2010 Şubat Anneleri

bu arada herkese günaydın canlarım hafta sonumuz hepimizin rahat ve huzurlu geçer umarım :Saruboceq:

kızlarr 1 ay aradan sonra girebiiyorum ancak.. ama güzel haberlerle döndüm....

10 temmuzda regl olmuştum ve ilk kez bu ay klomen kullandım.. 14 temmuzda başlayıp 5 gün kullandım.. sonra 23 temmuzda yumurtalık takibinde sol yumurtalığımda çatlamış yumurta olduğu göründü ultrasonda...
28 temmuzda ayrıntılı ultrasonda da 20 mm.çapında sol yumurtalıkta 1 tane yumurta vardı.. 1 yumurta şansım çok azdı ama sonuçta hiç yumurtası gelişmeyen birisi için iyiydi yine de.... neyse...

10 ağustosta regl olmadım. ertesi gün evde test yaptım tek çizgi... üzüldüm.. biraz daha beklemeye karar verdim.. 15 ağustosta evde testte silik de olsa 2. çizgiyi gördüm zemuszemus ama inanmadım... 17 sizde sağlık ocağında test yaptırdım net olarak çıktı 2 çizgi de... hamileyim inanamıyorum.... hihoyyyt
19 unda dr. gittim.. b-hcg >1000.0 çıktı ama ultrasonda karından görünmedi.. 10 gün sonra çağırdı dr. um.. ama ben dayanamadım dün özel bi hast. gittim.. vajinal göründü ancak.. sadece kese tabiki.. 6.9 mm. :)))

adetimle uyumsuz bi gebelikmiş.. geç döllenme olmuş..belli belirsiz görünüyo kese dedi dr. ama olsun yine de olmuş ya rabbime sonsuz şükürler olsun.. :Saruboceq: şimdi 28 inde kendi dr.umda 4 eylülde de özel dr. da randevum var.. inşallah kesem büyür ve içinde bebeğim gelişir ve ben onu görebilirim.. dualarınıza ihtiyacım varrr.. ben size zamanında az mı dua ettim :))))

sevincimi sizinle paylaşmak istedim... dualarım sizinle ve bebişlerinizle.. :Saruboceq:

çoooooooook sevindim canım bu mübarek ayda dualarımız seninle allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ohh çok şükür.çok sevindim canım.geçmişler olsunnnn.

canım ben neyin var bilmiyorum.kusurama bakma.kötü bişey yoktur inşallh.

bu arada herkese günaydın canlarım hafta sonumuz hepimizin rahat ve huzurlu geçer umarım :Saruboceq:

günaydın canımmm.

inaaaanaaaamıyoorummm.demek hamilesin.çoook sevindim .allah tamamına erdirsin.inşallah bebegide görürsün.dualarımız seninleeeee:Saruboceq:

BEBEG83 ne güzel bi haber bu böyle çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

naber yarencim nasılsın

iyiyim canım çok şükür. yazıp çıkmıştım,yeni gördüm. sen nasılsın?oruca devam mı? dün nasıldı,bi rahatsızlığın oldu mu?

canım moralini bozma hemen. dur bakalım, biz ne anlarız o testlerden. illaki doktorun bildiği, anladığı bişeydir. hem yanlış olsa bile, 3'luyu yaptırırsın.. önümüzde dah çokk test var..moral bozmaca yok. her zaman olumlu düşünmeliyiz.. ama her zaman..ok fıstık:asigim: bu arada annen nasıl oldu canım,belli oldu mu durumu?

ayy canım nasıl sevindim anlatamam..inş şu mübarek günlerde darısı balsuratımızın başına..hcg çok iyi çıkmış canım, hiç endişelenme, bu sağlıklı bir gebeliğin ilk belirtisi sayılabilir. Rabbim her zaman yanında olsun, inş sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...

ahh bebeg 83 kız seni bir yerde bulmak ne mümkün nisan annelerine giitim orda yoksun sonra burda olcan geldi aklıma ve buldum sonunda seni haryırlı olsun cnm saglıkla büyüt inş

slm kızlar nasıl gidiyo tatil günü yoksa sizde benim gibi çalışıyomusunuz(((((((((

kızlarr inanın yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu.. sırnaşık şey akarahan , 07papatya , camdankalp38 , yaren_h ...
canlarım amiinn.. dalarınız için çok sağolun.. rabbim hepimizin yanında olsun...

ebrucum amin canım.. sağol daların için... ama kızlarr sizin yardımınıza ihtiyacım var... özellikle yarencim senin ticker ın gibi bi takip çizelgesi yapmak istiyorum... gerçi geç döllenme ama olsun tam haftası belli olunca değiştiririm.. şimdilik son adetim 10 temmuz olduğu nu düşünerek hazırlamak istiyorum.. bana yardımcı olurmusun canm...

bebeg83 bende ikiz yapsın yarencim senin tickerını bende degerin muhtesem ötesi belkide ikiz olabilir haa ne dersin ne güzel olur hemde çifte mutluluk yuppi

ayy ebrucum biliyomusun bunu söyleyen ilk kişi değilsin... sağlık ocağında testi yapan kadında 5 gün gecikmeyle çok net çıktı 2. çizgin.. ikiz omasın yoksa hıı demişti...

ama güzelim değerim >1000 ama kese ancak vajinal görünebildi..

neyse inşallah hayırlısı olsun canım ya.. ikiz tek.. artık hayırlı evlat ve sağlıklı olsun. rabbim kucağıma kavuştursun da gerisini düşünmüyorum inan.. 2. bebeği bu kadar isterken birden 3 lenirse cidden büyük mutluluk olur ...

şimdilik tek olsun çizelgem de sonra düzeltiriz :)))))

ohhh yapmışım.bi rengini deiştireyim dedim.yine tepe taklak oltu takvimde .yapmışım tatam

canım istiyorsan inşallah ikiz olur..benim kızımda adetten dördüncü günü yapmıştım deger aynı 1000 çıkmıştı.bir iki gün içinde deger iki katı degilde dahada artarsa evet ikiz olma ihtimale oluyo.ama dedigin gibi hayırlısı olsun..
kız şimdi nisan anasımı oluyoon.:CüvCüv:

ohh çok şükür.çok sevindim canım.geçmişler olsunnnn.

canım ben neyin var bilmiyorum.kusurama bakma.kötü bişey yoktur inşallh.

Cnm test sonuçlarımı aldım yabancı dildi birşey anlamadım escoscum saolsun türkçeye çevirdi 5 katı riskli yazıyormuş.birde o çatlak dr bana ve ultrasyon kağıdına 0.99 dedi ense kalınlığını teste 1.9 yazmış tmm 1.9 da yüksek değil ama sonuçta böyle bir hata oluyorsa başka hatalarda olur.pazartesi kendi dr gidicem işte bakalım ne diyecek.ben bu testlere çok güvenmiyorum ama yinede insanın kafasında soru işareti oluyor morali bozuluyor.

saol cnm bakalım ne diyecek dr.Annemden parça alındı geçtiğimiz salı günü rahim kalınlaşması çıktı endometrial hiperplazi demiş dr.şimdi bir tedavi uygulayacakmış eğer sonuç vermezse rahmini yumurtalığını alıcaklar. inşallah sonuç verir manisadaki sig.hastanesi direk kanser demişti.en azından içimiz rahatladı biraz.sigorta hastanelerinin hali ne olucak bilmiyorum.benim kuzenimede hamileyken kan kanseri dediler.neler çekti kız halbuki demir eksikliği kansızlık gibi bişeyler vvarmış Allahım bizi bişeyden anlamayan vicdansız dr elinden korusun.teşekkürler tatlım moralin iiçin inşallah boşuna üzülüyorumdur.

Cnm ne güzel bir haber bu mübarek ayda duaların kabul olması insanı dahada bir mutlu ediyor inşallah bu sevincin bebeğini kucağına alana kadar devam eder herşey yolunda gider.:Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz.

Ah cnm ya insan ister istemez takıyor gece dahi uyuyamıyorum.bakalım ne diyecek dr.doğru söylüyorsun can onlar ya :1rolleyes: daha şimdiden sağlıklarıyla ilgili endişelerimiz başladı işte Annelik cnm sanırım ben biraz pinpirikli bir anne olucam Allahım hepimizin bebişlerine uzun sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:

iyiyim canım çok şükür. yazıp çıkmıştım,yeni gördüm. sen nasılsın?oruca devam mı? dün nasıldı,bi rahatsızlığın oldu mu?...

iyim bende saol canım dün çok iyiydik mucize gibi ne açlık ne susuzluk ne baş ağrısı hiç bişey olmadı ...5 te çıktım işten ağır ağır iftar yemeğimizi hazırladım ...herşey yolunda :lepi:

gülşah ne yaptın orucu.ve yine oruçmusun

evet orucum canım allah kabul ederse inş...çok rahatım hamdolsun...

slm kızlar nasıl gidiyo tatil günü yoksa sizde benim gibi çalışıyomusunuz(((((((((

ben çalışıyorum kafamçokkarıştı

ayy anladım canım.hiiç üzme kendini evet 1.9 bile iyi bir deger.ama tabi tedbiri elden bırakma git sor.ama bana herşey normalmiş geldi.bebgini üzme rahat olmaya çalış..

sağlıklı olsun da canım ikiz yada tek diye bi dileğim yok şimdilik.. ama tek kese göründüğüne göre tek yumurta ikizi olur olsa da... hayırlısı olsun gebeliğim gelişsin de inan tek dileğim bu... evet güzelim sanırım nisan annesi olucam :Saruboceq: :teytey:

Cnm ne güzel bir haber bu mübarek ayda duaların kabul olması insanı dahada bir mutlu ediyor inşallah bu sevincin bebeğini kucağına alana kadar devam eder herşey yolunda gider.:Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz.

aminn canım... her gelişmeden haberdar edicem sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…