2010 Şubat Anneleri

kızlarrrrr hepinizi çok özledim hiç bişekilde neler oluyo bitiyo hiç haberim yok çoook aşırı yoğun işler hiç giremiorum 2li test sonucumu öğrendim bugün herşey süper darısı diğer bekleyen hamişlerimizin başına şimdi önümüzde 4lü tarama testi var hayırlı bakalım hepinizi çok öpüyorum kendinize ve bebişlere ii bakın.

selam kızlar nasılsınız bugün benim çok başım ağrıyo kaç defa girdim ama okumaya dermanım olmadı geri çıktım (

selam kızlar nasılsınız bugün benim çok başım ağrıyo kaç defa girdim ama okumaya dermanım olmadı geri çıktım (

valla benımde dermanım olmadı senın gıbı caneylom tutamıcam ben sanırım bu sene seneyede emzırıyom dıye tutamam hadı hayırlısı :1shok:

valla benımde dermanım olmadı senın gıbı caneylom tutamıcam ben sanırım bu sene seneyede emzırıyom dıye tutamam hadı hayırlısı :1shok:

canım bugün bende tutmadım zaten ama saat üçe kadar aç kaldım yemedim bişey sonradan yedim .... ama benim başağrımın onla pek alakası yok benim normaldede arasıra gelir böyle başağrılarım...... canım bende tutamıycak bu sene rabbim tekrarlarına kavuştursun inşallah o zaman tutarız layıkıyla ....rabbim izin vermiş bende kullanmaktan yanayım herkesin kendi tercihi .......

haklısın,tutamıyosak sorun yok bence ramazanın nıye oldugunu bılıyoruz hepımız ınsanın tutamayacagını bılerek kendıne zulmetmesı de kotu kafamçokkarıştı

cnm malum burda ne anılsa can çekiyor bence sölemiyelimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

gözün aydın canım

gözün aydın canım :teytey:

hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

Dr uma gitmeden önce kakao yağı ve susam yağı almıştım karıştırıp sürerim diye.. Meğer badem yağı dahil bu tip yağlar deri altında depolanıyormuş. Vücut bunları zor atıyormuş. Kaldı mı elimde yağlar :bbo: Mustela ve Lierac adlı iki kremi önerdi. Bunlardan Lierac gramaj olarak düşük ama jel kıvamında olduğu için daha rahat kullanılıyor ben ondan aldım. Amma velakin bir tanesi 65 liracık. O yüzden artık sabahları bebeyağı akşamları onu sürüyorum. Benim göbüşün zaten malzemesi bol olduğu için ben erken kullanmaya başladım kızlar.

hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

çok sevindimmm opuyorumnanaktan Allah daha da sağlık sıhhat versin canım maşallah

günaydın şekerler...

escosum gözün aydın, bak boşuna evham yaptın. ne güzel sonuçların iyi çıktı. darıs sağlıcakla kucağımıza almaya inş.

kızlar günaydın nasılsınız?ben fazla giremiyorum bu aralar çok koşturmaça var!hepiniz iyisiniz inşallah!geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş sayfalar...

Günaydın Kızlar.Escoscum gözünaydın cnm bende bugün pazartesi için randevu alıcam ama moralim bozuk sanırım benim test bozuk sende öyle gördün zaten bir de testi yanlış yapmışlar işim zor galiba.senağlama

aman allahım çiddimisin bu yağlar vüçüddamı depolanıyormuş,

geçmiş olsun canım sefasını sürün hamileliğin diyolar ya nasıl sürücez ben anlamadım ki hergün bi yerimize bişey oluyo....

oleyyyyyyyy:sm_cool: sositososito dememişmiydimmmm iyi çıkıcak ben biliyodum zatençok sevindim canım maşallah maşallah nazar değmesin

canımın içi moralini bozma ya dr. lar hata yapmaz diye bişey yok ki p.tesi git bakalım hayırlı haberlerle geliceksin ben inanıyorum hiç üzme kendini bak miniğinde üzülücek sonra annelerine kıyamaz onlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…