Günaydın kızlar ben çok hastayımsenağlama Aslında gripte sayılmam dün iftarı arkadaşlarla dışarıda yedik gittiğimiz yer biraz esiyordu.sanırım orada üşüttüm böyle boğazlarım,kulaklarım göğsüm ve sırtım öyle bir ağrımaya başladıki gece tarif bile edemiyorum oturup ağladım.senağlama şimdi sırtım hafifledi ama boğazlarım ve kulaklarım aynı sesim hiç çıkmıyor gece hiç uyuyamadım dr gitmeyi düşündüm acile ama ilaç verirler diyede gidemedim.napıcam ben ya:çok üzgünüm:
canım günaydın
geçmiş olsun bende hastayım gece çok ateşlendim çok da korktum bebeğe bişiy olur die acilde iğne yapıp gönderiyolar gitmeye gerek görmedim bende artık doğal şeylerle iyleşcez portakla suyu felan limonlu ıhlamur felan
kızlarr hepinize kucak dolusu sevgiler..
ben çok mutluyum evim tertemiz oldu söylemesi ayıp kadın çağırdım sağolsunlar Allah razı olsun güzel de yaptılar.. her yer ışıl ışıl oldu güle güle kirleneyim.. kaydirigubbakcemile2
ben iyiyim yalnızca çok sık tuvalete gidiyorum nolcak bu böle ne zamana kadar böyleymiş kızlar yav?
günaydın canlarım güzel bi hafta olsun inşallah.opuyorumnanaktan
günaydın hepinize.ilk defa bu kadar erken açtım neti.çünkü kimse yok evdee:sinifsinif:kızımla babasını adanaya dün yolcu ettim.şimdi adanadalar.offf ben kızımsızım anlayacagınız.şimdi ona kahvaltı yaptırmakla meşgul olurdum.oda peşimde bıcır bıcır bişeyler şöyler dururdu.neyse saglıklı gidip gelsinler.bu gün babam gelecek bi kaçgün bende kalacak.sonrasında tek kalacagım.tek kalmaktan korkmam ama babam geleyim dedi bende bişey demedim.......
fatoş sanada günaydın canım....nasılsın...
günaydın güzel anneler..
papatyacım Allah sağlıkta kavuştursun..
Kızlar ben de haftasonu dişçiye gittim..Bir dişimi çekti malesef. kanal tedavisi yapacaktı ama diş sallanıyormuş artık,çekmem lazım dedi. üzüldüm yaf, erken yaşta bir diş kaybettim.
ay size soracağım sorulardan biri aklıma geldi. ya hani sol yana yatmak lazım ya, ben hiç yatamıyorum sol tarafıma. sağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum. bir de sırt üstü yatmanın bir sakıncası var mı? bir arkadaş burda sırt üstü yatmak istiyorum ama zararlı diye yatamıyorum demişti sanki. sırt üstü de iyi yatıyorum ben.
günaydın hayırlı günler
fatoş papatya yaren nasılsınız bakalım
Günaydın kızlar ben çok hastayımsenağlama Aslında gripte sayılmam dün iftarı arkadaşlarla dışarıda yedik gittiğimiz yer biraz esiyordu.sanırım orada üşüttüm böyle boğazlarım,kulaklarım göğsüm ve sırtım öyle bir ağrımaya başladıki gece tarif bile edemiyorum oturup ağladım.senağlama şimdi sırtım hafifledi ama boğazlarım ve kulaklarım aynı sesim hiç çıkmıyor gece hiç uyuyamadım dr gitmeyi düşündüm acile ama ilaç verirler diyede gidemedim.napıcam ben ya:çok üzgünüm:
günaydın kızlar
hayırdır ya haftaya hasta başlamışız çoğumuz( çok geçmiş olsun hastalara..
PAPATYA allah kavuştursun canım
doktoruma söylediğimde etini eksiksiz ye 1lt. süt ve 3lt. su iç ve hergün yumurta ye en azından yeter diyor...anne olmak sorumluluk diyor kendini zorlamalısın diyor ama ben normalde kiloloyum, yani iştahım vardı ama şimdi hiç yok maalesef...
evet canımsağol canım
evet sol tarafa yatmayı öneriyor doktorlar , sırt üstü yatıp geriniyoruz ya oda bebek için zararlıymış kordonla ilgili sanırım çok iyi bilmiyorum ama sorucam doktoruma
cnm ateş çok tehlikeli aman dikkat et.bende ateş yok Allaha şükür ama ağrılarım öyle böyle değil.sanada geçmiş olsun cnm.benim yarın dr randevum var bakalım belki zararsız bir ilaç verir.ben bebeğimi merak ediyorum o etkilenmesinde ben dayanmaya çalışırım.
günaydın kızlar
günaydın canlar iyi haftalar olsun inşallah daha hafta başı ama cuma günü dr. gidicem sanırım 3 lüde yapılır bu gittiğimde dua edin şimdiden bana muckkk :Saruboce
günaydın canım sanada çok geçmiş olsun ılık ıhlamur içebilirsin dr. lar veriyorlar ıhlamuru birde kivi gibi bol c vitaminli meyveler tüketmeye çalış canım... acile gidebilirsin sonuçta hamile olduğunu söylersen ilaç yazıcaksada ona göre bişey yazar yada belki ilaca gerek olmadan serumla işi bitirirler... dirancini arttırıcı....
cnm ateş çok tehlikeli aman dikkat et.bende ateş yok Allaha şükür ama ağrılarım öyle böyle değil.sanada geçmiş olsun cnm.benim yarın dr randevum var bakalım belki zararsız bir ilaç verir.ben bebeğimi merak ediyorum o etkilenmesinde ben dayanmaya çalışırım.
günaydın kızlar
günaydın kızlar
çok şükür geçmişi okumayı bitirdim.. herkesten haberim olsun diye geçmişi atlamıyorum ama, hadi bakalım k,me ne yazacaktım unuttum :bbo:
neyse kendimden haberler vereyim bari a.s
misafirlerimi yolladım şimdi yarını iple çekiyorum nihayet ikiliyi yaptırcaz..
hasta olan arkadaşlar, çok geçmiş olsun sizlere, dikkat edin kendinize..
evet canım
bende yeni öğrendim.
geçmiş olsun canım
böyle zamanda insan hasta olunca cidden çok korkuyor.
günaydın canım.
canım günaydın
geçmiş olsun bende hastayım gece çok ateşlendim çok da korktum bebeğe bişiy olur die acilde iğne yapıp gönderiyolar gitmeye gerek görmedim bende artık doğal şeylerle iyleşcez portakla suyu felan limonlu ıhlamur felan
günaydın kızlar
yarın doktora gidicen şu sonuçlarını merak etim bende hayırlısı
voles corde hoşgeldiniz günaydın canlar
Dua ette iyi haberlerle geleyim cnm saat 1 de randevum bakalım kuzum nasıl özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?