2010 Şubat Anneleri

canım günaydın
geçmiş olsun bende hastayım gece çok ateşlendim çok da korktum bebeğe bişiy olur die acilde iğne yapıp gönderiyolar gitmeye gerek görmedim bende artık doğal şeylerle iyleşcez portakla suyu felan limonlu ıhlamur felan

doktoruma söylediğimde etini eksiksiz ye 1lt. süt ve 3lt. su iç ve hergün yumurta ye en azından yeter diyor...anne olmak sorumluluk diyor kendini zorlamalısın diyor ama ben normalde kiloloyum, yani iştahım vardı ama şimdi hiç yok maalesef...

cnm ateş çok tehlikeli aman dikkat et.bende ateş yok Allaha şükür ama ağrılarım öyle böyle değil.sanada geçmiş olsun cnm.benim yarın dr randevum var bakalım belki zararsız bir ilaç verir.ben bebeğimi merak ediyorum o etkilenmesinde ben dayanmaya çalışırım.

günaydın kızlar
hayırdır ya haftaya hasta başlamışız çoğumuz ( çok geçmiş olsun hastalara..
PAPATYA allah kavuştursun canım

günaydın kızlar

günaydın canlar iyi haftalar olsun inşallah daha hafta başı ama cuma günü dr. gidicem sanırım 3 lüde yapılır bu gittiğimde dua edin şimdiden bana muckkk :Saruboceq:

güle güle otur canım ohh mis gibi bende c.tesi günü kocişle yaptım temizlik walla adam ben yorulmiyim diye kendini paraladı çok yoruldu yazık.... canım tuvalete bende sık çıkıyorum ama değişiyo bazen o kadar su içiyorum çıkmıyorum bazen sabah ilaç içiyorum o suyla 4-5 kez çıktığım oluyo kafasına göre takılıyo... kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarım güzel bi hafta olsun inşallah.opuyorumnanaktan

günaydın canımcımmm opuyorumnanaktan

canım günaydın Allah kavuştursun inşallah bi evladın uzakta ama biri bayağı bi yakınında hatta fazla yakın kaydirigubbakcemile3

canım günaydın sırt üstü sakıncalı diye ben demiştim YATIŞ POZİSYONLARI ile ilgili bi yazı buldum kızlar ... Yarencim umarım yardımcı olur bu yazı...

:"Gebelikte Uyku (Yatış) Pozisyonu Yatma Şekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yatış) Pozisyonu Yatma Şekli "Op.Dr Nevra Topalismailoğu:

günaydın hayırlı günler
fatoş papatya yaren nasılsınız bakalım

günaydın canım sanada iyi haftalar... Şeniz

günaydın canım sanada çok geçmiş olsun ılık ıhlamur içebilirsin dr. lar veriyorlar ıhlamuru birde kivi gibi bol c vitaminli meyveler tüketmeye çalış canım... acile gidebilirsin sonuçta hamile olduğunu söylersen ilaç yazıcaksada ona göre bişey yazar yada belki ilaca gerek olmadan serumla işi bitirirler... dirancini arttırıcı....

günaydın kızlar

Saol cnm walla dışarıya artık ceketsiz çıkmamak lazım sanırım.aman sizler kendinize dikkat edin hastalar çoğalmasın.bu mevsimlerde çok oluyor.ama hamilelikte daha şiddetli geçiyor bunu anladım.eşimde hiç uyumadan işe gitti ölüyorum sandım ya.

günaydın kızlar
çok şükür geçmişi okumayı bitirdim.. herkesten haberim olsun diye geçmişi atlamıyorum ama, hadi bakalım k,me ne yazacaktım unuttum :bbo:
neyse kendimden haberler vereyim bari a.s
misafirlerimi yolladım şimdi yarını iple çekiyorum nihayet ikiliyi yaptırcaz..
hasta olan arkadaşlar, çok geçmiş olsun sizlere, dikkat edin kendinize..

canım süt yoğurt ve peynir bunları tüketmeye çalış önemli çünkü anne içinde önemli süt,bebek anneden alıyor sen süt içmesende ama ilerde kadınlarda kemik erimesine neden oluyromuş Allah korusun.süt içemiyorsan dondurma se sütlü tatlı yap kendine yoğurt ye bolbol ayran iç ayranı cacık yap öle iç.içemeye çalış canım.et bende pek yemiyorum ama arada balık yemeğe çalışıyorum zorda olsa normalde balıkkimse yediremez bana okadar sevmem ama bebiş için yiyorum ceviz de yemeğe çalış çok faydalı gerçekten.bizim akrabanın iki çocuğu var ilkinde çok iyi beslenmemiş çozuk zayıf cılız hep hasta geçirmiş.ama ötekinde her sabah ceviz ve bal yemiş çocuk nasıl cin gibi seki maşallah.

sağol canım
evet sol tarafa yatmayı öneriyor doktorlar , sırt üstü yatıp geriniyoruz ya oda bebek için zararlıymış kordonla ilgili sanırım çok iyi bilmiyorum ama sorucam doktoruma
evet canım
bende yeni öğrendim.

geçmiş olsun canım
böyle zamanda insan hasta olunca cidden çok korkuyor.
günaydın kızlar

günaydın canım.

Saol cnm inşallah iyi sonuçlarla ve cinsiyeti öğrenip gelirsin:Saruboceq: Banada dua edin bende yarın sonuçları göstermeye gidicem.o kadar meyve tüketiyorum ki.ıhlamur aldırtayım eşime bugün.bal iyi geliyor ama onuda şekerim yükselicek die yiyemiyorum.inşallah kolay atlatırız.

yarın doktora gidicen şu sonuçlarını merak etim bende hayırlısı

Teşekkürler cnm inşallah test sonuçların iyi çıkar bende yarın sonucu göstericem çok korkuyorum.

evet canım
bende yeni öğrendim.

geçmiş olsun canım
böyle zamanda insan hasta olunca cidden çok korkuyor.

günaydın canım.

hemde nasıl korkmak etkilenicek die ödüm kopuyor boğazımın acısından birşeyde yiyemiyorum zorla yiyiyorum onun için cnm acıya acıya.

çok geçmiş olsun canım sanada nazar mı değdi arkadaşlar biran önce iyileşirsiniz inşallah.. :Saruboceq:

günaydın kızlar

günaydın canım hoşgeldin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…