günaydın herkese,
biz bugun işe döndük teyzeleri.2 haftadan sonra biraz zor oluyor tabi :) cuma gunu cok cok az kahverengi leke oldu gene tırstım dr eskidir devam ederse igne olursun dediç devam etmedi cok sukur ama kasık agrılarım yokluyor korkuyorum walla atamadım korkuyu kızlar yaw.
Hasta olan arkadaslarımıza gecmis olsun cok dikkat edin kendinize.
Bu arada biz 2li test sonuclarımızı aldık iyi cıktı cok sukur darısı bekleyen diger arkadaslarımıza ve diger testlere..
oikkat et kendine.valla o beimde aklıma geliyo.benimkide seniki gibi büyük ve fayans aklıma düşmek geldigi için siliyorum viledayla.sende öyle yap..
bundan sonra artık canım ya ayağım kaydı zaten.harbiden allah korudu ama.opuyorumnanaktan
oikkat et kendine.valla o beimde aklıma geliyo.benimkide seniki gibi büyük ve fayans aklıma düşmek geldigi için siliyorum viledayla.sende öyle yap..
günaydın canım..
geçmişi okuyup dönene kadar unutuyorum allah kavuştursun canım
hepinize günaydın kızlar kontrolden geldik şimdi allah şükür herşey yolundaymış üçlü test istedi doktorumuz yaptırdık bizde yine üçgün sonra çıkcakmış inşallah herşey yolunda gider herkese selam......
canım günaydın sırt üstü sakıncalı diye ben demiştim YATIŞ POZİSYONLARI ile ilgili bi yazı buldum kızlar ... Yarencim umarım yardımcı olur bu yazı...
:"Gebelikte Uyku (Yatış) Pozisyonu Yatma Şekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yatış) Pozisyonu Yatma Şekli "Op.Dr Nevra Topalismailoğu:
kızlar dün balkonu yıkıyayım dedim bu arada eşimede makınayla koltukları sildiriyodum benim balkon kocaman yerler fayans hortumla yıkıyayım dedim iki kere bi düştüm valla çok korktum allahtan çocuğa zarar verecek şekilde düşmedim backlarım ayrıldıı resmen şimdide bacaklarım çok kötü ağırıyo valla.
doktoruma söylediğimde etini eksiksiz ye 1lt. süt ve 3lt. su iç ve hergün yumurta ye en azından yeter diyor...anne olmak sorumluluk diyor kendini zorlamalısın diyor ama ben normalde kiloloyum, yani iştahım vardı ama şimdi hiç yok maalesef...
Saol cnm walla dışarıya artık ceketsiz çıkmamak lazım sanırım.aman sizler kendinize dikkat edin hastalar çoğalmasın.bu mevsimlerde çok oluyor.ama hamilelikte daha şiddetli geçiyor bunu anladım.eşimde hiç uyumadan işe gitti ölüyorum sandım ya.
kızlar dün balkonu yıkıyayım dedim bu arada eşimede makınayla koltukları sildiriyodum benim balkon kocaman yerler fayans hortumla yıkıyayım dedim iki kere bi düştüm valla çok korktum allahtan çocuğa zarar verecek şekilde düşmedim backlarım ayrıldıı resmen şimdide bacaklarım çok kötü ağırıyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?