2010 Şubat Anneleri

kızlarrrr bu itibar puanları nasıl veriliyo ben bulamadım gene ya poffff...bilen varsa paylaşabilirmi?
cnm sag tarafta msj üst kısmında kime puan vereceksen onun msj üst kısmında terazi işareti var ordan veriyosun puanlarını
kızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben
hg aramıza cnm rabbim bebeğini sana ve ailene bağışlasın inş

fatoşcum cnm çokkkk geçmiş olsun allahım senide bebeğinide korusun ama cnm silseydin keşke ne yıkaması allah korusun daha kötü bişede olabilirdi dikkat et lütfen

merhaba kızlar nasılsınız,

okuyabildiğim kadarı ile orta şekerliyiz galiba.Ben bugün sabah çok kötü oldum daha önce bahsetmiştim ya bulantılarım için ilaç almaya başladım geçen hafta iyiydimde kusmadım hiç nerdeyse.bu sabahta topikte daha önce okumuştum lif bakımından zengin diye bugünde kahvaltıda mısır gevreği yiyeyim dedim yemez olaydım mahfetti beni miğdem bulandı,tansiyonum düştü bayılıcam sandım güne böyle başlamak çok kötü miğdesine güvenmeyen arkadaşlar yemeyin tatlımsı diyemi bilmiyorum ama ben çok kötü oldum.

geçmiş olsun canım...hiç sevmem mısır gevreğini kafamçokkarıştı

ben o kadar rahatımki kızlar mucizevi bi şekilde bütün şikayetlerim ortadan kalktı sanki..
ne baş ağrısı ne bulantı ne halsizlik eskisinden çok çok iyiyim 3-4 gündür
oruç bana yaradı heralde :))
rabbim yardım ediyo çok şükür...

gözün aydın canım hadi 3 lüde iyi çıkar inş.

2010 Mart annelerinden size misafirliğe geldim. Misafir kabul eder misiniz??

maşşallah camdankalp geçecekse eger bütün şikayetlerim bende tutayım :SS

aman dilini ısır ben ne zaman öyle desem başlıyo yine.

gözün aydın caneylom çok sevindim...sonuçlarda iyi çıkıcak eminim :1hug:

[B]sinemcim[/B] gözün aydın canım.
caneylom senşnde gözün aydın inşallah sonuçların ii çıkar canım

sanada günaydın caneylom ne güzel bebişini de gördün sonuçlarında güzel çıkıcak inşaallah darısı biz gideceklerin başına...

sinem, caneylom gözünüz aydın..

kızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben

gözün aydın canım hadi 3 lüde iyi çıkar inş.

2010 Mart annelerinden size misafirliğe geldim. Misafir kabul eder misiniz??

hepiniz sağolun kızlar darısı sizlere olsun inşallah bebişimi gördüm artık bu beni bi hafta ongün rahat ettirir zaten 12 gün sonra özelindeki kontrolünün günü geliyo ondan sonrada allah büyük bebişimi hissetmeye başlarsam içim daha rahat olcak allahın izniyle darısı bütün sıradaki arkadaşlarıma herkes iyi haberler getirir inşallah üçlü testlerden

zeh aramıza hoşgeldin canım

frambuazcım memnuniyetle canım hoşgeldin topiğimize

Ne güzel.. Ben 11. haftadayım. Çok istememe rağmen bi ilk gün tutabildim. İftarda birdenbire yiyince midem mahvoldu. Sonra da tutmaya cesaret edemedim. :1no2:

ebrucum nasılsın hareketleri hissetmeye başladınmı varmı gelişme sen en büyüklerimizdensin sayılırsın

caneylom hareket değilde sanki döndüğünü hissediyorum böyle önce toplanıyo sonra dagılıyo muhteşem bişey rabbim inş o tekmelerini de hissetceğimiz günleri göstersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…