slm günaydın arkadaşlar güzel hafta sonları diliyorum.
bebeg83 gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aryacım üzülme canım inşallah sonuçların ii çıkacak.
ayy anladım canım.hiiç üzme kendini evet 1.9 bile iyi bir deger.ama tabi tedbiri elden bırakma git sor.ama bana herşey normalmiş geldi.bebgini üzme rahat olmaya çalış..
ebrucum amin canım.. sağol daların için... ama kızlarr sizin yardımınıza ihtiyacım var... özellikle yarencim senin ticker ın gibi bi takip çizelgesi yapmak istiyorum... gerçi geç döllenme ama olsun tam haftası belli olunca değiştiririm.. şimdilik son adetim 10 temmuz olduğu nu düşünerek hazırlamak istiyorum.. bana yardımcı olurmusun canm...
ya kızlar birde bişey sorucam size benim karnım çok kaşınıyor sanırım çatlıcak diyordum ama 2 gündür sol tarafta sivrisinek ısırığı gibi kırmızı bir şişlik var nasıl kaşınıyor anlatamam alerjimi oldum acaba sizde varmı böyle bir sorun?
ya kızlar birde bişey sorucam size benim karnım çok kaşınıyor sanırım çatlıcak diyordum ama 2 gündür sol tarafta sivrisinek ısırığı gibi kırmızı bir şişlik var nasıl kaşınıyor anlatamam alerjimi oldum acaba sizde varmı böyle bir sorun?
yarencim.. çok sağol canım..a.s. ama ben bunu nasıl eklicem.. seni de çok uğraştırdım canımmm...
benre yok canım.yaz ayındayız alerjilerde normal.allahtan az kaldı yaza
aryacım bence sinek ıssırığıdır. alerji olsa, 1 tane olmazdı..
tabi farklı farklı alerjiler var ama hatırlarsan ben ilk zamanlar alerji olmuştum. önce bacaklarımda başladı sonra kollarımda. karnımda olmadı.ve de böyle kabarık kabarıktı..halk dilinde dabaz diyorlarmış,bilirsin belki..
kızlar ben kaçayım .kızıma bi çorba yapayım dayzaları hazır olsun.hepinize iyi tatiller.öptüm
kızlar bemim de size soracağım 2-3 soru var, akşam aklıma geliyor ama sabah unutuyorum.. neydi acaba:uhm:
yani kızlar resmimi değiştirdim hiç birinizde demediniz bu kim diye.
canımcım bu yolla yapıcam da onu linki nasıl kopyalıcam ... farklı kaydet fln var yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?