldim...hepinize coook tesekkurler...cinsiyet konusuna deginemedik bile bask ahasta vardı bos olsaydı kucucuk cocuuumu goreyim diycektim..neyse bi daha 11 eylulde gidicem kısmetse o zzaman ogrenicez.. ama sonucların olumlu cıkmasına bayıldım darısı alamayanların basına optum sizleri....opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım
yok canım bana doktur vermedi.
varis falan bende şuan yokda
çatlaklar yavaş yavaş başlıyor.
badem yagına başlamak istiyorum
karnımıza sürebilirmiyiz acaba.
sizlerde kullanmayı düşünüyormusunuz badem yagı.
hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3
Dr uma gitmeden önce kakao yağı ve susam yağı almıştım karıştırıp sürerim diye.. Meğer badem yağı dahil bu tip yağlar deri altında depolanıyormuş. Vücut bunları zor atıyormuş. Kaldı mı elimde yağlar :bbo: Mustela ve Lierac adlı iki kremi önerdi. Bunlardan Lierac gramaj olarak düşük ama jel kıvamında olduğu için daha rahat kullanılıyor ben ondan aldım. Amma velakin bir tanesi 65 liracık. O yüzden artık sabahları bebeyağı akşamları onu sürüyorum. Benim göbüşün zaten malzemesi bol olduğu için ben erken kullanmaya başladım kızlar.
çok sevindimmm opuyorumnanaktan Allah daha da sağlık sıhhat versin canım maşallah
selam kızlar nasılsınız bugün benim çok başım ağrıyo kaç defa girdim ama okumaya dermanım olmadı geri çıktım(
Günaydın Kızlar.Escoscum gözünaydın cnm bende bugün pazartesi için randevu alıcam ama moralim bozuk sanırım benim test bozuk sende öyle gördün zaten bir de testi yanlış yapmışlar işim zor galiba.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?