2010 Şubat Anneleri

ahh benimde bi erkek kardeşim var 27 yaşında hala laylaylom geziyo kızlarla evlensede hayırlısıyla bizde bi yeğen sevsek....... zemuszemus

Cnm sorma seninki yine iyiymiş benimki 29 yaşında hiç niyeti yok babamda diyorki keşke askerden geldiğinde evlendirseydik şunu 30 dan sonra hiç evlenmez diokaydirigubbakcemile3 neyse inşallah bizde görürüz tatlım o günleri.:Saruboceq:

cnm saol evet annemden yana biraz rahatladım inşallah salı günüde dr dan iyi haberlerle dönerim duanızı esirgemeyin.benimde kalçam ağrıyor bu arada kızlar ya acaba yan yatmaktanmı hemde nasıl ağrımak.

Cnm benimde usg ye göre 4 gün önde gidiyor dr ikili testtede onu esas aldı bende takvimi değiştirdim onu takip ediyorum şimdilik.ama bazen normale dönüyormuş eski satına geri dönüyormuş bir hızlı bir yavaş gidebiliyormuş yani cnm.

cnm hadi iyi haberlerle gel inşallah.umarım sınavıda kazanırsın bizler iyiyiz sende kendine bebişine iyi bak.

cnm ohhh mis gibi bende taşındığımda öyleydi ama şimdi yine başladı kendi kendini dağıtmaya bu deli ev.Allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin tertemiz cnm.bende senin gibiyim tuvaletten çıkmıyorum..içtiiğim suyun 4 katını nerdeyse tuvalete çıkmam:kedi:walla ben son aylar dahada artıyor diye biliyorum.

bende aynını düşünüyorumhihoyyythihoyyyt

iyi geceler demek için uğradım ama şubat anneleri uyumuşlar bile... hahaha nisan topiği halaa ayakta :)))) iyi uykular güzel anneler ve melekleri...

günaydın arkadaşlarr..
nasılsınız,
ben dün anlamadım ama baya yorulmuşum akşam erkenden uyuyakalmışım.. ben temizlik yapmadım ama makinaya çamaşır atmak sermek toplamak o bile baya yoruyor..
ben çok erken yoruluyorum sanırım sizde benim gibimisiniz merdivenleri çıkıp ta eve girene kadar dilim bi karış sarkıyor kaydirigubbakcemile3

bu arada bişey dicem ceviz çok faydalıymış her sabah kahvaltıda 5 tane ceviz yiyorum ben, yememiştim hamile kaldığımdan beri, artık başlaım, doğurana dek devam. kaydirigubbakcemile2

1 ceviz 10 badem 5 fındık öğle yemeğinden sonra çok faydalı beslenme uzmanına gidiyorum bana en çok yeşil yapraklı sebze ve baklagil tüketmeni söyledi arada bı tavuk balık ızgara kırmızı et Nadir dedi geri kalan aserdimde istedim şeyi yiyorum hamur iside bazen çekirdekte

Buarada bisi sorucam akıntınız varmi ?

günaydın sana da tüm annişlere de opuyorumnanaktan
ceviz bebeğin beyin gelişiminde çok önemli bir yere sahipmiş. ben tek başına ceviz yiyemiyorum çünkü hemen dilimi ağrıtıyor, alerji gibi birşey bu bendeki. dilim şişiyor yarıklar oluyor ve ağrısına dayanamıyorum. maraşta cevizli şeker var. bilmiyorum belki başka şehirlerde de vardır ama ben maraştan getirtiyorum burda göremediğim için. cevizli şeker ağrıtmıyor dilimi rahat rahat yiyorum ben de :icecream:

hamiş hamiş yemek hazırlamak hele de iftar sofrasıysa zor oluyor
ya aslında bu kadar çeşit yapmamak lazım ama ne yapıyım kocam oruç olunca onun için özenmek istiyorum
yoruldum :bbo:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…