2010 Şubat Anneleri

slm günaydın arkadaşlar güzel hafta sonları diliyorum.
bebeg83 gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aryacım üzülme canım inşallah sonuçların ii çıkacak.

slm günaydın arkadaşlar güzel hafta sonları diliyorum.
bebeg83 gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aryacım üzülme canım inşallah sonuçların ii çıkacak.

saol bitanem inşallah moralimizi düzelticek haberler alırız ikimizde.

ayy anladım canım.hiiç üzme kendini evet 1.9 bile iyi bir deger.ama tabi tedbiri elden bırakma git sor.ama bana herşey normalmiş geldi.bebgini üzme rahat olmaya çalış..

cnm salı gününe randevu aldım şimdi papp-a diye bir değer var ya o yüksek sanırım inşallah dediğin gibidir şekercim.:Saruboceq: bakalım hem cinsiyetinide kesin söylerim demişti dr.:1rolleyes:

ya kızlar birde bişey sorucam size benim karnım çok kaşınıyor sanırım çatlıcak diyordum ama 2 gündür sol tarafta sivrisinek ısırığı gibi kırmızı bir şişlik var nasıl kaşınıyor anlatamam alerjimi oldum acaba sizde varmı böyle bir sorun?

tatlım ticker'ını yaptım.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev105pb___.png

şimdilik mavi..hayırlısı olsun öncelikle ama bakarsın, kızına bir erkek kardeş gelir :1rolleyes:

Son düzenleme:

benre yok canım.yaz ayındayız alerjilerde normal.allahtan az kaldı yaza

aryacım bence sinek ıssırığıdır. alerji olsa, 1 tane olmazdı..

tabi farklı farklı alerjiler var ama hatırlarsan ben ilk zamanlar alerji olmuştum. önce bacaklarımda başladı sonra kollarımda. karnımda olmadı.ve de böyle kabarık kabarıktı..halk dilinde dabaz diyorlarmış,bilirsin belki..

yarencim.. çok sağol canım..a.s. ama ben bunu nasıl eklicem.. seni de çok uğraştırdım canımmm...

kızlar ben kaçayım .kızıma bi çorba yapayım dayzaları hazır olsun.hepinize iyi tatiller.öptüm

aryacım papa demişin ya bektım benimkine kaç çıkmış senin.
benimki böle bak.
testin adı kons birim mom
hcgb 55.586 ng/ml 2.23
papp-a 332.55 mu/l 0.28
nt 1,5 mm 0.95
nb var
ön sayfada bunlar var arkadada 4 tane grafik var 3 tanesi düşük risk 1 tanesi yüksek risk çıkmış.inşallah 3 lü taramada ve 4lü taramada sorun çıkmaz.o günden beri aslında çok kötüyüm ama kafama takmamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
yarencim.. çok sağol canım..a.s. ama ben bunu nasıl eklicem.. seni de çok uğraştırdım canımmm...

yok canım ne uğraşması. senin zaten ticker'ın var diye yazmamıştım ben. onunla aynı yere yazacaksın. yani..

kullanıcı paneli (tıkla)--> profili düzenle (tıkla)--> kişisel bilgiler (en alta gel)--> kilo ve doğum tarihi takip çizelgesi (buraya yapıştır).

canımcım bu yolla yapıcam da onu linki nasıl kopyalıcam ... farklı kaydet fln var yaa...

benre yok canım.yaz ayındayız alerjilerde normal.allahtan az kaldı yaza

belkide sıcaktandır haklısın cnm.

bende sinek ısırığı sandım cnm ama 3.gün geçmedi sinek ısırığınada benzemiyor o kadar.böyle temre gibi ama kırmıızı.dabazı duymamışrım.bebeyağımı yaptı acaba diye düşündüm.

kızlar ben kaçayım .kızıma bi çorba yapayım dayzaları hazır olsun.hepinize iyi tatiller.öptüm

görüşürüz cnm ellerine sağlık.opuyorumnanaktan

kızlar bemim de size soracağım 2-3 soru var, akşam aklıma geliyor ama sabah unutuyorum.. neydi acaba:uhm:

kaydirigubbakcemile3 bende bazen unutuyorum.dr da gidiyorum hiçbirşey sormadan geliyorum yazmak lazım

ayyy olmuuşşşş... sağol yarenciim... ellerine sağlık canımm... ama benim minişim bu kadar bile yok sanırım.. geç döllenme ya.. baksana 7-9 mm boyu yazıyo.. benim kesem 6.9 mm. daha :)) inşallah bebişimin bu eciş bücüş şekilde olduğunu da görürüm kaydirigubbakcemile3 ve tabiki büyüyüp sağlıkla geliştiğini de :Saruboceq:

canımcım bu yolla yapıcam da onu linki nasıl kopyalıcam ... farklı kaydet fln var yaa...

pardon canım...

adrese tıkladığında yeni sayfada açılıyor ya, oradaki adres çubuğunda benim yazdığım adresin aynısı var. orayı seçip sağ tıklayıp kopyala diyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…