cnm sag tarafta msj üst kısmında kime puan vereceksen onun msj üst kısmında terazi işareti var ordan veriyosun puanlarınıkızlarrrr bu itibar puanları nasıl veriliyo ben bulamadım gene ya poffff...bilen varsa paylaşabilirmi?
hg aramıza cnm rabbim bebeğini sana ve ailene bağışlasın inşkızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben
merhaba kızlar nasılsınız,
okuyabildiğim kadarı ile orta şekerliyiz galiba.Ben bugün sabah çok kötü oldum daha önce bahsetmiştim ya bulantılarım için ilaç almaya başladım geçen hafta iyiydimde kusmadım hiç nerdeyse.bu sabahta topikte daha önce okumuştum lif bakımından zengin diye bugünde kahvaltıda mısır gevreği yiyeyim dedim yemez olaydım mahfetti beni miğdem bulandı,tansiyonum düştü bayılıcam sandım güne böyle başlamak çok kötü miğdesine güvenmeyen arkadaşlar yemeyin tatlımsı diyemi bilmiyorum ama ben çok kötü oldum.
kızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben
hepinize günaydın kızlar kontrolden geldik şimdi allah şükür herşey yolundaymış üçlü test istedi doktorumuz yaptırdık bizde yine üçgün sonra çıkcakmış inşallah herşey yolunda gider herkese selam......
ben o kadar rahatımki kızlar mucizevi bi şekilde bütün şikayetlerim ortadan kalktı sanki..
ne baş ağrısı ne bulantı ne halsizlik eskisinden çok çok iyiyim 3-4 gündür
oruç bana yaradı heralde :))
rabbim yardım ediyo çok şükür...
gözün aydın caneylom çok sevindim...sonuçlarda iyi çıkıcak eminim :1hug:
[B]sinemcim[/B] gözün aydın canım.
caneylom senşnde gözün aydın inşallah sonuçların ii çıkar canım
sanada günaydın caneylom ne güzel bebişini de gördün sonuçlarında güzel çıkıcak inşaallah darısı biz gideceklerin başına...
sinem, caneylom gözünüz aydın..
kızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben
gözün aydın canım hadi 3 lüde iyi çıkar inş.
2010 Mart annelerinden size misafirliğe geldim. Misafir kabul eder misiniz??
2010 Mart annelerinden size misafirliğe geldim. Misafir kabul eder misiniz??
ben o kadar rahatımki kızlar mucizevi bi şekilde bütün şikayetlerim ortadan kalktı sanki..
ne baş ağrısı ne bulantı ne halsizlik eskisinden çok çok iyiyim 3-4 gündür
oruç bana yaradı heralde :))
rabbim yardım ediyo çok şükür...
başımızın üstünde yeri var misafirlerimizin ne demek hg
frambuazcım memnuniyetle canım hoşgeldin topiğimize
kaç haftalık oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?