2010 Şubat Anneleri

[FONT="Courie[B]bebegım kusura bakma unuttum sankii hanii şuu sen bu şubat annesi topiğ iç açıldıgındaaa konuştugumuzz bebişş isteyenn arkadaşmısın delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden omusun nandelikafaduldenTebrik ederimm çok sevindimmmmm:teytey::teytey::teytey:[/B]r New"][/FONT]

CNM benimki sizinkilerden farklı işte ondan anlamıyorum hem herşey yabancı dil hem sadece 2 tane grafik var oda birşeye benzemiyor anlamak için tıp okumak şart.hayatımda böyle grafik ilkkez görüyorum. benim papp-a mom da 5.71 yazıyor hcg-b 1.69 nt-1.44 seninkilerden farklı bu testte başka değerlerde yazıyor ama çözemiyorum çözebildiğim bu kadar.:uhm:

canım o kesenin boyudur belki.. inş canım..

fatoş yeğenin mi resimdeki :) ben ilk öyle tahmin etmiştim. ben de yeğenimin resmini koydum da :) pek tatlı maşallah, kim?

evet teyzeleri yeğenim öle zilliki 1 yaşında bu yepğenler çok seviliyomuş valla.inşallah kendi minnoşlarımızın remini koymakta nasip olur.

fatoş yeğenin mi resimdeki :) ben ilk öyle tahmin etmiştim. ben de yeğenimin resmini koydum da :) pek tatlı maşallah, kim?

ayy seninkide pek tatlı maşallah ben bazen internetten bebek resmi bulup koyuyoruz ya öyle sanıyorum ondan bişey yazmıyorum maşallah cnm kız çocuklarıda ayrı tatlımı oluyor ne.ben henüz yeğen sahibi olamadım abimin mürvetini bir görsem hayırlısıyla.bak şimdi yeğen aşerdim.kaydirigubbakcemile3

balsuratım canım sen galiba tıkıtrda kiş resmimi diyon onu senden alıverdim kız.nasılsın canım.

valla keşke topikte bi tane doktor olsaydı, hem de kadın doğumcu.. ne süper olurdu değil mi?

walla cnm süper olurdu ama bizde bu gidişle araştıra araştıra onlar kadar olucazkaydirigubbakcemile3

Fatoscum değerlerimden birşey anladınmı?

walla cnm süper olurdu ama bizde bu gidişle araştıra araştıra onlar kadar olucazkaydirigubbakcemile3

Fatoscum değerlerimden birşey anladınmı?

yok hayatım ya inşallah iidir.gerçekten farklı aslında hepsinin aynı olması gerekmiyomu. sen 2 grafik var diyon bende 4 tane ne bilim anacım inşallah ikimizde güzel haberler alırız.opuyorumnanaktan

yok hayatım ya inşallah iidir.gerçekten farklı aslında hepsinin aynı olması gerekmiyomu. sen 2 grafik var diyon bende 4 tane ne bilim anacım inşallah ikimizde güzel haberler alırız.opuyorumnanaktan

walla aynı olması gerekio cnm ama benim kaderim bu hep böyle enteresan şeyler beni bbuluyor nedense.çekiormuyum neyim.kılım ondan galiba.

kızlar ben biraz ev topluyayım ütülerimde birikti akşamada yemek yapılacak malum öptüm hepinizi.

walla aynı olması gerekio cnm ama benim kaderim bu hep böyle enteresan şeyler beni bbuluyor nedense.çekiormuyum neyim.kılım ondan galiba.

bende öle canım valla illa bişi bulur gelir beni benimde ii çıksaydı ne olurdu.illa bişi çıkacak.offfffffffffff offfffffffff hadi kolay gelsin canım çabuk gel.
balım suratım biliyom nan iyim canım saolopuyorumnanaktan

canım gözün aydın çok sevindim yaa nasıl mutlusundur şimdi tahmin edebiliyorum bende kan testmi ilk elime aldığımda ağlamıştım Allahım tamamına erdirsin inşallah nazarlardan saklasın sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım.. :Saruboceq:

kızlar günaydın

slm kızlar nasıl gidiyo tatil günü yoksa sizde benim gibi çalışıyomusunuz(((((((((

aynen canım çalışıyorum... c.tesi çalışmaktan nefret ediyorum... ama asıl c.tesi çalışmamanın kıymetini bebişlerimiz doğunca anlıycaz bence... c.tesi çalışmamak bi lüks....

bendede 29 nisan sat 31 mayısta kan tahlilindede 2195 çıkmıştı değerim... bayağı yüksekmiş o zaman benimki... bulantıların sebebi anlaşılıyo işte...

ahh benimde bi erkek kardeşim var 27 yaşında hala laylaylom geziyo kızlarla evlensede hayırlısıyla bizde bi yeğen sevsek....... zemuszemus

slm kızlar umarım herkes iidir ben dün dr gittim bizim inatçı keçi döndü poposunu göstermedi kendisini popodan başka bişi göremedik 18.haftada gitçez inşallah ozaman gösterir.2 li testimide yaptırdım 1 hafta sonra sonuçlerı alıcam dua edin kızlar inşallah sonuçlarım ii çıkar

bebeg83[/B] hayırlı olsun inşallah Nisan da bebeğini hayırlısı ile kuçağına alırsın.
Aryaa annene çok sevindim rahatlamışsındır biraz Pazartesi sonuçlarının temiz olduğunu öğrenince iyice rahatlarsın herşey yolunda gider inşallah.
Balsurat sıra sende Haziran annelerinin lideri olursun umarım bu mübarek günde sende hayırlı haberler al inşallah.
Esra sana katılıyorum çumartesi çalışmaktan nefret ediyorummmm.

bu arada benim bacagımın diz altındaki kas kısmı varya sanki sopa yemiş gibiyim gçnlerce koşmuşum da ağrıyor gibiyim.sizinde bacaklarda varmı ağrı.

selam kızlar. nasılsınız??? kaç gündür yoktum: umarım herkesin iyi haberlerini okurummmmm. listemiz güncellendi mii? cinsiyetleri çoook merak ediyorum da: kaça kaç oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…