bebeg83[/B] hayırlı olsun inşallah Nisan da bebeğini hayırlısı ile kuçağına alırsın.
Aryaa annene çok sevindim rahatlamışsındır biraz Pazartesi sonuçlarının temiz olduğunu öğrenince iyice rahatlarsın herşey yolunda gider inşallah.
Balsurat sıra sende Haziran annelerinin lideri olursun umarım bu mübarek günde sende hayırlı haberler al inşallah.
Esra sana katılıyorum çumartesi çalışmaktan nefret ediyorummmm.
bu arada benim bacagımın diz altındaki kas kısmı varya sanki sopa yemiş gibiyim gçnlerce koşmuşum da ağrıyor gibiyim.sizinde bacaklarda varmı ağrı.
slm kızlar umarım herkes iidir ben dün dr gittim bizim inatçı keçi döndü poposunu göstermedi kendisini popodan başka bişi göremedik 18.haftada gitçez inşallah ozaman gösterir.2 li testimide yaptırdım 1 hafta sonra sonuçlerı alıcam dua edin kızlar inşallah sonuçlarım ii çıkar
bu arada benim bacagımın diz altındaki kas kısmı varya sanki sopa yemiş gibiyim gçnlerce koşmuşum da ağrıyor gibiyim.sizinde bacaklarda varmı ağrı.
canım ya aynen öyle benimde aynı şekilde 2 gündür var acaba hamlandık mı diyorum ben azıcık yürümüştüm ona yordum ama.... bu hamilelik beni çok tembel yaptı ya hiç iyi değil aslında hareketli olmak lazım doğumdada işimizi kolaylaştırır ama olmuyo işte....
canım ben cuma günü dr. gidiyorum söylerim sana 18. haftada gösteriyolarmı kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana benimkide göstermiyo umarım öğrenirim artıkın .... sonuçlarında iyi çıkıcak merak etme canım topiğimizin maşallahı var Allahım nazarlardan saklasın çok şükür hep sağlıklı gebelikler sende içini ferah tut canım opuyorumazıcık
canım bidahaki randavum 23 eylülde yani ben 18 haftalık olucam ozaman dr dedi bu sefer elimden kurtulamaz gösterene kadar uğraşçam dedi bakalım sağlıklı olsunlarda önemli olan da bu ama insan merakda edio
Kızlar benimde bacaklarımın dizin alt kısmı oynak bölüm varya eli butlu hani orası bazden çok agrıyor ve sertleşiyor dr söyledim her 4 saatte bir ayaklarımı kalp hizamdan yukarıya kaldırıyuorum rahatlıyorum agrıdıkca yürümek bile istemiyorum o anda
birde bişi sorucam,
ikili test yapıldı gün sata göre 11 hafta 4 günlüktüm
ama usg 12 hafta 1 gün çıkmıştı
fakat ikili test sonucumda crl göre gebelik yaşı 11 hafta 4
bilmem neye göre gene 11 hafta 4 gün çıktı
ama usg büyük çıkıyor hep ben hangisine göre hesaplıyım arıtk?
canlar ben çıkıyorum öpüyorum herbirinizi tek tek yanacıklarınızdan kendinize, yeğenlerime, bacaklarınıza ve göbişlerinize dikkat edin :gitme: iyi hafta sonları Şeniz
kızlarr 1 ay aradan sonra girebiiyorum ancak.. ama güzel haberlerle döndüm....
10 temmuzda regl olmuştum ve ilk kez bu ay klomen kullandım.. 14 temmuzda başlayıp 5 gün kullandım.. sonra 23 temmuzda yumurtalık takibinde sol yumurtalığımda çatlamış yumurta olduğu göründü ultrasonda...
28 temmuzda ayrıntılı ultrasonda da 20 mm.çapında sol yumurtalıkta 1 tane yumurta vardı.. 1 yumurta şansım çok azdı ama sonuçta hiç yumurtası gelişmeyen birisi için iyiydi yine de.... neyse...
10 ağustosta regl olmadım. ertesi gün evde test yaptım tek çizgi... üzüldüm.. biraz daha beklemeye karar verdim.. 15 ağustosta evde testte silik de olsa 2. çizgiyi gördüm zemuszemus ama inanmadım... 17 sizde sağlık ocağında test yaptırdım net olarak çıktı 2 çizgi de... hamileyim inanamıyorum.... hihoyyyt
19 unda dr. gittim.. b-hcg >1000.0 çıktı ama ultrasonda karından görünmedi.. 10 gün sonra çağırdı dr. um.. ama ben dayanamadım dün özel bi hast. gittim.. vajinal göründü ancak.. sadece kese tabiki.. 6.9 mm. :)))
adetimle uyumsuz bi gebelikmiş.. geç döllenme olmuş..belli belirsiz görünüyo kese dedi dr. ama olsun yine de olmuş ya rabbime sonsuz şükürler olsun.. :Saruboceq: şimdi 28 inde kendi dr.umda 4 eylülde de özel dr. da randevum var.. inşallah kesem büyür ve içinde bebeğim gelişir ve ben onu görebilirim.. dualarınıza ihtiyacım varrr.. ben size zamanında az mı dua ettim :))))
sevincimi sizinle paylaşmak istedim... dualarım sizinle ve bebişlerinizle.. :Saruboceq:
güle güle otur canım mis gibi evinde darısı bize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?