2010 Şubat Anneleri

günaydın hepinize.ilk defa bu kadar erken açtım neti.çünkü kimse yok evdee:sinifsinif:kızımla babasını adanaya dün yolcu ettim.şimdi adanadalar.offf ben kızımsızım anlayacagınız.şimdi ona kahvaltı yaptırmakla meşgul olurdum.oda peşimde bıcır bıcır bişeyler şöyler dururdu.neyse saglıklı gidip gelsinler.bu gün babam gelecek bi kaçgün bende kalacak.sonrasında tek kalacagım.tek kalmaktan korkmam ama babam geleyim dedi bende bişey demedim.......

fatoş sanada günaydın canım....nasılsın...

günaydın canım allah kavuştursun.opuyorumnanaktan

günaydın güzel anneler..

papatyacım Allah sağlıkta kavuştursun..

Kızlar ben de haftasonu dişçiye gittim..Bir dişimi çekti malesef. kanal tedavisi yapacaktı ama diş sallanıyormuş artık,çekmem lazım dedi. üzüldüm yaf, erken yaşta bir diş kaybettim.

ay size soracağım sorulardan biri aklıma geldi. ya hani sol yana yatmak lazım ya, ben hiç yatamıyorum sol tarafıma. sağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum. bir de sırt üstü yatmanın bir sakıncası var mı? bir arkadaş burda sırt üstü yatmak istiyorum ama zararlı diye yatamıyorum demişti sanki. sırt üstü de iyi yatıyorum ben.

Son düzenleme:

günaydın canım.amin canım saglıkla gelsinde ne yapalım ben beklerim..
diş için dikkat et düzenli fırçalarsan başka sorun omaz..
ben hiç duymumıştım sol yana yatmak lagzım diye....berde nasıl rahat ediyosam öyle uyuyorum.sırt üstüde yatıyorum.hem sırt üstü yatmanın neresi sakıncalı karnımız iyice bübüyünce sırt üstü yatmat daha iyi gelecek hem mecbur kalıyosun yatma seçenegin azalıyo çünkü.ben arada bi bebek rahatsız olmayacak şekilde yüz üstüde yatıyorum.hiç kafana tamka rahatına baaak.

günaydın hayırlı günler
fatoş papatya yaren nasılsınız bakalım

günaydın canım.ben iki gündür sabah ögürmesi yaşamıyorum.maşallah diyeyim.iyim yani.şimdi azda olsa kahvaltımı yaptım iyim yani.siz nasılsınız

iyiyiz şükür esmacım..ramazan telaşı işte. kocişe sahur hazırla, iftar hazırla :)) sen nasılsın?

aynen canım iftar sahur bunlarıda yapmasam oruç tutmadığım için ramazan mı deilmi anlayamıcam bide gripli gibiyim baş ağrısı halsizlik var.çok şükür iyiyiz onun dışında

iyiyiz papatyam şimdide ben girip im :) iki gündür mide bulantısı sabah bide arada hle sahurda berbattı reflum de var çok şükür ama başka yaramazlık yok

sol yana yatmayı doktorlada öneriyor aöa ablam hamileyken doktoru öle demiş hem annenin kalp atışlarını duyarmış ozaman hemde sırt üstü yana sağa çok yatınca kordon dolanması oluymuş doktoru öle demiş ablama bende bir yana yatamıyorum yüz sütü yatmayı daha çok seviyorum ama solada yatabiliyorum

iyiyiz papatyam şimdide ben girip im :) iki gündür mide bulantısı sabah bide arada hle sahurda berbattı reflum de var çok şükür ama başka yaramazlık yok

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.c vitamin takviyesi al.portakal limonu karıştır iç.been öyle yapmıştım.bide dinlen yat uyu.anca ölee geçiyo...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.c vitamin takviyesi al.portakal limonu karıştır iç.been öyle yapmıştım.bide dinlen yat uyu.anca ölee geçiyo...

sağol canım satın portakal suyu iyi gelirmi
hamilelik piskolojiside sardı beni ağlamaklıyım hep sıkılıyorum
kafamda trenler geziniyo sanki işteyim patron gelsin çıksın uyucam

günaydın güzel anneler nasılsınız.
biz çok şükür iyiyiz

essemayit sol yana yatmakmı iyiymiş?bende sağ tarafıma yatabiliyorum dikkat edeyeyim bundan sonra bari.geçmiş olsun canım buarada.

günaydın canım
Allahım hayırlısıyla kavuştursun inş.

Günaydın kızlar ben çok hastayımsenağlama Aslında gripte sayılmam dün iftarı arkadaşlarla dışarıda yedik gittiğimiz yer biraz esiyordu.sanırım orada üşüttüm böyle boğazlarım,kulaklarım göğsüm ve sırtım öyle bir ağrımaya başladıki gece tarif bile edemiyorum oturup ağladım.senağlama şimdi sırtım hafifledi ama boğazlarım ve kulaklarım aynı sesim hiç çıkmıyor gece hiç uyuyamadım dr gitmeyi düşündüm acile ama ilaç verirler diyede gidemedim.napıcam ben ya:çok üzgünüm:

herkese sağlık ve mutluluk dolu iyi haftalar diliyorum...

sizlere birşey danışmak istiyorum...

benim sanırım beslenme ile ilgili sıkıntılarım var....şu sebeple; ben öyle fındık fıstık yemiyorum, doktorum her ne kadar her öğün (öğle ve akşam) ızgara et haftada 2-3 günü balık demiş olsa balığı da yiyemiyorum ve etin yanına çiğ sebze ve bakliyat dedi onları da yiyemiyorum çünkü hiç midem almıyor...su, çok olmasa da süt aralarda meyve ve sadece bir parça et, çorba, salata sabah da peynir ekmek yiyebiliyorum...bu yetersiz mi lütfen siz nasıl besleniyorsunuz anlatırmısınız?çay kahve çikolata ve benzeri şeyleri hiç yemiyorum, arada bir çok nadir dondurma kapalı olanlarından yiyorum onun dışında canım tatlı şeylerde istemiyor...ne ağzımın tadı var ne de bu konuda keyfim anlayacağınz...

günaydın güzel anneler nasılsınız.
biz çok şükür iyiyiz

essemayit sol yana yatmakmı iyiymiş?bende sağ tarafıma yatabiliyorum dikkat edeyeyim bundan sonra bari.geçmiş olsun canım buarada.

sağol canım
evet sol tarafa yatmayı öneriyor doktorlar , sırt üstü yatıp geriniyoruz ya oda bebek için zararlıymış kordonla ilgili sanırım çok iyi bilmiyorum ama sorucam doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…