2010 Şubat Anneleri

gözün aydın ikili test sonuçların güzel çıkmış kasık ağrıları için korkma hepimizde ara ara oluyo

slmmm geçte olsa günaydın kızlar ...a.s.
hasta olanlarımıza geçmiş olsun diyorum
aryacım verdiğin linkteki yatağa monteli beşik HARıKAAA
volescim uyku pozisyonları için verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende hangi pozisyonun bebek için iyi olduğunu öğrenmiş oldum:ecrin_bebek:
herkes sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirsin inşaALLAH:Saruboceq:

hepinize günaydın kızlar kontrolden geldik şimdi allah şükür herşey yolundaymış üçlü test istedi doktorumuz yaptırdık bizde yine üçgün sonra çıkcakmış inşallah herşey yolunda gider herkese selam......

gözün aydın caneylom çok sevindim...sonuçlarda iyi çıkıcak eminim :1hug:

[B]sinemcim[/B] gözün aydın canım.
caneylom senşnde gözün aydın inşallah sonuçların ii çıkar canım

sanada günaydın caneylom ne güzel bebişini de gördün sonuçlarında güzel çıkıcak inşaallah darısı biz gideceklerin başına...

arya,essemayit geçmiş olsun canlarım.. bol bol dinlenmeye çalışın. inş hemencecik geçer..

canım çok teşekkür ederim, 2 yazı da çok faydalı oldu benim için..şimdi artık mecburen sola yatmaya alışacağım.

ahh canım dikkat et kendine..onunla geçmiş olsun..

yarencim saol tatlım.kızlar daha yeni farkettim sol tarafta ruh halimizin orda yeşil kutucuklara mousla gelince herkes için bişiler yazıyo.

BEBEG'CİM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM
ÇOK SEVİNDİM VALLA
SEN ŞİMDİ NİSAN ANNESİ MİSİN? MAYIS MI?
BİZLERİ UNUTMA SAKIN
ÇOK ÖPÜYORUM
YENİDEN TEBRİKLER

TATLIM YA GÜNDE 1 LİTRE SÜT İÇEBİLEN VAR MI?
BEN BİR KÜÇÜK KUTUYU ZOR İÇİYORUM
HADİ BAZEN ZORLUYORUM BİR SABAH BİR AKŞAM
BU DA ŞÜKÜR BULANTILAR HAFİFLEDİ 4-5 GÜNDÜR

BENİMDE BOĞAZLARIM ACIYOR CANIM
SANIRIM BENİDE BEKLİYOR HASTALIK
PORTAKAL SUYUNA ACİL BAŞLAMAK LAZIM
İHMAL ETME SENDE opuyorumnanaktan

aman fatoscum dikkat et sakın bidaha yıkama cok buyuk gecmis olsunnn...

kızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…