caneylom hareket değilde sanki döndüğünü hissediyorum böyle önce toplanıyo sonra dagılıyo muhteşem bişey rabbim inş o tekmelerini de hissetceğimiz günleri göstersin inş
Hoşbulduk hemşo..FRAMBUAZ hşg canım
frambuaz cnm benim dogum da 29 ocak ama ben burdayım ::))))))))))))))))))) hayırlı tarihte gelsin sıpalar inş
amin canım inşallah ya hepimize nasip olsun inşallah zaten artık tek düşüncemiz o ne zaman bana seslencek meleğim diye bekliyoruz günümüzü hem içimiz daha rahat olcak minikler tekmeledikçe bilcezki iyiler hep büyük bi merakla doktora koşmuycaz iyimi hala bi sıkıntı varmı diye allahım hepimize sağlıcakla kucaklatsın inşallah bu arada bugün doktorum bana sezeryanla doğum yapacağımı söyledi normal yapamammı dedim yaparsın eminim ama tüp bebek olduğu için ben riske atmam dedi allahım o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla......
kızlar dün balkonu yıkıyayım dedim bu arada eşimede makınayla koltukları sildiriyodum benim balkon kocaman yerler fayans hortumla yıkıyayım dedim iki kere bi düştüm valla çok korktum allahtan çocuğa zarar verecek şekilde düşmedim backlarım ayrıldıı resmen şimdide bacaklarım çok kötü ağırıyo valla.
valla bizde bekliyoruz cumayı.önce hayırlı haberlerle gel.sonrada inşallah cinsiyetini ögrenirsin...
evet bi bebişim bari benle.ne yapalım babayla ablayı bekleyecegiz...
günaydın herkese,
biz bugun işe döndük teyzeleri.2 haftadan sonra biraz zor oluyor tabi :) cuma gunu cok cok az kahverengi leke oldu gene tırstım dr eskidir devam ederse igne olursun dediç devam etmedi cok sukur ama kasık agrılarım yokluyor korkuyorum walla atamadım korkuyu kızlar yaw.
Hasta olan arkadaslarımıza gecmis olsun cok dikkat edin kendinize.
Bu arada biz 2li test sonuclarımızı aldık iyi cıktı cok sukur darısı bekleyen diger arkadaslarımıza ve diger testlere..
volescim uyku pozisyonları için verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende hangi pozisyonun bebek için iyi olduğunu öğrenmiş oldum:ecrin_bebek:
hepinize günaydın kızlar kontrolden geldik şimdi allah şükür herşey yolundaymış üçlü test istedi doktorumuz yaptırdık bizde yine üçgün sonra çıkcakmış inşallah herşey yolunda gider herkese selam......
kızlaar bende şubat ayı annesiyim inşaallah.. bu başlık açtı beni yerimseniben
ben o kadar rahatımki kızlar mucizevi bi şekilde bütün şikayetlerim ortadan kalktı sanki..
ne baş ağrısı ne bulantı ne halsizlik eskisinden çok çok iyiyim 3-4 gündür
oruç bana yaradı heralde :))
rabbim yardım ediyo çok şükür...
caneylom hareket değilde sanki döndüğünü hissediyorum böyle önce toplanıyo sonra dagılıyo muhteşem bişey rabbim inş o tekmelerini de hissetceğimiz günleri göstersin inş
frambuaz cnm benim dogum da 29 ocak ama ben burdayım ::))))))))))))))))))) hayırlı tarihte gelsin sıpalar inş
İnşallah da canım bu sene kış biraz çetin geçecekmiş. Biz de tam kara kışın ortasında doğum yapıcaz...
sen hangi doktora gidiyodun frambuaz???
amin canım inşallah ya hepimize nasip olsun inşallah zaten artık tek düşüncemiz o ne zaman bana seslencek meleğim diye bekliyoruz günümüzü hem içimiz daha rahat olcak minikler tekmeledikçe bilcezki iyiler hep büyük bi merakla doktora koşmuycaz iyimi hala bi sıkıntı varmı diye allahım hepimize sağlıcakla kucaklatsın inşallah bu arada bugün doktorum bana sezeryanla doğum yapacağımı söyledi normal yapamammı dedim yaparsın eminim ama tüp bebek olduğu için ben riske atmam dedi allahım o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla......
herkese merhabalar. nasılsınız arkadaşlar, hayırlı ramazanlar, oruç tutanlara allah kolaylık versin. bebişler nasıl, cinsiyetler belli oluyor artık yavaş yavaş. bizim bebeğimiz kız söylemiştim sanırım.maaşallah çok tatlı. dün usg de babasına ellerini açıp beş parmağını gösterdi sonra da iki elini birbirine kenetleyip öylece uyuyakaldı.bakmaya doyamıyoruz çok hareketli bir bebek maaşallah.allah hepimizin bebeğini nazarlardan kötülüklerden kötü gözlerden korusun.çarşamba günü üçlü tarama testi yaptırıcaz. ikilimiz temizdi,bunda da bir sorun çıkmaz inşallah.
alışveriş yapan yok herhalde benden başka. biz park yatağını, taşıma koltuğunu, giysilerinin büyük bir kısmını, biberonunu, emziğini ateşölçeri aldık türkiyeden. daha da epey eksiğimiz var. bence cinsiyeti belli olanlar yavaş yavaş başlasın alışverişe. çünkü gerçekten çok zaman aldığı gibi maddi açıdan da epey külfetli.öyle para biriktirip hepsini birkaç günde alırım diye düşünmeyin. çok çeşit ve alternatif ürünler var.incelemek ve karar vermek bir hayli zor. ben çok zorlandım açıkçası.benden söylemesi.
bu aralar iştahım çok açık. henüz 700 gr aldım ama sanırım böyle yemeye devam edersem çok kilo alıcam. en çok yediğim şey acı biber turşusu. deli gibi yiyorum yana yana. eşim gülüyor halime.
bugün bizim 1. evlilik yıldönümümüz.akşama kutlama var. kızımızda bizimle. allah hepimize ailemizle nice yıldönümleri kutlamayı nasip etsin.
bizde haberler böyle hepinize selam ve sevgiler. kendinize ve bebiklere iyi bakın.
snm2008 hoşgeldin gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
gözün aydın ikili test sonuçların güzel çıkmış kasık ağrıları için korkma hepimizde ara ara oluyo
sagol canım....
snm2008 sonuçları almışşsın gözün aydın
[B]sinemcim[/B] gözün aydın canım..
sinem, caneylom gözünüz aydın..
merhaba kızlar bu gün 17.haftaya girdim
karnım bayağı büyüdü
Merhaba Kızlar nasılsnız? uzun zamandır yazamıyorum iş güç ama ara ara takip ediyorum sizi. benimde oğlum olacak hayırlısıyla. İkili tarama testini yaptırdım sonucunu bekliyorum. bende. Hepinizi çok öpt.
hepinize günaydın kızlar kontrolden geldik şimdi allah şükür herşey yolundaymış üçlü test istedi doktorumuz yaptırdık bizde yine üçgün sonra çıkcakmış inşallah herşey yolunda gider herkese selam......
2010 Mart annelerinden size misafirliğe geldim. Misafir kabul eder misiniz??
kızlar hamilelik yogasına başlıyorum bizim burda memorial hast. de ücretsiz hamilelere vericeklermiş bende gidicem süperrrr her hafta c.tesi günleri 15:00 - 16:00 arası varmış
herkese merhabalar. nasılsınız arkadaşlar, hayırlı ramazanlar, oruç tutanlara allah kolaylık versin. bebişler nasıl, cinsiyetler belli oluyor artık yavaş yavaş. bizim bebeğimiz kız söylemiştim sanırım.maaşallah çok tatlı. dün usg de babasına ellerini açıp beş parmağını gösterdi sonra da iki elini birbirine kenetleyip öylece uyuyakaldı.bakmaya doyamıyoruz çok hareketli bir bebek maaşallah.allah hepimizin bebeğini nazarlardan kötülüklerden kötü gözlerden korusun.çarşamba günü üçlü tarama testi yaptırıcaz. ikilimiz temizdi,bunda da bir sorun çıkmaz inşallah.
Merhaba Kızlar nasılsnız? uzun zamandır yazamıyorum iş güç ama ara ara takip ediyorum sizi. benimde oğlum olacak hayırlısıyla. İkili tarama testini yaptırdım sonucunu bekliyorum. bende. Hepinizi çok öpt.
merhaba kızlar bu gün 17.haftaya girdim
karnım bayağı büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?