2010 Şubat Anneleri

mrb cnm, ben de geçen hafta aynı ağrıları yaşadım. sanki kilometrelerce koşmuşum gibi bi kas ağrısıydı ama 1-2 gün sonra geçti. senin de kısa sürede geçer umarım. :Saruboceq:

canım ben cuma günü dr. gidiyorum söylerim sana 18. haftada gösteriyolarmı kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana benimkide göstermiyo umarım öğrenirim artıkın .... sonuçlarında iyi çıkıcak merak etme canım topiğimizin maşallahı var Allahım nazarlardan saklasın çok şükür hep sağlıklı gebelikler sende içini ferah tut canım opuyorumnanaktan

bu arada benim bacagımın diz altındaki kas kısmı varya sanki sopa yemiş gibiyim gçnlerce koşmuşum da ağrıyor gibiyim.sizinde bacaklarda varmı ağrı.

canım ya aynen öyle benimde aynı şekilde 2 gündür var acaba hamlandık mı diyorum ben azıcık yürümüştüm ona yordum ama.... bu hamilelik beni çok tembel yaptı ya hiç iyi değil aslında hareketli olmak lazım doğumdada işimizi kolaylaştırır ama olmuyo işte....

Kızlar benimde bacaklarımın dizin alt kısmı oynak bölüm varya eli butlu hani orası bazden çok agrıyor ve sertleşiyor dr söyledim her 4 saatte bir ayaklarımı kalp hizamdan yukarıya kaldırıyuorum rahatlıyorum agrıdıkca yürümek bile istemiyorum o anda

yok Esracığım yürümekten olduğunu sanmıyorum ben günde en az 30 dk yürüyorum bazen inceden kramp girer gibi oluyordu ama bu öylede değil ya bende varis başlıyor yada gebelikten kaynaklı dayak yemiş gibiyim tamam halsizlik hat safada bende, uyuşuk, mız mızın teki oldum çıktım diyorum ya bu bebek beni benlikten çıkarttı walla ben böyle değildim.Artık sefasını yaşamak istiyorum hergün birşey çıkıyor doğurmadan eskiye dönemiyeceğim galiba kaydirigubbakcemile3

evet canım tam olarak aynı yerden bahsediyoruz buda geçse ayrı birşey çıkacak galiba.:dilcikar:

kış olsa varis corabı verirdim dedi ama neden dedi bilmiyorum.. Hayır ben koca gün inek gibi yatıyorum sadece sabah kahvaltımı kendim hazırlıyorum o kadar yürüdüğümde yok anam :)
kıslar etsiz çiğ köfte yiyebilirmiyiz?
benide artık listeye ekliyelim
adım gülay
sat 29 mayıs
(bebek 4-5 gün önde gidiyor maşallah )
tek bebeğe hamileyim
tüp bebekle gebe kaldım
22 yaşındayım
53 kilo ile hamile kaldım
ikili test sonuclarımda temiz çıtkı çok şükür
cinsiyetimiz erkek
bebeğimize yelek örüyoruz :)
çok mutluyuz

:) 1 mart dogum ama şubat 20 oalcak muhakakk diyor dr . bazen normal dogururum desemde sezeryan olabilir

birde bişi sorucam,
ikili test yapıldı gün sata göre 11 hafta 4 günlüktüm
ama usg 12 hafta 1 gün çıkmıştı
fakat ikili test sonucumda crl göre gebelik yaşı 11 hafta 4
bilmem neye göre gene 11 hafta 4 gün çıktı
ama usg büyük çıkıyor hep ben hangisine göre hesaplıyım arıtk?

bugün sata göre aslında 12 hafta 1 gün
usg göre 12 hafta 5 gün

ben tam günümde gidiyorum usg ile sat aynı benim ama önde giden arkadaşlar vardı fakat dr yine değişebilir demişti onlara belki seninde normal sat a göre olur ilerde

canlar ben çıkıyorum öpüyorum herbirinizi tek tek yanacıklarınızdan kendinize, yeğenlerime, bacaklarınıza ve göbişlerinize dikkat edin :gitme: iyi hafta sonları Şeniz

canlar ben çıkıyorum öpüyorum herbirinizi tek tek yanacıklarınızdan kendinize, yeğenlerime, bacaklarınıza ve göbişlerinize dikkat edin :gitme: iyi hafta sonları Şeniz

sanada ii hafta sonları canım bende seni öptüm sende kendine ve yiğenimize ii bak.opuyorumnanaktan

kızlar slm cok sukur ii haberler coğunlukta.ben arasıra sıze takılıuyorm kusura bakmayın cunku bı yandan kpss bı yandan temzlık su bu derken pc basına oturmaya bıle zaman bulamıyorum buunun için kusura bakmayın.su sınavıda kazanmak zorundayım.bu arada beebbişler ii demi.bizimki de buyuyo bakalım hayırlısı artık.eylulun 2.haftası 3lü taramaya gıdecegz umarım o da temz cıkar.allah hepimizin yardımcısı olsun.allaha emanet olun canlarım.hoscakal

canımmmmmmm yaaa inanki çok sevindim allah kucağında görmek nasip etsin inşallah o minicik bebişiniŞeniz

caneylom amin canımm...

ayy kızlarr bi zamanlar sizden duyduklarım aynen bende var şimdi.. bulantı kelimesi bile yetio :)) göğüslerde dolgunluk ve feci ağrı .. sormayın gitsin... ama şükür bebeğim geldi... ve inş. kucağıma alana kadar da göbişimde sağlıkla büyür.. ben her sıkıntıyı çekerim o büyüsün yeter ki. :Saruboceq:

evet canım çoooookk haklısın o rahatsızlıklar bile mutluluk veriyo insana midem bulanıyo diye sevineceğim hiç gelmezdi aklıma ama çok şükür rabbim verdiya bu güzel günleri bize bulantıymış uykusuzlukmuş hepsi vız gelir yeterki meleklerimiz sağlıklı olsun

kızlarr hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben çok mutluyum evim tertemiz oldu söylemesi ayıp kadın çağırdım sağolsunlar Allah razı olsun güzel de yaptılar.. her yer ışıl ışıl oldu güle güle kirleneyim.. kaydirigubbakcemile2
ben iyiyim yalnızca çok sık tuvalete gidiyorum nolcak bu böle ne zamana kadar böyleymiş kızlar yav?

güle güle otur canım mis gibi evinde darısı bize:))

sağol canım benim.. tatilden geldik ya ev baya kirlenmiş,, hele bebek olunca kimbilir napçaz bide benim burda hiçç kimsem yok yardıma çağırabileceğim akraba talugat, eşim pışpışlıycak bebişi, ben temizlik yapçam galiba ancak öyle olcak, olsun sağlık olsun, o da güzel yeterki meleklerimiz sağ salim sıhhatli bi şekilde gelsinler kollarımıza.. varsın evi b.k götürsün :roflol: :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…