canım benim Güzel Allah ım şu mubarek günde gönlündekini versin bebeğine sağlık versin sonuçların mükemmel çıksın inşaallah.
Şeniz saol cnm ağzın bal yesin.sende biran önce iyleşirsin inşallah.:Saruboceq:
aryacım esmacım geçmiş olsun.üzüldüm şimdi dikkat edin kızlar.opuyorumnanaktan
aryacım esmacım geçmiş olsun.üzüldüm şimdi dikkat edin kızlar.opuyorumnanaktan
kızlar dün balkonu yıkıyayım dedim bu arada eşimede makınayla koltukları sildiriyodum benim balkon kocaman yerler fayans hortumla yıkıyayım dedim iki kere bi düştüm valla çok korktum allahtan çocuğa zarar verecek şekilde düşmedim backlarım ayrıldıı resmen şimdide bacaklarım çok kötü ağırıyo valla.
arya mevlüt beşiği harikaymışş süper
kızlar dün balkonu yıkıyayım dedim bu arada eşimede makınayla koltukları sildiriyodum benim balkon kocaman yerler fayans hortumla yıkıyayım dedim iki kere bi düştüm valla çok korktum allahtan çocuğa zarar verecek şekilde düşmedim backlarım ayrıldıı resmen şimdide bacaklarım çok kötü ağırıyo valla.
allah korumuş, dikkat et canım ya
bende bayıldım cnm ya.
ah be cnm dikkat et Allah korumuş.bundan sonra sen yıkama balkonu boşver bırak kirli kalsın ya da eşin yıkasın.
sağol canım satın portakal suyu iyi gelirmi
hamilelik piskolojiside sardı beni ağlamaklıyım hep sıkılıyorum
kafamda trenler geziniyo sanki işteyim patron gelsin çıksın uyucam
günaydın canım
Allahım hayırlısıyla kavuştursun inş.
Günaydın kızlar ben çok hastayımsenağlama Aslında gripte sayılmam dün iftarı arkadaşlarla dışarıda yedik gittiğimiz yer biraz esiyordu.sanırım orada üşüttüm böyle boğazlarım,kulaklarım göğsüm ve sırtım öyle bir ağrımaya başladıki gece tarif bile edemiyorum oturup ağladım.senağlama şimdi sırtım hafifledi ama boğazlarım ve kulaklarım aynı sesim hiç çıkmıyor gece hiç uyuyamadım dr gitmeyi düşündüm acile ama ilaç verirler diyede gidemedim.napıcam ben ya:çok üzgünüm:
herkese sağlık ve mutluluk dolu iyi haftalar diliyorum...
sizlere birşey danışmak istiyorum...
benim sanırım beslenme ile ilgili sıkıntılarım var....şu sebeple; ben öyle fındık fıstık yemiyorum, doktorum her ne kadar her öğün (öğle ve akşam) ızgara et haftada 2-3 günü balık demiş olsa balığı da yiyemiyorum ve etin yanına çiğ sebze ve bakliyat dedi onları da yiyemiyorum çünkü hiç midem almıyor...su, çok olmasa da süt aralarda meyve ve sadece bir parça et, çorba, salata sabah da peynir ekmek yiyebiliyorum...bu yetersiz mi lütfen siz nasıl besleniyorsunuz anlatırmısınız?çay kahve çikolata ve benzeri şeyleri hiç yemiyorum, arada bir çok nadir dondurma kapalı olanlarından yiyorum onun dışında canım tatlı şeylerde istemiyor...ne ağzımın tadı var ne de bu konuda keyfim anlayacağınz...
günaydın kızlar
hayırdır ya haftaya hasta başlamışız çoğumuz( çok geçmiş olsun hastalara..
PAPATYA allah kavuştursun canım
papatyacım Allah kavuştursun cnm.
günaydın canlar iyi haftalar olsun inşallah daha hafta başı ama cuma günü dr. gidicem sanırım 3 lüde yapılır bu gittiğimde dua edin şimdiden bana muckkk :Saruboceq:
günaydın Allah kavuştursun inşallah bi evladın uzakta ama biri bayağı bi yakınında hatta fazla yakın kaydirigubbakcemile3 .
günaydın herkese hasta olanlara allah acil şifalar versin fatoş0808 dikkat et canım ben artık eşime yıkatıyorum balkonu
günaydın herkese hasta olanlara allah acil şifalar versin fatoş0808 dikkat et canım ben artık eşime yıkatıyorum balkonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?