2010 Şubat Anneleri

frambuaz cnm benim dogum da 29 ocak ama ben burdayım ::))))))))))))))))))) hayırlı tarihte gelsin sıpalar inş

caneylom hareket değilde sanki döndüğünü hissediyorum böyle önce toplanıyo sonra dagılıyo muhteşem bişey rabbim inş o tekmelerini de hissetceğimiz günleri göstersin inş

amin canım inşallah ya hepimize nasip olsun inşallah zaten artık tek düşüncemiz o ne zaman bana seslencek meleğim diye bekliyoruz günümüzü hem içimiz daha rahat olcak minikler tekmeledikçe bilcezki iyiler hep büyük bi merakla doktora koşmuycaz iyimi hala bi sıkıntı varmı diye allahım hepimize sağlıcakla kucaklatsın inşallah bu arada bugün doktorum bana sezeryanla doğum yapacağımı söyledi normal yapamammı dedim yaparsın eminim ama tüp bebek olduğu için ben riske atmam dedi allahım o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla......

ayy cnm evet yaa onun iyi oldugunun gösterecek inş bize o tekmeler
saglıkla gelsinde normal sezeryen hiç farketmez saglıklı olması önemli tüm bebekler kıymetli ama dr haklı olarak tedavi sonucu ile olusan gebeliklerde daha bir hasaa oluyolar ve ne anneyi ne bebeği riske atmadan sezeryene yönlendiriyolar hayırlısı ile gelsinler inş bende perşemde 6:30 da dr randevuma var ibnş kızımı görücem :))))

İnşallah da canım bu sene kış biraz çetin geçecekmiş. Biz de tam kara kışın ortasında doğum yapıcaz... [/QUOTE]

ayy cnm ben normalde örgü nasıl yapılır bileme hiç yapmadım çünkü ama dün kızım için bir tane hırka başladım düz örgü ama onu bile yanlış yapmışım:S sökelim dediler hayır deim kızıma ilk yaptıgım şey oda nazar boncugu olsun prensesime dedim söktürmedim devam ediyorum babası kızıyo düzgün yap kızımın hırkasını diye :))))))) ama kış bebesi mutlaka örgü şart ve ben kimseden bişe beklemiyorum ben yaparım kızıma bişelr:))))))))) güzel yada çirkin kendi emeğim olsun

ayyy adanaya hiç kar yagmadı desem yeridir inş bu sene kızımın dogumundan sonra karı görürüz haha kızımın şansına

canım ya sen napmışsın allah korumuş ya daha kötü bişey olsaydı... ben siliyorum walla viledayla güzel çamaşır sulu bi su yap güzelce sil sende....dikkat et canım kendine lütfen....

valla bizde bekliyoruz cumayı.önce hayırlı haberlerle gel.sonrada inşallah cinsiyetini ögrenirsin...
evet bi bebişim bari benle.ne yapalım babayla ablayı bekleyecegiz...

aminnnnnnnnn amin canım inşallahhh bende iple çekiyorum... bakalım göstericek mi çikolata yiycem baktım gene olmuyo öksürücem gene olmuyo pofidinin kulakları çınlatıcam artık.... bu arada nerelerde pofidi denk gelemiyorum ne zamandır onunla...

gözün aydın canım çok sevindim bizde bu cuma 3 lüyü yaptırıyoruz bakalım hayırlısını versin Rabbim herkese....

volescim uyku pozisyonları için verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende hangi pozisyonun bebek için iyi olduğunu öğrenmiş oldum:ecrin_bebek:

evet canım bende tam bilmiyordum opuyorumnanaktan

amin canım inşallahhh herşey yolunda gidicek ahh bende cuma yaptırıcam çok heyecanlıyım... bu arada sadece kan alıyorlar değil mi?

kızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben

hoşgeldin canımmm gözün aydınnn maşallah maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

aman canım maşallah maşallah nazar değmesin cidden Allah sabrını veriyo diyolar ya hakikatten doğru...

caneylom hareket değilde sanki döndüğünü hissediyorum böyle önce toplanıyo sonra dagılıyo muhteşem bişey rabbim inş o tekmelerini de hissetceğimiz günleri göstersin inş

bende ufak vuruş hissediyorum blup blup :))) çok keyifli ama kaydirigubbakcemile3

frambuaz cnm benim dogum da 29 ocak ama ben burdayım ::))))))))))))))))))) hayırlı tarihte gelsin sıpalar inş

amin canım inşallah hayırlısıyla ve vaktinde gelsinler inşallah bi sürpriz yapıp erkenden gelmesinlerde.... kaydirigubbakcemile3 benimde 31 ocak doğum tarihi şu anda daha ne kadar değişir görücez en net renkli usg de anlaşılır sanırım...

İnşallah da canım bu sene kış biraz çetin geçecekmiş. Biz de tam kara kışın ortasında doğum yapıcaz...

ayy cnm ben normalde örgü nasıl yapılır bileme hiç yapmadım çünkü ama dün kızım için bir tane hırka başladım düz örgü ama onu bile yanlış yapmışım:S sökelim dediler hayır deim kızıma ilk yaptıgım şey oda nazar boncugu olsun prensesime dedim söktürmedim devam ediyorum babası kızıyo düzgün yap kızımın hırkasını diye :))))))) ama kış bebesi mutlaka örgü şart ve ben kimseden bişe beklemiyorum ben yaparım kızıma bişelr:))))))))) güzel yada çirkin kendi emeğim olsun[/QUOTE]

Cnm sen Adana'da örgü hırka giydirmeyi düşünüyosan bizim burda kat kat giydirip lahana bebek yapmamız lazım bizim sıpaları. opuyorumnanaktan
Bizde de herkes seferber oldu örgü örmek için. Bebeğin cinsiyetini öğrenir öğrenmez start alacaklar ama ben de örgü giysileri pek sevmiyorum. Belki onların da yeri ayrıdır ama mağazalardaki cıvıl cıvıl bebek kıyafetlerinden giydirmek istiyorum..

kızlar hamilelik yogasına başlıyorum bizim burda memorial hast. de ücretsiz hamilelere vericeklermiş bende gidicem süperrrr her hafta c.tesi günleri 15:00 - 16:00 arası varmış

herkese merhabalar. nasılsınız arkadaşlar, hayırlı ramazanlar, oruç tutanlara allah kolaylık versin. bebişler nasıl, cinsiyetler belli oluyor artık yavaş yavaş. bizim bebeğimiz kız söylemiştim sanırım.maaşallah çok tatlı. dün usg de babasına ellerini açıp beş parmağını gösterdi sonra da iki elini birbirine kenetleyip öylece uyuyakaldı.bakmaya doyamıyoruz çok hareketli bir bebek maaşallah.allah hepimizin bebeğini nazarlardan kötülüklerden kötü gözlerden korusun.çarşamba günü üçlü tarama testi yaptırıcaz. ikilimiz temizdi,bunda da bir sorun çıkmaz inşallah.

alışveriş yapan yok herhalde benden başka. biz park yatağını, taşıma koltuğunu, giysilerinin büyük bir kısmını, biberonunu, emziğini ateşölçeri aldık türkiyeden. daha da epey eksiğimiz var. bence cinsiyeti belli olanlar yavaş yavaş başlasın alışverişe. çünkü gerçekten çok zaman aldığı gibi maddi açıdan da epey külfetli.öyle para biriktirip hepsini birkaç günde alırım diye düşünmeyin. çok çeşit ve alternatif ürünler var.incelemek ve karar vermek bir hayli zor. ben çok zorlandım açıkçası.benden söylemesi.

bu aralar iştahım çok açık. henüz 700 gr aldım ama sanırım böyle yemeye devam edersem çok kilo alıcam. en çok yediğim şey acı biber turşusu. deli gibi yiyorum yana yana. eşim gülüyor halime.

bugün bizim 1. evlilik yıldönümümüz.akşama kutlama var. kızımızda bizimle. allah hepimize ailemizle nice yıldönümleri kutlamayı nasip etsin.

bizde haberler böyle hepinize selam ve sevgiler. kendinize ve bebiklere iyi bakın.

hayırlısı olsun canım benim hakkımızda ve bebeğimiz için en hayırlısı neyse öyle doğum yapalım inşallah hepimiz en kolayından:))))

ay canım ne güzel haberler bunlar ya.... Maşallah canım Rabbim nazarlardan korusun inşallah.... Bizde cumaya kızmatse 3 lüyü yaptırıyoruz umarım güzel sonuçlar alırız.... eskisi kadar sık giremiyorsun sanırım neyse aradada olsa güzel haberlerini almak sevindirici... kendine çok dikkat et canım... bu arada nice nice senelere canım inşallah 10-20-30-40 larıda aynı heyecan ve mutlulukla kutlarsınız... tabi o zaman torunlarla inşallah:)))) Şeniz

snm2008 hoşgeldin gözün aydın sonuçların iyi çıkmış

Saol cnm.

gözün aydın ikili test sonuçların güzel çıkmış kasık ağrıları için korkma hepimizde ara ara oluyo

Saol cnm. Ya evet herkesde oluyor ama kanamam olunca insan daha bir tedirgin oluyor. Neyse bugun drla konuscam belki progestron igneye devam ederiz.

sagol canım....

snm2008 sonuçları almışşsın gözün aydın

Saol cnm benim bu arada sol oldum cnm bebis erkekmis :)) ne güzel hem kız hem erkek annesi olcan sanslısın. bakalım bizim erkeğimiz de 3 hafta sonra kız olabilir mi acep :))

[B]sinemcim[/B] gözün aydın canım..

saol fatoscum

sinem, caneylom gözünüz aydın..

saol yarencim.

Merhaba Kızlar nasılsnız? uzun zamandır yazamıyorum iş güç ama ara ara takip ediyorum sizi. benimde oğlum olacak hayırlısıyla. ıkili tarama testini yaptırdım sonucunu bekliyorum. bende. Hepinizi çok öpt.

merhaba kızlar bu gün 17.haftaya girdim
karnım bayağı büyüdü

tabi artık bakan anlar hamile olduğunuzu diyo bu haftada bende kısmetse 18 e giriyorum :)) hayırlısıyla çabucak geçsin şu haftalarda 37-38. haftadayız diyelim inşallah...

oğluşun mu olcak maşallah canım yaa hayırlısı olsun inşallahhh... testinde temiz çıkarda sevincin 2 ye katlanır inşallah canım....

canınm gözün aydın çok sevindim.hadi bakalım ikilileri atlattık sıra üçlülere geldi dimi.

2010 Mart annelerinden size misafirliğe geldim. Misafir kabul eder misiniz??

hoşgeldin canım aramıza .ne demek....

kızlar hamilelik yogasına başlıyorum bizim burda memorial hast. de ücretsiz hamilelere vericeklermiş bende gidicem süperrrr her hafta c.tesi günleri 15:00 - 16:00 arası varmış

ohh yogayada baylarmış ne güzel anacım benim canım yürümek bile istemiyo.şimdi böyleyim bide kış gelecek dışarı çıkamayacagız.herhalde topacık olacagız gibi geliyo bana...

güzel haberlerini daha önce almıştık ne güzel canım..sen yurt dışında oldugun için için heveslediklerini aldıgın iyi olmuş.bizler biraz daha duralım en azından şu sıcaklar bi gitsin ekim kasım başlarız gibi geliyo...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....benim hem dogum günü hem evlilik yıldönümü yaklaşıy canım hemde bu hafta sonu....

canım senin adına çok sevindim.sen kaç haftalık oldun gebelik çizelgen olmadıgı için bilemedim.ohhh bi erkek daha hayırlı olsun .saglıkla gelsin.

merhaba kızlar bu gün 17.haftaya girdim
karnım bayağı büyüdü

ne güzel 17. hafta Rabbim 38-39. haftalardada konuşmayı paylaşmayı nasip etsin hatta bebişlerimizin yaşlarını doğum günlerinde ne yapalım bunlarıda konuşuruz ayy çok eğlenceli olacakzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…