ayyy olmuuşşşş... sağol yarenciim... ellerine sağlık canımm... ama benim minişim bu kadar bile yok sanırım.. geç döllenme ya.. baksana 7-9 mm boyu yazıyo.. benim kesem 6.9 mm. daha :)) inşallah bebişimin bu eciş bücüş şekilde olduğunu da görürüm kaydirigubbakcemile3 ve tabiki büyüyüp sağlıkla geliştiğini de :Saruboceq:
aryacım papa demişin ya bektım benimkine kaç çıkmış senin.
benimki böle bak.
testin adı kons birim mom
hcgb 55.586 ng/ml 2.23
papp-a 332.55 mu/l 0.28
nt 1,5 mm 0.95
nb var
ön sayfada bunlar var arkadada 4 tane grafik var 3 tanesi düşük risk 1 tanesi yüksek risk çıkmış.inşallah 3 lü taramada ve 4lü taramada sorun çıkmaz.o günden beri aslında çok kötüyüm ama kafama takmamaya çalışıyorum.
ayyy olmuuşşşş... sağol yarenciim... ellerine sağlık canımm... ama benim minişim bu kadar bile yok sanırım.. geç döllenme ya.. baksana 7-9 mm boyu yazıyo.. benim kesem 6.9 mm. daha :)) inşallah bebişimin bu eciş bücüş şekilde olduğunu da görürüm kaydirigubbakcemile3 ve tabiki büyüyüp sağlıkla geliştiğini de :Saruboceq:
yani kızlar resmimi değiştirdim hiç birinizde demediniz bu kim diye.
fatoş yeğenin mi resimdeki :) ben ilk öyle tahmin etmiştim. ben de yeğenimin resmini koydum da :) pek tatlı maşallah, kim?
valla keşke topikte bi tane doktor olsaydı, hem de kadın doğumcu.. ne süper olurdu değil mi?
valla keşke topikte bi tane doktor olsaydı, hem de kadın doğumcu.. ne süper olurdu değil mi?
balsuratım canım sen galiba tıkıtrda kiş resmimi diyon onu senden alıverdim kız.nasılsın canım.
walla cnm süper olurdu ama bizde bu gidişle araştıra araştıra onlar kadar olucazkaydirigubbakcemile3
Fatoscum değerlerimden birşey anladınmı?
yok hayatım ya inşallah iidir.gerçekten farklı aslında hepsinin aynı olması gerekmiyomu. sen 2 grafik var diyon bende 4 tane ne bilim anacım inşallah ikimizde güzel haberler alırız.opuyorumnanaktan
walla aynı olması gerekio cnm ama benim kaderim bu hep böyle enteresan şeyler beni bbuluyor nedense.çekiormuyum neyim.kılım ondan galiba.
kızlarr 1 ay aradan sonra girebiiyorum ancak.. ama güzel haberlerle döndüm....
10 temmuzda regl olmuştum ve ilk kez bu ay klomen kullandım.. 14 temmuzda başlayıp 5 gün kullandım.. sonra 23 temmuzda yumurtalık takibinde sol yumurtalığımda çatlamış yumurta olduğu göründü ultrasonda...
28 temmuzda ayrıntılı ultrasonda da 20 mm.çapında sol yumurtalıkta 1 tane yumurta vardı.. 1 yumurta şansım çok azdı ama sonuçta hiç yumurtası gelişmeyen birisi için iyiydi yine de.... neyse...
10 ağustosta regl olmadım. ertesi gün evde test yaptım tek çizgi... üzüldüm.. biraz daha beklemeye karar verdim.. 15 ağustosta evde testte silik de olsa 2. çizgiyi gördüm zemuszemus ama inanmadım... 17 sizde sağlık ocağında test yaptırdım net olarak çıktı 2 çizgi de... hamileyim inanamıyorum.... hihoyyyt
19 unda dr. gittim.. b-hcg >1000.0 çıktı ama ultrasonda karından görünmedi.. 10 gün sonra çağırdı dr. um.. ama ben dayanamadım dün özel bi hast. gittim.. vajinal göründü ancak.. sadece kese tabiki.. 6.9 mm. :)))
adetimle uyumsuz bi gebelikmiş.. geç döllenme olmuş..belli belirsiz görünüyo kese dedi dr. ama olsun yine de olmuş ya rabbime sonsuz şükürler olsun.. :Saruboceq: şimdi 28 inde kendi dr.umda 4 eylülde de özel dr. da randevum var.. inşallah kesem büyür ve içinde bebeğim gelişir ve ben onu görebilirim.. dualarınıza ihtiyacım varrr.. ben size zamanında az mı dua ettim :))))
sevincimi sizinle paylaşmak istedim... dualarım sizinle ve bebişlerinizle.. :Saruboceq:
kızlar günaydın
slm kızlar nasıl gidiyo tatil günü yoksa sizde benim gibi çalışıyomusunuz(((((((((
canım istiyorsan inşallah ikiz olur..benim kızımda adetten dördüncü günü yapmıştım deger aynı 1000 çıkmıştı.bir iki gün içinde deger iki katı degilde dahada artarsa evet ikiz olma ihtimale oluyo.ama dedigin gibi hayırlısı olsun..
kız şimdi nisan anasımı oluyoon.:CüvCüv:
ayy seninkide pek tatlı maşallah ben bazen internetten bebek resmi bulup koyuyoruz ya öyle sanıyorum ondan bişey yazmıyorum maşallah cnm kız çocuklarıda ayrı tatlımı oluyor ne.ben henüz yeğen sahibi olamadım abimin mürvetini bir görsem hayırlısıyla.bak şimdi yeğen aşerdim.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?