ahh benimde bi erkek kardeşim var 27 yaşında hala laylaylom geziyo kızlarla evlensede hayırlısıyla bizde bi yeğen sevsek....... zemuszemus
bebeg83[/B] hayırlı olsun inşallah Nisan da bebeğini hayırlısı ile kuçağına alırsın.
Aryaa annene çok sevindim rahatlamışsındır biraz Pazartesi sonuçlarının temiz olduğunu öğrenince iyice rahatlarsın herşey yolunda gider inşallah.
Balsurat sıra sende Haziran annelerinin lideri olursun umarım bu mübarek günde sende hayırlı haberler al inşallah.
Esra sana katılıyorum çumartesi çalışmaktan nefret ediyorummmm.
bu arada benim bacagımın diz altındaki kas kısmı varya sanki sopa yemiş gibiyim gçnlerce koşmuşum da ağrıyor gibiyim.sizinde bacaklarda varmı ağrı.
birde bişi sorucam,
ikili test yapıldı gün sata göre 11 hafta 4 günlüktüm
ama usg 12 hafta 1 gün çıkmıştı
fakat ikili test sonucumda crl göre gebelik yaşı 11 hafta 4
bilmem neye göre gene 11 hafta 4 gün çıktı
ama usg büyük çıkıyor hep ben hangisine göre hesaplıyım arıtk?
kızlar slm cok sukur ii haberler coğunlukta.ben arasıra sıze takılıuyorm kusura bakmayın cunku bı yandan kpss bı yandan temzlık su bu derken pc basına oturmaya bıle zaman bulamıyorum buunun için kusura bakmayın.su sınavıda kazanmak zorundayım.bu arada beebbişler ii demi.bizimki de buyuyo bakalım hayırlısı artık.eylulun 2.haftası 3lü taramaya gıdecegz umarım o da temz cıkar.allah hepimizin yardımcısı olsun.allaha emanet olun canlarım.hoscakal
kızlarr hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben çok mutluyum evim tertemiz oldu söylemesi ayıp kadın çağırdım sağolsunlar Allah razı olsun güzel de yaptılar.. her yer ışıl ışıl oldu güle güle kirleneyim.. kaydirigubbakcemile2
ben iyiyim yalnızca çok sık tuvalete gidiyorum nolcak bu böle ne zamana kadar böyleymiş kızlar yav?
sağol canım benim.. tatilden geldik ya ev baya kirlenmiş,, hele bebek olunca kimbilir napçaz bide benim burda hiçç kimsem yok yardıma çağırabileceğim akraba talugat, eşim pışpışlıycak bebişi, ben temizlik yapçam galiba ancak öyle olcak, olsun sağlık olsun, o da güzel yeterki meleklerimiz sağ salim sıhhatli bi şekilde gelsinler kollarımıza.. varsın evi b.k götürsün :roflol: :CüvCüv:
günaydın iyi pazarlar......
günaydın arkadaşlarr..
bu arada bişey dicem ceviz çok faydalıymış her sabah kahvaltıda 5 tane ceviz yiyorum ben, yememiştim hamile kaldığımdan beri, artık başlaım, doğurana dek devam. kaydirigubbakcemile2
hamiş hamiş yemek hazırlamak hele de iftar sofrasıysa zor oluyor
ya aslında bu kadar çeşit yapmamak lazım ama ne yapıyım kocam oru olunca onun için özenmek istiyorum
yoruldum :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?