günaydın hepinize.ilk defa bu kadar erken açtım neti.çünkü kimse yok evdee:sinifsinif:kızımla babasını adanaya dün yolcu ettim.şimdi adanadalar.offf ben kızımsızım anlayacagınız.şimdi ona kahvaltı yaptırmakla meşgul olurdum.oda peşimde bıcır bıcır bişeyler şöyler dururdu.neyse saglıklı gidip gelsinler.bu gün babam gelecek bi kaçgün bende kalacak.sonrasında tek kalacagım.tek kalmaktan korkmam ama babam geleyim dedi bende bişey demedim.......
fatoş sanada günaydın canım....nasılsın...
günaydın güzel anneler..
papatyacım Allah sağlıkta kavuştursun..
Kızlar ben de haftasonu dişçiye gittim..Bir dişimi çekti malesef. kanal tedavisi yapacaktı ama diş sallanıyormuş artık,çekmem lazım dedi. üzüldüm yaf, erken yaşta bir diş kaydettim.
ay size soracağım sorulardan biri aklıma geldi. ya hani sol yana yatmak lazım ya, ben hiç yatamıyorum sol tarafıma. sağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum. bir de sırt üstü yatmanın bir sakıncası var mı? bir arkadaş burda sırt üstü yatmak istiyorum ama zararlı diye yatamıyorum demişti sanki. sırt üstü de iyi yatıyorum ben.
günaydın hayırlı günler
fatoş papatya yaren nasılsınız bakalım
iyiyiz şükür esmacım..ramazan telaşı işte. kocişe sahur hazırla, iftar hazırla :)) sen nasılsın?
iyiyiz papatyam şimdide ben girip im :) iki gündür mide bulantısı sabah bide arada hle sahurda berbattı reflum de var çok şükür ama başka yaramazlık yok
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.c vitamin takviyesi al.portakal limonu karıştır iç.been öyle yapmıştım.bide dinlen yat uyu.anca ölee geçiyo...
canım çok yorma kendini dinlene dinlene yapkızlan evde kims yokya .ben bi evi temizleyeym.sonra gelirim öptüm sizleri
sol yana yatmayı doktorlada öneriyor aöa ablam hamileyken doktoru öle demiş hem annenin kalp atışlarını duyarmış ozaman hemde sırt üstü yana sağa çok yatınca kordon dolanması oluymuş doktoru öle demiş ablama bende bir yana yatamıyorum yüz sütü yatmayı daha çok seviyorum ama solada yatabiliyorum
günaydın hepinize.ilk defa bu kadar erken açtım neti.çünkü kimse yok evdee:sinifsinif:kızımla babasını adanaya dün yolcu ettim.şimdi adanadalar.offf ben kızımsızım anlayacagınız.şimdi ona kahvaltı yaptırmakla meşgul olurdum.oda peşimde bıcır bıcır bişeyler şöyler dururdu.neyse saglıklı gidip gelsinler.bu gün babam gelecek bi kaçgün bende kalacak.sonrasında tek kalacagım.tek kalmaktan korkmam ama babam geleyim dedi bende bişey demedim.......
fatoş sanada günaydın canım....nasılsın...
günaydın güzel anneler nasılsınız.
biz çok şükür iyiyiz
essemayit sol yana yatmakmı iyiymiş?bende sağ tarafıma yatabiliyorum dikkat edeyeyim bundan sonra bari.geçmiş olsun canım buarada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?