kızlarr 1 ay aradan sonra girebiiyorum ancak.. ama güzel haberlerle döndüm....
10 temmuzda regl olmuştum ve ilk kez bu ay klomen kullandım.. 14 temmuzda başlayıp 5 gün kullandım.. sonra 23 temmuzda yumurtalık takibinde sol yumurtalığımda çatlamış yumurta olduğu göründü ultrasonda...
28 temmuzda ayrıntılı ultrasonda da 20 mm.çapında sol yumurtalıkta 1 tane yumurta vardı.. 1 yumurta şansım çok azdı ama sonuçta hiç yumurtası gelişmeyen birisi için iyiydi yine de.... neyse...
10 ağustosta regl olmadım. ertesi gün evde test yaptım tek çizgi... üzüldüm.. biraz daha beklemeye karar verdim.. 15 ağustosta evde testte silik de olsa 2. çizgiyi gördüm zemuszemus ama inanmadım... 17 sizde sağlık ocağında test yaptırdım net olarak çıktı 2 çizgi de... hamileyim inanamıyorum.... hihoyyyt
19 unda dr. gittim.. b-hcg >1000.0 çıktı ama ultrasonda karından görünmedi.. 10 gün sonra çağırdı dr. um.. ama ben dayanamadım dün özel bi hast. gittim.. vajinal göründü ancak.. sadece kese tabiki.. 6.9 mm. :)))
adetimle uyumsuz bi gebelikmiş.. geç döllenme olmuş..belli belirsiz görünüyo kese dedi dr. ama olsun yine de olmuş ya rabbime sonsuz şükürler olsun.. :Saruboceq: şimdi 28 inde kendi dr.umda 4 eylülde de özel dr. da randevum var.. inşallah kesem büyür ve içinde bebeğim gelişir ve ben onu görebilirim.. dualarınıza ihtiyacım varrr.. ben size zamanında az mı dua ettim :))))
sevincimi sizinle paylaşmak istedim... dualarım sizinle ve bebişlerinizle.. :Saruboceq:
kızlaaaar ben geldim... ve dualarımız tutmuş bu mubarek gunde bebişimin sonucları superr cıkmıs maasallah....oh cok rahat bi nefes aldim...hepinize coook tesekkurler...cinsiyet konusuna deginemedik bile bask ahasta vardı bos olsaydı kucucuk cocuuumu goreyim diycektim..neyse bi daha 11 eylulde gidicem kısmetse o zzaman ogrenicez.. ama sonucların olumlu cıkmasına bayıldım darısı alamayanların basına optum sizleri....opuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar.Escoscum gözünaydın cnm bende bugün pazartesi için randevu alıcam ama moralim bozuk sanırım benim test bozuk sende öyle gördün zaten bir de testi yanlış yapmışlar işim zor galiba.senağlama
bu arada herkese günaydın canlarım hafta sonumuz hepimizin rahat ve huzurlu geçer umarım :Saruboceq:
10 temmuzda regl olmuştum ve ilk kez bu ay klomen kullandım.. 14 temmuzda başlayıp 5 gün kullandım.. sonra 23 temmuzda yumurtalık takibinde sol yumurtalığımda çatlamış yumurta olduğu göründü ultrasonda...
28 temmuzda ayrıntılı ultrasonda da 20 mm.çapında sol yumurtalıkta 1 tane yumurta vardı.. 1 yumurta şansım çok azdı ama sonuçta hiç yumurtası gelişmeyen birisi için iyiydi yine de.... neyse...
10 ağustosta regl olmadım. ertesi gün evde test yaptım tek çizgi... üzüldüm.. biraz daha beklemeye karar verdim.. 15 ağustosta evde testte silik de olsa 2. çizgiyi gördüm zemuszemus ama inanmadım... 17 sizde sağlık ocağında test yaptırdım net olarak çıktı 2 çizgi de... hamileyim inanamıyorum.... hihoyyyt
19 unda dr. gittim.. b-hcg >1000.0 çıktı ama ultrasonda karından görünmedi.. 10 gün sonra çağırdı dr. um.. ama ben dayanamadım dün özel bi hast. gittim.. vajinal göründü ancak.. sadece kese tabiki.. 6.9 mm. :)))
adetimle uyumsuz bi gebelikmiş.. geç döllenme olmuş..belli belirsiz görünüyo kese dedi dr. ama olsun yine de olmuş ya rabbime sonsuz şükürler olsun.. :Saruboceq: şimdi 28 inde kendi dr.umda 4 eylülde de özel dr. da randevum var.. inşallah kesem büyür ve içinde bebeğim gelişir ve ben onu görebilirim.. dualarınıza ihtiyacım varrr.. ben size zamanında az mı dua ettim :))))
sevincimi sizinle paylaşmak istedim... dualarım sizinle ve bebişlerinizle.. :Saruboceq:
naber yarencim nasılsın
Günaydın Kızlar.Escoscum gözünaydın cnm bende bugün pazartesi için randevu alıcam ama moralim bozuk sanırım benim test bozuk sende öyle gördün zaten bir de testi yanlış yapmışlar işim zor galiba.senağlama
BEBEG83 ne güzel bi haber bu böyle çok sevindim hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayy ebrucum biliyomusun bunu söyleyen ilk kişi değilsin... sağlık ocağında testi yapan kadında 5 gün gecikmeyle çok net çıktı 2. çizgin.. ikiz omasın yoksa hıı demişti...
ama güzelim değerim >1000 ama kese ancak vajinal görünebildi..
neyse inşallah hayırlısı olsun canım ya.. ikiz tek.. artık hayırlı evlat ve sağlıklı olsun. rabbim kucağıma kavuştursun da gerisini düşünmüyorum inan.. 2. bebeği bu kadar isterken birden 3 lenirse cidden büyük mutluluk olur ...
şimdilik tek olsun çizelgem de sonra düzeltiriz :)))))
ohh çok şükür.çok sevindim canım.geçmişler olsunnnn.
canım ben neyin var bilmiyorum.kusurama bakma.kötü bişey yoktur inşallh.
iyiyim canım çok şükür. yazıp çıkmıştım,yeni gördüm. sen nasılsın?oruca devam mı? dün nasıldı,bi rahatsızlığın oldu mu?
canım moralini bozma hemen. dur bakalım, biz ne anlarız o testlerden. illaki doktorun bildiği, anladığı bişeydir. hem yanlış olsa bile, 3'luyu yaptırırsın.. önümüzde dah çokk test var..moral bozmaca yok. her zaman olumlu düşünmeliyiz.. ama her zaman..ok fıstık:asigim: bu arada annen nasıl oldu canım,belli oldu mu durumu?
geçmiş olsun canım sefasını sürün hamileliğin diyolar ya nasıl sürücez ben anlamadım ki hergün bi yerimize bişey oluyo....
oleyyyyyyyy:sm_cool: sositososito dememişmiydimmmm iyi çıkıcak ben biliyodum zatençok sevindim canım maşallah maşallah nazar değmesin
canımın içi moralini bozma ya dr. lar hata yapmaz diye bişey yok ki p.tesi git bakalım hayırlı haberlerle geliceksin ben inanıyorum hiç üzme kendini bak miniğinde üzülücek sonra annelerine kıyamaz onlar....
iyiyim canım çok şükür. yazıp çıkmıştım,yeni gördüm. sen nasılsın?oruca devam mı? dün nasıldı,bi rahatsızlığın oldu mu?...
gülşah ne yaptın orucu.ve yine oruçmusun
slm kızlar nasıl gidiyo tatil günü yoksa sizde benim gibi çalışıyomusunuz(((((((((
Cnm test sonuçlarımı aldım yabancı dildi birşey anlamadım escoscum saolsun türkçeye çevirdi 5 katı riskli yazıyormuş.birde o çatlak dr bana ve ultrasyon kağıdına 0.99 dedi ense kalınlığını teste 1.9 yazmış tmm 1.9 da yüksek değil ama sonuçta böyle bir hata oluyorsa başka hatalarda olur.pazartesi kendi dr gidicem işte bakalım ne diyecek.ben bu testlere çok güvenmiyorum ama yinede insanın kafasında soru işareti oluyor morali bozuluyor.:
canım istiyorsan inşallah ikiz olur..benim kızımda adetten dördüncü günü yapmıştım deger aynı 1000 çıkmıştı.bir iki gün içinde deger iki katı degilde dahada artarsa evet ikiz olma ihtimale oluyo.ama dedigin gibi hayırlısı olsun..
kız şimdi nisan anasımı oluyoon.:CüvCüv:
Cnm ne güzel bir haber bu mübarek ayda duaların kabul olması insanı dahada bir mutlu ediyor inşallah bu sevincin bebeğini kucağına alana kadar devam eder herşey yolunda gider.:Saruboceq: güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?